mr_47 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Την άλλη εβδομάδα μου είπε πως θα έχει καινούργιες παραλαβές και κατά 99% θα είναι διαθέσιμη ξανά η συγκεκριμένη θήκη! Πως σας φαίνεται; Υπερβολικό; https://thikishop.gr/thikes-kinitwn/thiki-iphone-5-5s-se-tpu-mayro-13219/ Αντιγραφή της Spigen που δίνω πιο πάνω και μάλιστα στο ίδιο price range. Εκτός και αν σου αρέσει η τρύπα για να φαίνεται το μήλο στην πλάτη. Ή 9€ χωρίς το λογότυπο της Spigen.... https://www.ebnb.gr/el-Θήκες/el-Θήκες-iPhone/iphone-se/31015-θήκη-tpu-carbon-brushed-για-iphone-5-5s-se-μαύρο.html Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 (edited) Την άλλη εβδομάδα μου είπε πως θα έχει καινούργιες παραλαβές και κατά 99% θα είναι διαθέσιμη ξανά η συγκεκριμένη θήκη! Πως σας φαίνεται; Υπερβολικό; https://thikishop.gr/thikes-kinitwn/thiki-iphone-5-5s-se-tpu-mayro-13219/ Επειδή έχω πάρει την συγκεκριμένη θήκη για S7, δεν θα την συνιστούσα καθώς το χείλος περιμετρικά του πλαισίου - οθόνης είναι μηδενικό και ποιοτικά δείχνει πολύ ψεύτικη και κακής ποιότητας. Εψαχνα μια rugged armor σε μπλε σκούρο χρώμα και επειδή δεν έβγαινε κατέληξα τελικά στην ringke onyx midnight navy που πραγματικά αξίζει τα λεφτά της. Edited December 10, 2017 by Alexpag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 ποση ωρα σας κανει να φορτισει το κινητο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 ποση ωρα σας κανει να φορτισει το κινητο;; Με το μαμά καλώδιο και φορτιστή από 10-100% περίπου σε 2h & 15min.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathewgx Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Ακριβώς το ίδιο και σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 (edited) Ή 9€ χωρίς το λογότυπο της Spigen.... https://www.ebnb.gr/el-Θήκες/el-Θήκες-iPhone/iphone-se/31015-θήκη-tpu-carbon-brushed-για-iphone-5-5s-se-μαύρο.html Εκτιμώ ότι είναι πολύ μικρή η διαφορά για να πάρεις απομίμηση η οποία δεν φτάνει και την ποιότητα της Spigen. Edited December 12, 2017 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Όπως αναφέρθηκε και από πάνω είναι ανάλογα τι θα σου τύχει Πόσο καιρό έχει στο ράφι το κατάστημα την συσκευή Δεν μπορείς να ξέρεις πριν το ανοίξεις και το ενεργοποιήσεις Όλα τα SE έρχονται με την 11 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrStavr Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Ποια είναι η άποψη σας για αυτό το θέμα; https://www.cultofmac.com/519851/apple-confirms-makes-old-iphones-run-slower-good-reason/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 21, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Ποια είναι η άποψη σας για αυτό το θέμα; https://www.cultofmac.com/519851/apple-confirms-makes-old-iphones-run-slower-good-reason/ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=461717 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrStavr Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=461717 Ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrStavr Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 (edited) 75000 έπιασα στο Antutu...Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Apple!!!! Καλές γιορτές να έχουμε! Τους πήρα τηλέφωνο και λένε πως αυτές τις μέρες διαπιστώθηκαν αρκετά παρόμοια περιστατικά οπότε θα ήταν καλό να τους παραδώσω το κινητό από την καινούργια χρονιά...ακόμα δεν θα πω κουβέντες που θα τις μετανιώσω αργότερα. Edited December 28, 2017 by SpyrStavr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 (edited) επειδή δεν έχω ασχοληθεί με Antutu και παρόμοια τεστ, πόσο είναι ένα καλό σκορ για το SE; Μόλις το έτρεξα και έβγαλε 120277 Edited December 28, 2017 by matersci Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrStavr Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 επειδή δεν έχω ασχοληθεί με Antutu και παρόμοια τεστ, πόσο είναι ένα καλό σκορ για το SE; Μόλις το έτρεξα και έβγαλε 120277 Εγώ 120 χιλιάδες έπιανα.Σε λίγο θα κλείσω 5 μήνες που το έχω στην κατοχή μου και θα είναι η 3η φορά που του κάνω εργοστασιακή επανεκκίνηση για να έρθει στα συγκαλά του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Εγώ 120 χιλιάδες έπιανα.Σε λίγο θα κλείσω 5 μήνες που το έχω στην κατοχή μου και θα είναι η 3η φορά που του κάνω εργοστασιακή επανεκκίνηση για να έρθει στα συγκαλά του!Ακραίο οι 3 επαναφορές. 5 μήνες καινούριο; Η μπαταρία άμα εγκαταστήσεις το battery life τί δείχνει; Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Εγώ 120 χιλιάδες έπιανα.Σε λίγο θα κλείσω 5 μήνες που το έχω στην κατοχή μου και θα είναι η 3η φορά που του κάνω εργοστασιακή επανεκκίνηση για να έρθει στα συγκαλά του! 122089 μετά από άδειασμα μνήμης. Μικρές διαφορές. Και εγώ από τον Απρίλιο το έχω και δεν έχω κάνει ποτέ επαναφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrStavr Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Ακραίο οι 3 επαναφορές. 5 μήνες καινούριο; Η μπαταρία άμα εγκαταστήσεις το battery life τί δείχνει; Sent from my SM-G930F using Tapatalk 92% Στα 1500mah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrStavr Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Έκανα για άλλη μια φορά το κινητό επαναφορά και έστρωσε! Ελπίζω να είναι τελευταία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 13 μηνες το εχω και η μπαταρια ειναι στο 98% ακομα..antutu βγαζω 113000..αλλα φοραω τη 11.2.5 beta.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrStavr Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 https://www.apple.com/iphone-battery-and-performance/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 119,949 κι ειναι ενος ετους και κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soka Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Καλησπερα παιδια και απο μενα! Ειμαι λιγο ασχετος, οποτε θα ηθελα μια μικρη διαφωτιση. Σκοπευω να παρω το iphone SE απο καποιο e-shop. Τωρα εχω το iphone 4. Η καρτα απο οσο ξερω πρεπει να αλλαξει σε μεγεθος, να κοπει? Το κανουν σε ολα τα καταστηματα τα γνωστα πχ cosmote (που εχω συνδεση), γερμανος, public ? Περιμενουμε για καποιο λογο να πεσει κ αλλο η τιμη του SE τους προσεχεις 1-2 μηνες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Καλησπερα παιδια και απο μενα! Ειμαι λιγο ασχετος, οποτε θα ηθελα μια μικρη διαφωτιση. Σκοπευω να παρω το iphone SE απο καποιο e-shop. Τωρα εχω το iphone 4. Η καρτα απο οσο ξερω πρεπει να αλλαξει σε μεγεθος, να κοπει? Το κανουν σε ολα τα καταστηματα τα γνωστα πχ cosmote (που εχω συνδεση), γερμανος, public ? Περιμενουμε για καποιο λογο να πεσει κ αλλο η τιμη του SE τους προσεχεις 1-2 μηνες? Μπορεις να την κοψεις την καρτα.αλλα γνωμη μου ειναι να βγαλεις μια καινουργια ετοιμη για το κινητο σου (κοστος 5 ευρο) να'ναι και 4g και να εκμεταλευθεις πληρως τις δυνατοτητες του κινητου.τωρα οσον αφορα την τιμη..πριν 4 μηνες επαιζε στα 290 ευρο.αυτη η τιμη που παιζει τωρα..ειναι καλη.τσαμπα θα περιμενεις 2 μηνες για να πεσει κανα 20 ευρο,αν και το βλεπω χλωμο για το κινητο αυτο.γιατι πουλαει καλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Μπορεις να την κοψεις την καρτα.αλλα γνωμη μου ειναι να βγαλεις μια καινουργια ετοιμη για το κινητο σου (κοστος 5 ευρο) να'ναι και 4g και να εκμεταλευθεις πληρως τις δυνατοτητες του κινητου.τωρα οσον αφορα την τιμη..πριν 4 μηνες επαιζε στα 290 ευρο.αυτη η τιμη που παιζει τωρα..ειναι καλη.τσαμπα θα περιμενεις 2 μηνες για να πεσει κανα 20 ευρο,αν και το βλεπω χλωμο για το κινητο αυτο.γιατι πουλαει καλα. Θα έλεγα ομως να πάρει έκδοση με 32gb μνήμη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Παιδιά,δυστυχώς η αλλαγή κάρτας sim πήγε στα 7,90 ευρώ(Γερμανός). Άλλαξα τέλος Νοεμβρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
techlink Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Καλησπερα παιδια και απο μενα! Ειμαι λιγο ασχετος, οποτε θα ηθελα μια μικρη διαφωτιση. Σκοπευω να παρω το iphone SE απο καποιο e-shop. Τωρα εχω το iphone 4. Η καρτα απο οσο ξερω πρεπει να αλλαξει σε μεγεθος, να κοπει? Το κανουν σε ολα τα καταστηματα τα γνωστα πχ cosmote (που εχω συνδεση), γερμανος, public ? Περιμενουμε για καποιο λογο να πεσει κ αλλο η τιμη του SE τους προσεχεις 1-2 μηνες? Οσον αφορα την καρτα προτεινω να την αλλαξεις γιατι η καρτα σου ειναι πολυ παλια και ενδεχεται οι καινουργιες να εχουν διαφορετικα τεχνικα χαρακτηριστικα χωρις τα οποια ισως π.χ. να μην μπορεις να χρησιμοποιησεις 4g. Τωρα για την τιμη, δεν την βλεπω να πεφτει. Παρ'το δεν θα το μετανιωσεις. Σε καθε περιπτωση μην παρεις τιποτα μικροτερο απο 32 GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts