Jump to content

jimaska

Members
  • Δημοσιεύσεις

    258
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jimaska

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

jimaska's Achievements

  1. Καλησπερα. Εχει κανεις εμπειρια απο το σερβις στην ανω γλυφαδα?. Γουναρη 137 νομιζω ειναι, μου διαφευγει η επωνυμια τωρα.
  2. Λογικα αυτο θα επρεπε να ειχε απαντησει και ο φιλος παραπανανω αλλα......Σε ευχαριστω για την απαντηση παντως. Και οχι δεν το ηξερα. Δεν εχω παρακολουθησει ολο το νημα.
  3. Τι άλλο θα μπορούσε να σημαίνει άραγε; Ξερω γω εσυ θα μου πεις. Το παλικαρι αναφερει προβλημα με την οθονη. Η μπαταρια που κολλαει?
  4. Τι ακριβως σημαινει εχεις και "καινουργια μπαταρια" οταν πας στο σερβις? Για δωστε μου λιγο τα φωτα σας
  5. Οταν λες ολες εννοεις ολες οι οσες σχετιζονται με samsung?. Απο dns εχω βαλει το dns.adguard. λες να το αλλαξω με το δικο σου?
  6. Το τηλεφωνο απο χτες το βραδυ 22.20 που το αποσυνδεσα μεχρι τις 6.05 που ανοιξα την οθονη ηταν στο 83% με ολα κλειστα. Μιλαμε για 17% drain ζωρις να κανω τιποτα. Το ξαναφορτωσα μεχριβτοβ100% και μετα το αφησα παλι idle με ολα κλειστα για λιγη ωρα και ανοιξα το gsam και παρατηρησα οτι μια διεργασια με το ονομα smd wakeup ηταν ανοιχτη για 15 λεπτα. Παραθετω την εικονα για περαιτερω διευκρινηση
  7. Δεν μου δειχνει καποια εφαρμογη με υπερβολικη καταναλωση. Εχουν γινει κανονικα ολες οι εφαρμογες που δεν θελω σε περιορισμο. Κι εμενα μεχρι προσφατα τοσο μου ετρωγε τη νυχτα. Αυτο προσπαθω να βρω γι αυτο εκανα ερωτηση εδω.
  8. Εχω ανοιξει το more stats κανονικα. Αυτο ακριβως. Βεβαια δεν το εχω κανει ακομα. Δοκιμαζω κατι αλλο προς το παρον. Αλλα ειναι το επομενο βημα
  9. Εχω χρησιμοποιησει αυτην την εφαρμογη στο παρελθον χωρις αποτελεσμα. Πανω κατω μου εδειχνε οτι μου δειχνει και στη φροντιδα συσκευης. Το γνωριζω οτι μια αναβαθμιση δεν θα σωσει τιποτα αλλιως θα το ειχα κανει. Δοκιμασα κιολας ολες τις εφαρμογες για λιγο σε πληρη αδρανεια γνωριζοντας οτι θα εχανα ειδοποιησεις αλλα τα ιδια. Πιθανοτατα κατι εχω "σκαλισει" που δεν θυμαμαι. Ασχολουμαι παρα πολλα χρονια με κινητα και γνωριζω αρκετα. Αλλα αυτο δεν μου εχει ξανατυχει. Θα δοκιμασω μια επαναφορα ρυθμισεων ( οχι hard reset) μηπως στρωσει. Παντως σε ευχαριστω για την απαντηση
  10. Τα εχω κανει ολα αυτα που πρεπει να κανα. Και αυτοματα και χειροκινητα. Παντως σε ευχαριστω για τον χρονο σου
  11. Το κινητο δουλευε σωστα σχεδον 2 χρονια τωρα. Δεν πιστευω οτι εχει να κανει με την αναβαθμιση.
  12. Καλησπερα σε ολους. Για να μην ψαχνω μια μια την σελιδα για τον αν εχει αναφερθει προηγουμενα παρομοιο θεμα ειπα να ρωτησω μπας και γλιτωσω χρονο. Το τηλεφωνο το τελευταιο διαστημα εχει αναπτυξει υπερβολικο battery drain στο idle δηλαδη οταν ειναι κλειστη η οθονη. Δηλαδη χανει περι το 10% απο το βραδυ μεχρι το πρωι.Με ολα κλειστα ( wifi data bluetooth gps και τα συναφη). Λογικα καποια σαπια εφαρμογη δεν αφηνει το κινητο να μπει σε deep sleep. Απλα το αναφερω μηπως εχει τυχει και σε καποιον αλλο. Να αναφερω οτι το κινητο φοραει ακομα την μαμα εκδοση Android (δεν εχει αναβαθμιστει ποτε μην ρωτατε γιατι ). Οταν δουλευω το κινητο το ποσοστο της μπαταριας πεφτει βασανιστικα αργα σχεδον οπως οταν το πηρα καινουργιο. Δεν το χρησιμοποιω πολυ εντος σπιτιου μονο οταν βγαινω εκτος γι αυτο και η μπαταρια του ειναι σε καλη κατασταση ακομα. Εφαρμογες εχω πολυ καιρο να εγκαταστησω οποτε δεν αλλαξε κατι . Ευχαριστω εκ των προτερων
  13. jimaska

    LG G5

    Εγω παντως σημερα γυρισα σε android 6. Ειχα πολλα θεματα. Και το κυριοτερο ξαναβρηκα την καλη αυτονομια της μπαταριας. Με oreo ειχα τρελο drain. 2 φορες το φορμαρα αλλα δεν εστρωνε.
  14. jimaska

    LG G5

    Παιδια εχει δοκιμασει κανεις να κανει downgrade. Ειτε σε nougat ειτε σε marsmallow;
×
×
  • Create New...