Jump to content

evago

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by evago

  1. evago

    Huawei P9 Lite

    Παιδιά στην σελφιε καμερα εχει μεγαλη διαφορά στις φωτογραφίες το flash της οθονης απο ένα front fasing flash κάποιου άλλου κινητού?
  2. evago

    Huawei P9 Lite

    Παιδια τελικα μπορουμε να χρησιμοποιησουμε την sd card ως εσωτερικο χωρο αποθηκευσης? Επειδη αυτό δε γινεται σε ολα τα κινητα με το marshmallow
  3. evago

    Huawei P9 Lite

    Παιδιά η κάμερα του μπροστινή και πίσω πως σας φαίνεται? Σε χαμηλό φως ειναι καλές? Αξίζει η κάμερα του?
  4. evago

    Huawei P9 Lite

    μεταξύ HUAWEI P9 LITE ΚΑΙ SAMSUNG GALAXY J5 (2016) ποιο προτείνετε? Θέλω πολύ καλή κάμερα, να τρέχει ολες τις εφαρμογές απροβλημάτιστα,και να μην έχει λαγκ. Επίσης να υπαρχει η επιλογή να χρησιμοποιηθεί η sd card σαν εσωτερικη μνημη ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
  5. Γεια σας. Ποιοι να πάρω ? το Ηuawei p9 lite η το samsung j5 2016? Θέλω να έχει πολύ καλή κάμερα , να τα τρέχει όλα απροβλημάτιστα χωρις να λαγκαρει, να μην μου δη,μιουργει καθολου προβληματα και να μου αντεξει πολλύ καιρό. Ακόμα, στα 2 κινητα υπαρχει η δυνατότητα να βγαλεις selfΙe σε mirror mode? Πως σας φαινονται οι φωτογραφιες τους ? Σε νυχτερινές λήψεις φαίνονται καλές οι selfie με το screen flash? Υπαρχει η δυνστοτητα να χρησιμοποισω την sd ως εσωτερικός χωρο αποθηκευσησς? Σε θεμα αξιοπιστιας huawei πως τα πάει? Αξίζει σαν brand, και σε θεμα εγγυησης προπαντων ? Παίρνουν τα 2 κινητα αναβαθμίσεις? ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙΓΟΜΑΙΙ!!!
  6. evago

    Huawei P9 Lite

    Γεια σας. Ποιοι να πάρω ? το Ηuawei p9 lite η το samsung j5 2016? Θέλω να έχει πολύ καλή κάμερα , να τα τρέχει όλα απροβλημάτιστα χωρις να λαγκαρει, να μην μου δη,μιουργει καθολου προβληματα και να μου αντεξει πολλύ καιρό. Ακόμα, το Huawei p9 lite, υπαρχει η δυνατότητα να βγαλεις selfΙe σε mirror mode? Πως σας φαινονται οι φωτογραφιες του ? Σε νυχτερινές λήψεις φαίνονται καλές οι selfie με το screen flash? Υπαρχει η δυνστοτητα να χρησιμοποισω την sd ως εσωτερικός χωρο αποθηκευσησς? Σε θεμα αξιοπιστιας huawei πως τα πάει? Αξίζει σαν brand, και σε θεμα εγγυησης προπαντων ? Παίρνει αναβαθμίσεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙΓΟΜΑΙΙ!!!
  7. Γεια σας. Συγχαρητηρια για την σελιδα σας. Μεταξύ Sony xperia c4 και samsung galaxy j5 (2016) ποιο προτείνετε? Θέλω να βγάζει άψογες φωτογραφίες, και αψογες selfie, και να μην μου λαγκαρει και να κάνει τα πάντα. γενικα να μου αντέξει 2 χρονια
  8. φοβαμαι ομως λιγο τα sony, δεν ξερω γιατί, ακουσα οτι θερμαινονται πολύ και γενικα εμφανιζουν πολύ γρήγορα προβλήματα. είναι και ο επεξεργαστης mediatek. δεν ξέρω , τι πιστευεις?
  9. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Ναι εδώ και 2 χρονια δεν αποφασιζω να παρω ενα νεο κινητο και θελω να ειναι τωρα η στιγμή! χαχαχ Θα το πάρω απο κύπρο επειδη έχω ένα κουπονάκι εδώ και λέω να το τσιμπίσω και άρα δεν εχω πρόβλημα με την τιμη των παραπανω κινητων. και είμαι ανάμεσα σ'αυτά τα 4. όσο για το moto g 3 με την αναβάθμιση σε android 6 θα μπορώ να χρησιμοποιήσω μια καρτα sd ως εσωτερική μνήμη. Για τα φτηνα samsung έχω ακούσει τα χειρότερα λόγω το touchwiz και αλλων λογων. Γενικά ανάμεσα σε αυτά τα 4 και με βαση την εμπειρία σου ποιο προτείνεις?
  10. Γεια σας. Θέλω να αγοράσω ένα κινητό και είμαι αναμεσα στα 1. Motorola moto g 3 2. Lg Zero 3. Sony Xperia C4 4. Samsung J5 Θέλω να μου πειτε ποιο ειναι καλύτερο και με επιχειρηματα γιατί πραγματικά εδώ και 2 χρονια προσπαθω να παρω νεο κινητό και δεν αποφασιζω ποιο!!!!!!!! ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!
  11. πιστευεις οτι το lg k10, lg zero θα αναβαθμιστουν σε android 6.0? Πιστεύεις οτι οι αναβαθμίσεις γενικά είναι σημαντικές για το κινητό ? Ποιο κινητό απο αυτά που ανεφερα μου προτεινεις να παρω κατα την γνωμη σου και γιατι?
  12. @bill_thes εισαι σιγουρος 100%? Επειδή απ'οτι ξέρω δεν ήρθαν ακόμα οι αναβαθμίσεις στα αλλα κινητά (πλυν του motorola). Σ ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εισαι σιγουρος 100%? Επειδή απ'οτι ξέρω δεν ήρθαν ακόμα οι αναβαθμίσεις στα αλλα κινητά (πλυν του motorola).
  13. Μιλάω για την έκδοση με το 1gb. Το γνρίζω αυτό με την μνήμη απλά με το android 6.0 θα μπορώ να χρησιμοποιησω μια sd card ως εσωτερική μνήμη του κινητού και γιαυτό έβαλα μέσα στις επιλογές μου και κινητά με 8gb μνήμη
  14. το ξερω απλα εχω ενα κουπονι απο ενα καταστημα στην κυπρο μεγαλου ποσου και θελω να το αξιοποιησω
  15. θα το παρω απο κυπροο . το nexus στην κυπρο ειναι σχεδον 400 ευρω.
  16. Γεια σας θέλω ένα κινητό μέχρι 250 ευρώ και θα το πάρω απο κατάστημα στην κύπρο.Εμενα με ενδιαφέρει να μην δημιουργειο καθολου προβλήματα, να αντέξει τουλάχιστον 2 χρόνια, να έχει πάρα πολύ καλή κάμερα, καλη μπαταρια . Είμαι ανάμεσα σε αυτά 1. Μotorola moto g3 (γρήγορο, δεν λαγκάρει, αλλά κακό εμφανισιακά, δεν υπάρχει η δυνατότητα στην μπροστινη καμερα να μην κανει flip τις φωτογραφιες μολις βγαινουν, 1gb ram, καλή μπαταρία, προστασια απο νερο, σίγουρα updates) 2.Sony xperia m4 aqua (γρήγορο, καλος επεξεργαστης και 2gb ram, αδιάβροχο και προσασια απο σκόνη, ωραιο design, μέτρια καμερα, δεν γνωριζω για την μπροστινη, φοβαμαι λιγο τα sony ακουσα πολλους να έχουν προβλήματα, λίγη μνήμη η οποια δεν θα ειναι προβλημα με το android 6.0) 3.Sony Xperia C4 (δεν γνωρίζω πολλά γιαυτό, αρκετά μεγάλη οθόνη (5.5) , καλος επεξεργαστης, γρηγορο, 2gb ram, πολύ όμορφο , τελεια selfie camera με flash, φοβαμαι λιγο τα sony, κακη μπαταρια απ'οτι ακουσα,όχι αδιαβροχο) 4. Lg Zero (δεν γνωριζω πολλα για τα midrange lg, καλή καμερα και μπροστινή , μετριος επεξεργαστης, 1.5 ram, 16 gb μνημη, οχι αδιαβροχο, οχι σιγουρα updates, καλή μπαταρία, όμορφο) 5. Lg K10 (καλή κάμερα, κακή μπροστινή, μετριος επεξεργαστης, 1.5 ram, 16 gb μνημη, οχι αδιαβροχο, οχι σιγουρα updates, τελειο εξωτερικαα, 5.3 οθονη) Ποιο απο αυτά προτείνετε και γιατίι? Θέλω σίγουρες απόψεις καθως ειμαι εξαιρετικα αναποφασιστος και εδω και πολλους μηνες παιδευομαι να αποφασισω ποιο να παρω!
×
×
  • Create New...