Jump to content

[LG G4] Κολλημένο σε bootloop!!!

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Lg backup είναι εφαρμογή τις lg. Εάν πάς ρυθμίσεις γενικές σχετικά με τηλέφωνο κέντρο ενημερώσεις δες μήπως την έχει εκεί μαζί με άλλες εφαρμογές και χρειαζεται ενημέρωση.

Εάν όχι την βρίσκεις και στο playstore..!!

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χθες το βράδυ εμφάνισε και το δικό μου το bootloop (οπότε στο poll πρέπει να αλλάξω την.. ψήφο μου).. Ήμουν στο skroutz και είχε πέσει η μπαταρία στο 5% και εκεί κόλλησε. Νόμιζα πως ήταν λόγω μπαταρίας αλλά δεν.. Πάνε φωτογραφίες και άλλα που είχα μέσα και δεν είχα προλάβει να τα κάνω back up. Αν δεν ήταν εταιρικό το κινητό θα έφευγε από το μπαλκόνι.. Έχουν περάσει από τα χέρια μου διάφορα κινητά από Κίνα (Xiaomi Mi3, Mi4, RM Note 2, Vivo Xshot, Ηuaweri, κλπ)και 1η φορά με κρεμάει έτσι κινητό... Bad luck... το ξέρω.. Αλλά στο μέλλον μακριά και αγαπημένοι από την LG... Πίσω στο xshot μου τώρα μέχρι να δω τι θα κάνω με service. 507 παρτίδα από NL.

Lg backup είναι εφαρμογή τις lg. Εάν πάς ρυθμίσεις γενικές σχετικά με τηλέφωνο κέντρο ενημερώσεις δες μήπως την έχει εκεί μαζί με άλλες εφαρμογές και χρειαζεται ενημέρωση.

Εάν όχι την βρίσκεις και στο playstore..!!

Υπάρχει κανονικά στην συσκευή όπως περιέγραψε ο από πάνω

Σας ευχαριστώ και τους 2, η εφαρμογή πράγματι εμφανίζεται στο κέντρο ενημέρωσης, αλλά δεν εκτελείται από εκεί, ούτε την βλέπω στο συρτάρι εφαρμογών.

Backup παίρνω από ρυθμίσεις -> γενικές -> δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας & επαναφορά ->Υπηρεσία LG Backup.

Είναι το ίδιο σαν να εκτελείται η εφαρμογή LG Backup ?

• Administrators
Χθες το βράδυ εμφάνισε και το δικό μου το bootloop (οπότε στο poll πρέπει να αλλάξω την.. ψήφο μου).. Ήμουν στο skroutz και είχε πέσει η μπαταρία στο 5% και εκεί κόλλησε. Νόμιζα πως ήταν λόγω μπαταρίας αλλά δεν.. Πάνε φωτογραφίες και άλλα που είχα μέσα και δεν είχα προλάβει να τα κάνω back up. Αν δεν ήταν εταιρικό το κινητό θα έφευγε από το μπαλκόνι.. Έχουν περάσει από τα χέρια μου διάφορα κινητά από Κίνα (Xiaomi Mi3, Mi4, RM Note 2, Vivo Xshot, Ηuaweri, κλπ)και 1η φορά με κρεμάει έτσι κινητό... Bad luck... το ξέρω.. Αλλά στο μέλλον μακριά και αγαπημένοι από την LG... Πίσω στο xshot μου τώρα μέχρι να δω τι θα κάνω με service. 507 παρτίδα από NL.

Πλέον οι κάρτες μνήμης είναι πάμφθηνες... δεν υπάρχει δικαιολογία να μη χρησιμοποιεί κάποιος για να αποθηκεύει τα δεδομένα του γνωρίζοντας το συγκεκριμένο πρόβλημα που οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να παρουσιάσει η συσκευή.

Modpic.gif

Λαμβάνοντας υπ όψιν και την ψηφοφορία στο διπλά θρεντ

ειμαι πλεον περισσοτερο κοντά στο να πιστέψω ότι είναι θέμα χρόνου να τύχει σε όλους το bootloop.

Με δεδεμένο ότι δεν ξέρουν τι είναι, και ότι δεν εχει να κάνει με παλαιότερες ή νεότερες συσκευές ή με software ή με την χρήση

εν δυνάμει όλες οι συσκευες μπορεί να το πάθουν (ή θα το πάθουν) σε βάθος χρόνου.. :X

Κάπως έτσι είναι το πράμα...αργά ή γρήγορα θα εμφανιστεί σε όλα όπως είχε γράψει παλιότερα κι ένα άλλο παιδί....κρίμα! :(
Konakis.

Πλέον οι κάρτες μνήμης είναι πάμφθηνες... δεν υπάρχει δικαιολογία να μη χρησιμοποιεί κάποιος για να αποθηκεύει τα δεδομένα του γνωρίζοντας το συγκεκριμένο πρόβλημα που οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να παρουσιάσει η συσκευή.

Eίχα και κάρτα μνήμης 32GB. Απλά είχε γεμίσει και αναγκάστηκα το ΣΚ να αποθηκεύσω ΚΑΙ στο τηλέφωνο. Οπότε έχασα εκείνες τις φωτογραφίες που ήταν σημαντικές. Αλλά ναι είμαι αδικαιολόγητος που θεωρούσα πως είχα ένα κινητό από μια εταιρεία εμπιστοσύνης και δεν είχα φροντίσει να έχω 2-3 διαφορετικούς τρόπους back up ώστε να μην έχω το άγχος μπας και χάσω κάτι σημαντικό για 1 -2 μέρες που θα έκανα να πάρω back up (βέβαια αν είχε "χτυπήσει" η SD κάρτα πάλι μετά θα ήμουν αδικαιολόγητος που δεν χρησιμοποιώ τα cloud servers που είναι δωρεάν σχεδόν γνωρίζοντας πως ανά πάσα στιγμή μπορεί να χαλάσει μια SD)...

Μόνο το κινητό επιστρέφεις, ούτως ή άλλως πριν το πας θα επικοινωνήσεις μαζί τους και θα σου λύσουν οι ίδιοι όλες τις απορίες.

εσυ φιλε μου γιατι ακομη δεν το πηρες το πουλας.??? τι σε φοβησε - σε προβληματισε..??

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Καλησπέρα.

Πλαγίως και εγώ στο club. Είχα πάρει για τον αδερφό μου δώρο ενα g4, τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν. Ο άνθρωπος δεν ασχολείται ιδιαίτερα με το άθλημα αλλά με πήρε τηλέφωνο πριν λιγα λεπτά απο την δουλειά του να μου πει οτι το κινητό τα 'πεξε! Έχει μείνει στο LG και δεν προχωράει.

Θα το δω αύριο πρωί μπας και ξεκολλήσει με reset, αν και κραταω μικρο καλάθι. Λογικά είναι στη "μαύρη λίστα"των 50χ. Κατα πάσα πιθανότητα πάμε για πλακέτα!

Τουλάχιστον έχω και ενα g2 να του δώσω να κάνει την δουλειά του γιατί ενα sgs2 που είχε πριν είναι για πέταμα (αν δεν το έχει ηδη πετάξει)!

Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Καλησπέρα και παλι.

Γύρισε σπιτι του ο άνθρωπος, μιλήσαμε στο τηλεφώνου και του είπα να κάνει κάποια πράγματα μπας και ξεκολλήσει. Δεν ...

Βέβαια δεν ξέρω αν έκανε ακριβως οτι του είπα γιατί όπως είπα και πριν, δεν το έχει το θέμα.

Οπότε αύριο το πρωί θα περασω καποια στιγμη να το δω, μπας και.

