Romanos Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Δοκίμασε κανείς να αντιγράψει κανένα μεγάλο αρχείο στο RN3, να μας πει read/write speeds? Πιάνει 10-15 MB/s ή θα γερνάμε κάτα το copy/paste? Ξέρω δεν είναι υποχρεωτικό να απαντήσετε, αλλά με τόσους κατόχους, δεν υπάρχει ούτε ένας, μετά από 2 εβδομάδες που να έχει αντιγράψει ένα αρχείο τουλάχιστον 1GB στο RN3 να μας πει τα writing speeds? Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 κανείς δεν έγραψε ότι δεν παίζει το 4g της wind,αυτό που λέμε είναι ότι δεν θα παίζει σε περιοχές που η wind χρησιμοποίει μόνο την μπάντα στα 800MHzευχαριστω φιλε δηλαδη αν καταλαβα καλα η wind εκτος απο τις 800 δουλευει και στις αλλες 1800 /2700 αυτο εξαρτατε απο τη περιοχη η κατι αλλο για να το ψαξω να δω αν εδω στην τριπολη τι εχουμε,,,σε ευχαριστω χρονια πολλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeterPanious Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Ξέρω δεν είναι υποχρεωτικό να απαντήσετε, αλλά με τόσους κατόχους, δεν υπάρχει ούτε ένας, μετά από 2 εβδομάδες που να έχει αντιγράψει ένα αρχείο τουλάχιστον 1GB στο RN3 να μας πει τα writing speeds? Έκανα 2-3 μεταφορές αλλά τα Windows δεν έβγαλαν ταχύτητα όπως κάνουν σε όλα τα κινητά άλλωστε. Γενικά ήταν γρήγορα υποθέτω πάνω από 10 το write. Απο την άλλη εσένα γιατί σε πειράζουν αυτά τα νούμερα; με βάση αυτά θα διάλεγες κινητό; το συγκεκριμένο έχει τόσα πλεονέκτηματα που δεν θα σε νοιάζει ποτέ η ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Έκανα 2-3 μεταφορές αλλά τα Windows δεν έβγαλαν ταχύτητα όπως κάνουν σε όλα τα κινητά άλλωστε. Γενικά ήταν γρήγορα υποθέτω πάνω από 10 το write. Απο την άλλη εσένα γιατί σε πειράζουν αυτά τα νούμερα; με βάση αυτά θα διάλεγες κινητό; το συγκεκριμένο έχει τόσα πλεονέκτηματα που δεν θα σε νοιάζει ποτέ η ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων. Ναι, γιατί μεταφέρω καθημερινά μεγάλα αρχεία στο κινητό για consumption, άμα είναι να γράφει με 3MB/s δεν μου κάνει. Άμα γράφει με ~10 είμαι κομπλέ, άμα γράφει με 15 MB/s είμαι υπερευχαριστημένος. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeterPanious Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Σίγουρα ήταν πάνω από 6-7 πάντως. Αν βρω όρεξη τότε ίσως βάλω κάποιο πρόγραμμα για να δω ακριβώς ταχύτητα, θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Ξέρω δεν είναι υποχρεωτικό να απαντήσετε, αλλά με τόσους κατόχους, δεν υπάρχει ούτε ένας, μετά από 2 εβδομάδες που να έχει αντιγράψει ένα αρχείο τουλάχιστον 1GB στο RN3 να μας πει τα writing speeds? βασικά απλά είναι περίεργο το αίτημα :) σε απλό drag n drop δεν εμφανίζονται writing speeds γιατί απλά η συσκευή γίνεται mount σαν mtp τώρα αν το γυρίσεις σε mass storage (μόνο με ροοτ κι αν παίξει) ε φυσικά και θα είναι πιο γρήγορο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Δεν ήξερα ότι γυρνάει σε mtp, είναι άθλιο και μου την δίνει στα νεύρα όταν το βρίσκω. Anyway ευχαριστώ για τις πληροφορίες, άμα κάποιος έχει να προσθέσει κάτι, παρακαλώ ελεύθερα :) Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisf Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Καλησπέρα σε όλους, θέλω να παραγγείλω το κινητό από minideal ή από TO2C. Έχει παραλάβει κάποιος από εκεί? Με την multi rom εχει κάποιο θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 [/color] Τι εκανες τελικα; Όλα οκ; Τη φλάσαρες; Άσε φίλε μου έχω φρικάρει προσπαθώ και την κατεβάζω συνέχεια κ όταν την ξεζιπαρω μου δίνει ένα μόνο αρχείο image οπότε αυτό μου δείχνει ότι δεν έχει κατέβει σωστά έτσι δεν είναι????? Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον σου. Δες φώτο που δείχνει το αρχειο Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Από που μπορώ να κατεβάσω την official rom γιατί δεν μου κατεβαίνει σωστά κ οπότε την ξεζιπαρω μου ξαναβγαζει ένα αρχείο μόνο image!!!! Λίγη βοήθεια ρε παιδιά εν σωστό Λινκ να την κατεβάσω σωστά!!!! Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 http://www.vickmall.com/eu-warehouse-original-xiaomi-redmi-note-3-prime-3gb-32gb-mtk-helio-x10-octa-core-miui-v7-13-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html, Εδω πως σας φαινεται η τιμη? Η αποθηκη ειναι στην ελλαδα, θα το εχεις πολυ πολυ γρηγορα... αλλα και 249$ ειναι υπολογισιμα, εαν ομως το θελεις γρηγορα ειναι μονοδρομος, vickmall εγγυηση. ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα σε όλους, θέλω να παραγγείλω το κινητό από minideal ή από TO2C. Έχει παραλάβει κάποιος από εκεί? Με την multi rom εχει κάποιο θέμα? παρε καλυτερα απο vickmall να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Έκανα 2-3 μεταφορές αλλά τα Windows δεν έβγαλαν ταχύτητα όπως κάνουν σε όλα τα κινητά άλλωστε. Γενικά ήταν γρήγορα υποθέτω πάνω από 10 το write. Απο την άλλη εσένα γιατί σε πειράζουν αυτά τα νούμερα; με βάση αυτά θα διάλεγες κινητό; το συγκεκριμένο έχει τόσα πλεονέκτηματα που δεν θα σε νοιάζει ποτέ η ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a1dev.sdbench&hl=el ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ευχαριστω φιλε δηλαδη αν καταλαβα καλα η wind εκτος απο τις 800 δουλευει και στις αλλες 1800 /2700 αυτο εξαρτατε απο τη περιοχη η κατι αλλο για να το ψαξω να δω αν εδω στην τριπολη τι εχουμε,,,σε ευχαριστω χρονια πολλα ναι, δεν νομίζω να ξέρουν ούτε σε κατάστημα wind να σου απαντήσουν για τις περιοχές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a1dev.sdbench&hl=el αυτό που κολλάει ; :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 αυτό που κολλάει ; :)) εφαρμογη ειναι που τεσταρει την ταχυτητα του αποθηκευτικου χωρου, write - read speed, ειδικα σε sequential write υπαρχει πονος..... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisf Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 παρε καλυτερα απο vickmall να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. ok.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a1dev.sdbench&hl=el ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι, δεν νομίζω να ξέρουν ούτε σε κατάστημα wind να σου απαντήσουν για τις περιοχές θα τους κανω τη ερωτηση ευχαριστω σε ποιο καταστημα παιζει τωρα η καλητερη τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Ας μεινουμε στα της συσκευης παιδια.........:) Σημερα το ξεχασα το κντ εξω στους -4 για κανα μισαωρο.......:lol:Αλλα οκ δεν εβγαλε καποιο σφαλμα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_pit Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 (edited) Καλησπερα και χρονια πολλα. Λεω να παραγγειλω και εγω απο vickmall. Λογικα την official. Να ζητησω ROOT ?? Δε γνωριζω την διαφορα με το UNROOT. Με την official θα κανει κανονικα αναβαθμισεις? Με paypal μπορω (λογω capital controls)? Καλη χρονια σε ολους με υγεια Edited January 2, 2016 by nikos_pit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Καλησπερα και χρονια πολλα. Λεω να παραγγειλω και εγω απο vickmall. Λογικα την official. Να ζητησω ROOT ?? Δε γνωριζω την διαφορα με το UNROOT. Με την official θα κανει κανονικα αναβαθμισεις? Με paypal μπορω (λογω capital controls)? Καλη χρονια σε ολους με υγεια Καλη χρονια φιλε μου!! Διαβασε λιγο το νημα φιλε μου εχουν απαντηθει,αν και εκτος θεματος,ολα αυτα που ρωτας.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsirif Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Καλησπερα και χρονια πολλα. Λεω να παραγγειλω και εγω απο vickmall. Λογικα την official. Να ζητησω ROOT ?? Δε γνωριζω την διαφορα με το UNROOT. Με την official θα κανει κανονικα αναβαθμισεις? Με paypal μπορω (λογω capital controls)? Καλη χρονια σε ολους με υγεια κανονικα update με την official...paypal balance μόνο λόγω capital...καλή χρονιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_pit Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 κανονικα update με την official...paypal balance μόνο λόγω capital...καλή χρονιά σε ευχαριστω φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsirif Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 ελληνική gtv τι λέει παιδιά? Υπάρχει κάποιος που να δοκίμασε? να περιμένουμε ακόμα δηλαδή ή να τη βάλουμε και να περιμένουμε τα updates κανονικά? σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ohm Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Yπαρχει κανεις που εχει και το redmi note 2 και το 3 (η ειχε τελος παντων) να μας πει την διαφορα στην οθονη? Ειναι πολυ καλυτερη η λιγο? Με ενδιαφερει παρα παρα πολυ η οθονη και σκεφτομαι αξιζει να πουλησω το redmi note 2 και να σκασω αλλα 50 για το 3αρι η θα δω μικρη διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Το βαρεθηκα παλικάρια μου και νομιζω μου πέφτει και λίγο μεγάλο. Και δεν το έχω ούτε εβδομάδα λέω να το δώσω να πάω για άλλα Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Παρουσίαση του Xiaomi Redmi Note 3 greek hands on Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts