Jump to content

Ohm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    96
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Ohm

  • Ημ. Γέννησης 09/04/1992

Ohm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Παιδιά με το τελευταίο update το fingerprint άρχισε να μην λειτουργεί Σωστά! Δν το αναγνωρίζει από stand by πρέπει να ανοίξω πρωτα την οθόνη και μετά, αμα εχει μπει σε deep sleep το κινητο! Κατα τα άλλα δουλεύει ρολόι μόνο αυτό.. Δν μπορω να ανοίξω πλέον το κινητο πατώντας μόνο το fingerprint κ εξναι σπαστικό.. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Edit δοκίμασα hard reset 3 φορες και το ίδιο πρόβλημα παρέμενε..
  2. καλη τυχη παιδια! Και ευχαριστουμε για τα πολλα και καλα δωρα σας!
  3. Για σας έχω το κινητο μια βδομάδα περίπου όλα τέλεια αλλά υπάρχουν 2 πρόβλημα και θέλω γνώμες σας! Το power button δν ειναι οσο clicky και δν έχει την ωραία αίσθηση όπως τα volume Keys και ενώ πατιεται θέλει λίγο προσπάθεια! Έτσι είναι όλα η υπάρχει προβληματάκι?? Και το 2ο πως γίνεται να κάνω default app store το Google play? Κάθε φορά μ ανοίγει το ΜΙ store και νευριαζω και στις εφαρμογές λεπτομεριες δεν μπορώ να το αλλάξω..
  4. Εκανα παραγγελια απο Minideal Eu και το κινητο θα ειναι λογικα απο μεθαυριο (τεταρτη) προς παραδωση και αυτο θα ειναι στο Κεντρο διαλλογης Θεσσαλονικης! Επειδη ομως εγω δεν θα προλαβω να το παρω τεταρτη γιατι αυριο (τριτη) το απογευμα πεταω για αθηνα! Ερωτηση πρωτη! Επειδη αυριο απογευμα πεταω και θα λειπω κανεναν μηνα μπορω να παω στο κεντρο διαλλογης και να παρω το πακετο?! Ερωτηση δευερη! Μπορω να αλλαξω την διευθηνση? Αμα δν μπορεσω δλδ να το παρω μεχρι αυριο να τους πω να το στειλουν στην αθηνα και να πληρωσω εννοειται τα εξτρα μεταφορικα?(χωρις ομως να παω στο καταστημα της Θεσσαλονικης που θα εχει ερθει τηλεφωνικος να γινει η συνεννοηση!) (δεν ξερω αμα ειναι σε ασχετο νημα μου φανηκε το πιο σχετικο αυτο)
  5. Ειναι το 3ο κινητο που παραγγελνω απο αυτους για μενα προσωπικα και το 2 για φιλους εδω και 2 χρονια.. Ημουν ΦΟΥΛ ευχαριστημενος μεχρι τωρα αλλα απο οτι φαινεται για ολα υπαρχει πρωτη φορα! Αμα δν γινει καποια αναναιωση μεχρι τελος βδομαδας παει dispute μου φαινεται!
  6. Λοιπων την τριτη που μας περασε εκανα παραγγελια preorder ενα gold xiaomi redmi note 3 απο την Ευρωαπικη αποθηκη του minideal! Ελεγε οτι θα εχουν αποθεμα στις 18 χθες δλδ και που μιλησα σε τσακ πριν κανω παραγγελια με διαβεβαιωσαν οτι θα ειναι στις 18 και σε 2-3 μερες ακομα θα το εχω! Εε φτανει δευτερα κανενα μηνυμα με tracking number δεν ειδα και στην Σελιδα του κινητου να παραπονιεται και ακομα μια κοπελα οτι δεν τις εχουν στειλει τιποτα! Μιλαω ξανα στο τσακ και μου ειπαν οτι φταιει εχει σταλει και θα το παρω συντομα και οτι θα μου ερθει το tracking number! Σημερα παλι δεν μου ηρθε τρακινγκ και ξαναμιλαω στο τσατ! Αυτην την φορα μου λεει δεν το εχουν παραλαβει ακομα και οτι δεν φταινε αυτοι αλλα το ταχυδρομιο! Τους ρωταω ποτε