Antretng Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 (edited) Δ) Σε σχέση με το LG G5: Μπορεί να μου πει κάποιος που έχει δουλέψει και τα δύο τι κερδίζω και τι χάνω ειδικά στο θέμα φωτογραφίας; Υπερ g5: Το g5 εχει long exposure 30 δευτερολεπτα ενω το μεγιστο exposure του nexus ειναι 1/5 δευτερολεπτα. Επισης το g5 κανει πιο σωστο exposure ενω το nexus υποεκθετει περιπου μισο στοπ. Τελος η καμερα του g5 διαθετει manual mode ενω για manual mode στο nexus θα πρεπει να βαλει 3rd party app. Υπερ nexus: Σε χαμηλο φωτισμο και ενεργοποιημενο το hdr+ τα παει πολυ καλυτερα. Κραταει πολυ περισσοτερη λεπτομερια χωρις ομως να ανεβαζει πολυ το θορυβο. Θα λεγα οτι ο λογος λεπτομερια/θορυβος ειναι πολυ μεγαλυτερος απο το g5. Εικασιες: Αν σκεφτεσαι οτι το hdr+ υστερει στη κινηση ενημερωτικα και το g5 χρησιμοποιει multiframe nr στα υψηλοτερα iso. Οποτε η μια η αλλη ερχεται. Οσον αφορα το dynamic range δεν προλαβα να τα συγκρινω αμεσα αλλα πιστευω οτι το Nexus μονο καλυτερα μπορει να τα παει μιας και εχει μεγαλυτερο αισθητηρα. Τελος, αν δεν εισαι "shutter monkey" αλλα τη "σκεφτεσαι" λιγο τη φωτογραφια, με το app της pixel μπορεις να πειραξεις το compensation +0.3 ή +0.5 πριν την βγαλεις οποτε διορθωθηκε και το θεμα της υποεκθεσης. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τσεκαρε εδω . Το nexus 6p εχει ιδια καμερα με το 5x οποτε οτι πρεπει για συγκριση. Edited October 28, 2016 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andress Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα κοιτάξω το συγκριτικό. Τη 'σκέφτομαι΄τη φωτογραφία. Σχετικά με το compensation: και στο G5 υπάρχει η Ported camera του LG V10 όπου σου δίνει ίδιες δυνατότητες και στο βίντεο επίσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Antretng Αναλυτικός οδηγός Εγώ είμαι αναγκασμένος να παίρνω μόνο nexus για γνωστούς λόγους αν δεν ήμουν g5 με τα χίλια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Α2) Με το root χάνεις την εγγύηση; Ναι την χάνεις την εγγύηση. Όπως και σε υπόλοιπα τηλέφωνα ισχύουν. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Ναι την χάνεις την εγγύηση. Όπως και σε υπόλοιπα τηλέφωνα ισχύουν. Sent from my iPad using Tapatalk Φυσικά αν κάνεις unroot και κλειδώσεις, η εγγύηση επανέρχεται. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Φυσικά αν κάνεις unroot και κλειδώσεις, η εγγύηση επανέρχεται. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Αυτο με το unroot ποτε δεν το καταλαβα. Πως κανεις unroot? Ή εννοειτε οτι βρισκεις την official rom και τη flashareis πισω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Αυτο με το unroot ποτε δεν το καταλαβα. Πως κανεις unroot? Ή εννοειτε οτι βρισκεις την official rom και τη flashareis πισω; Μπορείς να φλασαρεις Official και να κλειδώσεις ή να κάνεις unroot από την εφαρμογή του superSU αφού έχεις αλλάξει πιο πριν και τη recovery.img σε στοκ. Ο πρώτος τρόπος είναι ο πιο απλός. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Μπορείς να φλασαρεις Official και να κλειδώσεις ή να κάνεις unroot από την εφαρμογή του superSU αφού έχεις αλλάξει πιο πριν και τη recovery.img σε στοκ. Ο πρώτος τρόπος είναι ο πιο απλός. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Το δευτερο δεν το γνωριζα. Βεβαια συνηθως οταν ρουταρα κατεληγα να αλλαξω και rom οποτε το φλασαρισμα ηταν μονοδρομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Ερώτηση: μπορώ να φλασάρω ενα mod πχ. dual speakers με το toolkit χωρίς να εγκαταστήσω root? Για εταιρική πολιτική ρωτάω καθώς πρέπει να είμαι stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Ερώτηση: μπορώ να φλασάρω ενα mod πχ. dual speakers με το toolkit χωρίς να εγκαταστήσω root? Για εταιρική πολιτική ρωτάω καθώς πρέπει να είμαι stock. Πιστεύω πως πρέπει να περάσεις TWRP για να φλασαρεις το σχετικό mod. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 όντως.... έτσι είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Πιστεύω πως πρέπει να περάσεις TWRP για να φλασαρεις το σχετικό mod. όντως.... έτσι είναι. Μπορείς να bootαρεις twrp και να φλασαρεις ότι θες. Αν δουλεύει με ρουτ πρέπει να φλασαρεις και superSU δυστυχώς Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 παιδια 1080π στα 60fps μπορουμε να εχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Σας καθυστερει εσας καθολου το push notification? Καμια φορα ερχονται μηνυματα στο viber 7-10 λεπτα αργοτερα οταν ειναι σε deep sleep. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Σε Android 7 μου το κάνει συνέχεια. Δοκίμασε να βγάλεις την εφαρμογή από την λίστα των battery optimized. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Μια βοήθεια όποιος μπορεί. Έχω στείλει το κινητό στην procordia μέσω LG για επισκευή γιατί ξεκίνησε ξαφνικά να κάνει συνέχεια restart και κολλούσε συνέχεια στο boot animation. Δηλαδή bootloop. Το έστειλα στις 18 Αυγούστου και όσες φορές και αν πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι περιμένουν ανταλλακτικό πλακέτα για αντικατάσταση. Το κινητό είναι μέσα στην εγγύηση φυσικά. Τους είπα να μου στείλουν καινούργιο κινητό και φυσικά μου είπαν όχι. Μπορώ να απευθυνθώ στο ΙΝΚΑ ή κάποιο άλλο φορέα προστασίας καταναλωτών για να μου αντικαταστήσουν το κινητό; Δεν θέλω καινούργιο. Θέλω το δικό μου. Αλλά δεν βλέπω να έρχεται το ανταλλακτικό φέτος. Υπόψιν το κινητό ήταν stock. Είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Μπορώ να απευθυνθώ στο ΙΝΚΑ ή κάποιο άλλο φορέα προστασίας καταναλωτών Επρεπε να το χες κανει ηδη. Κανε καταγγελια μιας και 2.5 μηνες ειναι πολυς χρονος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Stock Marshmallow ή Nougat ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 ενω μεχρι πριν λιγο καιρο δουλευαν καλα οι εφαρμογες χαρτες και here wego χωρις συνδεση,σημερα και χθες που χρειαστηκα χαρτες με κρεμασαν και οι 2 εφαρμογες.δεν μπορουν να βρουν την τοποθεσια μου δειχνουν οτι ειμαι συνεχεια στην οικια μου..εχω αποθηκευσει ολη την περιοχη που κινουμαι.στις ρυθμισεις εχω το gps υψηλη ακριβεια.τι να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Καλησπερα δοκιμασα κατι ακουστικα που ειχα απο sony ericsson αλλα δεν ακουγεται καλα ο ηχος και χρειαζεται να παταω συνεχομενα το κουμπι της ομιλιας γιατι γινεται αυτο? πρεπει να δοκιμασω ακουστικα που δεν εχουν το κουμπι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Καλησπερα δοκιμασα κατι ακουστικα που ειχα απο sony ericsson αλλα δεν ακουγεται καλα ο ηχος και χρειαζεται να παταω συνεχομενα το κουμπι της ομιλιας γιατι γινεται αυτο? πρεπει να δοκιμασω ακουστικα που δεν εχουν το κουμπι αυτο? Δοκίμασες με άλλα; αν όχι, δοκίμασε και πες. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Δεν εχω αλλου τυπου γιαυτο ρωταω εσας εδω..Σε ολα αυτου του τυπου παντως μου το κανει αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Καλησπερα δοκιμασα κατι ακουστικα που ειχα απο sony ericsson αλλα δεν ακουγεται καλα ο ηχος και χρειαζεται να παταω συνεχομενα το κουμπι της ομιλιας γιατι γινεται αυτο? πρεπει να δοκιμασω ακουστικα που δεν εχουν το κουμπι αυτο? Έχουν διαφορετικό layout στο βύσμα! Είναι μόνο για Sony Ericsson ως έχουν. Θέλουν ή να βάλεις ένα tire up ώστε να κρατάς συνέχεια πατημένο το κουμπί ή να πάρεις εναν αντάπτορα CTIA αν θυμάμαι καλά! Είναι εξαιρετικά ακουστικά, ειδικά αν σου ταιριάζουν καλά στα αυτιά, αλλά δεν οδηγούνται σωστά από το τηλ. Για να δώσουν το 100% τους θέλουν (DAC)/ενισχυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 (edited) Πριν λίγο συγκρινα έτσι για πλάκα το Nexus 5x με το one plus 3 που έχω στο άνοιγμα του Asphalt 8....αποτέλεσμα;;;;ενώ έδειχνε ότι το One plus 3 ανοίγει πιο γρήγορα,τελικα στο Nexus εμπαινρς πιο γρήγορα στο παιχνίδι για να παίξεις... Και δεν το δοκίμασε 1-2 φορές....5 φορές το ανοιξα το παιχνίδι...όλες το ίδιο αποτέλεσμα....στο one plus ξεκίναγε πιο γρήγορα να φορτώνει,αλλα το Nexus τελικα ήταν αυτό που έμπαινε πιο γρήγορα στο παιχνίδι....Τι να πω;;;;φυσικά πολλοί δεν θα με πιστέψουν αλλά εδώ τα έχω και τα δύο..... Επειδή απόψε δεν έχω χρόνο αύριο θα συγκρινω και άλλες εφαρμογές... Εντομεταξη στο Nexus έχω γύρω στις 70 εφαρμογές ενώ στο one plus 3 έχω 33.... Edited November 4, 2016 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Ρε αδερφε με μια μονο εφαρμογη δεν κανεις συγκριση ταχυτητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts