MitsosVorris Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Τελικά έκανα reboot to system και όλα καλά. Σε ευχαριστώ! Καλή συνέχεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 2. Για να περάσω την global official ακολουθώ τον οδηγό από unofficial σε official; https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13290-Ελληνικός-οδηγός-αλλαγής-Rom-από-Unofficial-σε-Official-για-το-Redmi-Note-3-Pro/?postID=131353#post131353 Όχι βρεεεεεεεεεεεεεεε. Μέσα από recovery , απλά πρέπει να φλασάρεις και το τροποποιημένο boot.img για να γυρίσεις,.. Δοκίμασε και την 7,2,2 Ελληνική.. αλλά προσοχή στην εγκατάσταση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Ήρθε η ώρα να αλλάξω το Redmi 1S ύστερα από 2 χρόνια ανηλεές σκισίματος. Κράτησε ως τώρα αλλά πλέον τώρα που σφίγγουν οι ζέστες οι υπερθερμάνσεις δημιουργούν πλέον προβλήματα. Πάω για το Note 3 Pro 3/32. Στο Vickmall (το οποίο το εμπιστεύομαι ύστερα από 6 αγορές που έχω κάνει) το έχει 204 € Το Minideal το έχει 190 € μη αμελητέα διαφορά. , (+δώρο tempered glass το οποίο το vickmall to χρεώνει). Τo minideal γενικά το εμπιστευόμαστε σωστά ; Φιλε δεν προσεξες καλα. Και το vick δινει δωρο tempered και θηκη, απλα πρεπει να το επιλεξεις εκει που λεει Services. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 η μεθοδος με το flashify δειχνει πιο ευκολη... Γιατι δεν την προτεινετε ;;; ποιος την εχει δοκιμασει;;; https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12830-Redmi-3-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Flashify/ Εμένα δούλεψε εύκολα, σε δύο κινητά που το έκανα αμέσως με το που τα παρέλαβα. Το συνιστώ,δεν μπλέκεις καν με υπολογιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Τo minideal γενικά το εμπιστευόμαστε σωστά ; Σωστά ........................................α.:lol::lol::p Αυτό πως το έβγαλες Το Minideal το έχει 190 € μάλλον λαθος κάνεις εδώ. http://www.minideal.net/xiaomi-redmi-note-3-pro-32gb-4000mah-smartphone-white.html http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html Φιλε δεν προσεξες καλα. Και το vick δινει δωρο tempered και θηκη, απλα πρεπει να το επιλεξεις εκει που λεει Services. Ναι έχεις δίκιο τώρα το πρόσεξα Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 @kyrgeo1978 Φίλε το tempered glass που πήρες για την πλάτη δεν καλύπτει τα πλαϊνά και το φοβάμαι. Δεν είναι tempered glass. Είναι διάφανη θήκη σιλικόνης σαν αυτή που δίνουν δώρο τα κινέζικα μαγαζιά αλλά πολύ καλύτερης ποιότητας που καλύπτει καλά τα πλαϊνά και μπροστά.Η θήκη έρχεται από Ισπανία. Σε 3-4 ημέρες θα την έχεις. Αν έχεις το χρυσό η θήκη αυτή είναι ότι πρέπει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexxkidd Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Έχει πάρει κανείς απο ευρωπαική αποθήκη καταστήματος;Δεν υπάρχει ούτε για δείγμα όπου κι αν κοιτάξω.Θα με ενδιέφερε απο Ευρώπη,για να το έχω μέσα σε 3-4 εργάσιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 minideal vickmall Τα λινκ τα ξανα ανεβάζεις γτ μάλλον δεν κατάλαβες ή γιατί κάτι δεν έχουμε καταλάβει εμείς;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Έχει πάρει κανείς απο ευρωπαική αποθήκη καταστήματος;Δεν υπάρχει ούτε για δείγμα όπου κι αν κοιτάξω.Θα με ενδιέφερε απο Ευρώπη,για να το έχω μέσα σε 3-4 εργάσιμες. θα τσούζει λίγο (με τα μεταφορικά) http://www.honorbuy.com/109-xiaomi-redmi-note-3-pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Ήρθε η ώρα να αλλάξω το Redmi 1S ύστερα από 2 χρόνια ανηλεές σκισίματος. Κράτησε ως τώρα αλλά πλέον τώρα που σφίγγουν οι ζέστες οι υπερθερμάνσεις δημιουργούν πλέον προβλήματα. Πάω για το Note 3 Pro 3/32. Στο Vickmall (το οποίο το εμπιστεύομαι ύστερα από 6 αγορές που έχω κάνει) το έχει 204 € Το Minideal το έχει 190 € μη αμελητέα διαφορά. , (+δώρο tempered glass το οποίο το vickmall to χρεώνει). Τo minideal γενικά το εμπιστευόμαστε σωστά ; Για 5$ διαφορά πιστεύω πως δεν υπάρχει δίλημμα.:p Γενικά μην αγοράζεται σε ευρώ , καλύτερα σε δολάρια. Και αφήστε την τράπεζα να κάνει την μετατροπή και όχι το paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx_kidd Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 θα τσούζει λίγο (με τα μεταφορικά) http://www.honorbuy.com/109-xiaomi-redmi-note-3-pro Α καλά, 270,στον Θεό πάει, όσο να το πάρεις από δω δλδ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Τα λινκ τα ξανα ανεβάζεις γτ μάλλον δεν κατάλαβες ή γιατί κάτι δεν έχουμε καταλάβει εμείς;;; Ναι τα ανεβαζω επειδή δεν κατάλαβα και τα ποσταρω σε forum για να τα καταλαβω καλυτερα... Τα ανεβασα γιατί μου απαντησαν οτι οι τιμες που προανεφερα ηταν λάθος ενω δείχνουν αυτό που είπα. 204 vickmall 190 minideal. Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 (edited) Ναι τα ανεβαζω επειδή δεν κατάλαβα και τα ποσταρω σε forum για να τα καταλαβω καλυτερα... Τα ανεβασα γιατί μου απαντησαν οτι οι τιμες που προανεφερα ηταν λάθος ενω δείχνουν αυτό που είπα. 204 vickmall 190 minideal. 3 ΆΤΟΜΑ μέχρι τώρα σου λένε ότι κάνεις λάθος κ εσύ επιμένεις, Η ΙΣΟΤΙΜΙΑ είναι λάθος του ΜΙΝΙDEAL στην πραγματικότητα. Βασικά το Minideal είναι πιο κοντά στην ισοτιμία του google αλλά να ξέρεις ότι τα λεφτα που θα πλήρώσεις είναι αυτά που λέει το vickmall περίπου. -4.40 για το minideal. Edited May 29, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Ναι τα ανεβαζω επειδή δεν κατάλαβα και τα ποσταρω σε forum για να τα καταλαβω καλυτερα... Τα ανεβασα γιατί μου απαντησαν οτι οι τιμες που προανεφερα ηταν λάθος ενω δείχνουν αυτό που είπα. 204 vickmall 190 minideal. ΜΗΝ το γυρνάς σε ΕΥΡΩ από την σελίδα τους , είναι ότι ναναι η "ισοτιμία" (και δεν ξέρω καν αν σου χρεώνουν τόσα ή λιγότερα) αν το έχεις σε δολλάρια θα δεις ότι ειναι πολύ λιγότερα (192 ευρώ στο vick , 188 στο Mini) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 ΜΗΝ το γυρνάς σε ΕΥΡΩ από την σελίδα τους , είναι ότι ναναι η "ισοτιμία" (και δεν ξέρω καν αν σου χρεώνουν τόσα ή λιγότερα) αν το έχεις σε δολλάρια θα δεις ότι ειναι πολύ λιγότερα (192 ευρώ στο vick , 188 στο Mini) + την μετατροπή θα πάει κοντά στα 200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Ναι τα ανεβαζω επειδή δεν κατάλαβα και τα ποσταρω σε forum για να τα καταλαβω καλυτερα... Τα ανεβασα γιατί μου απαντησαν οτι οι τιμες που προανεφερα ηταν λάθος ενω δείχνουν αυτό που είπα. 204 vickmall 190 minideal. Και την αγορά να προχωρήσεις πάλι σε δολάρια θα χρεωθείς. Δοκίμασε για να πειστείς.:p Εκτός απο το banggood δεν ξέρω κάποιο άλλο κατάστημα που χρεώνει σε ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 + την μετατροπή θα πάει κοντά στα 200 σίγουρα όχι , η διαφορά είναι λεπτών (άντε ας σου πω 1 ευρώ) έχω το Chrome Currency