Jump to content

SpyrStavr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    75
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About SpyrStavr

  • Ημ. Γέννησης 25/06/1995

SpyrStavr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Μετά από 2 σχεδόν μήνες, η μπαταρία μου είναι εξαιρετική. Την αγόρασα από το iFixit και μέχρι στιγμής δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, εμφανίζοντας κανονικά την μέγιστη χωρητικότητα της μπαταρίας.
  2. Το IOS 13 είναι διαθέσιμο για εγκατάσταση! Καλή αρχή μας εύχομαι με πιο ανανεωμένη εμπειρία χρήσης στο iPhone SE!
  3. Έχω αγοράσει μπαταρία για το SE. Τι θα μου συμβουλεύατε; Θα ήταν καλύτερα να την βάλω μετά από κάτι μέρες από την εγκατάσταση του IOS 13 ή δεν έχει σημασία;
  4. Το iPhone SE δεν θα πάρει το iOS 13 εξαιτίας της οθόνης...το ακούσαμε και αυτό!
  5. Ερώτηση....θεωρείται πως το iPhone SE ήταν το λεγόμενο "flagship phone" όταν είχε πρωτοβγεί;
  6. Καλησπέρα σε όλους! Φήμες λένε πως δεν θα πάρουμε το iOS 13...πια είναι η άποψη σας σε αυτό το θέμα; *Το 5S έφτασε να έχει υποστήριξη 5 χρόνια ενώ το SE θα σταματήσει μετά από 2;; :confused:
  7. Με αφορμή την ερώτηση που έκανε ο χρήστης georgeavl3 σχετικά με την αλλαγή της μπαταρίας, ποιες θα είναι οι επιπτώσεις εάν κάποιος που "πιάνει" το χέρι του, την αλλάξει μόνος την μπαταρία, που άλλωστε θα του βγει πιο φθηνά; (εκτός εγγύησης)
  8. Καλημέρα σε όλους! Χρησιμοποιεί κανείς τα Airpods με το SE? Τι λέτε αξίζει για τα χρήματα του και εάν ναι θα ήθελα να ακούσω την εμπειρία του με αυτά.
  9. Εδώ εγώ για να ξεχαστώ σβήνω το ποσοστό της μπαταρίας και μόλις μου βγάλει το μήνυμα πως είναι κάτω από 20% τότε το βάζω στην πρίζα...ενώ στην iStorm λένε πως συμβουλεύουν τους πελάτες τις να το πάνε μέχρι το τέλος.
  10. Μου φαίνεται πως έχω κάποια "κατάρα" με την μπαταρία...Μετά από 4-5 μήνες αλλαγής ενός καινούργιου SE, η υγεία της μπαταρίας πήγε στο 96%. Αυτή την φορά δεν το χρησιμοποιήσα ταυτόχρονα όταν φόρτιζε και γενικά δεν έδωσα δικαίωμα στο κινητό να ζεσταθεί όπως με το προηγούμενο. (Το προηγούμενο έφτασε στους 11 περίπου μήνες και η υγεία της μπαταρίας του ήταν πια στο 91-93% με καμένη μητρική πριν παραδοθεί στην iStorm)
  11. Μια αγαπημένη μου φράση από άρθρο των Unboxholics όσον αφορά εμάς που έχουμε το SE. “Το iPhone SE ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές σε χρήστες που ήθελαν κάτι προσιτό σε τιμή και μικρό σε μέγεθος” Άλλωστε πιστεύω αυτός ήταν ο λόγος όχι μόνο για εμένα αλλά και για τους περισσότερους που το αγόρασαν!
  12. Καλησπέρα! Είμαι ένα βήμα πριν την αγορά ενός powerbank για το iPhone SE. Αυτό που με προβληματίζει είναι εάν τα 2.0Α θα επηρεάσουν την υγεία μπαταρίας του κινητού.Προφανώς θα είναι πιο γρήγορη η φόρτιση από τα 1.0Α όμως είναι σωστό;
  13. Αυτό; https://www.public.gr/product/allagi-sim-reader-iphone-se/prod8200146pp/
  14. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Γιαυτό το λόγο,τις περισσότερες φορές (όσον αφορά το iPhone SE) χρησιμοποιώ το Snapseed.Δεν είναι πως δεν μου αρέσει η "στοκ" φωτογραφία,απλά θέλω να δω μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι δυνατότητες της φωτογραφίας,να την φτάσω δηλαδή στα όρια της! *δεν έχω φωτογραφική
  15. Καθώς χάζευα στην ιστοσελίδα της Media Markt ξαφνικά πήρε το μάτι μου θήκες της Apple για iPhone 6s να ξεκινούν στα 9,99 ευρώ! Έλα που για το SE έχει μόνο τις Puro...:(
×
×
  • Create New...