Bernie Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Χάριν της κουβέντας περισσότερο, έχω μια ουσιαστική απορία. Εγώ έχω το Redmi 3 μου με ROM Οfficial αγγλοκινέζικη. Ούτε root του έχω κάνει, ούτε τίποτα, απεγκατέστησα απλώς όσες κινεζιές μπορούσα και του πέρασα το Play Store. Εάν του έκανα root, και επιπροσθέτως, αν του περνούσα και την ελληνική ROM από το MIUI Hellas, πόση διαφορά θα έβλεπα και σε ποια πράγματα; Δεν εννοώ φυσικά στα αυτονόητα, π.χ. ελληνική γλώσσα, καθόλου κινέζικες εφαρμογές κτλ, εννοώ κατά πόσο η συσκευή μου θα ήταν πιο γρήγορη, πόση περίπου RAM περισσότερη θα είχα ελεύθερη, αν θα έβλεπα βελτίωση στην διάρκεια μπαταρίας κτλ. (Προφανώς αυτή η ερώτηση είναι και γενική, αφορά δηλαδή -τηρουμένων των αναλογιών- όλα τα κινητά και κατά πόσο το root και οι custom ROMs τους 'δίνουν φτερά ' ή όχι). Η φίλη που έβαλε ελληνική ρομ, δεν είδε καμία βελτίωση σε μπαταρία κλπ. Θα ήταν και παράξενο αφού δεν είναι full custom η ρομ αλλά πατάει 100% στην official. Με τις διαφορές βέβαια που επισημαίνει ο φίλος Coolgreek από πάνω. Υπάρχουν και άλλες ρομ για το κινητό αλλά είναι νωρίς ακόμα νομίζω. Κάτσε να βγει και η ρομ που θα βασίζεται στο Miui 8, να σταθεροποιηθεί και βλέπουμε.. Ερώτηση προς Coolgreek: Με official stable πως κάνουμε root χωρίς ξεκλείδωμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Εχω το Redmi Note 2 και έχω θεμα , τωρα το καλοκαίρι με τον ήλιο δεν φαίνεται τίποτα. Το δικό σας πως τα πάει σε αυτον τον τομέα ??? Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bernie Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Εχω το Redmi Note 2 και έχω θεμα , τωρα το καλοκαίρι με τον ήλιο δεν φαίνεται τίποτα. Το δικό σας πως τα πάει σε αυτον τον τομέα ??? Έτσι κι έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikofilos_22 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Εχω το Redmi Note 2 και έχω θεμα , τωρα το καλοκαίρι με τον ήλιο δεν φαίνεται τίποτα. Το δικό σας πως τα πάει σε αυτον τον τομέα ??? Σε νταλα ήλιο με 100% φωτεινότητα βλέπω άνετα για να κάνω όλες τις δουλειές μου. Αλλά πολύ δύσκολα θα άντεχα να δω βίντεο για πολλή ωρα. Άρα ναι, έτσι κι έτσι, δεν είναι amoled το πάνελ εντάξει. Δίπλα δίπλα στο παλιό μου s3 mini η διαφορά τους σε φουλ φωτεινότητα είναι χαώδης υπέρ του Samsung. Sent from my Redmi 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RogerFederer_7 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Δύο ερωτήσεις:Πρώτον πως ανεβάζεις τα αρχεία στο cloud σου και γενικά πως το χρησιμοποιείς γιατι δν έχω ιδέα και δεύτερο πως κάνεις γενικό backup ολο το κινητό(επαφές, εφαρμογές, εικόνες, μουσική κλπ)? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Και τα δύο που ρωτάς λύνονται με το Settings - - >mi account - - >mi cloud όπου εκεί επιλέγεις ποια θα κάνεις sync κάθε φορά. Κάτω κάτω έχει επιλογή να κάνεις backup όλο το τηλέφωνο. Παρακαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batafoukos Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Guys με τη δευτερη sim τι παίζει; Διάβασα ότι μπορείς να επιλέξεις οποια θέλεις να δουλεύει στο 4g αλλά δεν είδα ρύθμιση, απλά επέλεξα την nano για κλήσεις. Αρκεί αυτό; Sent from my Redmi 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 τη μερα που εφτασε