Converter addon και πάντα έτσι ήταν , δε θα μου τα χαλάσεις τώρα εσύ :))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 σίγουρα όχι , η διαφορά είναι λεπτών (άντε ας σου πω 1 ευρώ) έχω το Chrome Currency Converter addon και πάντα έτσι ήταν , δε θα μου τα χαλάσεις τώρα εσύ :))) http://s20.postimg.org/wi2b6niwd/paypal.jpg Με pp μετατροπή βγαίνει τόσο.. Με δική σου τράπεζα άντε να γλυτώσεις άλλα 2-3 ευρω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Δεν είναι tempered glass. Είναι διάφανη θήκη σιλικόνης σαν αυτή που δίνουν δώρο τα κινέζικα μαγαζιά αλλά πολύ καλύτερης ποιότητας που καλύπτει καλά τα πλαϊνά και μπροστά.Η θήκη έρχεται από Ισπανία. Σε 3-4 ημέρες θα την έχεις. Αν έχεις το χρυσό η θήκη αυτή είναι ότι πρέπει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου Και εγω ψάχνω θήκη σιλικόνης, απλά δεν θέλω να δίνει όγκο.. Ώστε είσαι ευχαριστημένος από αυτήν? Μεγάλο plus το ότι έρχεται τόσο γρήγορα. Υπάρχει περίπτωση να μπορείς να βάλεις καμία φωτό να δω πως κάθεται στο κινητό? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosmav Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 http://s20.postimg.org/wi2b6niwd/paypal.jpg Με pp μετατροπή βγαίνει τόσο.. Με δική σου τράπεζα άντε να γλυτώσεις άλλα 2-3 ευρω;; Αν έχει Πειραιώς θα τον χρεώσει 192.51€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Αν έχει Πειραιώς θα τον χρεώσει 192.51€ Αν είσαι σίγουρος πάω πάσο. Εγώ ποτέ δεν έχω πληρώσει όσο λέει η μετατροπή που κοιτάω (google).. Πάντα μέσω paypal μιλάμε με μετατροπή απο την τράπεζα μου (πειραιως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 (edited) σίγουρα όχι , η διαφορά είναι λεπτών (άντε ας σου πω 1 ευρώ) έχω το Chrome Currency Converter addon και πάντα έτσι ήταν , δε θα μου τα χαλάσεις τώρα εσύ :))) Για 210$ (ήτοι 1,117) δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσει 188€. Μην βλέπεις την ισοτιμία απο το addon που έχεις ή ακόμα και το xe.com. Με revolut πριν απο κάτι ώρες χρεώθηκα 1,1060. Που είναι η καλύτερη επιλογή. Με paypal θα έχεις πολύ χειρότερη ισοτιμία περίπου 1,08. Άρα άνετα θα ξεπεράσεις τα 200€. Edit: Με πρόλαβε ο geo. :) @stratosmav Πρέπει να υπολογίσεις και ένα +2% που θα το δείς όταν γίνει η εκκαθάριση. Edited May 29, 2016 by grinder Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 (edited) grinder την ισοτιμία του addon την κοιτάμε για "το περίπου" αν το addon σου λέει 188,45 π.χ. και εσύ πληρώσεις 189,10 ε γνώμη μου πάντα είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα και καλά κάνω και κοιτάω το addon :) http://s20.postimg.org/wi2b6niwd/paypal.jpg Με pp μετατροπή βγαίνει τόσο.. Με δική σου τράπεζα άντε να γλυτώσεις άλλα 2-3 ευρω;; πάντα για μετατροπή από την τράπεζα λέμε , προφανώς και δεν μιλάμε για την μετατροπή του Pp Edited May 29, 2016 by kodorevi8ulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Για να μην βγαίνουμε εκτός θέματος ας το σταματήσουμε εδω. Εγώ συμφωνώ με τον grinder Αν αγοράσει κανείς κάτι σήμερα ας μας δώσει την ισοτιμία (Ελληνικής τράπεζας) να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 @kodorevi8ulis Ναι ρε συ, απλά στάθηκα στο γεγονός οτι αυτό το "περίπου" που είπες είναι EUR/USD 1,117. Ισοτιμία που δεν πρόκειται να την βρείς πουθενά. Τουλάχιστον σήμερα.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts