Jump to content

Samps

Members
  • Δημοσιεύσεις

    235
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Samps

  1. Καλησπέρες, Μου έβγαλε miui 12.0.1.0 OTA. Την έχει βάλει κανείς να μας πει εντυπώσεις;
  2. Samps

    Redmi 8

    Καλησπέρα, Ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους αν υπάρχει κάποιο συχνό πρόβλημα που παρουσιάζεται στην συσκευή και ποιο θεωρείτε το βασικό αρνητικό της. Το σκέφτομαι για αγορά σε άτομο που κάνει βασική χρήση (καμιά φωτογραφία, browsing, videos, messenger) τα οποία τα καλύπτει αλλά κοίταγα το note 8t και διάβαζα για προβλήματα στις κλήσεις (όπου μένει κλειστή η οθόνη) και είπα να το ψάξω λίγο παραπάνω. Ευχαριστώ.
  3. Δεν ξέρω, εμένα τώρα άρχισε να το κάνει πάντως. Από το ηχείο δεν έχω παράπονο. Θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία ένα reset μήπως στρώσει.
  4. Καλημέρα, Έκανα μαζί τα 2 updates (miui και android 10) και τώρα παρατηρώ ότι έχει μειωθεί ο ήχος στο ακουστικό στις κλήσεις (όταν είμαι σε εξωτερικό χώρο ακούω δύσκολο τον άλλον). Υπάρχει κάτι να δοκιμάσω ή κάποιο setting που μου διαφεύγει?
  5. Από μαμά ή custom rom?
  6. Καλησπέρα, Έχει κάποιος να προτείνει κάποια διαφάνεια για την οθόνη; Έχω δοκιμάσει tempered glass αλλά αφήνει κενά γύρω-γύρω οπότε και ραγίζει εύκολα. Ευχαριστώ.
  7. Μου εμφανίστηκε και εμένα. Τελικά παραμένει ίδιο version android?
  8. Βασικά ήταν σαν ένα μεγάλο επεισόδιο, ίδιο κλίμα κλπ, παρά ταινία. Ίσως το είχαν στο μυαλό τους πριν το τέλος της σειράς αλλά δεν μπορούσε να βγει τότε αφού έπρεπε το focus να ήταν στον Walter και να τελειώσει εκεί η ιστορία. Όσοι έχουν δει την σειρά την βλέπουν, οι υπόλοιποι δεν βλέπω τον λόγο. Διάβασα παράπονα ότι σε κάποιους δεν άρεσε ένας από τους ηθοποιούς επειδή πήρε κιλά από τα τελευταία επεισόδια. Μπορεί κάποιες σκηνές να τις είχαν στα deleted και να την έβαλαν να μην πάει χαμένη αλλά δεν μου φαίνεται ότι κόλλαγαν κάπως με αυτά που είχαμε δει.
  9. Όλα καλά μέχρι τη στιγμή . Δεν λέγεται γλυκόπικρο αυτό, γλυκόξινο λέγεται. Βαφτίζουμε φινάλε το επεισόδιο 3 και πάει όλη η season ένα επίπεδο πάνω.
  10. Βασικά πιστεύω τα έχουν σπάσει με τον Martin και γι αυτό βιάστηκαν να το τελειώσουν. Ευτυχώς υπάρχει και ο Sapochnik και σώζει την κατάσταση. Σε ό,τι επεισόδιο έχει μπει είναι κορυφή από θέμα εικόνων. ατμόσφαιρας, μουσικής κλπ
  11. Νομίζω θα ήταν καλύτερα να πέταγαν κάποια κομμάτια (π.χ. βόλτα με δράκους) και να τα έκανα ένα ελαφρώς μεγαλύτερο επεισόδιο. Αυτό που δεν μου κάθεται καλά είναι το πλάνο άμυνας. Έχουμε δει ότι τα ζόμπια είναι ταχύτατα επομένως μπορούν εύκολα να περικυκλώσουν το κάστρο. Δεν πετάς ΌΛΟΝ τον στρατό με την μία μπροστά-μπροστά χωρίς να εκμεταλλευτείς τα τείχη σου. Και να μην σχολιάσουμε καν ότι κανείς δεν μετράει και έναν νεκρό δράκο. Θα σκάσει μύτη και απλά θα κοιτάνε. Από το τρέιλερ εγώ καταλαβαίνω ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η μισή μάχη θα γίνει μέσα στο κάστρο. Και ο Theon οπλίζει με το τόξο και έχουμε πλάνα σε διαδρόμους. Να παιχτεί για 3η φορά στη σειρά το "στέλνω λίγο στρατό στη μια μάχη για να χάσω επίτηδες και παράλληλα νικάω κάπου αλλού";
  12. Και εγώ με λευκό δεν μπορώ να βολευτώ με κάποια θήκη και με βλέπω για κλασική διάφανη. Η μαμά δεν με χαλάει σαν θήκη αλλά με 4-5 φορές βάλε/βγάλε έχει 2 ραγίσματα. Η βλακεία είναι ότι πήρα το άσπρο για να μην το έχω σε θήκη γιατί στο μαύρο φαίνονταν full οι δαχτυλιές :P
  13. Σας ευχαριστώ όλους. Λογικά προς a2 lite πάμε λόγω μεγέθους. Και το μοντέλο είναι το 4x (όχι το note), και η αγορά είναι υποχρεωτική λόγω κλοπής :ninja:
  14. Γεια σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω, έχει ψάξει κανείς αν μπορούμε να βάλουμε fingerprint gestures (τουλάχιστον να κατεβαίνει το notification bar με swipe down); Με είχε βολέψει 2 χρόνια τώρα και με τρώει το δάχτυλο συνέχεια.
  15. Καλημέρα σε όλους, Ψάχνω κινητό για αντικατάσταση redmi 4x. Η αγορά θα γίνει από ευρωπαϊκό μαγαζί ή amazon. Τα options μέχρι στιγμής είναι: redmi 6 3/32gb στα 140 ευρώ, samsung j6 3/32gb στα 150 ευρώ, --------------------------------------------------------- redmi s2 4/64gb στα 170 ευρώ, mi a2 lite 3/32gb στα 179 ευρώ, --------------------------------------------------------- redmi note 6 pro 3/32gb στα 199 ευρώ Τα πάνω από 150 είναι στο τραπέζι αρκεί να αξίζουν. Για το note 6 pro έχω διαβάσει καλά πράγματα αλλά δεν ξέρω πόσο αξίζει τόσο μεγάλη υπέρβαση. Το κινητό γενικά προορίζεται για κοπέλα, οπότε μας νοιάζει κάμερα, μπαταρία, social media και μέγεθος. Όλα σε σχέδι με το redmi 4x είναι πιο μακρόστενα αλλά νομίζω το note ξεφεύγει λίγο. Έχετε κάποια γνώμη πάνω στα μοντέλα που μπορεί να βοηθήσει; Έχετε κάποιο άλλο (σε αυτά τα specs) να προτείνετε;
  16. Samps

