chrisfis Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 (edited) παιδια ποιο μου προτεινεται το p9 lite 3 Gb 2016 ή το p8 lite 2017? Επισης υπαρχει διαφορα αναμεσα p8 lite 2017 που το δειχνουν καποια μαγαζια και καποια αλλα p9 lite 2017 ή προκετιαι για το ιδιο κινητο? Edited July 17, 2017 by chrisfis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 παιδια ποιο μου προτεινεται το p9 lite 3 Gb 2016 ή το p8 lite 2017? Επισης υπαρχει διαφορα αναμεσα p8 lite 2017 που το δειχνουν καποια μαγαζια και καποια αλλα p9 lite 2017 ή προκετιαι για το ιδιο κινητο? Προφανώς και είναι άλλο το P8 και άλλο το P9. Αυτή τη στιγμή καλύτερη επιλογή είναι το P9 lite με τα 3gb ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 το p8 lite 2017 και το p9 lite 2017 ειναι το ιδιο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KARATEKA Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Καμία σχέση η οθόνη του P8 lite με του P9 lite. Το P9 lite είναι σαφώς ανώτερο. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Είπαμε του κώ..ου μας να μαγειρέψει, σκ...α μας έφτιαξε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask89 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Καμία σχέση η οθόνη του P8 lite με του P9 lite. Το P9 lite είναι σαφώς ανώτερο. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ίδια οθόνη έχουν, μιλάμε για το p8 lite 2017και όχι το p8 lite που βγήκε το 2015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KARATEKA Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Τότε ναι, δικό μου λάθος. Παράθεση Είπαμε του κώ..ου μας να μαγειρέψει, σκ...α μας έφτιαξε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppapachiou Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Μόλις ήρθε η αναβάθμιση πρώτα για την Β125 και μετά την Β329 για συσκευή αγορασμένη από Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Μόλις ήρθε η αναβάθμιση πρώτα για την Β125 και μετά την Β329 για συσκευή αγορασμένη από Vodafone. Είναι branded μονοκαρτο? Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppapachiou Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Είναι branded μονοκαρτο? Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι. Ήταν με VNS-L21C02Β123. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Ναι. Ήταν με VNS-L21C02Β123. Οκ ευχαριστώ! Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEROS Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Καλησπέρα και απο εμενα σημερα μου ηρθε και εμενα η αναβάθμιση ποιο μετα θα εχω νέα Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση PANAGIOTIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Branded vodafone εδώ Μόλις τσέκαρα, δεν ήρθε τίποτα :lol: Πείτε καμια γνώμη όσοι το κάνετε με Branded Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEROS Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Σαν Πρώτη επαφή πολυ καλό Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση PANAGIOTIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Καλησπερα! Εχω φιλο με το p9 lite 2gb του εχει ερθει αναβαθμιση στην 7αρα, αλλα δεν το ψηνει καθολου να κανει hard reset και να το στησει απο την αρχη οπως του προτεινα σαν καλυτερο τροπο αναβαθμισης. Οσοι την εχετε περασει πανω απο την αλλη εκδοση χωρις hard reset σας εβγαλε μετα καπιο θεμα η ολα κομπλε? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Καλησπερα! Εχω φιλο με το p9 lite 2gb του εχει ερθει αναβαθμιση στην 7αρα, αλλα δεν το ψηνει καθολου να κανει hard reset και να το στησει απο την αρχη οπως του προτεινα σαν καλυτερο τροπο αναβαθμισης. Οσοι την εχετε περασει πανω απο την αλλη εκδοση χωρις hard reset σας εβγαλε μετα καπιο θεμα η ολα κομπλε? Ευχαριστω! κανενα προβλημα μεχρι τωρα.την εχω περασει και δεν εχω κανει hard reset.ολα δουλευουν ρολοι.γενικα σε κανενα κινητο που ειχα και εκανα αναβαθμιση δεν ασχοληθηκα να το κανω hard reset Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 κανενα προβλημα μεχρι τωρα.την εχω περασει και δεν εχω κανει hard reset.ολα δουλευουν ρολοι.γενικα σε κανενα κινητο που ειχα και εκανα αναβαθμιση δεν ασχοληθηκα να το κανω hard reset +1024 :):):):) Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppapachiou Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 +1024 :):):):) Και για μένα όλα μια χαρά χωρίς επαναφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Οκ σας ευχαριστω παιδια! Θα το κανω ετσι κι εγω λοιπον στον φιλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_saxo Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Καλησπέρα, μια ερώτηση. Έχω το δικαρτο και χρησιμοποιώ 2 σιμ. Υπάρχει τρόπος να δω σε ποιον από τους δύο αριθμούς ήρθε ένα SMS που μου έστειλαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriiskrm Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 δεν με ικανοποιει καθολου η πισω καμερα ειδικα τα βραδια οταν παω να βγαλω φωτο με φλας φαινεται ολο το φλας και ασπριζει ολη η φωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 δεν με ικανοποιει καθολου η πισω καμερα ειδικα τα βραδια οταν παω να βγαλω φωτο με φλας φαινεται ολο το φλας και ασπριζει ολη η φωτο. Αν εχεις θηκη και μαλιστα διάφανη ισως σου δημιουργεί θεμα.Εγω με το που την εβγαλα μου λυθηκε αυτο το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakhs Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Καλησπερα εχω ενα P9 lite voda. Το κινητο φορουσε vns-l21c02b123. Προσπαθησα να περασω καποια αλλη εκδοση, πλεον το κινητο βγαζει "your device has been unlocked and cant be trusted" και φτανει μεχρι την φωτογραφια με το σημα της voda κολλαει εκει. επισης το hisuite στον υπολογιστη δεν αναγνωριζει το πλεον το κινητο. Καμια ιδεα? ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση kOstAkhS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk24 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Το ίδιο μου κάνει και εμένα απλώς δεν είναι κάποιου παροχου και ξεκινάει και σταματάει στο 5τοις εκατό και μου λέει ότι δεν βρίσκει το firmware ενώ το έχει κατεβάσει δεν ξέρω τα έχω δοκιμάσει όλα αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει πως να περασω το nougat υπόψιν ότι έχω και ξεκλείδωτο bootloader. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakhs Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 ακριβως στο 5% και εμενα Παράθεση kOstAkhS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakhs Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 (edited) Καλησπερα εχω ενα P9 lite voda. Το κινητο φορουσε vns-l21c02b123. Προσπαθησα να περασω καποια αλλη εκδοση, πλεον το κινητο βγαζει "your device has been unlocked and cant be trusted" και φτανει μεχρι την φωτογραφια με το σημα της voda κολλαει εκει. επισης το hisuite στον υπολογιστη δεν αναγνωριζει το πλεον το κινητο. Καμια ιδεα? ευχαριστω εκ των προτερων Λυθηκε με DLOAD σε SD και VNS-L21C900B161 και μεθοδο τριων κουμπιων Edited July 22, 2017 by kostakhs Παράθεση kOstAkhS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts