nickkanellakis Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Εμενα μου εβγαλε 2710 χωρητικοτητα η μπαταρια.ειναι καλα η να την αλλαξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Παιδες υπαρχει εφαρμογη να βαλουμε portait mode στη καμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 7 μηνών συσκευή και μου μένουν 2530 mha. Δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 ΠΑίζει κ σε άλλα samsung αυτό? Δεν ειμαι σιγουρος, δοκιμασετο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelaras1 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 (edited) Καλημερα οταν καλω εναν αριθμο στο τηλεφωνο χιλιοστα του δευτερολεπου πριν κανει το πρωτο χτυπημα οτι καλει ακουγεται ενας ηχος σαν πληκτρολογιο..τι ειναι αυτο ξερει κανεις?2μερες που το χω ειναι σουπερ απλα μου εκανε εντυπωση αυτο .. Edited January 2, 2018 by aelaras1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Ειναι ρυθμιση - αν δεν το θελεις, πηγαινεις στην εφαρμογη του τηλεφωνου, settings --> Call alerts --> Call connect tone (On / off) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Έκανα και εγώ το τσεκάρισμα της μπαταρίας μέσω ES File Explorer. 1509(*2)=3018mah (Nougat) 322 κύκλοι φόρτισης. Είναι η δίκαρτη έκδοση και παίζω ~4SOT με Μέτρια εξοικονόμηση ενέργειας On συνέχεια. Εκεί έχω μόνο απενεργοποιημένο το Always On Display όλα τα άλλα On. Tι λέτε να πάω για αντικατάσταση με το ευτελές 20€? Έχει σημασία που είναι δίκαρτο (αγορασμένο 11/16)από eglobal.de? Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 να αλλαξεις μπαταρια ωστε τα 3018 να γινουν 3000? :lol: Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Είναι η δίκαρτη έκδοση και παίζω ~4SOT με Μέτρια εξοικονόμηση ενέργειας On συνέχεια. Καλησπέρα. Αν καταλαβα καλα, το κινητο το χρησιμοποιεις έχοντάς το μονιμα στη Μετρια εξοικονόμηση ενεργειας...; Η απλα εχεις δοκιμασει καποιες φορες και οταν το ειχες συνεχεια στη Μετρια εξοικονόμηση ενεργειας, εφτανες SOT ~4 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Πω πω απαράδεκτος.. Έγραψα στο τοπικ του S7.. Παίδες έχω το S7 EDGE DUOS. Παίρνω τα κουβαδακια μου κ πάω στην δίπλα παραλία. Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Εγω σε εντελώς καινούργιο τηλέφωνο s7 (σήμερα το άνοιξα) μου έδειξε στο τσεκάρισμα της μπαταρίας μέσω ES File Explorer. 1471(*2)=2942mah (Nougat) και 0 κύκλους φόρτισης, είναι φυσιολογικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Ναι φυσιολογικό είναι, 1474 είχε εμένα Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Χθες καθώς περιεργαζόμουν το κινητό (2 εβδομάδων) λίγο πιο προσεχτικά, παρατήρησα οτι στο μέρος που είναι το flash, υπάρχει απο πανω κατι σαν μια μικρή ζελατίνα που φαίνεται σα να εχει λίγο αποκολληθεί σε μία γωνία. Αν δειτε τη φωτογραφία θα καταλάβετε. Ξερει κανεις τι ειναι αυτο κι αν θα πρεπει να με ανησυχεί; Ok ακυρο... προκειται για προστατευτικο που βγαινει... Χαχαχαχα :lol: Edited January 4, 2018 by stark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Μου το έκανε ξανά... Όταν γυρνάω από WiFi σε δεδομένα δεν λειτουργούν. Πρέπει να κάνω restart από το εικονίδιο ή να κάνω επανεκκίνηση το κινητό... Το έχετε συναντήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Μου το έκανε ξανά... Όταν γυρνάω από WiFi σε δεδομένα δεν λειτουργούν. Πρέπει να κάνω restart από το εικονίδιο ή να κάνω επανεκκίνηση το κινητό... Το έχετε συναντήσει;Οχι δε μου το έχει κάνει ποτέ. Παλιότερα ο συνδυασμός iPhone με Cosmote μου δημιουργούσε αυτό το θεμα, αλλά τελικά ήταν θέμα