Jump to content

chrisf

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by chrisf

  1. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση ☺.
  2. Καλησπέρα σε όλους, Εχω στην κατοχή μου το 16 κανα 2 εβδομάδες και φοραει ρομ απο κινεζομαγαζο.εχει κανα δυο θεματα. Η σελφοκαμερα δεν τραβαει καλα. Θολωνει. Και το fingerprint id δε δουλεύει. Αν του φλασαρω αλλη ρομ θα στρωσει?? Μεσω flash tool περναμε ρομ? Καμια καλη ρομ με ελληνικα? Ευχαριστώ.
  3. παρε καλυτερα απο vickmall να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. ok.Ευχαριστώ.
  4. Καλησπέρα σε όλους, θέλω να παραγγείλω το κινητό από minideal ή από TO2C. Έχει παραλάβει κάποιος από εκεί? Με την multi rom εχει κάποιο θέμα?
  5. chrisf

    Lenovo K3 Note

    Μέσω twrp. Κανείς τα wipes κτλ. Εκτός αν έχεις φορεμένη άλλη lemonade (32,37,40,44) πέρασε τη με flashify.Εχει ελληνικά κανονικά.
  6. chrisf

    Lenovo K3 Note

    http://www.mediafire.com/?65r5hmxjpcmis0v Για όποιον ενδιαφέρεται.
  7. chrisf

    Lenovo K3 Note

    Οκ.Ευχαριστώ.
  8. chrisf

    Lenovo K3 Note

    Eυχαριστώ Darth Raven.Να σου πω από εσένα περίμενα απάντηση, αφού είσαι st..able. Ευχαριστώ για τo music, το video το εχω βρεί για το radio θα κοιταξω στο xda. Από μπαταρία πως πάει με st??
  9. chrisf

    Lenovo K3 Note

    Καλησπέρα σε όλους. Μπορεί να μου πει κάποιος που έχει βάλει κάποια stable rom 35, 44 κτλ:1) πως αντικαθιστώ το radio, video και music lenovo που έχουν κινέζικα με αυτά που έχουν διάφορες custom χωρίς κινέζικα και 2) η 1544 St πως πάει από μπαταρία.
  10. Καλημέρα σε όλους, εκανα χθές διαγραφή του λογαριασμού google , μετά διαγραφή δεδομένων σε playstore , Υπηρεσίες Google Play, Πλαίσιο υπηρεσιών google, και Πρόγραμμα διαχείρισης λήψεων, μετά επανεκκίνηση και ξαναπερασα τον google λογαριασμό, αλλά έχω ένα πρόβλημα.Δε δουλευει το Play store.μου βγάζει δεν υπάρχει σύνδεση. Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω?
  11. Καλημέρα σε όλους, εκανα χθές διαγραφή του λογαριασμού google , μετά διαγραφή δεδομένων σε playstore , Υπηρεσίες Google Play, Πλαίσιο υπηρεσιών google, και Πρόγραμμα διαχείρισης λήψεων, μετά επανεκκίνηση και ξαναπερασα τον google λογαριασμό, αλλά έχω ένα πρόβλημα.Δε δουλευει το Play store.μου βγάζει δεν υπάρχει σύνδεση. Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω? Ειμαι με την 9432.
  12. chrisf

    Lenovo K3 Note

    http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6176834#post6176834
  13. chrisf

    Lenovo K3 Note

    ξερει κάποιος, αν ξαφνικά σταμάτησε να μπαίνει σε cwm recovery, ξαναφλασάρουμε??? καποιος???
  14. chrisf

    Lenovo K3 Note

    καπου αναφερθηκε πιο πριν αλλοσ τρόπος(2-3 σελιδεσ πισω). ξερει κάποιος, αν ξαφνικά σταμάτησε να μπαίνει σε cwm recovery, ξαναφλασάρουμε???
  15. chrisf

    Lenovo K3 Note

    http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6221209#post6221209
  16. chrisf

    Lenovo K3 Note

    εγω την εκανα με το titanium.πας στην εφορμογη και επιλεγεις να την κανεισ εφαρμογη συστηματος.(θελει την έκδοση titanium donate).κάνει καμποση ώρα.μην σε προβληματισει.
  17. chrisf

    Lenovo K3 Note

    Και σε εμένα κολουσε στο γυρισμα των σελιδων και τελικα νομιζω οτι φταιει ο launcher.εγω απεγκατεστησα τον solo και έβαλα τον lenovo, τον έκανα εφορμογη συστηματος και ειναι κομπλε.
  18. chrisf

    Lenovo K3 Note

    ευχαριστώ dimikord. Εννοούνται τα wipe.
  19. chrisf

    Lenovo K3 Note

    Καλησπέρα.Θέλω να περασω την limoncelloκαι έχω την απορία,είμαι ήδη root με CWM. πρέπει να βάλω TWRP όπωσ στο βίντεο του κινεζου ή περνάει και μέσω CWM??? Kαι κάτι ακόμη από οσους την έχουν ήδη περάσει. έχουν κάποιο θέμα ή ειναι όλα οκ???
  20. chrisf

    Lenovo K3 Note

    Ξέρει κάποιος αν η 1520 απο τα κινεζομαγαζα περναει μεσω recovery???? Ακυρο το βρηκα.
  21. chrisf

    Lenovo K3 Note

    [/color]Επειδη και με το wipe δεν σταματησε το προβλημα, ειπα να παω σε αλλο rom και εβαλα αυτη: http://www.needrom.com/download/rom-k3-note-vibeui-2-5-multilanguage-root/ Ειναι καλη αυτη? την εχει δοκιμασει κανεις? Δουλευει σωστα το gps κλπ? Για τσεκαρε και πες μας...!!!
  22. οκ.το εχω το τηλ το θελω για τον αδερφο μου αλλα δεν ηξερα για το μαγαζί.ευχαριστώ.
  23. Καλησπέρα σε όλους. θα ήθελα να παραγγείλω το κινητό από το "TO2c". έχει παραγείλει κανείς; είναι αξιόπιστο; κανει 116 ευρω. ευχαριστώ.
  24. chrisf

    Lenovo K3 Note

    Σου εμφανίζει θερμοκρασία σε όλες τις μέρες?
  25. chrisf

    Lenovo K3 Note

    Μπορεί να πεί κάποιος με ποιά ROM 'εχει μικρότερη κατανάλωση η μπαταρία?? και κάποιο apk για καλύτερη εξοικονόμηση???
×
×
  • Create New...