Jump to content

nokisas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    815
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nokisas

  1. Έχει άπειρες να διαλέξεις τις έχω περάσει σχεδόν όλες τις 11 και είναι πάρα πολλές αλλά μου έλειπαν πράγματα του miui, γι'αυτό είναι ένας Τούρκος νομίζω τι να κάνουμε.. Που φτιάχνει miui νεα gsi για το δικό μας μόνο το fm radio δεν δουλεύει όλα τα άλλα τέλεια αυτή θα σου πρότεινα. Δεν έχει να προσέξεις τίποτα. Αν έχεις unlock bootloader and recovery πας κάνεις wipe cache data vendor system και φλασαρεις κανονικά. Έχε το νου σου στην vendor img. Καμία φορά πολύ σπάνια μπορεί να θέλει να φλασαρεις άλλη για να ανοίξει αλλά πολύ σπάνια. Δεν είναι τίποτα.
  2. Το όνομα είναι λάθος το mi note 10 ένα από τα μερικά στην 11
  3. The candy shop gsi for max 3 στο telegram Εκεί είναι όλες δεν μπορώ να βάλω link. Όμως δεν υπάρχουν γνήσιες μόνο gsi και πάνω από 30 διαφορετικές ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτή πρέπει να βάλεις 3-3-21 miui Βγήκε και η miui 12.5 android 11 αλλά έχει κάποια θεματακια
  4. Καλημέρα Το 3 του χω περάσει 30-50 roms. Android 8-11 και πάμε για 12. Αγορά 2018 Δεκέμβριο νομίζω και φυσάει σε όλα. Παλιά άλλαζα κινητά τώρα δε βλέπω τον λόγο και το max 2 που έχω στο ντουλάπι καινούργιο πραγματικά πετάει.
  5. Μη μιλάτε για mediateck. Είναι σκουπίδι
  6. Δε δουλεύει καμιά μη ψάχνετε τζάμπα
  7. Ακριβώς τα ίδια της γυναίκας μου το note 4x αλλά η οθόνη δείχνει Και η αφή δουλεύει και δεν την αλλάζω γιατί είναι Πολύ δύσκολο να βρεις γνήσια. 35 περίπου έχουν οι Ιμιτασιόν και οι γνήσιες υποτίθεται 50+ Πάντως δεν φταις εσύ, αυτά τα κινητά πρέπει να έχουν την χειρότερη ποιότητα στο γιαλί, της δικιάς μου από ένα μέτρο σε πλακάκι της έπεσε με θήκη όχι όμως καλή και τζαμακι.
  8. Στο max 3 δε το δείχνει το mf02 Στο redmi note 7 το δείχνει και λέει 18 δεν ξέρω αν είναι σωστό
  9. Όχι το 4636 δε σου λέει πόση υγεία έχει ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όλο και ποιο πολλές εφαρμογές δεν δουλεύουν σε παλιά Android γι'αυτό πρέπει να αναβαθμίζονται τα κινητά
  10. Απλά ένα τηλέφωνο χωρίς εξωτερική υποστήριξη δεν αντέχει πολύ Έχω nexus του 2011 που τρέχει Android 10 χωρίς υποστήριξη από devs Θα είχε μείνει στο 5
  11. Δε βρήκα άλλο θα βάλεις το acuu battery Είναι στο store ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μέχρι πριν 6 μήνες πρακαλαγανε για τα source του Android 10, βγήκανε προχθές.. Κάνεις δεν ασχολείται.. Ούτε gcam Για Android 10 ακόμα υπάρχει για το max 3.. Κινητό που δεν έχει κάνει πωλήσεις Ξανά εγώ δεν παίρνω όσο ωραίο και να ναι.
  12. Φίλε μου είναι πανάκριβη και δεν θα είσαι σίγουρος πάλι ότι είναι γνήσια. Η γυναίκα μου έριξε το redmi note 4X και έσπασε το τζάμι με 30 ευρώ παίρνω και το αλλάζω το θέμα είναι ότι είναι ιμιτασιόν η απόδοση θα είναι χάλι μαύρο γνήσια λέει ότι έχει ένα πενηντάρικο αλλά θα είναι γνήσια? Η μόνη λύση είναι κατευθείαν από την αντιπροσωπεία από Κίνα ή να πάρεις ένα δεύτερο χέρι από γνωστό που δεν έχει σπάσει η οθόνη να τη βγάλεις και να τη βάλεις στο δικό σου είναι το ίδιο που θέλω να κάνω και εγώ που έχει ένας φίλος μου το 4X το 3 16GB και κάποια στιγμή όταν πάρει άλλο είναι τσίλικο το δικό του θα το δώσω ένα σαραντάρι θα το πάρω και θα βάλω την οθόνη που είναι σίγουρα γνήσια και είναι αγρατζούνιστο άμα σπάσει Μην την ψάχνεις και για να πω την αλήθεια για την γυναίκα μου εγώ έφταιγα μου άρεσαν οι θήκες που είναι minimalistic αλλά δεν είχαν προστασία καμία τώρα έβαλα μυαλό και παίρνω χοντρές αλλά τώρα είναι αργά ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η πλάκα είναι ότι η οθόνη δουλεύει μόνο το μπροστινό γυαλί έχει σπάσει 9 ευρώ έχει το γυαλί αλλά πάλι το θέμα είναι ότι για να το αλλάξεις θέλεις δύο ειδικούς φούρνους για κινητά το ένα βγάζει τις φουσκάλες και το άλλο κάτι άλλο κάνει θέλεις σαν του ψαρέματος σπάγκο για να ξεκολλήσει η οθόνη θέλεις ένα υγρό για να καθαρίσεις την κόλλα θέλεις μία ειδική κόλλα θέλει μεγάλη διαδικασία αν είχα τα εργαλεία θα μπορούσα να το κάνω. ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μία χαρά δουλεύει φίλε μου το screen mirror σε όλες τις miui έκδοσεις
  13. Πάντως και να σας έρθει η 12 μην την περάσετε Χρόνια τώρα δεν μπορούν να φτιάξουν τα υπάρχοντα προβλήματα και με κάθε αναβάθμιση προσθέτουν και νέα.
  14. Διαφορά που τη κάνει η 0.1 ιντζα.. Πώς βάζετε φωτό δεν μπορώ το site μου λέει η φωτό έχει υπερβεί το όριο καλημέρα
  15. Βάλε τον nova είναι καλός και έχει πολλές ρυθμίσεις Αν θες κάτι σε μανίσιο βάλε τον poco launcher
  16. Η 12 είναι από εδώ https://xiaomi.eu/community/threads/20-5-7.55606/page-6 Είναι μια ομάδα που παίρνει το λογισμικό της Xiaomi το κινέζικο βγάζει όλα τα κινέζικα και βάζει όλες τις γλώσσες. Στη σημερινή αναβάθμιση έστρωσαν σχεδόν όλα. Το roll back είναι ίδιο 4 αν θες γυρνάς αλλά πάντα με ξεκλειδωμενο bootloader.
  17. Πολύ πρόβλημα το 12 έχασα 2 ώρες και παραπάνω μπαταρία, και πολύ lag. Για να δούμε θα φτιαχτεί τίποτα στη σημερινή beta?
  18. Το note 4 που έχεις βγήκε τον Ιανουάριο του 17 το έχω και εγώ αν προσέχεις την μπαταρία και δεν το βρέξεις, το σπάσεις αντέχει για πολλά πολλά χρόνια
  19. Καλημέρα φίλοι μου.Από μικρό παιδάκι έμαθα να προσέχω ότι έχω γιατί δεν είχα και πολλά όταν πέρασαν τα χρόνια και κατάλαβα με τι κόπο βγαίνουν τά λεφτά πρόσεχα τα πράγματα μου ακόμα πιο πολύ. Αυτοκίνητο 25 χρόνων και μοιάζει με καινούργιο, PlayStation 2 του 2000 τα ίδια, κινητά όσα έχω είναι στα κουτιά τους σε άψογη κατάσταση. Πρέπει να εκτιμούμε ότι έχουμε και να είμαστε ευγνώμονες.
  20. 3 ώρες ανέβαινε και βγήκε και χάλια τεσπά
×
×
  • Create New...