Αν και τελικά όπως το φοβόμουν είναι 507 σειρά. Δύσκολα τα πραγματα, πλέον.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Κάπως έτσι είναι το πράμα...αργά ή γρήγορα θα εμφανιστεί σε όλα όπως είχε γράψει παλιότερα κι ένα άλλο παιδί....κρίμα! :(

Το ποιο πιθανό καθος είναι καθαρά θέμα κολλήσης της nand memory στην πλακέτα και εκπτώσεις της lg στην ποιότητα του pcb βοήθησαν πολύ έτσι ναι θα το βγάλει σε όλους αργά η γρήγορα (ουσιαστικά για να λυθεί θέλει επανασχεδιασμος εξαρτημάτων πάνω στο pcb... Κάτι τέτοιο προφανώς είναι αδύνατο.... Έτσι είτε νέα είτε παλιά παρτίδα κάποια στιγμή θα το πάθει, απλός κραδασμοι πτώσεις, υπερθέρμανση κλπ βοηθάνε να γίνει ποιο γρήγορα)

• Administrators
εσυ φιλε μου γιατι ακομη δεν το πηρες το πουλας.??? τι σε φοβησε - σε προβληματισε..??

Δεν είναι της παρούσης, αλλά αν δεις το ιστορικό των αγγελιών μου έχουν περάσει πολλά (G4) από τα χέρια μου. Δεν έχει να κάνει με το θέμα που συζητάμε εδώ πάντως...

Modpic.gif

Το ποιο πιθανό καθος είναι καθαρά θέμα κολλήσης της nand memory στην πλακέτα και εκπτώσεις της lg στην ποιότητα του pcb βοήθησαν πολύ έτσι ναι θα το βγάλει σε όλους αργά η γρήγορα (ουσιαστικά για να λυθεί θέλει επανασχεδιασμος εξαρτημάτων πάνω στο pcb... Κάτι τέτοιο προφανώς είναι αδύνατο.... Έτσι είτε νέα είτε παλιά παρτίδα κάποια στιγμή θα το πάθει, απλός κραδασμοι πτώσεις, υπερθέρμανση κλπ βοηθάνε να γίνει ποιο γρήγορα)

λογικότατη εξήγηση

Konakis.

Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί και παλιότερα... Ενδιαφέρον...

http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/lg-finally-acknowledges-g4-boot-loop-problem-and-it-s-offering-a-fix-1313769

Konakis.

παιδια εγω το ελυσα το προβλημα και δουλευει πλεον απροβληματιστα!η λυση βρέθηκε με το ilapo fix και πλεον ολα κομπλε!σε ταχυτητα δεν νιωθω καμια μα καμια απολύτως καθυστερηση....και ας δουλευει με τους 4 απο τους 6 πυρηνες...

μερος 1

μερος 2

παιδια εγω το ελυσα το προβλημα και δουλευει πλεον απροβληματιστα!η λυση βρέθηκε με το ilapo fix και πλεον ολα κομπλε!σε ταχυτητα δεν νιωθω καμια μα καμια απολύτως καθυστερηση....και ας δουλευει με τους 4 απο τους 6 πυρηνες...

μερος 1

μερος 2

Το είχα κάνει και εγώ. Το έγραψα και στο θέμα με τις τροποποιήσεις. Σε απλή χρήση δεν καταλαβαίνεις διαφορά. Μόνο σε κανένα παιχνίδι θα κολλάει λίγο.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

• Administrators
Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί και παλιότερα... Ενδιαφέρον...

http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/lg-finally-acknowledges-g4-boot-loop-problem-and-it-s-offering-a-fix-1313769

Φυσικα και εχει ειπωθεί / συζητηθεί από την πρώτη μέρα που βγήκε αυτή η είδηση από τα τέλη του Γενάρη.

Modpic.gif

Καλησπέρα.

Όπως τελικά το φοβόμουν. Το κινητό δεν μπαίνει καν σε recovery, ή τουλάχιστον εγώ δεν τα κατάφερα να το βάλω!

Να ρωτησω όμως; κάτι, αφαιρώντας την μπαταρία και ξανά βάζοντάς την θα έπρεπε ν' ανοίγει μόνο του?

Στο note 4 που έχω, αν το κάνω αυτό, δεν ανοίγει . Πρέπει να πατήσω το power αφού ξαναβαλω την μπαταρία.

Όχι οτι παίζει κάποιον ουσιαστικό ρόλο αλλά απλά μου κίνησε την περιέργεια.

Αύριο πρωί λοιπον πάει Procordia. Με τις υγειες μας!

Καλησπέρα.

Όπως τελικά το φοβόμουν. Το κινητό δεν μπαίνει καν σε recovery, ή τουλάχιστον εγώ δεν τα κατάφερα να το βάλω!

Να ρωτησω όμως; κάτι, αφαιρώντας την μπαταρία και ξανά βάζοντάς την θα έπρεπε ν' ανοίγει μόνο του?

Στο note 4 που έχω, αν το κάνω αυτό, δεν ανοίγει . Πρέπει να πατήσω το power αφού ξαναβαλω την μπαταρία.

Όχι οτι παίζει κάποιον ουσιαστικό ρόλο αλλά απλά μου κίνησε την περιέργεια.

Αύριο πρωί λοιπον πάει Procordia. Με τις υγειες μας!

μπερδεύτηκες μαλλον με την τοποθέτηση στο φορτιστή εκεί ναι ανοίγει μονο του κανονικά σαν λειτουργιά όταν το συνδέσεις και είναι κλειστό περαστικά αδερφέ κακως ήρθες στο κλαμπ

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Όχι φίλε μου. Καμία σχέση. Μέχρι το πρωί του είχα πει του bro και είχε βγάλει την μπαταρία. Όταν την ξαναεβαλα εγώ, το κινητό ξεκίνησε μονο του.

Το θεώρησα τυχαίο και δεν έδωσα σημασία. Όμως στις προσπάθειες που έκανα ξανά έβγαζα την μπαταρία και βάζοντάς την πίσω, ξανά άνοιξε μόνο του.

Οσες φορές το έκανα μετά, πάντα βάζοντας την μπαταρία μέσα, άναβε κατ' ευθείαν!

Θα έπρεπε να το κάνει αυτό?

Όχι φίλε μου. Καμία σχέση. Μέχρι το πρωί του είχα πει του bro και είχε βγάλει την μπαταρία. Όταν την ξαναεβαλα εγώ, το κινητό ξεκίνησε μονο του.

Το θεώρησα τυχαίο και δεν έδωσα σημασία. Όμως στις προσπάθειες που έκανα ξανά έβγαζα την μπαταρία και βάζοντάς την πίσω, ξανά άνοιξε μόνο του.

Οσες φορές το έκανα μετά, πάντα βάζοντας την μπαταρία μέσα, άναβε κατ' ευθείαν!

Θα έπρεπε να το κάνει αυτό?

νοπ!!!εεε με αυτο τον τροπο δεν μπορεσες να μπεις σε recovery να κανεις hard reset???δηλαδη με το που βαζεις την μπαταρια να παταησεις τον συνδιασμο κουμπιων και να μπεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Όχι, δεν μπαίνει. Ή εγώ δεν τα κατάφερα. Αύριο πρωί το πάω procordia.

Έδωσα ενα g2 στον bro να κάνει την δουλειά του και θα το πάω.

Για να δούμε πως θα πάει η κατάσταση.

Καλησπέρα.

Νεώτερα!

Τελικά την γλυτωσαμε εμείς! Χαλασμένος on/off διακόπτης!

Μπορούσα να το πάρω και σήμερα αλλά δεν κατάφερα να περάσω πριν κλείσουν (αυθημερόν)!!!!!!

Αύριο πρωί παραλαμβανω!

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

• The title was changed to [LG G4] Κολλημένο σε bootloop!!!