    Nokia 7 plus

    Γεια σε όλους. Επειδή είμαι διχασμένος μεταξύ συσκευών, μπορεί να μου πει κάποιος από εσάς τι αρνητικά έχει παρατηρήσει με τη χρήση της συσκευής; Κάτι είδα σε κάποια προηγούμενη σελίδα για παρτίδες με άλλες οθόνες. Υπήρξε παρτίδα με πρόβλημα; Ευχαριστώ.
  17. Συμφωνώ ότι κούρασε η αναμονή σχεδόν 2 χρόνων, αλλά όχι και να μην το δεις. Θέλω μόνο να πιάσει τόπο η αναμονή. Όχι πρόχειρα σενάρια, όχι ανούσιες σκηνές. Έταξαν ότι κάθε επεισόδιο θα είναι επιπέδου ταινίας και ελπίζω να το δω. Όσο για το trailer, για κάποιο λόγο μου θυμίζει στην 6η σεζόν που είχαμε αφήγηση της επίθεσης στο Casterly Rock. Κίνηση χωρίς διαλόγους κλπ. Νομίζω όμως ότι είναι απλά για ψάρωμα και δεν θα είναι πραγματική σκηνή. Άντε πάλι να ανησυχούμε μην φάμε spoiler μέχρι να βραδιάσει :P
  18. Σας ευχαριστώ και τους 2 για τις άμεσες απαντήσεις :) Ακριβώς γι αυτό ζήτησα τα αρνητικά. Λίγο πολύ τα θετικά μαθαίνονται εύκολα. Βασικά θέλω να κάνω upgrade από τα 2gb ram που είμαι τώρα και νομίζω είναι καλύτερα μακροχρόνια να πάω στα 6gb απευθείας. Από τις συσκευές στα 6gb είναι αυτή που μου κάνει περισσότερο "κλικ" εμφανισιακά (τουλ από εικόνες και βίντεο).
  19. Καλησπέρα παιδιά. Μπορεί κάποιος από εσάς να μου πει λίγο πολύ τι αρνητικά πιστεύει ότι έχει η συσκευή; Το ζαχαρώνω καιρό λόγο εμφάνισης αλλά με κρατάνε θέματα όπως έλλειψη ράδιο και ακουστικών (που αρχίζω να παίρνω απόφαση ότι δύσκολα θα βρω radio + 3.5mm + εμφανίσιμο κινητό πλέον). Η μπροστινή κάμερα δεν με ενδιαφέρει και για την οθόνη έρχομαι από huawei p9 lite οπότε δεν νομίζω να έχω θέμα με την lcd. Ευχαριστώ πολύ :)
  20. Έχω δει από αρκετές πηγές ότι έχει ένα free window. πχ https://www.firesticktricks.com/real-debrid-kodi.html "With the free account, you can use Real-Debrid only between 6 AM and 12 PM Central European Time (5 AM to 11 AM GMT)." Άλλαξα τα settings στο Kodi, έβαλα ένα δικό τους plugin και από τότε έχω links (που δουλεύουν) με όνομα real debrid. Αλλά απ ότι διάβαζα πριν λίγο στο reddit μάλλον δίνουν free access σε περιορισμένο αριθμό από τους providers τους.
  21. Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους Άρχισα πριν μια βδομάδα να χρησιμοποιώ το RD στην free έκδοση. Νομίζω είναι σχετικά πιο σταθερό στο να βρίσκει links από τα σκέτα plugins. Ήθελα όμως να ρωτήσω κάποιον που να έχει δοκιμάσει και free και premium αν πρόκειται να δω διαφορά στα διαθέσιμα links αν αγοράσω συνδρομή. Ευχαριστώ.
  22. Καλώς ήρθα :P Ευτυχώς έπεσα στην σωστή σελίδα με την μία και δεν έψαξα :) Θα ήθελα όμως να ρωτήσω (προς όποιον ξέρει, όχι απαραίτητα τον φίλο που έκανα quote), αν το κάνω what's up και μετά αγοράζω online ένα φτηνό πακέτο (πχ 300 sms προς όλους με 3 ευρώ) το τρίμηνο θα πιάνεται για να πάρει παράταση η φραγή εισερχομένων/εξερχομένων; Ευχαριστώ
  23. Σας ευχαριστώ και τους 2. Θα προσπαθήσω να τα βρω και από κοντά να δω πώς κάθονται στο χέρι. Παίζει να μην έχει Ελληνικά στο menu δηλαδή; Γίνεται αυτό με το android (τουλάχιστον σε ευρωπαικές εκδόσεις);
  24. Καλησπέρα, Βασικά αυτό που λέω στον τίτλο. Ψάχνω να αντικαταστήσω το huawei p9 lite μετά από 2.5 χρόνια χρήσης μιας και τα 2gb ram και 16gb rom αρχίζουν να φαίνονται λίγα. Θέλω οπωσδήποτε dual sim και ραδιόφωνο/3.5mm jack. Κοιτάω για αγορά από Ελλάδα ή Amazon. Νομίζω οι βασικές επιλογές μου είναι: - Xiaomi mi a2 lite - Huawei p20 lite - Huawei mate 10 lite - Samsung A7 (2018) Έχετε κάποιο σχόλιο μεταξύ αυτών των συσκευών ή κάποια άλλη να προτείνετε; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...