araditsas Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Καλησπέρα. Έχω ένα θέμα με τις ειδοποιήσεις. Ενώ όλες μου εμφανίζονται, δεν έχω τίποτα για τις αναπάντητες κλήσεις. Πρέπει να ανοίξω τον dialer για να τις δω. Κανένα τέτοιο πρόβλημα δεν έχει αναφερθεί σε καμία από τις αναβαθμίσεις. Μήπως έχεις παγώσει κάτι που δεν πρέπει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitalogy Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 παιδια απεκτησα σημερα ελαφρως μεταχειρισμενο το κινητο αλλα εχω μια απορια σχετικα με την φορτιση... Το εβαλα να φορτιση ενω ηταν στο 17% και οταν εφτασε στο 96% ειδα οτι σταματησε η φορτιση. Εβγαλα το ορτιστη απο πισω και τον ξαναεβαλα και ξανααρχισε να φορτιζει. Παιζει να ειναι κανα προβλημα του τηλεφωνου η μηπως διακοπτει ο φορτιστης, γιατι απο οτι ειδα ζεσταινουν το τηλεφωνο αυτα τα quick charge. Oλα καλα τελικα, το ξαναφορτισα και φορτισε ομαλα μεχρι τελος χωρις να ζεσταθει...καποιο κολημα της στιγμης φαινεται ηταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Κανένα τέτοιο πρόβλημα δεν έχει αναφερθεί σε καμία από τις αναβαθμίσεις. Μήπως έχεις παγώσει κάτι που δεν πρέπει; Υπάρχει περίπτωση να φταίει το truecaller. Χθες για λίγη ώρα έφτιαξε, αλλά σήμερα πάλι τις έχασα. Μυστήριο αυτή η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 (edited) Δωθηκε η παραγγελια σημερα. Σε 2-3 εργασιμες ελπιζω να το εχω... Ευχαριστω πολυ το φιλο araditsas για την πολυτιμη βοηθεια του!!! Edited November 25, 2016 by aenaos15 Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Αντε με το καλό να παραλαβεις και να το (που θα το) χαρείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Δωθηκε η παραγγελια σημερα. Σε 2-3 εργασιμες ελπιζω να το εχω... Ευχαριστω πολυ το φιλο araditsa για την πολυτιμη βοηθεια του!!! Φίλε μου το έχω παραγγείλει και γω από σκουτζομάγαζο την Δευτέρα όπου έγραφε 1-3 εργάσιμες άλλα σήμερα με πήραν τηλέφωνο και με ενημέρωσαν ότι έχει έλλειψη ο προμηθευτής τους και θα δούνε από εβδομάδα. ¨Έχω τηλεφωνήσει και σε΄άλλα καταστήματα και γενικώς υπάρχει έλλειψη. Αν μπορέις στείλε μου σε πμ το παρήγγειλες και αν σε έχουν ενημερώσει για διαθεσιμότητα, ευχαριστώ. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontos48 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Καλησπέρα αν μπορεί να βοηθήσεις κάποιος είμαι νέο κάτοχος του mate 8 64gb 4gb είναι από την Κίνα μοντέλο ΝΧΤ-AL10 και έχει λογισμικό NXT-AL10C00B368 πώς μπορώ να περάσω την ευρωπαϊκή ρομ ..έχω διαβάσει πολλά από το φόρουμ αλλά έχω μπερδευτεί Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με απλά λόγια θα είναι μεγάλη χαρα μου ευχαριστώ εκ τον προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Καλησπέρα αν μπορεί να βοηθήσεις κάποιος είμαι νέο κάτοχος του mate 8 64gb 4gb είναι από την Κίνα μοντέλο ΝΧΤ-AL10 και έχει λογισμικό NXT-AL10C00B368 πώς μπορώ να περάσω την ευρωπαϊκή ρομ ..έχω διαβάσει πολλά από το φόρουμ αλλά έχω μπερδευτεί Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με απλά λόγια θα είναι μεγάλη χαρα μου ευχαριστώ εκ τον προτέρων Πηγαινε στο xda εχει ξεχωριστο thread για την περιπτωση σου. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeM16 Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Καλησπέρα αν μπορεί να βοηθήσεις κάποιος είμαι νέο κάτοχος του mate 8 64gb 4gb είναι από την Κίνα μοντέλο ΝΧΤ-AL10 και έχει λογισμικό NXT-AL10C00B368 πώς μπορώ να περάσω την ευρωπαϊκή ρομ ..έχω διαβάσει πολλά από το φόρουμ αλλά έχω μπερδευτεί Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με απλά λόγια θα είναι μεγάλη χαρα μου ευχαριστώ εκ τον προτέρων Εδώ και 3 βδομάδες έχω στα χέρια μου ακριβώς το ίδιο μοντέλο. Γιατί θες να βάλεις την ευρωπαϊκή rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Καλησπέρα,να ρωτήσω από που το έχετε αγοράσει? Ενα λινκ please.. Σας ευχαριστώ Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkapsa Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Καλησπέρα στην παρέα. Είμαι κάτοχος ενός Samsung Note 3. Ήθελα να ρωτήσω προηγούμενους κατόχους του note 3 και τωρινούς του mate 8 εάν υπάρχουν να μου πουν εάν αξίζει η αλλαγή. Επίσης με ενδιαφέρει και η γνώμη των υπολοίπων. Ευχαριστώ πολύ Νίκος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Φίλε εγώ είχα ΝΟΤΕ3. Παρε το mate 8 άφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Εγώ είχα Note 4 μετά Nexus 6P και τώρα Mate 8.... μακράν καλύτερο του Note και καλύτερο απο Nexus σε μπαταρία κ οθόνη. Ναι καλύτερο και σε οθόνη, εγώ σε oled δεν ξαναπάω... είχα s3, Note 2, Note 4, Nexus 6P όλα μα όλα μετά απο 5 μήνες είχαν σοβαρό burn in ! Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkapsa Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, μάλλον θα το πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Εγώ ειχα note 2-3-4 και τώρα mate 8. Δεν το μετάνιωσα !! Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Απο αυριο θα ειναι στα χερια μου!!! Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radioforce1 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Μηπως ξερει καποιος ποτε θα ερθει η αναβαθμιση για Andriid 7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FLOOFLIS Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Καλησπέρα και απο εμένα. Μετά απο όσα διάβασα λέω να γίνω και εγώ κάτοχος τώρα που έχει πέσει η τιμή, σήμερα το είδα και απο κοντά και σιγουρεύτηκα. Σκέφτομαι για Κινέζικο λόγω του οτι έχω υπερβεί ήδη το budget. Πιστεύετε θα πέσει κι άλλο η τιμή στο προσεχές μέλλον ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 (edited) Γνώμη μου είναι πως για τον λόγο ότι το Mate9 θα είναι αρκετά ακριβότερο και γύρο στα 700με 750€ δεν υπάρχει λογος να πέσει η τιμή του για τα μαγαζιά του σκρουτς λέω γιατί στα μεγάλα που έχει 599 θα πέσει σίγουρα αλλά δεν πιστεύω πως θα κατέβει κάτω από τα 430 αφού είναι πολύ καλύτερο από πάρα μα πάρα πολλά κινητά ακόμα και με άξια 600+€. Δεν θέλω να νομίζεις ότι τα γράφω αυτά λόγο του προσωπικού μας μηνύματος. Να Διευκρινίσω για να καταλάβουν όλοι. Του έστειλα πμ ότι πουλάω το κινητό μου. Μηπως ξερει καποιος ποτε θα ερθει η αναβαθμιση για Andriid 7; Αντε να δούμε περιμένω πως και πως. Edited November 30, 2016 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Γνώμη μου είναι πως για τον λόγο ότι το Mate9 θα είναι αρκετά ακριβότερο και γύρο στα 700με 750€ δεν υπάρχει λογος να πέσει η τιμή του για τα μαγαζιά του σκρουτς λέω γιατί στα μεγάλα που έχει 599 θα πέσει σίγουρα αλλά δεν πιστεύω πως θα κατέβει κάτω από τα 430 αφού είναι πολύ καλύτερο από πάρα μα πάρα πολλά κινητά ακόμα και με άξια 600+€. Δεν θέλω να νομίζεις ότι τα γράφω αυτά λόγο του προσωπικού μας μηνύματος. Να Διευκρινίσω για να καταλάβουν όλοι. Του έστειλα πμ ότι πουλάω το κινητό μου. Αντε να δούμε περιμένω πως και πως. Γιατι ετσι? Θα πας στο 9αρι? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Γιατι ετσι? Θα πας στο 9αρι? Ναι θα πάω με το που έρθεις Ελλάδα θα το πάρω είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το 8 αλλά έχω μπει στο τρυπακι (αν και πιστεύω πως δεν αξίζει τόσο η μετάβαση αλλά τρυπακι είναι αυτό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Ναι θα πάω με το που έρθεις Ελλάδα θα το πάρω είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το 8 αλλά έχω μπει στο τρυπακι (αν και πιστεύω πως δεν αξίζει τόσο η μετάβαση αλλά τρυπακι είναι αυτό) Μην βιαζεστε, η διαρκεια μπαταριας του 9 δεν εχει καμια σχεση με το 8. Του 8 ειναι πολυ καλυτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Μηπως ξερει καποιος ποτε θα ερθει η αναβαθμιση για Andriid 7; http://www.gsmarena.com/huawei_announces_nougat_update_plans-news-21939.php Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 http://www.gsmarena.com/huawei_announces_nougat_update_plans-news-21939.php Πολύ καλό νέο. Με βλέπω να παίρνω το mate 8 Στην μισή τιμή .... Send by Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) using Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FLOOFLIS Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Απο σήμερα και εγώ μέλος της παρέας μιας και αγόρασα το Μate του συμφορουμίτη araditsas. Πρέπει να μετατρέψω τις sim μου σε nano για αρχή ώστε να αρχίσω να εξερευνώ το θηριάκι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts