Jump to content

KARATEKA

Members
  • Δημοσιεύσεις

    210
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About KARATEKA

  • Ημ. Γέννησης 19/06/1972

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

KARATEKA's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Έκανα τη διαδικασία της πρώτης σελίδας και μου έστελνε συνέχεια notifications. Ξαναέκανα τη διαδικασία από το 12 και μετά και όλα καλά! Κατάφερα και έχω 3 λογαριασμούς στο gmail όπως ήθελα. Προσοχή στα βήματα, ευλαβική προσοχή!
  2. Επαφές πως μπορείς να τις βάλεις; Πρέπει να κατεβάσεις το csv από τις επαφές του gmail και να το κάνεις upload στην αντίστοιχη εφαρμογή επαφών που έχει το κινητό;
  3. Ήμουν έτοιμος να πάρω το Active Green αλλά τελευταία στιγμή πήρα το Brown Leather. Λίγο μετά που είδα ένα συνάδελφο που είχε το Green και είδε το δικό μου, έπαθε πλάκα και συμφώνησε ότι πραγματικά φαινεται πιο ωραίο και πιο ακριβό. Δεν είναι μόνο το λουρί αλλά και ο βαθμονομητής με το μέταλλικό περίβλημα που είναι διαφορετικό.
  4. Άνετα βγάζει σχεδόν ολόκληρη 2η μέρα με BT/WiFi/4G συνέχεια ανοιχτά. Αν κάποιος έχει βρει πως και αν αλλάζει η σειρά εμφάνισης των κουμπιών πλοήγησης και αν μπορούμε να έχει επιλογή με 4ο κουμπί που κατεβάζει την κουρτίνα.
  5. Σφαίρα δεν πάει, έχει αρκετά lag. Έχω τώρα Xiaomi Redmi 4 (Snapdragon) και είναι αισθητά πιο γρήγορο και με €20 μόνο διαφορά στην τιμή. Επίσης κάθε φορά που έκανα επανεκκίνηση ρωτούσε ποιο να ορίσει σαν αποθηκευτικό χώρο (τηλέφωνο ή SD). Τέλος κάθε φορά που έκανα επανεκκίνηση, η εφαρμογή web-banking της Εθνικής έλεγε ότι έγιναν αλλαγές στη συσκευή και ζητούσε ξανά authentiction για login με το αποτύπωμα. Έχει επιστραφεί στην Ulefone με όλες αυτές τις παρατηρήσεις.
  6. Το κινητό έχει αρκετά θέματα. Το κυριότερο είναι ότι η φωτεινότητα της οθόνης ακόμα και στην πιο χαμηλή ρύθμιση είναι αρκετά φωτεινή και αυτόματη φωτεινότητα προκαλεί αισθητό τρεμόπαιγμα. Το ΒΤ έχει πολύ χαμηλή στάθμη ήχου και αρκετά αργή και προβληματική συνδεσιμότητα ειδικά όταν εναλλάσσονται οι συσκευές. Τo browsing είναι αργό με αρκετά lag και η πίσω κάμερα έχει κακό autofocus και ποιότητα. Επίσης η οθόνη δεν είναι πολύ responsive στο touch και ειδικά στα άκρα δεν πιάνει. Η μπαταρία θα μπορούσε να είναι καλύτερη αν είχε χαμηλότερη φωτεινότητα.
  7. KARATEKA

    LG G6

    Παρουσιάστηκε σε κανένα σας το φαινόμενο να έχει χάσει την επαφή με τη SIM χωρίς να δείχνει χαμένο το σήμα και όσοι σας παίρνουν να τους λέει "μη διαθέσιμος";
  8. KARATEKA

    Nokia 6

    Η μπαταρία μετά από 3 φορτίσεις και με τα δεδομένα ανοιχτά σε 4g τη μισή ημέρα και την άλλη μισή με WiFi, ομιλία περίπου 1 ώρα και 20' και αρκετό facebook, σερφάρισμα-chat και οθόνη στην αυτόματη φωτεινότητα, ξεκινώντας από τις 8 το πρωί, στις 10 το βράδυ είναι στο 24%.
  9. KARATEKA

    Nokia 6

    Αν και ποτέ δε μου άρεσε σαν εταιρεία, κυρίως λόγω του menu που είχε στα παλιά κινητά της, είπα να δοκιμάσω το Nokia 6 ύστερα από την πολύ καλή εμπειρία που είχα και με το 930 πριν 2 έτη. Πρώην κάτοχος LG G2, G3, G4, Flex 2, Motorola RAZR Maxx, Moto X 2014, P9 Lite, Nokia 930, Sony Xperia S, Xperia Z5 Premium, μπορώ να πω ότι το Nokia 6 δίνει την αίσθηση ότι είναι από τα πιο ολοκληρωμένα κινητά που έχω δουλέψει. Μπορεί να μην είναι γρήγορο σαν το Moto X, ούτε όμορφο σαν το Ζ5, να μην έχει την κάμερα του G4 ή την μπαταρία του G2, αλλά είναι τόσο όμορφα και εναρμονισμένα όλα του τα στοιχεία, που απογειώνουν αυτό που λέμε "εμπειρία χρήσης". Θα ξεκινήσω με το πιο σημαντικό που για μένα είναι η ποιότητα κλήσης. Το κατατάσσω λοιπόν στην κορυφή των κινητών που προανέφερα ότι είχα στην κατοχή μου, καθώς το ακουστικό και ή ποιότητα του ήχου του είναι μοναδική. Απλό αλλά πλήρες και με μικρές εκπλήξεις το UI του, εξαιρετική αίσθηση στο χέρι, μοναδική αίσθηση στο touch και με τη δόνηση στο σωστό επίπεδο, εμπειρία Android 7.1, σχεδιασμός που διαφέρει και ξεχωρίζει ιδιαίτερα στην οθόνη, αίσθηση Premium με μόλις €259. Θα επανέλθω με σχόλια πιο εμπεριστατωμένα για camera, λειτουργία και μπαταρία, μόλις κλείσει καμιά εβδομάδα τουλάχιστον στα χέρια μου. Ελπίζω να βοήθησα λίγο όσους είναι στο budget τους, το σκέφτονται αλλά έχουν ενδοιασμούς.
  10. Τότε ναι, δικό μου λάθος.
  11. Καμία σχέση η οθόνη του P8 lite με του P9 lite. Το P9 lite είναι σαφώς ανώτερο. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  12. KARATEKA

    LG G Flex2 (H955)

    Αν σταμάτησε να φορτίζει μπορεί να είναι το USB της φόρτισης που έχει ξεκολλήσει. Το είχα παθει κι εγώ. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  13. Το space εννοείς; Σωστός!
  14. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να στείλω κενο SMS; Αν δε γράψεις κάτι δεν ενεργοποιείται το βελάκι αποστολής.
  15. KARATEKA

    LG G5

    Γιατί δεν προτιμάτε την υγρής μορφής tempered glass που προσφέρουν καποιες εταιρίες;
×
×
  • Create New...