το κινητο παρηγγειλα αυτη τη θηκη http://www.ebay.com/itm/Luxury-Stitch-Case-Window-Wallet-Stand-PU-Leather-Flip-Cover-For-Xiaomi-Redmi-3-/172130181320?var=&hash=item2813c220c8:m:mm_eel94WSMWyLx8j3Fci_A που μολις εφτασε Μουφα γιατι στο κατω παραθυρο δεν εχει ουτε καν ζελατινα και φυσικα οπως ηδη ειχατε πει δεν μπορω να το χειριστω χωρις να ανοιξω τη θηκη Ασε που δεν εχει μαγνητακι να κουμπωνει.. Ευτυχως που ειχε και το δωρο το tempered glass του vickmall. Ποσα παρομοια μοντελα βγαινουν?? Καμια ρομ 'η update της ελληνικης βγηκε? Θα πρεπει να την κανουμε με το χερι ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 από εχθές έχω το εξης πρόβλημα: αρισαν και κολουσαν κάποια Apps (κάμερα κλπ), τελικά μετά από ώρα κατάλαβα ότι έφταιγε η SD καθώς προσπαθούσε να γράψει μια φωτό πχ στην SD και δεν μπορούσε. Προσπαθώ να φορμάρω την SD από το κινητό αλλα και από win + osx όμως τπτ. Τα αρχεία φαίνονται κανονικά μεσα και μπορώ να τα αντιγράψω.. δεν μπορώ όμως να σβήσω η να κάνω μεταφορά.. Η κάρτα είναι transcend premium 400x 64gb.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Δεν αποκλείεται να τα'παιξε. Δε δοκιμαζεις και από TWRP? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Θέλω να περάσω dev με το miflash ώστε να ξεκλειδωσω, αλλά δε μου επιτρέπει να μπω σε recovery, βγάζει απλά το σύμβολο του τηλεφώνου με ένα καλώδιο. Γίνεται έτσι η δουλειά η τον ηπιαμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Ακολούθησες αυτόν τον οδηγό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis33 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 καλημερα. εκανα το ρουτ που ειναι στην πρωτη σελιδα το θεματος.ολα καλα. η ερωτηση ειναι αν μπορω να περασω την ελληνικη ρομ κατευθειαν πανω απο αυτην που εχω τωρα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Εχω το Redmi Note 2 και έχω θεμα , τωρα το καλοκαίρι με τον ήλιο δεν φαίνεται τίποτα. Το δικό σας πως τα πάει σε αυτον τον τομέα ??? Το redmi 3 έχει εμφανώς φωτεινότερη οθόνη απο το redmi note 2. Όχι τρομερή διαφορά, αλλά είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 καλημερα. εκανα το ρουτ που ειναι στην πρωτη σελιδα το θεματος.ολα καλα. η ερωτηση ειναι αν μπορω να περασω την ελληνικη ρομ κατευθειαν πανω απο αυτην που εχω τωρα?? Πρέπει πρώτα να το ξεκλειδώσεις, να έχεις την Αγγλοκινεζικη rom, και μετά να περάσεις την Ελληνική rom της xiaomi. Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 γεια σας..το κινητο θα παρει miui8 και android 6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 γεια σας..το κινητο θα παρει miui8 και android 6? μα έχει πάρει ήδη Miui 8 αλλά δυστυχώς βασισμένη σε 5.1 για την 6 περιμένουμε ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikofilos_22 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 μα έχει πάρει ήδη Miui 8 αλλά δυστυχώς βασισμένη σε 5.1 για την 6 περιμένουμε ακόμα Η MIUI 8 θα ερθει σε όσους έχουμε official με ota update? Α και θυμάμαι είχα δει θα πάρουμε Android 6 κάποια στιγμή, νομίζω. Μήπως θυμάμαι λάθος και είχα διαβάσει ότι θα πάρουμε MIUI 8, δλδ ακόμα και βασισμένη σε Android 5? Sent from my Redmi 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Η MIUI 8 θα ερθει σε όσους έχουμε official με ota update? Α και θυμάμαι είχα δει θα πάρουμε Android 6 κάποια στιγμή, νομίζω. Μήπως θυμάμαι λάθος και είχα διαβάσει ότι θα πάρουμε MIUI 8, δλδ ακόμα και βασισμένη σε Android 5? Sent from my Redmi 3 using Tapatalk ναι , sorry δεν το διευκρίνισα , δεν είχα ποτέ official και ποτέ Ota :) εσύ λογικά stable θες , οπότε θα θέλει κανα μήνα (οκ έστω 2-3 εβδομάδες) για να την δεις (dev έχουν βγει ήδη 2 φορές) αλλά, λογικά, θα είναι βασισμένη στην 5.1 , για την 6 δε ξέρω , μες στο καλοκαίρι δε νομίζω να είμαστε τυχεροί να την δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 (edited) για την 6 δε ξέρω , μες στο καλοκαίρι δε νομίζω να είμαστε τυχεροί να την δούμε Έτσι πιστεύω και γώ. Πιθανότατα, δε, δε θα δούμε καθόλου 6. Θα ήταν νομίζω άστοχο να δώσουν 6 την ίδια ώρα που θα βγαίνει στην κυκλοφορία η nougat, οπότε μάλλον το redmi3 θα πεθάνει με 5.1 :( Edited June 30, 2016 by nikiforos_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikofilos_22 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Πάνω στην ώρα, μου ήρθε μόλις ειδοποίηση για ota update! Είναι η 7.5.1.0 LAICNDE. Αν και είμαι σχεδόν σίγουρος, ρωτάω εδώ για παν ενδεχόμενο. Η παραπάνω version είναι MIUI 7 έτσι; Δηλαδή κάθε έκδοση της MIUI ξεκινάει με το νούμερο της έκδοσης της. Ρωτάω μην τυχόν και είναι η 8, και μου κάνει κάνα reset και χάσω τα πάντα! Sent from my Redmi 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Πάνω στην ώρα, μου ήρθε μόλις ειδοποίηση για ota update! Είναι η 7.5.1.0 LAICNDE. Αν και είμαι σχεδόν σίγουρος, ρωτάω εδώ για παν ενδεχόμενο. Η παραπάνω version είναι MIUI 7 έτσι; Δηλαδή κάθε έκδοση της MIUI ξεκινάει με το νούμερο της έκδοσης της. Ρωτάω μην τυχόν και είναι η 8, και μου κάνει κάνα reset και χάσω τα πάντα! Sent from my Redmi 3 using Tapatalk Μάλλον είναι η 7.5 δηλαδή 7 Με κάποια πράγματα που έχει η 8 Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Παιδιά καλημέρα. Κάνω αγορά απο vickmall το απλό για τον αδελφό μου. Τι βάζω NL Post h SG post στο shipping? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikofilos_22 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Παιδιά καλημέρα. Κάνω αγορά απο vickmall το απλό για τον αδελφό μου. Τι βάζω NL Post h SG post στο shipping? Βάλε καλού κακού NL post, τελευταία εγινε μια κλοπή από τις αποθήκες της sg και ενώ παλιότερα ήταν τουλάχιστον εξίσου αξιόπιστη, τώρα όχι και τόσο. Ο κολλητός μου παρήγγειλε το Πάσχα από vickmall με sg post και δεν ήρθε ποτέ το κινητό. (φυσικά πήρε τα λεφτά του πίσω μέσω PayPal, γι αυτό εννοείται PayPal κτλ για να είσαι καλυμμενος) Sent from my Redmi 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Βάλε καλού κακού NL post, τελευταία εγινε μια κλοπή από τις αποθήκες της sg και ενώ παλιότερα ήταν τουλάχιστον εξίσου αξιόπιστη, τώρα όχι και τόσο. Ο κολλητός μου παρήγγειλε το Πάσχα από vickmall με sg post και δεν ήρθε ποτέ το κινητό. (φυσικά πήρε τα λεφτά του πίσω μέσω PayPal, γι αυτό εννοείται PayPal κτλ για να είσαι καλυμμενος) Sent from my Redmi 3 using Tapatalk Σε ευχαριστώ για την αμεση ανταπόκριση. Ελεγα να βαλω προπληρωμένη της Πειραιως απευθείας γιατι στο paypal δεν εχω λεφτα στο balance και απο τι ξερω δεν περνάει paypal συνδεδεμένο με κάρτα.( εχω την ίδια καρτα συνδεδεμένh με paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts