Jump to content

nfot

Members
  • Δημοσιεύσεις

    305
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About nfot

  • Ημ. Γέννησης 10/04/1968

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

nfot's Achievements

  1. Καλοριζικο λοιπον. Κι εμενα η μπαταρια του, καλη μου φαινεται, 2 χρονια τωρα, σε σχεση με το μεγεθος του. Δεν παιζω παιχνιδια, απλα σερφαρω. Δεν κανει για βαρια χρηση, αυτο το καταλαβαινω.
  2. Εχω S22 κι ελεγα μπας και παω σε 24+, αλλα θελω να δοκιμασω και snap. Οποτε μαλλον με βλεπω για 23+, αφου πλεον το βρισκω γυρω στα 850. Τα 7 χρονια αναβαθμισεων δεν με συγκινουν ιδιαιτερα, αφου καθε 2-3 χρονια αλλαζω συσκευη. Αν οχι Σαμυ (αλλα ουτε xiaomi, λογω αρνητικης εμπειριας με μια 50αρα TV που αγορασα), τι αλλο θα μπορουσα να κοιταξω; Apple ουτε ζωγραφιστη.
  3. ΙΣΩΣ να ειναι η εντυπωση μου, ισως να επιρρεαστηκα απο κατι σχετικο που διαβασα, αλλα νομιζω οτι εχει βελτιωθει αρκετα η διαρκεια της μπαταριας. Σαν αρνητικη παρατηρηση, ενα widget στην αρχικη οθονη, που δειχνει το επιπεδο της μπαταριας, αργει αρκετες φορες να ανανεωθει, ενω πριν ηταν πιο αραιο το φαινομενο αυτο.
  4. Δεν προλαβα να γκρινιαξω και τσουπ, ηρθε σημερα το πρωι.
  5. Αυτο το OneUI 6.0 (android 14) πολυ αργει
  6. Ηρθε σημερα το πρωι
  7. Σεπτεμβριου S901BXXS6CWH6 S901BOXM6CWH5 S901BXXU6CWH6
  8. nfot

    Android Auto App

    Εχω το ΑΑWireless, απο τις πρωτες φουρνιες, προπαραγγελια. Δουλευει κανονικοτατα. Τα αλλα 2 που ρωτας, δεν θυμαμαι, δεν ξερω, γτ σπανια οδηγαω το αυτοκινητο και ακομη πιο σπανια χρησιμοποιω Android Auto. Με ενδιαφερει κυριως η πλοηγηση.
  9. Αν εχω καταλαβει σωστα, θα εχεις firmware Cosmote και μαλλον καποιες δικες της εφαρμογες, προεγκατεστημενες.
  10. Αν δεν εχει τρελλες απαιτησεις απο τη διαρκεια της μπαταριας, μια χαρα θα τα παει 😉
  11. Ηρθε και το android 13 !!!
  12. Η 3:4 50Mp εννοειταο οτι ειναι η καλυτερη δυνατη, αλλα θελει και πολυ μνημη για την αποθηκευση. Προσωπικα εχω καταληξει στην 16:9. Η αποδοση της συσκευης για μενα ειναι πολυ καλη. Αν χαλαει καμια φορα λογω αναβαθμισης, τον επομενο μηνα στρωνει... Τωρα η μπαταρια ειναι μια μαλλον πονεμενη ιστορια. Για μενα ειναι οριακη και ειμαι ενας χρηστης που δε ζηταω πολλα.
  13. Δοκιμασες με τη ρυθμιση αυξημενης ευαισθησιας δακτυλικου αποτυπωματος; Σε εμενα δουλευει παντως το αποτυπωμα, με μια μικρη αναισθησια ειναι γεγονος, αλλα δουλευει.
  14. Sentio νομιζω. σε καφε συσκευασια, σαν απο ανακυκλωμενο χαρτι, γυρω στα 10€
  15. Οταν το παραγγειλα στο Πλαισιο, πουλουσαν και τζαμακι, το οποιο και εβαλα και δουλευει το αποτυπωμα
×
×
  • Create New...