Jump to content

asede

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by asede

  1. asede

    Huawei P9 Lite

    Μια χαρά παίζουν και οι δύο κάρτες, μέχρι στιγμής τουλάχιστον.
  2. asede

    Huawei P9 Lite

    To πήρα και γω από Κώτσο - unbranded είναι, δίκαρτο. Όντως σε αυτή την τιμή είναι μεγάλο δέλεαρ. Πρώτες εντυπώσεις θετικές.
  3. asede

    Huawei P9 Lite

    Και από public στα 194! http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-huawei-p9-lite-16gb-dual-sim-mayro/prod8080923pp/
  4. Καλοδούλευτο φιλαράκι. Όμορφο κινητό!
  5. Ποια έκδοση σκέφτεσαι να πάρεις; Με τα 64 gb?
  6. To s7 είναι μια σκάλα πάνω από το p9.
  7. 'Αντε να βρεθεί λύση, γιατί είναι κρίμα για την κινητάρα!
  8. Έχει μιλήσει κανείς με υποστήριξη της samsung για το θεμα; Υπάρχει επίσημη απάντηση;
  9. Άρα λες οτι φταίει ο συνδυασμός cosmote - s7... Πολύ περίεργο δεν είναι αυτό;
  10. Μετά από πολύ σκέψη και συγκρίσεις κατέληξα στο να αγοράσω το s7. Μετά είπα να ρίξω και μια ματιά απο ήδη χρήστες και τώρα έχω την αμφιβολία. Τελικά αυτό το θέμα που περιγράφεται σε λίγα προηγούμενα μηνύματα με το 4g - 3g είναι γενικό πρόβλημα του κινητού;
  11. Ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω. Ενδιάμεσοι προορισμοί δε μπαίνουν στο here drive? Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να αλλάξω την προτεινόμενη διαδρομή και να του πω πήγαινε με μέσω εκείνου του σημείου? Thnx!
  12. lumia 630, αν θες έχει και δίκαρτο, αλλά πας σε windows και 4.5". Το m είναι μάπα πάντως.
  13. Χθες αναβάθμισα και γω. Νομίζω πως γενικά έχει κολλήματα, που παλιά δεν τα έκανε. Εντωμεταξύ, δε με ειδοποιεί με ήχο όταν μου έρχεται email. Ψάχνω να βρω που είναι η επιλογή αυτή, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οκ το βρήκα!
  14. Και σε μένα τα ίδια. Γενικά η εφαρμογή είναι χάλια!
  15. Δωρεάν παιχνίδια από τη disney! http://www.wpcentral.com/deal-alert-seven-disney-windows-phones-games-available-free
  16. Το πήρα και γω με την προσφορά της voda. Η μπαταρία με προβληματίζει. Χθες και σήμερα που έπαιξα λιγάκι, με το wifi ανοιχτό η μπαταρία πέφτει πολύ γρήγορα. Τώρα μόλις το φόρτισα πλήρως. Κοιτάω την ένδειξη της μπαταρίας και λέει 100%. Εκτιμώμενος χρόνος που απομένει:12 ώρες!!! Είχα βάλει μια εφαρμογή για μπαταρία και χτυπούσε συνέχεια οτι η μπαταρία μου πέφτει γρήγορα. Το έβγαλα μήπως τρώει κάτι τη μπαταρία. Κανέναν καλό messenger για google και yahoo; Κατέβασα το im+ αλλά έχω την εντύπωση πως μου τρεμόπαιζε η οθόνη κατά διαστήματα και το έβγαλα. Ελπίζω να έφταιγε η εφαρμογή και να μην είναι πρόβλημα του τηλεφώνου. Με άλλη εφαρμογή ευτυχώς δεν έχω προσέξει κάτι παρόμοιο. To μαρκετ τελικά μου φαίνεται πολύ φτωχό και πολλές εφαρμογές είναι πολύ χάλια, φτιαγμένες πολύ ερασιτεχνικά. Η κάμερα όντως καταπληκτική. Δεν την περίμενα τόσο καλή.
  17. help! Πώς μπορώ να δω αν κάποιο νούμερο είναι wind ή q? Τhnx
  18. asede

    LG Optimus 2X (P990)

    Προβληματάκι με το ραδιόφωνο. Την πρώτη φορά που το ανοίγω, η ένταση του ήχου είναι πολύ χαμηλή. Αν το κλείσω και το ξανανοίξω, το πρόβλημα διορθώνεται. Είναι το προγραμματάκι για το ραδιόφωνο που έχει πάνω το κινητό. Καμία λύση για αυτό ή κανένα άλλο πρόγραμμα για να ακούω ραδιόφωνο?
  19. asede

    LG Optimus 2X (P990)

    Μόλις πήρα το κινητο. Για να μη χρεωθώ, απενεργοποίησα την επιλογή, ενεργοποίηση δεδομένων. Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο. Όταν το άνοιξα μου ήρθε μήνυμα από τον οτέ, ότι κάποια εφαρμογή χρησιμοποίησε το δίκτυο και πώς από αύριο θα αρχίσουν να με χρεώνουν.
×
×
  • Create New...