geo29 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Για 4 μήνες που το είχα μετά τι σέρβις οπότε χρειάστηκα gps ήταν ταχύτατο....Έχω από τον Νοέμβριο που το εσωσα οποτε δεν μπορώ να έχω άποψη...... Αν είσαι εγγύηση στείλε το δεν έχεις τίποτε να χασεις..... Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Το έστειλα procordia πριν 6 μήνες περίπου και μαζί με το gps άλλαξαν και οθόνη (χωρίς ir η νέα ευτυχώς). Βάζω gps κάθε μέρα ( είτε google maps είτε copilot) και κλειδώνει άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Το έστειλα procordia πριν 6 μήνες περίπου και μαζί με το gps άλλαξαν και οθόνη (χωρίς ir η νέα ευτυχώς). Βάζω gps κάθε μέρα ( είτε google maps είτε copilot) και κλειδώνει άμεσα. Και σε 'μένα είχαν αλλάξει οθόνη πριν 3-4 μήνες αλλά το gps μόνο στην αρχή ήταν βελτιωμένο. Τώρα δουλεύει πάλι σωστά μετά την αναβάθμιση σε oreo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Για όσους δεν το είδαν... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=474458 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 (edited) παιδιά καλησπέρα χρόνια πολλά Ένας φίλος μου έχει το g5 με την 6.0 Ακόμα και είδα ότι έχει βγει η 8αρα και λέω να του κάνω αναβάθμιση γιατί αυτος δεν ξέρει τίποτα ������ Από όσο θυμάμαι από το g4 που είχα κάποτε με το lgup δεν περνάς το firmware? η εχουν αλλάξει τσ κόλπα? υπάρχει link για την ελληνική 8αρα? βρηκα την H85030a_00_OPEN_EU_OP_0910.kdz η τελευταια δεν ειναι?? Edited January 9, 2019 by themis0009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Θέλω να κάνω την τελευταία αναβάθμιση και να κάνω hard reset. Τα δεδομένα των εφαρμογών πως μπορούν να περαστούν αυτόματα; κάποια οδηγία για το. Hard reset έχετε ; δεν θυμάμαι από την τελευταία φορά που του έκανα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 (edited) Θέλω να κάνω την τελευταία αναβάθμιση και να κάνω hard reset. Τα δεδομένα των εφαρμογών πως μπορούν να περαστούν αυτόματα; κάποια οδηγία για το. Hard reset έχετε ; δεν θυμάμαι από την τελευταία φορά που του έκανα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελείως αυτόματη διαδικασία δεν υπάρχει, αλλά η LG δίνει ίσως το καλύτερο ενσωματωμένο backup που κυκλοφορεί εκεί έξω. Αν θυμάμαι καλά το βρίσεκεις στις Γενικές ρυθμίσεις και μπορεί να τραβήξει configuration, κωδικούς wifi, επαφές, μηνύματα και εφαρμογές με τα δεδομένα τους σε ένα αρχείο. Θυμήσου μόνο να το σώσεις ή σε external sd ή στον υπολογιστή σου πριν κάνεις full wipe. Η επιλογή για hard reset πρέπει να είναι στο ιδιο υπομενού πάντως απλά επειδή δεν το έχω μαζί μου τώρα θα πρέπει να γυρίσω σπίτι για να σου πω ακριβώς που βρίσκεται η κάθε επιλογή. Edited January 17, 2019 by renesis_87 Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Υπάρχει κανείς που να του δουλεύει στους χάρτες της google η φωνητική αναζήτηση στα ελληνικά;(εμένα μου αναγνωρίζει μόνο αγγλικά) Τονίζω ότι αναφέρομαι μόνο στους χάρτες της google, γιατί η φωνητική αναζήτηση της google που έχει στην αρχική οθόνη του τηλεφώνου αναγνωρίζει κανονικά τα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanoulakis Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 καποιος φιλος που να εχει βαλλει 8 ?? εντυπώσεις ?? μπαταρια...καμερα ?? Παράθεση Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 καποιος φιλος που να εχει βαλλει 8 ?? εντυπώσεις ?? μπαταρια...καμερα ?? Moνο αισθητικα καλυτερη η 8,με στρογγυλεμενα εικονιδια και αλλαγη στο ui της καμερας..Αλλη αλλαγη σημαντικη η βελτιωση,δεν υπαρχει.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Εγώ με την 8 παρατηρώ ένα θεματάκι με το bluetooth ακουστικό που χρησιμοποιώ. Συγκεκριμένα κάποιες φορές που απαντάω από το bluetooth η φωνή βγαίνει από το ακουστικό του τηλεφώνου παρότι στην οθόνη δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο και επιλεγμένο το bluetooth. Με την 7 δεν μου το είχε κάνει ούτε μία φορά αυτό. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι ανάλογο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanoulakis Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Moνο αισθητικα καλυτερη η 8,με στρογγυλεμενα εικονιδια και αλλαγη στο ui της καμερας..Αλλη αλλαγη σημαντικη η βελτιωση,δεν υπαρχει.... ευχαριστω πολύ για την αμμεση απαντηση...δυστηχως το καημενο παρεδωσε πνευμα η μαλλον εγω φταιω ...εσπασα την οθονη….:( Παράθεση Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 Σωστά περιμένω ακόμη την αναβάθμιση σε 8.0 ή πρέπει να πάω να τν κάνω μόνος μου; - έκδοση Android 7.0 - kernel 3.10.84 - αριθμός κατασκευής NRD90U - έκδοση λογισμικού V20g-EUR-XX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didimas Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 δοκίμασα τη λύση στο #226 https://forum.xda-developers.com/lg-g5/how-to/gps-issues-demystified-t3707934/page23 για το θέμα με το gps και κλειδώνει στα 4 δευτερόλεπτα. φαίνεται να είναι και η μοναδική καθώς όσα πάνε στο σέρβις μετά από λίγο καιρό δεν έχουν σήμα ξανά. γίνεται πολύ εύκολα σύμφωνα με αυτό το βίντεο θα κάνω τις σχετικές δοκιμές και θα σας ενημερώσω ανάλογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 δοκίμασα τη λύση στο #226 https://forum.xda-developers.com/lg-g5/how-to/gps-issues-demystified-t3707934/page23 για το θέμα με το gps και κλειδώνει στα 4 δευτερόλεπτα. φαίνεται να είναι και η μοναδική καθώς όσα πάνε στο σέρβις μετά από λίγο καιρό δεν έχουν σήμα ξανά. γίνεται πολύ εύκολα σύμφωνα με αυτό το βίντεο θα κάνω τις σχετικές δοκιμές και θα σας ενημερώσω ανάλογα. Ενδιαφέρον...με έβαλες σε σκέψεις να το ξαναπάρω μιας και το gps ήταν ο λόγος που το έδωσα.. Αναμένουμε εντυπώσεις από την χρήση μετά από λίγο διάστημα:) Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(U ULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950,LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,Note 10+,S22 Ultra)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Poco F4 GT,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,Mi 11 Ultra,14 Ultra) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didimas Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 γι' αυτό θέλω να του δώσω λίγο χρόνο. διάβασα πως φτιάχνει για λίγο και μόνο που θα το ανοίξεις. σκέφτομαι και για ρουτ πια με κάστομ ρομ. έχει κανείς να προτείνει κάποια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 γι' αυτό θέλω να του δώσω λίγο χρόνο. διάβασα πως φτιάχνει για λίγο και μόνο που θα το ανοίξεις. σκέφτομαι και για ρουτ πια με κάστομ ρομ. έχει κανείς να προτείνει κάποια; με την oreo ήταν μια χαρά. Δεν υστερούσε κάπου. Τι δεν σε ικανοποιεί και θες να βάλεις custom rom? Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(U ULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950,LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,Note 10+,S22 Ultra)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Poco F4 GT,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,Mi 11 Ultra,14 Ultra) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Μέχρι προ 10ημερου που χρησιμοποιούσα το g5 , το gps δούλευε υποδειγματικά από τότε που φτιάχτηκε από procordia. Δεν ξέρω εάν έπαιξε ρόλο και η ενημέρωση σε oreo. Όσο το δούλεψα και gmaps αλλά και copilot κλείδωναν αστραπιαία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didimas Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Πρώτες εντυπώσεις. σε στενό δρόμο με τετραόροφες πολυκατοικίες από 12 έως 25 μέτρα ακρίβεια. Σε ανοιχτά σημεία 3 έως 9 μέτρα. Αυτά με συννεφιά και ενεργοποιημένο μόνο το gps, χωρίς δίκτυο. Έχω αναφέρει τι με ενοχλεί πολύ στην oreο. Δεν μένει στην προηγούμενη επιλογή η φωτογραφική, πχ μάνουαλ, και τα ντάτα δεν ανοίγουν την καρτέλα με την επιλογή των δικτύων, 3g κλπ, πια αλλά της κατανάλωσης, συν το εκνευριστικό μήνυμα επιβεβαίωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Καλημέρα, νεκρό βλέπω το νήμα οπότε να κάνω μια ερώτηση,με gcam ασχολήθηκε κάνεις; Επειδή θα το κρατήσω για πολύ ακόμη (για την μικρή,και αφού είναι αστέρι χωρίς ίχνος χρήσης εκτός από μπαταρία) να το σουλουπωσω λίγο και να το πειράξω !! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Καλημέρα, νεκρό βλέπω το νήμα οπότε να κάνω μια ερώτηση,με gcam ασχολήθηκε κάνεις; Επειδή θα το κρατήσω για πολύ ακόμη (για την μικρή,και αφού είναι αστέρι χωρίς ίχνος χρήσης εκτός από μπαταρία) να το σουλουπωσω λίγο και να το πειράξω !! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkhttps://forum.xda-developers.com/lg-g5 Θα βρεις ότι ζητάς...!!! Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 https://forum.xda-developers.com/lg-g5 Θα βρεις ότι ζητάς...!!! Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ φίλε μου!!! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 (edited) Παίδες έχει ασχοληθεί κανένας με το gps? Έχω διαβάσει διάφορες θεωρίες και λύσεις, έχω εφαρμόσει μερικές αλλά δε βλέπω να επιβιώνουν στο τεστ του χρόνου... Edited April 7, 2019 by SCHUMIFER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Θυμαται καποιος να μου πει ποσο κοστιζει η μπαταρια απο procordia; Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Αγορά 9/3, 25€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts