Jump to content

Money wallets (viva, skrill, revolut κλπ)

nico4gr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω βγάλει 3 κάρτες curve και πληρώνω σχεδόν 30 ευρώ σύνολο για την αποστολή τους όταν λήξουν. Η κάθε μια είναι σε διαφορετική χώρα ώστε να έχω κάρτες με διαφορετικό billing address.

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

και βέβαια πρέπει να ψάχνουμε κάποια πράγματα .θα εγγραφώ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες.

https://community.curve.com/

όσο αναφορά αυτό που είπες για Ελληνικές τράπεζες ,για να μήν σε χρεώσουν 6 ευρώ υπάρχει μία λύση,άν εχεις ebanking δηλώνεις απώλεια-κλοπή και μετά νομίζω σε ρωτάει το ebanking άν θές καινούρια.θα το δοκιμάσω δέν είμαι σίγουρος για αυτό.

:):):):):):)

Καλα κ στην καινουργια που θα σου στειλει δεν θα σε χρεωσει τα 6 ευρω κ να τα τραβηξει αυτοματα απο τον λογαριασμο σου?:)

:)

θα το ψάξω τη Δευτέρα και θα σου πώ τί γίνετε σε αυτή την περίπτωση.

ok:):):):)

και βέβαια πρέπει να ψάχνουμε κάποια πράγματα .θα εγγραφώ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες.

όσο αναφορά αυτό που είπες για Ελληνικές τράπεζες ,για να μήν σε χρεώσουν 6 ευρώ υπάρχει μία λύση,άν εχεις ebanking δηλώνεις απώλεια-κλοπή και μετά νομίζω σε ρωτάει το ebanking άν θές καινούρια.θα το δοκιμάσω δέν είμαι σίγουρος για αυτό.

Άμα ξεχάσεις το PIN της κάρτας, που μου έτυχε πριν από μερικούς μήνες, για να εκδοθεί νέα κάρτα ήθελαν 6€ (μιλάμε για τις κλασικές Ελληνικές τράπεζες).

Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Σε κάθε επανέκδοση της κάρτας, οι εδώ τράπεζες θα σε χρεώσουν. Μόνη εξαίρεση απ'ότι γνωρίζω αποτελεί η εθνική, η οποία στην περίπτωση που δηλώσεις απώλεια και μή επανέκδοση της χρεωστικής mastercard, μπορείς να ζητήσεις δωρεάν την χρεωστική visa. Μόνο την πρώτη φορά θα είναι δωρεάν.

Άμα ξεχάσεις το PIN της κάρτας, που μου έτυχε πριν από μερικούς μήνες, για να εκδοθεί νέα κάρτα ήθελαν 6€ (μιλάμε για τις κλασικές Ελληνικές τράπεζες).

Αμα ξεχασεις το pin κανεις υπενθυμιση.

----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

η απάντηση που πήρα απο την curve σχετικά με οταν λήξει η κάρτα ειναι η εξής:

«Εάν η κάρτα Curve σας λήξει σύντομα, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας ζητά να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση αποστολής σας. Μόλις επιβεβαιωθεί, θα επανεκδώσουμε αυτόματα την κάρτα Curve σας δωρεάν.»

άρα δέν κάνεις επιβεβαίωση και δέν σου την στέλνουν.

:):):):):)

Το δωρεαν που λεει δεν ισχυει;

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Αμα ξεχασεις το pin κανεις υπενθυμιση.

Στη Eurobank δεν είχε κάτι τέτοιο, επειδή είχα αλλάξει τον κωδικό με έναν δικό μου κωδικό. Έπρεπε να μου στείλουν νέο. Βέβαια παλιά μου έλεγαν για 6€ αλλά μου το έκαναν τζάμπα για κάποιο λόγο, άλλαξαν κάτι στη πολιτική τους(?)...

Έχει δοκιμάσει κανείς εάν η λειτουργία πατήστε και πληρώστε λειτουργεί μόνο με Google pay ή και με οποιαδήποτε άλλη τράπεζα που υποστηρίζει ανέπαφες; αν ορίσω δηλαδή στο πατήστε και πληρώστε ως προεπιλογή πχ. εθνική (άρχισε και υποστηρίζει ανέπαφα) και όχι google pay, θα γίνει πληρωμή απλά πλησιάζοντας το κινητό στο pos όπως με το Google pay ή κλασικά μόνο μέσα από την εφαρμογή της τράπεζας; Edited by vastegial_74
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Έχει δοκιμάσει κανείς εάν η λειτουργία πατήστε και πληρώστε λειτουργεί μόνο με Google pay ή και με οποιαδήποτε άλλη τράπεζα που υποστηρίζει ανέπαφες; αν ορίσω δηλαδή στο πατήστε και πληρώστε ως προεπιλογή πχ. εθνική (άρχισε και υποστηρίζει ανέπαφα) και όχι google pay, θα γίνει πληρωμή απλά πλησιάζοντας το κινητό στο pos όπως με το Google pay ή κλασικά μόνο μέσα από την εφαρμογή της τράπεζας;

Αν στο "Πατήστε και Πληρώστε", η Προεπιλογή Πληρωμής είναι στο Google Pay και η Χρήση Προεπιλογής είναι στο "Χρήση προεπιλεγμενης εφαρμογής πάντα", θα χρησιμοποιεί το Google Pay (ή και της Εθνικής/Πειραιως/Eurobank/Alpha αν είναι προεπιλογή).

Εαν είναι ρυθμισμένο στο "Αντικατάσταση προεπιλεγμενης εφαρμογής όταν είναι ανοικτή μια άλλη εφαρμογή πληρωμής", αν ανοίξεις της Εθνικής πχ, θα χρησιμοποιήσει αυτή, αν το Google Pay, τότε εκείνο.

Αν στο "Πατήστε και Πληρώστε", η Προεπιλογή Πληρωμής είναι στο Google Pay και η Χρήση Προεπιλογής είναι στο "Χρήση προεπιλεγμενης εφαρμογής πάντα", θα χρησιμοποιεί το Google Pay (ή και της Εθνικής/Πειραιως/Eurobank/Alpha αν είναι προεπιλογή).

Εαν είναι ρυθμισμένο στο "Αντικατάσταση προεπιλεγμενης εφαρμογής όταν είναι ανοικτή μια άλλη εφαρμογή πληρωμής", αν ανοίξεις της Εθνικής πχ, θα χρησιμοποιήσει αυτή, αν το Google Pay, τότε εκείνο.

Ναι, αυτό το γνωρίζω. Η ερώτηση μου ήταν αν είναι δοκιμασμένο πως δουλεύει σε όλες τις περιπτώσεις όπως με το Google pay, πλησιάζοντας δηλαδή τη συσκευή στο pos, χωρίς να έχω ανοίξει την τραπεζική εφαρμογή.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Έχει δοκιμάσει κανείς εάν η λειτουργία πατήστε και πληρώστε λειτουργεί μόνο με Google pay ή και με οποιαδήποτε άλλη τράπεζα που υποστηρίζει ανέπαφες; αν ορίσω δηλαδή στο πατήστε και πληρώστε ως προεπιλογή πχ. εθνική (άρχισε και υποστηρίζει ανέπαφα) και όχι google pay, θα γίνει πληρωμή απλά πλησιάζοντας το κινητό στο pos όπως με το Google pay ή κλασικά μόνο μέσα από την εφαρμογή της τράπεζας;

Όταν είχα επιλεγμένη την κάρτα της Πειραιώς τότε ανοίγει αυτόματα η εφαρμογή της Πειραιώς για πληρωμή, όταν πλησίαζα το κινητό σε pos. Με της Εθνικής δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη.

----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παιδιά άν κάποιος έχει στο κινητό του google pay και έχει smartwatch γινετε πληρωμη με smartwatch η οχι;να υποθεσω μονο της apple τα smartwatch δουλευουν σε αυτο;

:):):):)

Πρέπει να υποστηρίζει NFC και πληρωμές με NFC το smartwatch, και δεν είναι πολλά αυτά που το υποστηρίζουν. Σίγουρα όμως δεν είναι μόνο τα smartwatch της apple.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Η Alpha λέει πως δουλεύει έτσι το δικό της Wallet.

Πώς βρίσκω ποια είναι η προεπιλεγμένη εφαρμογή για το "Πατήστε και πληρώστε";

Από τις Ρυθμίσεις μπαίνω NFC και το "Πατήστε και πληρώστε" είναι toggle button με on/off μόνο.

logo-vwclub-2016.png

Η Alpha λέει πως δουλεύει έτσι το δικό της Wallet.

Πώς βρίσκω ποια είναι η προεπιλεγμένη εφαρμογή για το "Πατήστε και πληρώστε";

Από τις Ρυθμίσεις μπαίνω NFC και το "Πατήστε και πληρώστε" είναι toggle button με on/off μόνο.

Δεν ξέρω που το έχει η συσκευή σου εμένα το έχει στις εφαρμογές/ συνθέτες /ειδική πρόσβαση στην εφαρμογη/πατήστε και πληρώστε. Αλλιώς πήγαινε στην αναζήτηση στις εφαρμογές και γράψε "πληρώστε" και θα στο Βγάλει. Αν πας από τη διαδρομή θέλει ανοιχτό nfc για να σου εμφανιστεί η ρύθμιση. Από την αναζήτησή θα στο εμφανίσει και με κλειστό nfc.

Edited by vastegial_74
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

παιδιά άν κάποιος έχει στο κινητό του google pay και έχει smartwatch γινετε πληρωμη με smartwatch η οχι;να υποθεσω μονο της apple τα smartwatch δουλευουν σε αυτο;

Σαφώς και δουλεύει όποιο smartwatch υποστηρίζει Google Pay με NFC.

Καμία διαφορά με τα κινητά.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Επικοινώνησα με alphabank και μου είπαν ότι σε περίπτωση που δεν θέλω να παραλάβω άλλη κάρτα όταν λήξει μέσα από το ebanking να δηλώσω απώλεια ή κλοπή, και θα έχει επιλογή αν θα θέλω καινούργια να με εκδωσουν. Μου είπαν μάλιστα ότι καλύτερα τηλεφωνικά να το δηλώσω για να μην γίνει κάποιο λάθος με το ebanking. Δεν ξέρω τι ισχύει με τις άλλες τραπεζες. Αυτό βέβαια θα το κάνω ένα μήνα πριν λήξει η κάρτα ή και από τώρα.

.

Καλά σου είπανε.

Είναι ο καλύτερος τρόπος γιατί αν θα πας κατάστημα θα σε πιέσουν να την κρατήσεις.

Ένα μήνα πρίν αρκεί, αν όμως δεν την χρειάζεσαι μπορεις να το κάνεις και από τώρα.

Επικοινώνησα με alphabank και μου είπαν ότι σε περίπτωση που δεν θέλω να παραλάβω άλλη κάρτα όταν λήξει μέσα από το ebanking να δηλώσω απώλεια ή κλοπή, και θα έχει επιλογή αν θα θέλω καινούργια να με εκδωσουν. Μου είπαν μάλιστα ότι καλύτερα τηλεφωνικά να το δηλώσω για να μην γίνει κάποιο λάθος με το ebanking. Δεν ξέρω τι ισχύει με τις άλλες τραπεζες. Αυτό βέβαια θα το κάνω ένα μήνα πριν λήξει η κάρτα ή και από τώρα.

.

Νομίζω πρέπει να το κάνεις δύο (2) μήνες πριν την ημερομηνία λήξης διότι οι κάρτες ανανέωσης δρομολογούνται πλέον του ενός μηνός πριν την λήξη τους. Τους είχα καλέσει κι εγώ πριν λίγους μήνες οπότε ρώτησα και για ακύρωση της χρεωστικής, ώστε να μην χρεωθώ το κόστος επανέκδοσης.
logo-vwclub-2016.png

Έχει καμία διαφορά η virtual με την φυσική κάρτα της Revolut όσον αφορά το Google Pay;

Από τη στιγμή που ενεργοποιείτε την φυσική σας κάρτα μετά από πληρωμή με το PIN, βάζετε στο Google Pay την φυσική κάρτα ή μένετε την virtual;

Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Έχει καμία διαφορά η virtual με την φυσική κάρτα της Revolut όσον αφορά το Google Pay;

Από τη στιγμή που ενεργοποιείτε την φυσική σας κάρτα μετά από πληρωμή με το PIN, βάζετε στο Google Pay την φυσική κάρτα ή μένετε την virtual;

Δεν παίζει κανένα ρόλο η φυσική στο Google Pay. Οπότε δεν βλέπω τι σχέση έχει και αυτό που γράφεις για ενεργοποίηση κάρτας

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δεν παίζει κανένα ρόλο η φυσική στο Google Pay. Οπότε δεν βλέπω τι σχέση έχει και αυτό που γράφεις για ενεργοποίηση κάρτας

Αυτό που έγραψα είναι ότι πριν ενεργοποιήσω την φυσική κάρτα δεν μπορούσα να την συνδέσω στο Google Pay.

Τώρα που την ενεργοποίησα, μπορώ.

Οπότε αυτό που ρωτάω είναι, τώρα που την ενεργοποίησα αφαιρώ την virtual από το Google Pay και συνδέω την φυσική, ή αφήνω την virtual;

Στην πράξη απ' ότι έχω καταλάβει είναι το ίδιο. Τα χρήματα που έχω κάνει top up θα αφαιρούνται και με την χρήση της virtual και με την φυσική.

Αυτό που έγραψα είναι ότι πριν ενεργοποιήσω την φυσική κάρτα δεν μπορούσα να την συνδέσω στο Google Pay.

Τώρα που την ενεργοποίησα, μπορώ.

Οπότε αυτό που ρωτάω είναι, τώρα που την ενεργοποίησα αφαιρώ την virtual από το Google Pay και συνδέω την φυσική, ή αφήνω την virtual;

Στην πράξη απ' ότι έχω καταλάβει είναι το ίδιο. Τα χρήματα που έχω κάνει top up θα αφαιρούνται και με την χρήση της virtual και με την φυσική.

Τα λεφτά είναι στον λογαριασμό και όχι σε κάρτα.Οποτε και 10 κάρτες να έχεις απο το ίδιο πορτοφόλι θα αφαιρουνται.

Ναι θα σου στείλουν δωρεάν είναι. Επίσης θέλω να μου πει κάποιος αν μπορεί το Samsung pay να υποθέσω δεν δουλεύει με Ελληνικές κάρτες; Σε κάθε περίπτωση δουλεύει κανονικά με revolout και curve;

To Samsung Pay είναι διαθέσιμο προς το παρόν σε Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ρωσιά και Ηνωμένο Βασίλειο. Στην Ελλάδα δεν θα παίξει.

Τα λεφτά είναι στον λογαριασμό και όχι σε κάρτα.Οποτε και 10 κάρτες να έχεις απο το ίδιο πορτοφόλι θα αφαιρουνται.
Ναι, το γνωρίζω αυτό.

Οπότε δεν έχει νόημα να αφαιρέσω την virtual και να προσθέσω την φυσική.

Ευχαριστώ.

έκανα λογαριασμό curve, μου στέλνουν κάρτα χωρίς να παραγγείλω;

Όταν έκανα λογαριασμό πριν 3 μήνες, είχε επιλογή από το μενου για να μου στείλουν την κάρτα.

Έκανα την "παραγγελία" πριν 1.5 μηνα περίπου και μου ήρθε πριν από ~2 εβδομάδες.

Πολλοί βέβαια, από ότι διαβάζω, δεν είχαν την επιλογή να την παραγγείλουν και τους την έστειλαν χωρίς να κάνουν τίποτα