θα παραλαβω εγω το κινητο και λεει το συντομοτερο! Λεω που ειναι τωρα το κινητο και λεει απλα στον δρομο! Συνεχιζω να ρωταω εφτασε Ελλαδα τουλαχιστον και καναν τους κινεζουν στην κυριολεξια.. Υπαρχει περιπτωση να κανουν το γνωστο κολπακι οπως gearbest και να το στελνουν απο κινα και τζαμπα το χρυσοπληρωσα? Βασικα με νευριασε παρα πολυ αυτη η κατασταση που δεν μιλαν καθαρα τι εγινε! Και επειδη (μαλλον γινοντουσαν παραπονα) εβγαλαν και απο την Ευρωπαικη αποθηκη τελειως το note 3 ενω πριν απλα το ειχαν σε out of stock! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση.
  7. παρχει κανεις που εκανε preoerder απο EU warehouse του Minideal το Xiaomi redmi note 3 gold?! Υποτιθετε παρασκευη θα στοκαραν αλλα τπτ ακομα και σμρα! Εστειλα βεβαια mail και περιμενω απαντηση.. Δεν θα επρεπε να στειλουν καποιο email και tracking number?
  8. Υπαρχει κανεις που εκανε preoerder απο EU warehouse του Minideal το gold?! Υποτιθετε παρασκευη θα στοκαραν αλλα τπτ ακομα και σμρα! Εστειλα βεβαια mail και περιμενω απαντηση.. Δεν θα επρεπε να στειλουν καποιο email και tracking number?
  9. Ευχαριστουμε για εναν ακομα διαγωνισμο! Ελπιζω να εχουμε θετικο αποτελεσμα αυτην την φορα
  10. Παιδια με την official rom τρεχει καλα? Θα κανω τλκα παραγγελια απο vickmall να βαλω official η multilanguage? Και κλτρα ειναι με NL post η SG post?! Ποσο γρηγορα θα μ ερθει κανα μηνα??
  11. Επειδη ειναι θεμα χρονου μεχρι να το παρω (δευτερα θα το εχω απο μια αγγελια θα το παρω) φοραει δυστυχως την "πειραγμενη" ρομ του καταστηματος με τα Ελληνικα πανω! Επειδη δν εχω ξανασχοληθει με xiaomi και διαβασα τον οδηγο αλλα μου φανεικε λιγο περιεργος υπαρχει καποιος που μπορει να κανει μια καλη μεταφραση και να προσθεσει μερικα βηματα πιο αναλυτικα η καποιος καλος συναθρωπος να με βοηθισει απο Θεσσαλονικη γτ θα το μπρικαρω μου φαινεται το τηλεφωνο :(
  12. Να κανω και εγω την ερωτηση μου! θελω να αγορασω το κινητο αλλα απο Eu warehouse του Gearbest Εχω διαβασει πανω κατω τα χειροτερα για το μαγαζι αυτο αλλα η τιμη του ειναι πολυ δελεαστικη και ειναι και σε χρυσο που το θελω και ειναι το μονο μαγαζι που εχει στοκ Ευ και σε 3 μερες σπιτι με dhl! Αξιζει λοιπων να το ρισκαρω η να περιμενω καποιο πιο αξιοπιστο μαγαζι πχ vickmall minideal να το βγαλει στοκ σε Ευ?!
  13. Παραγγελια εγινε απο banggood 8-12 ! Το tracking number μ εβγαλε ενημερωση στις 18 (10 μερες μετα..) RY903014105SG Και απο τοτε τιποτε να αρχισω να ανησυχώ μηπως! Με SG post βλεπω οτι περνετε σε 10 μερες και εμενα περασε 1 μηνας απο την παραγγελια μου και ακομα στο περιμενε ειμαι..
  14. http://www.insomnia.gr/topic/595053-xiaomi-redmi-note-3-deep-review/ Αμα δειτε εδω στο review οπως και παντου βεβαια λεν οτι η οθονη δν ειναι το δυνατο σημειο του αλλα ειναι κλτρη απο τον προκατοχο του!
  15. Nα το αγορασω χωρις να εχω πουλησει το προιγουμενο δυσκολο! Με το ζορι θα βρω το +50 για το να παρω το 3αρι το +200 που θα το βρω?!
×
×
  • Create New...