Jump to content

tifozi13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    529
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tifozi13

  1. Τελικα καπου εφαγε σκαλωμα το λειτουργικό.Χθες μου εβγαλε οτι εχει υγραγασια η θυρα φορτισης....Το εκανα την αναβάθμιση Οκτωβρίου, επανεκκίνηση και επανηλθε.
  2. Εκανα δοκιμη σε ενα Α13.Εκει κανει γρήγορη φορτιση.Ο ιδιος φορτιστης.
  3. Ο φορτιστής ο γνήσιος είναι που εχω.Το πολυ 6 μηνων.
  4. Σημερα το πρωι εβαλα το κινητο για φόρτιση και δεν δουλεύει η "γρηγορη" φορτιση.Αλλαξα καλωδιο,παλι της Samsung ,στη ρυθμιση μπαταριας είναι ενεργη η γρήγορη φόρτιση αλλα δεν φορτιζει οπως πρεπει.Καποια ιδεα καποιος;
  5. Εχει καποιος προβλημα με τις ειδοποιήσεις;Σε 4-5 εφαρμογες δεν ερχονται οι ειδοποιήσεις ενω πριν δουλευαν κανονικα.
  6. Το δικο μου δυσκολευεται πολύ να ξεκλειδωσει μεσω προσωπου.Εχω τζαμακι μπροστα και ισως να το δυσκολευει αυτο.Αντιμετωπιζει κανεις αλλος αντιστοιχο προβλημα;
  7. Το εχω και εγω εδω και τρείς εβδομάδες και εχω σχηματίσει αποψη.Προερχομενος απο Honor 50 ,εχω να πω οτι εκτος από την φόρτιση 66w το A54 ειναι ανώτερο.Βέβαια οποιος παρει τον φορτιστή 25w της εταιρείας να ξερει οτι φορτιζει το κινητο αρκετά γρήγορα,(20%-85% σε 40 λεπτα),σε σχεση με κοινό φορτιστή.Εγω τον πηρα φθηνα 5,5€ απο Κινα.
  8. tifozi13

    Honor 50

    Νεα ενημέρωση 168 με ενημέρωση ασφαλείας κυριως.
  9. tifozi13

    Honor 50

    Και σε εμένα σύνδεση με watch gt δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις.Ουτε με παλαιότερη έκδοση. Πιθανό πρόβλημα ασυμβατότητας του κινητού.
  10. Ρυθμισεις-ηχος και δόνηση-ηχος κλήσης.Επισης μπορείς από τα πλήκτρα.Πατας το πλαϊνό κουμπί,σου εμφανίζει την μπάρα και από κάτω πατάς το εικονίδιο και ρυθμίζεις την ένταση.
  11. Εγώ όσες έβαλα,πάλι γύρισα στη stock.Δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις,αλλά μου φαίνεται καλύτερη.
  12. Κάνεις backup στο google και μετά θα σου ξαναπεράσει όλες τις εφαρμογές από μόνο του.Τους κωδικούς όμως θα πρέπει να τους περάσεις εσύ.
  13. Έκανε και σε εμένα.Δεν αλλάζει κάτι,αλλά η μπαταρία φεύγει νεράκι.
  14. Έβαλα οι οινόπνευμα αλλά δεν έκανε κάτι.Θα κοιτάζω να δω μήπως βάλω κάτι άλλο.Εξαλλου άχρηστο είναι.Αλλα μου κάνει εντύπωση και εμένα.Και έτυχε σε 2 καλώδια.Αυτο είναι το θέμα.
  15. Έχω σκεφτεί όλες τις εκδοχές.Αλλα τα καλώδια ήταν πάνω στο κομοδίνο πάντα.Και τα δύο.Οποτε δύσκολο. Έχω στείλει email στον αντιπρόσωπο της Ελλάδας,να μου πει που θα βρω καλώδιο.Γιατι τώρα φορτίζει αλλά με αργή φόρτιση.Θελει μόνο το δικό του καλώδιο για τη γρήγορη.
  16. Εμένα και τα δύο έγιναν πράσινα .Και δεν ξαναδουλεψαν.
  17. Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Εχω να αναφέρω κάτι πολύ περίεργο.Πριν ένα μήνα περίπου χάλασε το καλώδιο φόρτισης του κινητού μου.Είχε στην άκρη type c οξείδωση.Χθες το ίδιο έπαθε και το καλώδιο της γυναίκας μου.Ιδιο κινητό.Τα καλώδια ήταν μόνιμα στην πρίζα στη κρεβατοκάμαρα και δεν ήρθαν σε επαφή με νερό.Εχει συμβεί σε κάποιον άλλον αυτό;Πολύ περίεργο μου φαίνεται.
  18. Μπορείς επίσης να ενεργοποιήσεις και το διπλό χτύπημα στην οθόνη για να βλέπεις τις ειδοποιήσεις σου.
  19. Εμένα μου χάλασε το καλώδιο και ψάχνω για καινούριο. Δοκίμασα πολλά, ακόμα και κάποια που έλεγαν 65w αλλά όλα έδιναν πολύ χαμηλή τάση. Φόρτιζε χωρίς super dart.
  20. Εννοώ το volte που έβγαζε πριν δίπλα από το σήμα. Είναι απενεργοποιημενο.
  21. Ήρθε και σε εμένα και την εκανα εγκατάσταση. Το πρώτο που είδα για την ώρα αρνητικο είναι που απενεργοποιηθηκε το volte.
  22. Εχθές μου έτυχε κάτι πολύ κουλό. Φόρτιζε το κινητό το απόγευμα χωρίς το super dart. Δεν το δίνω σημασία, αλλά το βράδυ που το έβαλα για φόρτιση δεν φόρτιζε καθόλου. Το βάζω στον φορτιστή της γυναίκας μου (έχουμε το ίδιο κινητό). Και φόρτιζε κανονικά. Με τα πολλά καταλαβαίνω ότι έχει χαλάσει το καλώδιο. Το πάω στο κατάστημα που το πήρα και ζητώ αντικατάσταση του καλώδιο και μου λέει ότι το καλώδιο έχει πάρει υγρασία. Όντως ήταν πράσινο. Πως μπορεί να πήρε υγρασία ενώ ήταν πάντα πάνω στη πρίζα της κρεβατοκαμαρας. Επίσης τι καλώδιο πρέπει να πάρω για να υποστηρίζει τα 66w;(Συγνωμη για το σεντόνι)
  23. Η ενηρωση σε 2 master edition που έχω ήρθε σε OTA.
  24. Εμένα μου ήρθε σήμερα και την εκανα. Security update είναι κυρίως με κάτι ψιλες διορθώσεις.
×
×
  • Create New...