Jump to content

Chriiskrm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    69
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Chriiskrm

  1. Γεια σας φιλοι μ, ανοιγω αυτο το θεμα και θελω να με βοθησετε οσο γνωριζετε. Μιας και πλησιαζει η Black Friday σκεφτομαι να αγορασω νεο κινητο. Προερχομαι απο iphone 7 αυτη τη στιγμη και σκεφτομαι να παρω η το xiaomi mi 10 lite ή το samsung m31 ή το Realme 7 pro. Τα οικονομικα που μορω να διαθεσω μεχρι στιγμης ειναι εως 300 ευρω. Αρχικη μου σκεψη ηταν να παραμεινω στην γραμμη της Apple και να παρω το SE 2020 ομως με προβληματιζει η μικρη μπαταρια. Επομενως, τα κριτηρια με τα οποια θελω να αγορασω νεο κινητο ειναι τα εξης: Μεγεθος Οθονης Μπαταρια Καμερα Αυτα τα 3 στανταρακια.... Και διαβαζοντας πολλες κριτικες κι αποψεις εχω μπερδευτει και δεν ξερω ποιο ειναι καλυτερο το xiaomi η το samsung ή realme? Επδ εχω iphone 7 σιγουρα απο θεμα μεγεθους θα με ξενισει πολυ το μεγεθος οποιου κινητου γιατι πλεον μονο μεγαλα βγαινουν. Με νοιαζει πολυ η μπαταρια να αντεχει να μην χρειαζεται συνεχεια φορτισεις και σιγουρα η καμερα γιατι βγαζω φωτογραφιες συνεχεια.
  2. Την Black Friday πόσο λέτε να πεσει η τιμη του?
  3. Ισα Ισα, το μεγεθοσ της οθονης ειναι οτι ακριβως ψαχνω σε κινητο επειδη ερχομαι απο 7αρι. Δεν με βολευει κανενα αλλο κινητο που βρισκεται στην αγορα αυτη τη στιγμη. Οσον αφορα την χρηση του πιο πολυ instagram και youtube το χρησιμοιω περιπου 1 ωρα/ημερα. Την μπαταρια σκεφτομαι ως προβλημα. (Σκεψου το 7αρι που εχω τωρα το φορτιζω καθε μερα)
  4. Εσεις που εχετε το κινητο τι αρνητικο του βρισκετε?
  5. Παντως παιδια σε αναζητησ αγορας νεου κινητου που βρισκομαι αυτη τη περιοδο εψαξα και το Samsung A71 και το Xiaomi Lite 10 και το iphne se. Παρ'ολαυτα κατεληξα και παλι στο iphone για να το αγορασω κυριως για το βολικο του μεγεθος και την καμερα. Φαινεται να ειναι πολυ καλο κινητο και οικονομικη προταση για οσους δεν θελουμε να βαλουμε το χερι βαθια στην τσεπη.
  6. Εσεις οταν το πρωτοπηρατε ποσο το φορτισατε?
  7. Συγκριτικα με την μπαταρια στο 7αρι αυτη ειναι καλυτερη?? π.χ το 7 που εχω απο τον Αυγουστο 2019 η υγεια της μπαταριας αυτη τη στιγμη βρισκεται στο 89%.
  8. Ποιο από τα 2 κινητά να αγοράσω με βάση την μπαταρία την κάμερα και το μέγεθος οθόνης;;; Συγκρίνοντας τα έχω μπερδευτεί γιατί κάποια θετικά βρίσκω στο ένα κάποια αρνητικά στο άλλο.
  9. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση καθως και τα υπολοιπα ατομα. Κυριως με ενδιαφερειη καμερα και η μπαταρια. Περιμενω να πεσουν λιγο οι τιμες γιατι απο οικονομικης πλευρας αδυνατω να διαθεσω πανω απο 350 ευρω για ενα κινητο, ομως απόσα κινητα εχω περασει παραμενω στην Apple.
  10. Εχω απο το περσινο καλοκαιρι το iPhone 7 μεχρι στιγμησ η υγεια της μπαταριας εχει φτασει στο 93% γενικοτερα ειμαι ευχαριστημενος αλλα σκεφτομαι να το αλλαξω για το SE 2020. Εσεις τι μου ποτεινετε?
  11. Ειναι πολυ μεγαλο σε σχεση με τον7;
  12. Chriiskrm

    iPhone 7

    Γεια σας παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας. Πως γινεται στο πληκτρολογιο να μπει αυτοματος τονισμος που θελω οταν γραφω προτασεις;; Να σας πω οτι αυτη την στιγμη στις ρυθμισεις πληκτρολογιου εχω ενεργοποιημενα τα : (Αυτοματη χρηση κεφαλαιων, κλειδωμα κεφαλαιων, και εξυπνη στιξη).
  13. Chriiskrm

    iPhone 7

    Ok τελεια ευχαριστω για την απαντηση και κατι αλλο συο ινσταγκραμ στα στορι οταν βαζω τοποθεσια πχ athens greece μου το βγαζει Αθηνα δεν γινεται στα αγγλικα;;
  14. Chriiskrm

    iPhone 7

    Απο θεμα καμερας πως το βλεπετε? την νυχτα βγαζει καλες? Επισης ξερετε εαν εχει πορτρετο?? εφε
  15. Chriiskrm

    Huawei P20 Lite

    Γεια σας παιδια, Αντιμετωπιζω ενα θεμα με την μεταφορα αρχειων/ δεδομενων απο το κινητο στον υπολογιστη. Εχω windows 10 και εχω δοκιμασει και τους δυο τροπους και την latest version του HiSuite αλλα και σκετο το καλωδιο αλλα το κινητο δεν ανταποκρινεται. εχω παει στις ρυθμισεις εχω πατησει να επιτρεπεται στo HDB Suite και το μονο που ακουγεται οταν εισαγω το καλωδιο στην θυρα ειναι ενας ηχος.
  16. εχω cyta ZTE ZXHN και τι εκανες???
  17. Λογικα local γιατι και επανεκινηση που του εκανα δεν αλλαξε κατι παλι.
  18. Τελικα νομιζω οτι βρηκα τι φταει...Το ινσταγκραμ με μπλοκαρει μονο οταν ειμαι απο το wifi μου ενω οταν χρησιμοποιω αλλα wifi η mb με αφηνει να ακολουθω αλλους κανονικα. Αρα μηπως ξερετε πως μπορω να αλλαξω την ΙP του router μου??
  19. σε υπολογιστη δεν μου το κανει
  20. γεια σας φιλοι, εχω ενα προβλημα με το ινσταγκραμ που με εχει παιδεψει πολυ το τελευταιο διαστημα. συγκεκριμενα ακολουθω 685 ατομα και εχω ιδιωτικο προφιλ. Ξαφνικα το ινσταγκραμ δεν με αφηνει να ακολουθω ατομα και δεν μπορω να καταλαβω γιατι. Ομως το περιεργο της υποθεσης ειναι οτι οταν ανοιγω τα δεδομενα μπορω να ακολουθησω κανονικα οποιονδηποτε ενω οταν ειμαι με το wifi δεν γινεται και αυτο μου το κανει εδω και 1 εβδομαδα συνεχομενα. Δεν καταλαβαινω γιατι με εχουν μπλοκαρει. Τους εχω στειλει μνμ σε αναφορα προβληματος φυσικα δεν προκειται να λαβω απαντηση....εχω κανει καθε δυνατον τροπο, επανεκινηση κινητου, wifi απεγκατασταση εφαρμογης και τιποτα.!!
  21. Chriiskrm

    Huawei P20 Lite

    Ερωτηση: Γιατι οταν βγαζω μια φωτογραφια σε σκοταδι με μπροστινο selfie flash η οθονη γινεται πορτοκαλι αντι για λευκη? Αλλάζει αυτο?
  22. Chriiskrm

    Huawei P20 Lite

    εχετε κι εσεις θεμα με την μπαταρια? προωπικα το πηρα προχθες και μεσα σε μια ωρα ενω βρισκομαι στο ινσταγκραμ (εχω βαλει εξοικονομηση ενεργειας) και χαμηλη φωτεινοτητα απο 70 τοις εκατο μου φτανει στο 50/ ειναι λογικο? και γενικα το φορτιζω 3 φορες την ημερα να φτασει το 100.
  23. Chriiskrm

    Huawei P20 Lite

    Οταν πρωτοαγορασατε το κινητο, ποσες ωρες το βαλατε να φορτισει? Ποσο ειναι το ιδανικο?
  24. Chriiskrm

    Huawei P20 Lite

    τοτε καλυτερα το full cover: https://www.ebay.com/itm/Full-Cover-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-Huawei-P20-P20-Pro-P20-lite-/142738246986
  25. Chriiskrm

    Huawei P20 Lite

    Υπαρχει και full cover? δεν θελω να κανει κενα αερος στο πλαι
×
×
  • Create New...