της cosmote που εδώ και ένα χρόνο το έχει λύσει Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Μου το έκανε ξανά... Όταν γυρνάω από WiFi σε δεδομένα δεν λειτουργούν. Πρέπει να κάνω restart από το εικονίδιο ή να κάνω επανεκκίνηση το κινητό... Το έχετε συναντήσει; Κι εμενα το κανει :) Το γυρναω σε airplane mode για 2-3 δευτερολεπτα και μετα τα δεδομενα λειτουργουν. Ελπιζω με το android 8 να λυθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Κι εμενα το κανει :) Το γυρναω σε airplane mode για 2-3 δευτερολεπτα και μετα τα δεδομενα λειτουργουν. Ελπιζω με το android 8 να λυθει. Τι rom έχεις; εγώ έχω της Cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Βοηθάει να έχετε επιλεγμένο για σωστή λειτουργία της εναλλαγής των δεδομένων τη διατήρηση δεδομένων στις επιλογές προγραμματιστη. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeljen Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 κατέβασε το es file explorer, Πήγαινει εκει που λεει home και πάτα συσκευή. Μετά ακολούθησε αυτό το μονοπάτι Sys -- class --- power supply --- battery βρες το Fg_ fullcapnom και ανοιξε το σαν κείμενο με τον es file explorer . οτι σου δείξει, εαν εισαι σε νουγκατ κάντο επι 2 και αυτή ειναι η χωριτηκότητα που σου μένει βρες το Fg_cycle , άνοιξέ το ομοίως με πριν και ότι γράφει είναι οι κύκλοι φόρτισης Δε χρειαζεται να εισαι ροοτ Δεν μας λέτε ρε παιδιά και τα λογικά όρια αυτών για να μην ανησυχούμε?.... ή να αρχίσουμε??? Καλή χρονιά σε όλους! Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Βοηθάει να έχετε επιλεγμένο για σωστή λειτουργία της εναλλαγής των δεδομένων τη διατήρηση δεδομένων στις επιλογές προγραμματιστη. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και από που τρώει ίντερνετ έτσι; είναι και τα δύο εικονίδια ενεργά μόνιμα. Μην πάθουμε καμιά νιλα και φάμε όλα τα δεδομένα σε μια μέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 ITV, Ιταλικη Τι rom έχεις; εγώ έχω της Cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 (edited) Καλησπέρα. Είμαι ένα βήμα πριν αγοράσω το galaxy S7. Αυτό που μου έκανε αρνητική εντύπωση είναι γιατί δεν έχει δέκτη fm. Και τα περισσότερα smartphone γενικότερα. Δηλαδή ποιός το σκέφτηκε πως θα είναι σημαντικότερο να παίρνει τους παλμούς το κινητό απο το να έχει ράδιο. Για άλλους μπορεί να μην είναι σημαντικό αλλά για εμένα είναι. Όσοι το έχετε ανακαλύψατε κάτι και αν δουλεύει τελικά το next radio ή υπάρχει τελικά μόνο σε snapdragon? Επίσης υπάρχουν κάποιες προεκτάσεις για fm, δοκίμασε κανένας και αν κάνουν δουλειά και κατα πόσο βολεύουν; Edited January 5, 2018 by nekrosouvlaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Και από που τρώει ίντερνετ έτσι; είναι και τα δύο εικονίδια ενεργά μόνιμα. Μην πάθουμε καμιά νιλα και φάμε όλα τα δεδομένα σε μια μέραΑπό το Wi-Fi. Το έχω εδώ και 8 μήνες έτσι χωρίς θέματα Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Εγώ το πήρα πριν 2 εβδομάδες, black Friday στο media markt, 379€, είμαι πολύ ικανοποιημένος, γρήγορο και πολύ καλή κάμερα.. To mediamarkt πουλάει Ελληνικής αντιπροσωπίας η ανατολικού μπλοκ όπως τα περισσότερα σκρουτζαδικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Εγώ το πήρα πριν 2 εβδομάδες, black Friday στο media markt, 379€, είμαι πολύ ικανοποιημένος, γρήγορο και πολύ καλή κάμερα.. To mediamarkt πουλάει Ελληνικής αντιπροσωπίας η ανατολικού μπλοκ όπως τα περισσότερα σκρουτζαδικαΔεν ξέρω, ιταλικό είναι αυτό που έχω εγώ, όπως και μερικών παιδιών ακόμα. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts