Mark_K Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Κι εμένα αρχίζει να είναι λίγο χειρότερα, αλλά σκέφτομαι μήπως αρχίζει και πέφτει. Την περασμένη βδομάδα έκλεισα ένα χρόνο που την είχα αλλάξει και βάση του phone info είναι στο 84,93% αλλά έχει ακριβώς 250 κύκλους φόρτισης. Από την άλλη δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που το έκανα dual SIM και ενδεχομένως στην αναμονή καταναλώνει κάτι παραπάνω. Πάντως δοκίμασα να ενεργοποιήσω την εξοικονόμηση ενέργειας που δεν έβαζα ποτέ, και νομίζω πως δείχνει να κρατάει λίγο περισσότερο. Γενικά τα στατιστικά μπαταρίας μου βγάζουν αυτονομία βάση των χρήσεων που έχουν καταγράψει γύρω στις 18-19 ώρες με μια φόρτιση. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzimhs85 Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 έμενα με 104 κύκλους φόρτισης εχει 86,54 health.. συγκριτικά έχει πέσει πολύ με τους 250 που έχει το δικό σου. Μέσω όρο μου βγάζει 5,5 ώρες sot. Πάντως το κινητό το συγκρίνω με ένα xperia x και δύστυχος χάνει πολύ σε σβελτάδα σε σύγκριση με το sony. εντωμεταξύ στο antutu το σονυ έχει 80000 σκορ και το το s7 κοντά στα 170000! το inteface της samsung είναι βαρύ και κάνει κακή διαχείριση της cpu και της μνήμης.:( Μόλις λήξει η εγγύηση θα πρέπει να του περάσω καμία rom μπας και βελτιωθούν οι επιδώσεις του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Η ενδειξη στο phone info δεν νομιζω οτι ειναι αξιοπιστη. Εμενα στο S8 με 140 κυκλους μου δινει 90%. Αλλα οι χρονοι που μου δινει ειναι ιδιοι ακριβως με οταν ηταν καινουργιο....Με το accubattery που δοκιμασα που βγαζει μετρηση βαση φορτισεων μου εδινε καπου 96%.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Εμενα στο S7 edge μου .... δείχνει 413 κύκλους και 84%. Απο διάρκεια δεν είμαι ευχαριστημένος πάντως τελευταία ... Λίγο πριν λήξει η εγγύηση την βλέπω για αλλαγή ... Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Με αλλαγή μπαταρίας 19/10/18 μετά από περίπου 1.5 χρόνο που έχω την συσκευή το phone info δείχνει 5 discharge cycles και battery health 98,67%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Με αλλαγή μπαταρίας 19/10/18 μετά από περίπου 1.5 χρόνο που έχω την συσκευή το phone info δείχνει 5 discharge cycles και battery health 98,67%. Έχεις δει διαφορά με πριν; Λογικά ναι, το θέμα είναι να φτάσεις τις χρήσεις ανάλογες όταν το είχες καινούριο. Και μην ανησυχείς, μετά τους 20 κύκλους θα πέσει στο 93%, έτσι κάνει σε όλους Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Μέχρι τώρα μου φαίνεται μια χαρά η μπαταρία όπως όταν τον είχα αγοράσει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 είχα το s7 με γερμανική ROM και έβαλα με ODIN την ελληνική EUR. Τώρα θα παίρνει τις αναβαθμίσεις που βγαίνουν ή θα πρέπει πάντα να τις βάζω manually?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Λογικά θα τις παίρνεις κανονικά εφόσον δεν έχει γράψει το knox Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Λογικά θα τις παίρνεις κανονικά εφόσον δεν έχει γράψει το knox Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν έχει γράψει το knox.... Thanks.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο με τη χρήση της μπαταρίας γιατί κάτι δεν καταλαβαίνω αν και το έχω δει πολλές φορές να το ανεβάζετε. Πολλές φορές έκατσα να αναλύσω αλλά δεν έχω βγάλει άκρη παραδείγματος χάρη το δικό μου το έβγαλε από τη φόρτιση το πρωί στις 7:00 πρώτη φορά που το άφησα σχεδόν όλο το βράδυ στη φόρτιση. Τώρα είναι στο 62% μετά από δύο ώρες και από την χρυσή μου δείχνει τα παρακάτω. τι καταλαβαίνουμε από αυτά; Δεν αντιστοιχεί πουθενά το 38% που έχει χάσει μπαταρία μέσα σε 2 ώρες, με τα ποσοστά που εμφανίζεται παρακάτω. Άρα πώς γίνεται η ανάλυση; (Η υγεία της μπαταρίας είναι στο 82%) Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Είναι πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο. Για παράδειγμα εκτός από την κατάσταση της μπαταρίας, εξαρτάται και από τη χρήση σου. Αν είσαι 2-3 ώρες με mobile data ίσως είναι φυσιολογικά τα νούμερα που βλέπεις. Αν το ίδιο διάστημα είχες συνδεθεί σε WiFi, θα ήταν διαφοροποιημένο το αποτέλεσμα. Sent from my XT1580 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Παιδια καλησπερα.μετα το patch οκτωβριου η μπαταρια πεφτει σα νερακι.δεν ξερω τι γινεται αλλα αν εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα ας βοηθησει.ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Κι εγω τα ίδια Νικ.. Τι patch βγαλανε παλι τα σαινια? Υποθετω ομως σε 3-4 μερες θα στρωσει. Αλλιως τη βαψαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Παιδια πως παει η μπαταρια σας με το νεο patch? Εμενα επεσε αρκετα. Τα νουμε στη διαχειριση συσκευης ειναι αρκετα κατω σε σχεση με πριν. Τι εγινε ρε Samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Οντως επεσε αρκετα η διαρκεια της μπαταριας με την τελευταια αναβαθμιση (EUR ROM). Ελπιζω να βγει διορθωση :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Εγώ χάρηκα από τη μια καθώς έχοντας το "πειραγμένο" για να γίνει dual SIM S7, πήρε κανονικά και χωρίς πρόβλημα το update, αλλά από την άλλη παρατήρησα όντως να πέφτει πιο εύκολα η μπαταρία. Είπα να κάνω και ένα reset, αλλά βλέπω πως και μετά από αυτό η αδράνεια συσκευής είναι αρκετά ψηλά στα στατιστικά. Αυτό πιστεύω είναι που δεν υπήρχε πριν. Όπως και να έχει, ελπίζω πως θα διορθωθεί όταν πάρουμε την αναβάθμιση του Νοεμβρίου. Το ίδιο δεν είχε γίνει και λίγο καιρό πιο πριν; Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Αν κανω το κινητο unroot, τοτε θα μπορω 1. Να παιρνω αυτοματα τις ενημερωσεις ασφαλειας? 2. Να χρησιμοποιω μονο το δαχτυλικο αποτυπωμα αντι να βαζω username και password? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 (edited) Περιεργαζομουν σημερα ενα καινουργιο Α6 (2018) με Oreo & Samsung Experience 9.0 οπως και το δικο μας. Διαπιστωσα ομως οτι παρολα αυτα εχει πιο φρεσκο interface με τα καινουργια εικονιδια back,home & recent, δυνατοτητα αποκρυψης της navigtion bar κλπ. Ίσως ειναι θεμα νεοτερου κινητου χωρις soft keys Και home button ή απλα προκειται για την full εκδοση 9 του Samsung Experience με Bixby (μπλιαχ!) αλλα και ολα τα υπόλοιπα - ρωταω μονο μηπως εχει διαβασει κανεις για καποιο Mod που θα μπορουσαμε να το παρουμε κι εμεις στο S7 :worry: Edited November 6, 2018 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Πρέπει να δώσω και εγώ τα συγχαρητήρια στην Smartec για το σέρβις της το πήγα σήμερα το πρωί για αλλαγή μπαταρίας (S7 flat) μιας και λήγει η εγγύηση τον άλλο μήνα και μου άλλαξαν μπαταρία πλακέτα οθόνη και το fingerprint που είχε λίγο ξεφλούδισμα πάνω δεξιά και όλα αυτά τσάμπα πλήρωσα μόνο 19,90 Για την μπαταρία και ολα αυτα μεσα σε 1 ώρα!!! Ειλικρινά πολλά συγχαρητήρια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Παιδιά καλησπέρα, έχω το galaxy s7 ιταλικό, αγορασμενο από media markt, υπάρχει καποιος τρόπος να έχω το vowifi στην συσκευή μου χωρίς αλλαγή rom? Ευχαριστώ.. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Μετα απο την αρχικη απογοητευση, με τη διαρκεια της μπαταριας, μετα το τελευταιο patch, θα ελεγα οτι η μπαταρια επανηλθε, 2-3 πληρεις φορτσεις αργοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 συμφωνω φίλε! Εμενα 5-6 χρειαστηκε. Ολα δειχνουν καλυτερα πάντως. Ρε τους ατιμους συνηθειο που εχουν να μας τρομαζουν:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Υπαρχει καποιος χρονικος περιορισμος οταν κανουμε εγγραφη βιντεο? Μπορω να επιλεξω να γραφω βιντεο κατευθειαν στην καρτα μνημης και οχι στη συσκευη? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 (edited) Πρέπει να δώσω και εγώ τα συγχαρητήρια στην Smartec για το σέρβις της το πήγα σήμερα το πρωί για αλλαγή μπαταρίας (S7 flat) μιας και λήγει η εγγύηση τον άλλο μήνα και μου άλλαξαν μπαταρία πλακέτα οθόνη και το fingerprint που είχε λίγο ξεφλούδισμα πάνω δεξιά και όλα αυτά τσάμπα πλήρωσα μόνο 19,90 Για την μπαταρία και ολα αυτα μεσα σε 1 ώρα!!! Ειλικρινά πολλά συγχαρητήρια!! Καλημέρα. Τα 2 χρόνια συνολικά της εγγύησης του κινητού εννοείς ότι έληγαν, ή ο 1 χρόνος εγγύησης της μπαταρίας; Edited November 8, 2018 by stark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts