Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Όχι βρεεεεεεεεεεεεεεε.

Μέσα από recovery , απλά πρέπει να φλασάρεις και το τροποποιημένο boot.img για να γυρίσεις,..

Δοκίμασε και την 7,2,2 Ελληνική.. αλλά προσοχή στην εγκατάσταση..

Ήρθε η ώρα να αλλάξω το Redmi 1S ύστερα από 2 χρόνια ανηλεές σκισίματος. Κράτησε ως τώρα αλλά πλέον τώρα που σφίγγουν οι ζέστες οι υπερθερμάνσεις δημιουργούν πλέον προβλήματα.

Πάω για το Note 3 Pro 3/32.

Στο Vickmall (το οποίο το εμπιστεύομαι ύστερα από 6 αγορές που έχω κάνει) το έχει 204 €

Το Minideal το έχει 190 € μη αμελητέα διαφορά. , (+δώρο tempered glass το οποίο το vickmall to χρεώνει).

Τo minideal γενικά το εμπιστευόμαστε σωστά ;

Φιλε δεν προσεξες καλα. Και το vick δινει δωρο tempered και θηκη, απλα πρεπει να το επιλεξεις εκει που λεει Services.

η μεθοδος με το flashify δειχνει πιο ευκολη... Γιατι δεν την προτεινετε ;;; ποιος την εχει δοκιμασει;;;

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12830-Redmi-3-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Flashify/

Εμένα δούλεψε εύκολα, σε δύο κινητά που το έκανα αμέσως με το που τα παρέλαβα. Το συνιστώ,δεν μπλέκεις καν με υπολογιστή

Σωστά ........................................α.:lol::lol::p

Αυτό πως το έβγαλες Το Minideal το έχει 190 € μάλλον λαθος κάνεις εδώ.

http://www.minideal.net/xiaomi-redmi-note-3-pro-32gb-4000mah-smartphone-white.html

http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html

Φιλε δεν προσεξες καλα. Και το vick δινει δωρο tempered και θηκη, απλα πρεπει να το επιλεξεις εκει που λεει Services.

Ναι έχεις δίκιο τώρα το πρόσεξα

- Κωνσταντίνος -

@kyrgeo1978 Φίλε το tempered glass που πήρες για την πλάτη δεν καλύπτει τα πλαϊνά και το φοβάμαι.

Δεν είναι tempered glass. Είναι διάφανη θήκη σιλικόνης σαν αυτή που δίνουν δώρο τα κινέζικα μαγαζιά αλλά πολύ καλύτερης ποιότητας που καλύπτει καλά τα πλαϊνά και μπροστά.Η θήκη έρχεται από Ισπανία. Σε 3-4 ημέρες θα την έχεις. Αν έχεις το χρυσό η θήκη αυτή είναι ότι πρέπει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου

Έχει πάρει κανείς απο ευρωπαική αποθήκη καταστήματος;Δεν υπάρχει ούτε για δείγμα όπου κι αν κοιτάξω.Θα με ενδιέφερε απο Ευρώπη,για να το έχω μέσα σε 3-4 εργάσιμες.

Τα λινκ τα ξανα ανεβάζεις γτ μάλλον δεν κατάλαβες ή γιατί κάτι δεν έχουμε καταλάβει εμείς;;;

Έχει πάρει κανείς απο ευρωπαική αποθήκη καταστήματος;Δεν υπάρχει ούτε για δείγμα όπου κι αν κοιτάξω.Θα με ενδιέφερε απο Ευρώπη,για να το έχω μέσα σε 3-4 εργάσιμες.

θα τσούζει λίγο (με τα μεταφορικά)

http://www.honorbuy.com/109-xiaomi-redmi-note-3-pro

Ήρθε η ώρα να αλλάξω το Redmi 1S ύστερα από 2 χρόνια ανηλεές σκισίματος. Κράτησε ως τώρα αλλά πλέον τώρα που σφίγγουν οι ζέστες οι υπερθερμάνσεις δημιουργούν πλέον προβλήματα.

Πάω για το Note 3 Pro 3/32.

Στο Vickmall (το οποίο το εμπιστεύομαι ύστερα από 6 αγορές που έχω κάνει) το έχει 204 €

Το Minideal το έχει 190 € μη αμελητέα διαφορά. , (+δώρο tempered glass το οποίο το vickmall to χρεώνει).

Για 5$ διαφορά πιστεύω πως δεν υπάρχει δίλημμα.:p

Γενικά μην αγοράζεται σε ευρώ , καλύτερα σε δολάρια.

Και αφήστε την τράπεζα να κάνει την μετατροπή και όχι το paypal.

Τα λινκ τα ξανα ανεβάζεις γτ μάλλον δεν κατάλαβες ή γιατί κάτι δεν έχουμε καταλάβει εμείς;;;

Ναι τα ανεβαζω επειδή δεν κατάλαβα και τα ποσταρω σε forum για να τα καταλαβω καλυτερα...

Τα ανεβασα γιατί μου απαντησαν οτι οι τιμες που προανεφερα ηταν λάθος ενω δείχνουν αυτό που είπα. 204 vickmall 190 minideal.

- Κωνσταντίνος -

Ναι τα ανεβαζω επειδή δεν κατάλαβα και τα ποσταρω σε forum για να τα καταλαβω καλυτερα...

Τα ανεβασα γιατί μου απαντησαν οτι οι τιμες που προανεφερα ηταν λάθος ενω δείχνουν αυτό που είπα. 204 vickmall 190 minideal.

3 ΆΤΟΜΑ μέχρι τώρα σου λένε ότι κάνεις λάθος κ εσύ επιμένεις,

Η ΙΣΟΤΙΜΙΑ είναι λάθος του ΜΙΝΙDEAL στην πραγματικότητα.

Βασικά το Minideal είναι πιο κοντά στην ισοτιμία του google αλλά να ξέρεις ότι τα λεφτα που θα πλήρώσεις είναι αυτά που λέει το vickmall περίπου.

-4.40 για το minideal.

Edited by geoanto555

ΜΗΝ το γυρνάς σε ΕΥΡΩ από την σελίδα τους , είναι ότι ναναι η "ισοτιμία" (και δεν ξέρω καν αν σου χρεώνουν τόσα ή λιγότερα)

αν το έχεις σε δολλάρια θα δεις ότι ειναι πολύ λιγότερα (192 ευρώ στο vick , 188 στο Mini)

ΜΗΝ το γυρνάς σε ΕΥΡΩ από την σελίδα τους , είναι ότι ναναι η "ισοτιμία" (και δεν ξέρω καν αν σου χρεώνουν τόσα ή λιγότερα)

αν το έχεις σε δολλάρια θα δεις ότι ειναι πολύ λιγότερα (192 ευρώ στο vick , 188 στο Mini)

+ την μετατροπή θα πάει κοντά στα 200

Και την αγορά να προχωρήσεις πάλι σε δολάρια θα χρεωθείς.

Δοκίμασε για να πειστείς.:p

Εκτός απο το banggood δεν ξέρω κάποιο άλλο κατάστημα που χρεώνει σε ευρώ.

+ την μετατροπή θα πάει κοντά στα 200

σίγουρα όχι , η διαφορά είναι λεπτών (άντε ας σου πω 1 ευρώ)

έχω το Chrome Currency Converter addon και πάντα έτσι ήταν , δε θα μου τα χαλάσεις τώρα εσύ :)))

έχω το Chrome Currency Converter addon και πάντα έτσι ήταν , δε θα μου τα χαλάσεις τώρα εσύ :)))

http://s20.postimg.org/wi2b6niwd/paypal.jpg

Με pp μετατροπή βγαίνει τόσο..

Με δική σου τράπεζα άντε να γλυτώσεις άλλα 2-3 ευρω;;

Δεν είναι tempered glass. Είναι διάφανη θήκη σιλικόνης σαν αυτή που δίνουν δώρο τα κινέζικα μαγαζιά αλλά πολύ καλύτερης ποιότητας που καλύπτει καλά τα πλαϊνά και μπροστά.Η θήκη έρχεται από Ισπανία. Σε 3-4 ημέρες θα την έχεις. Αν έχεις το χρυσό η θήκη αυτή είναι ότι πρέπει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου

Και εγω ψάχνω θήκη σιλικόνης, απλά δεν θέλω να δίνει όγκο..

Ώστε είσαι ευχαριστημένος από αυτήν? Μεγάλο plus το ότι έρχεται τόσο γρήγορα. Υπάρχει περίπτωση να μπορείς να βάλεις καμία φωτό να δω πως κάθεται στο κινητό? :)

Αν έχει Πειραιώς θα τον χρεώσει 192.51€

Αν έχει Πειραιώς θα τον χρεώσει 192.51€

Αν είσαι σίγουρος πάω πάσο.

Εγώ ποτέ δεν έχω πληρώσει όσο λέει η μετατροπή που κοιτάω (google)..

Πάντα μέσω paypal μιλάμε με μετατροπή απο την τράπεζα μου (πειραιως)

Για 210$ (ήτοι 1,117) δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσει 188€.

Μην βλέπεις την ισοτιμία απο το addon που έχεις ή ακόμα και το xe.com.

Με revolut πριν απο κάτι ώρες χρεώθηκα 1,1060. Που είναι η καλύτερη επιλογή.

Με paypal θα έχεις πολύ χειρότερη ισοτιμία περίπου 1,08.

Άρα άνετα θα ξεπεράσεις τα 200€.

Edit: Με πρόλαβε ο geo. :)

@stratosmav

Πρέπει να υπολογίσεις και ένα +2% που θα το δείς όταν γίνει η εκκαθάριση.

Edited by grinder

grinder την ισοτιμία του addon την κοιτάμε για "το περίπου"

αν το addon σου λέει 188,45 π.χ. και εσύ πληρώσεις 189,10 ε γνώμη μου πάντα είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα και καλά κάνω και κοιτάω το addon :)

πάντα για μετατροπή από την τράπεζα λέμε , προφανώς και δεν μιλάμε για την μετατροπή του Pp

Edited by kodorevi8ulis

Για να μην βγαίνουμε εκτός θέματος ας το σταματήσουμε εδω. Εγώ συμφωνώ με τον grinder

Αν αγοράσει κανείς κάτι σήμερα ας μας δώσει την ισοτιμία (Ελληνικής τράπεζας) να δούμε...

@kodorevi8ulis

Ναι ρε συ, απλά στάθηκα στο γεγονός οτι αυτό το "περίπου" που είπες είναι EUR/USD 1,117.

Ισοτιμία που δεν πρόκειται να την βρείς πουθενά.

Τουλάχιστον σήμερα.:p