fikast Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Το πλαίσιο πουλούσε ελληνικής αντιπροσωπείας, συνεχίζει ακόμη; Αγόρασε κανένας πρόσφατα από εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Το πλαίσιο πουλούσε ελληνικής αντιπροσωπείας, συνεχίζει ακόμη; Αγόρασε κανένας πρόσφατα από εκεί; Για το Public μπορω να σου πω με σιγουρια οτι πουλαει ελληνικης (Cosmote ROM). Τουλαχιστον αυτό που αγόρασα εγώ πριν 2 εβδομάδες απο κει ήταν Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Longmire Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Παιδια εχω μια βδομαδα που αγορασα το κινητο αλλά το δουλευω περισσοτερο για τηλεφωνηματα και φωτογραφιες (σπανια ιντερνετ). Στα μενου της φωτογραφικης δεν μπορεσα να εντοπισω scene modes για να επιλεξω, οπως πχ night scene, sport game, night portrait κλπ. Χτες βραδυ ηθελα να βγαλω φωτο σε μπαρ και δεν εβρισκα ακρη, μονο στο auto με το φλας μπορεσα να βγαλω κατι αξιοπρεπες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaroumpas Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Το πλαίσιο πουλούσε ελληνικής αντιπροσωπείας, συνεχίζει ακόμη; Αγόρασε κανένας πρόσφατα από εκεί;Εγώ το αγόρασα από πλαίσιο και είναι γερμανικό Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 (edited) Εγώ το αγόρασα από πλαίσιο και είναι γερμανικό Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk γερμανικο με τιμη πωλησης ελληνικου, ωραια πραγματα. Edited January 6, 2018 by boymanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Δεν μας λέτε ρε παιδιά και τα λογικά όρια αυτών για να μην ανησυχούμε?.... ή να αρχίσουμε??? Καλή χρονιά σε όλους! Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Noμιζω πως δεν είναι τόσο το θέμα με τα λογικα ορια. Απλα βλεπεις αναλογα τη χρηση που κάνεις πάντα, πόσο έχει πέσει η απόδοση της μπαταρίας σου και εαν δε σε φτανει τότε πας για αλλαγή. Διορθώστε με εαν κάνω λάθος , αλλά ένας τυπικός κανόνας που λένε οι εταιρίες , είναι όταν πέσει κάτω απο το 80% της αρχικής χωρητικότητας. Εγω είμαι στο 79% και ακόμα δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα , οπότε φαντάζομαι πως αυτό δεν είναι κανόνας πραγματικά, αλλά συνιστάται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeljen Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 ΠΑίζει κ σε άλλα samsung αυτό?[/QUO Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Κατέβασα το es file explorer αλλά δεν βρίσκω επιλογή συσκευή δίπλα στο home button... Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Κατέβασα το es file explorer αλλά δεν βρίσκω επιλογή συσκευή δίπλα στο home button...Τι ενοεις; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Τι ενοεις; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προσπαθώ να βρω την επιλογή για να μετρήσω κύκλους φόρτισης και χωρητικότητα μπαταρίας γιατί διάβασα πιο πριν ότι ακολουθώντας μια διαδρομή μέσω του es file explore σου δείχνει αυτά τα στοιχεία Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Καλησπέρα, στο pro mode της φωτογραφικης εμένα δεν μου εμφανιζει τις 3 προσωπικες ρυθμίσεις που μπορω να αποθηκεύσω, σύμφωνα με όσα διάβασα και εδω αλλά και είδα στο yutube. Το κινητό είναι αγορασμένο από τον Γερμανό πρίν 1 εβδομάδα και του έκανα αναβάθμιση στο android 7. Mήπως πρέπει να κατεβάσω κάποιο app της Samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Προσπαθώ να βρω την επιλογή για να μετρήσω κύκλους φόρτισης και χωρητικότητα μπαταρίας γιατί διάβασα πιο πριν ότι ακολουθώντας μια διαδρομή μέσω του es file explore σου δείχνει αυτά τα στοιχείαΠάτα εκεί που δείχνει το βέλος. Σε εσένα ίσως να γράφει την εσωτερική η την εξωτερική μνήμη. Αν πατήσεις θα σου βγάλει και την επιλογή συσκευή. Μετά συνέχισε με τα υπόλοιπα βηματα Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Χμμμμμ, εκανα τον ελεγχο της μπαταριας με τον προαναφερθεντα τροπο. Μαλλον απογοητευτηκα... 1228χ2 = 2576 χωρητικοτητα, περιπου 15% πτωση δλδ, και 376 κυκλοι φορτισης. Να επιδιωξω αντικατασταση μπαταριας ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Χμμμμμ, εκανα τον ελεγχο της μπαταριας με τον προαναφερθεντα τροπο. Μαλλον απογοητευτηκα... 1228χ2 = 2576 χωρητικοτητα, περιπου 15% πτωση δλδ, και 376 κυκλοι φορτισης. Να επιδιωξω αντικατασταση μπαταριας ε;Εγω εχω 2640 στο S7 Edge που εχει 3600 μπαταρια και με βγαζει και με το παραπανω. Αν σου βγαζει μερα με τη χρηση που κανεις γιατι να την αλλαξεις; Μην βλεπεις το νουμερο αλλα το αποτελεσμα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Εγω εχω 2640 στο S7 Edge που εχει 3600 μπαταρια και με βγαζει και με το παραπανω. Αν σου βγαζει μερα με τη χρηση που κανεις γιατι να την αλλαξεις; Μην βλεπεις το νουμερο αλλα το αποτελεσμα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το αποτελεσμα με εκανε να το ψαξω. Δεν βγαζω μερα πλεον και αυτο με ανησυχησε. Το εχω περιπου 20 μηνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Ισως ηρθε η ωρα τοτε να αλλαξεις μπατατια. Αν δεν κανω λαθος τον 1 χρονο της εγγυησης ειναι δωρεαν ενω το 2ο κοστιζει 20 ευρω στο επισημο service. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Πάτα εκεί που δείχνει το βέλος. Σε εσένα ίσως να γράφει την εσωτερική η την εξωτερική μνήμη. Αν πατήσεις θα σου βγάλει και την επιλογή συσκευή. Μετά συνέχισε με τα υπόλοιπα βηματα Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, το έχω κάνει αυτό αλλά δυστυχώς στο δικό μου δεν βρίσκω την επιλογή συσκευή είτε μέσω internal storage είτε μεσω sd. μήπως πρέπει να είσαι root? Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, το έχω κάνει αυτό αλλά δυστυχώς στο δικό μου δεν βρίσκω την επιλογή συσκευή είτε μέσω internal storage είτε μεσω sd. μήπως πρέπει να είσαι root?Δε χρειάζεται root, η διαδρομή είναι μέσω root directory Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Παίδες, ποια είναι η φθηνότερη προσφορά που έχουμε για αντικατάσταση οθόνης?? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Δε χρειάζεται root, η διαδρομή είναι μέσω root directory Sent from my SM-G930F using Tapatalk Πραγματικά δεν μου εμφανίζει τίποτα ... Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 (edited) 155€ έχει στο επίσημο η αλλαγή οθόνης Φίλε xroikon μήπως έχεις λάθος εφαρμογή; Αυτή εδώ είναι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.root.browserfree Sent from my SM-G930F using Tapatalk Edited January 9, 2018 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 ΠΑίζει κ σε άλλα samsung αυτό?[/QUO Ηθελες κάτι να μου πεις εδώ ? :D :D Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Προσπάθησα και κατάφερα πολλές φορές να κάνω root στο S7 μου, αλλά πάντα είχα προβλήματα με το security της Samsung. Σε επανεκκίνηση κλειδώνει, ή όταν κάνω έλεγχο ασφαλείας, το κινητό μου εμφανίζει πως εντοπίστηκε απειλή και επίσης κλειδώνει. Έχετε βρει κάποιο ολοκληρωμένο root που να λύνει ΟΛΑ τα θέματα αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Παίζει καμία θήκη μαύρη πλάτης να μη θέλει κανείς να την αγοράσω; θέλω να βάλω full γυαλί σε όλη την οθόνη και η spigen που έχω θα μου το πετάει. Γιατί πιάνει μέσα αρκετά στην οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts