Jump to content

Bernie

Members
  • Δημοσιεύσεις

    322
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Bernie

  1. Είμαστε :offtopic: και γι'αυτό δεν το συνεχίζω. Ένα hint μόνο : διαφορετικός τρόπος διαχείρισης της μνήμης μεταξύ λειτουργικών x86 και x64. Τεχνικός κι εγώ.
  2. Άννα ή Γιώργο (δεν ξέρω ποιό ισχύει!), επαναλαμβάνεις μιά ανακρίβεια. Σίγουρα, όσο περισσότερη μνήμη τόσο καλύτερα, όχι όμως πως δεν δουλεύει ή σέρνεται. Εκτός αν πρόκειται για κακοστημένο μηχάνημα, οπότε και 16 γίγα να έχεις θα κλαις. Κανένα ζήτημα δεν υπάρχει με 64bit windows και 2 γίγα μνήμη, δεν έχουν διαφορετικές απαιτήσεις από τα αντίστοιχα 32μπιτα λειτουργικά. ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Google για κλασσική πληκτρολόγηση, swiftkey για τσαχπινιές. Βάλτα και τα δύο και δες ποιό σου ταιριάζει.
  3. Δεν ξέρω τί μηχάνημα έχεις, αλλά αυτή η ανακρίβεια που επαναλαμβάνεται, πως τα αδύναμα μηχανήματα, έτσι γενικά, δεν "σηκώνουν" 64μπιτο λειτουργικό πρέπει κάπου να σταματήσει. Μόνο αν ο επεξεργαστής δεν έχει 64bit extensions (ελάχιστοι επεξεργαστές στην πράξη) δεν μπορείς. 'Ο,τι απαιτήσεις έχουν τα 32μπιτα έχουν και τα 64μπιτα windows. Εδώ τα σηκώνουν αρχαίοι pentium 4 και κάτι σαπάκια atom περασμένης δεκαετίας. Ψάξτο λίγο, μην ακούς τα παπαγαλάκια μόνο. Καλή τύχη με το ξεμπρικάρισμα.
  4. Όχι, καλά είσαι, προχώρα.
  5. Βάλτην άφοβα. Αλλά φόρτισε αρκετά το κινητό μή γίνει καμμιά στραβη.
  6. Σε αστικές περιοχές όντως δεν τρέχει τίποτα συνήθως. Σε πιο αραιοκατοικημένες περιοχές η 800αρα είναι αυτή που χρησιμοποιείται λόγω μικρότερων απαιτήσεων σε πυκνότητα δικτύου κεραιών. Οπότε εκεί έχει τη σημασία της. Αν κυκλοφόρησε όπως λένε Ταϊβανέζικη έκδοση με ξεκλείδωτη τη μπάντα, θα το δούμε σύντομα και στις custom rom, μπορεί και στην Ελληνική.
  7. Ωραίος! Καλό το ΟΤΑ αλλά μερικές φορές η πλήρης εγκατάσταση χειροκίνητα είναι καλύτερη.
  8. Κατέβασε την πλήρη ρομ στο τηλέφωνο (από εδώ) και κάνε update μέσω της εφαρμογής του τηλεφώνου. Κάτι μάλλον πήγε στραβά, σε μένα δουλεύουν όλα όπως πριν, μάλιστα βελτιώθηκε και η μπαταρία.
  9. Βάλε την έκδοση beta του vlc, δουλεύει.
  10. Kι εδώ το ίδιο, κανένα πρόβλημα.
  11. Στην 7.3.5 δεν το κάνει. Δοκίμασε και με άλλο φορτιστή, ή αν χρησιμοποιείς άλλον, δοκίμασε με τον δικό του.
  12. Ελληνικά εμφανίζονται.
  13. Δεν σου κάνει το τηλέφωνο, βρες κάτι άλλο.
  14. Mε Global stable 7.3.5.0 δεν παρατήρησα τέτοια συμπεριφορά. Φορτίζω όμως με διάφορους άλλους φορτιστές, όχι τον δικό του.
  15. Αφού έχεις ξεκλειδώσει, περνάς τις επόμενες ρομ χειροκινητα, δεν δουλεύει ο updater τoυ τηλεφώνου. Δεν χρειάζεται να ξαναξεκλειδώσεις.
  16. Μόνο αν έχεις ξεκλειδώσει.
  17. Μπορεί να είναι official dev αν έχει google play, απλά θα είναι η global και όχι η chinese. Aν ανοίξεις το Updater θα δεις τι version φοράς.
  18. Kι εγώ έτσι νομίζω. Μόνο κακής ποιότητας φορτιστές θα μπορούσαν να κάνουν ζημιά σ'ένα τηλέφωνο.
  19. Αν θέλει κάποιος να γλυτώσει από τους χαζοαντάπτορες, υπάρχει αυτος ο φορτιστής της Teclast με κάπου 3 ευρώ. Τον ξέθαψα από περυσινή αγορά τάμπλετ + αξεσουάρ και φορτίζει γρήγορα και χωρίς πρόβλημα το RN3. Είναι 2,5 Α και φορτίζει και οτιδήποτε άλλο του έχω βάλει με ασφάλεια.
  20. Bernie

    Redmi 3

    Έτσι κι έτσι.
  21. Το προτείνω κι εγώ, ανεπιφύλακτα!
  22. Bernie

    Redmi 3

    Η φίλη που έβαλε ελληνική ρομ, δεν είδε καμία βελτίωση σε μπαταρία κλπ. Θα ήταν και παράξενο αφού δεν είναι full custom η ρομ αλλά πατάει 100% στην official. Με τις διαφορές βέβαια που επισημαίνει ο φίλος Coolgreek από πάνω. Υπάρχουν και άλλες ρομ για το κινητό αλλά είναι νωρίς ακόμα νομίζω. Κάτσε να βγει και η ρομ που θα βασίζεται στο Miui 8, να σταθεροποιηθεί και βλέπουμε.. Ερώτηση προς Coolgreek: Με official stable πως κάνουμε root χωρίς ξεκλείδωμα;
  23. Βγάζει διπλάσιο χρόνο σχεδόν από οποιοδήποτε άλλο κινητό μπορώ να πω. Στη χρήση που του κάνω εγώ μου βγάζει σχεδόν 12 ώρες sot, χωρίς παιχνίδια και βαριές εφαρμογές με φωτεινότητα στο 40-50% Ρομ έχω την official global stable.
  24. Νομίζω πως ξανακλειδώνει αν φλασάρεις official rom, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
  25. Μάλιστα, ευχαριστώ για την απάντηση. Καλό είναι αφού έλυσες το πρόβλημα να υπάρχουν και οι λεπτομέρειες μήπως βοηθηθεί και κάποιος άλλος.:up:
×
×
  • Create New...