Jump to content

tzimhs85

Members
  • Δημοσιεύσεις

    161
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tzimhs85

  • Ημ. Γέννησης 04/02/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

tzimhs85's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. καλησπέρα παιδιά.άλλαξα την μπαταριά στο επίσημο σέρβις της σαμσουνγκ άλλα βλέπω μεσώ του phone info δεν μηδένισαν τον μετρητή . δηλαδή έγγραφε 516 κύκλους και συνεχίζει απο εκεί... παρόλα αυτά η υγειά της μπαταρίας είναι στο 99,8% όπως πρέπει σε μια καινούρια μπαταρία. επίσης με ενημέρωσαν οτι άλλαξαν και την επαφή φόρτισης αλλα εγώ παρατηρώ οτι μου έβαλαν καινούρια οθόνη και καινούριο αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος άλλα δεν μου είπαν τίποτα για δυο τελευταία. οχι πως με χάλασε βέβαια η αλλαγή της οθόνης,είχε πέσει η φωτεινότητα άλλα δεν είχε καθόλου burn-in.
  2. οι καινούργιες εφαρμογές έχουν ξεχειλωσει σε μέγεθος και απαιτήσεις.το s7 ειναι πλέον παλιουτσικο οπότε του πέφτουν βαριές. Προσωπικά εγώ εγκατέστησα όποιες εφαρμογές χρειαζόμουν και έπειτα απενεργοποίησα το playstore εντελώς. Όπως και το google play services κατάντησε να ειναι 500 mb εφαρμογή οποτε και αυτο του αφαίρεσα τις ενημερώσεις και ειναι πολυ μικρότερο. Επίσης πολυ λαγκ μου έκαναν το samsung pass,samsung pay,samsung members και το galaxy store μόλις έβγαλα όλες τις ενημερώσεις είδα μεγάλη βελτίωση σε ταχύτητα και μπαταρία. τελος μπες στης ρυθμισεις προγραμματιστή και απενεργοποιησε και τα τρια πεδία που αφορούν τα animations.
  3. έχετε παρατηρήσει μετά την τελευταία ενημέρωση Ιουνίου εάν γραψεται στον dialer *#06#?εμφανίζει το imei το serial number και κάτι γραμμωτούς κώδικες. παλαιότερα είχα την εντύπωση ότι εμφάνισε μόνο το Imei..
  4. βρε παιδιά έχω μια ερώτηση γιατί έχω μπερδεύφτει. ποια η διάφορα του ασφαλούς φακέλου από τον ιδιωτικό φάκελο.τι διαφορετικό προσφέρει ι μια λειτουργία π την άλλη. επίσης η κρυπτογράφηση κάρτας sd τι κάνει στα δεδομένα ?.ευχαριστω.
  5. γεια σε όλους τους κατόχους s7. θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση για ενα πρόβλημα που μου παρουσιάζει το s7 μου. μέσα από την εφαρμογή samsung members στην ενότητα φροντίδα τηλεφώνου πατάω αυτόματοι έλεγχοι και στην μπαταριά μου βγάζει σφάλμα και να επισκεφθώ κάποιο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της samsung. στο phone info μου βγάζει 232 κύκλους φόρτισης και 82.6 υγεία. το κινητό το έχω 14 μίνες και μου φαίνεται είναι πολύ νωρίς για αντικατάσταση της μπαταρίας. καλύπτεται από την εγγύηση? ευχαριστώ.
  6. έμενα με 104 κύκλους φόρτισης εχει 86,54 health.. συγκριτικά έχει πέσει πολύ με τους 250 που έχει το δικό σου. Μέσω όρο μου βγάζει 5,5 ώρες sot. Πάντως το κινητό το συγκρίνω με ένα xperia x και δύστυχος χάνει πολύ σε σβελτάδα σε σύγκριση με το sony. εντωμεταξύ στο antutu το σονυ έχει 80000 σκορ και το το s7 κοντά στα 170000! το inteface της samsung είναι βαρύ και κάνει κακή διαχείριση της cpu και της μνήμης.:( Μόλις λήξει η εγγύηση θα πρέπει να του περάσω καμία rom μπας και βελτιωθούν οι επιδώσεις του.
  7. Καλησπέρα μόλις αναβαθμησα και εγώ στην oreo. Σαν πρώτη εντύπωση το κινητό φενεται να είναι αρκετά πιο σβελτο αλλά έχω παρατηρήσει αύξηση της θερμοκρασίας σε εντατική χρήση ,ενώ με την nougat ίσα που ήταν ελαφρώς χλιαρό. Έκανε μια ξαφνική επανεκκίνηση όταν προσπάθησα να το βάλω στην εξοικονόμηση ενέργειας αλλά δεν μου το έχει ξανακάνει. Όσον αφορά το pro mode στην κάμερα, πηγενεται ρυθμίσεις- εφαρμογές, αναζητήστε την εφαρμογή Κάμερα,πηγενεται αποθήκευση και πατήστε τα δύο κουμπιά εκκαθάρισης. Voila η κάμερα λειτουργεί τζι τζι και πάλι.
×
×
  • Create New...