vastegial_74 Δημ. March 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2021 παιδιά για να δείτε οι Ελληνικές τράπεζες ότι είναι για κλάματα.η eurobank στο wallet που έβγαλε δέν μπορεί να περαστεί visa πιστωτική,ή χρεωστική παρα μόνο mastercard.Σε ερώτηση που έκανα σε εκπρόσωπο της eurobank τον ρώτησα γι αυτό και μου είπε στο εγγυής μέλλων είναι στο πρόγραμμα να μπεί και η visa .πάμε τώρα στην τράπεζα πειραιώς,γνωστός μου πήγε σε pos για να πληρώσει με winbank wallet και δέν έπιανε.ο προγραμματιστης της εφαρμογής του είπε να απεγκαταστήσει την εφαρμογή και να την ξαναβάλει απο την αρχή.Διορθώθηκε το πρόβλημα με ταλαιπωρία.φαντάσου όταν θα βγάλει η εθνική τράπεζα ποιος ξέρει τι προβλήματα θα υπάρξουν και εκεί.γι αυτό όλοι θέλουμε google pay που λειτουργεί απροβλημάτιστα. :):):):):):):):):) Η εθνική έχει ενσωματώσει ανέπαφη στην εφαρμογή της. Στην εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν πως προς το παρόν υποστήριξη έχουν μόνο Samsung και xiaomi. Εγώ με το Sony περιμένω μελλοντική αναβάθμιση..... Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. March 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2021 Η εθνική έχει ενσωματώσει ανέπαφη στην εφαρμογή της. Στην εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν πως προς το παρόν υποστήριξη έχουν μόνο Samsung και xiaomi. Εγώ με το Sony περιμένω μελλοντική αναβάθμιση..... Σε Pixel 4 XL και τώρα σε Pixel 5 δουλεύουν οι ανέπαφες συναλλαγές με τα app όλων των τραπεζών! Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2021 Σε γειτονικό φόρουμ κάποιος χρήστης ανέφερε για πρόβλημα με curve με pos της εθνικής. Δεν ξέρω όμως αν εννοούσε για την φυσική κάρτα ή την εικονική με google pay. Για να είμαι ειλικρινής δεν το κατάλαβα αυτό. Όντως υπάρχει θέμα παιδιά για curve και pos εθνικής; :):):) Κάποια παλιά pos της εθνικής έχουμε θέμα ανεξάρτητα πως θα πληρώσεις, google pay, Apple Pay... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. March 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2021 Η εθνική έχει ενσωματώσει ανέπαφη στην εφαρμογή της. Στην εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν πως προς το παρόν υποστήριξη έχουν μόνο Samsung και xiaomi. Εγώ με το Sony περιμένω μελλοντική αναβάθμιση..... Ενδιαφέροντα νέα και επιτέλους. Με την Πειραιώς με έχει βολέψει αρκετά η δυνατότητα ανέπαφων πληρωμών με το κινητό, αλλά η μισθοδοσία μου μπαίνει στην Εθνική και αναγκάζομαι να μεταφέρω χρήματα. Ελπίζω να υποστηριχθούν σύντομα και άλλες συσκευές εκτός από τα Samsung & Xiaomi - δεν καταλαβαίνω γιατί αυτές και όχι γενικά συσκευές με NFC και π.χ. Android 9+. :confused: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2021 Η εθνική έχει ενσωματώσει ανέπαφη στην εφαρμογή της. Στην εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν πως προς το παρόν υποστήριξη έχουν μόνο Samsung και xiaomi. Εγώ με το Sony περιμένω μελλοντική αναβάθμιση.....Για όσους έχουν υποστηριζόμενη συσκευή και δεν γνωρίζουν ή δεν θέλουν να μπλέκουν με λογαριασμούς στην Curve, το νέο feature του ibanking της Εθνικής είναι καλοδεχούμενο νέο. Δε νομίζω να σε αφήσουν να μπορέσεις να συνδέσεις και την debit κάρτα σου στο Google Pay τώρα στα γρήγορα σύμφωνα με αυτά που μου είχε πει ένας διευθυντής καταστήματος, πριν από λίγο καιρό. Για τους υπόλοιπους από εμάς συνεχίζουμε με Curve + Google Pay όπου η πληρωμή είναι άμεση με το άνοιγμα και μόνο της οθόνης και όχι και της εφαρμογής της Εθνικής. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2021 Εννοείς τα ingenico pos; Δεν ξέρω ποια είναι, αλλά μόνο για παλιά pos της εθνικής έχω διαβάσει να έχουν προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2021 Δεν βρήκα πώς μπορείς να πληρώσεις με Εθνική με το nfc (σε Xiaomi δικό μου και Samsung φίλου δοκιμασμένο) του κινητού. Πώς γίνεται αφού δεν έχει δώσει τέτοια λειτουργία ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2021 Δεν βρήκα πώς μπορείς να πληρώσεις με Εθνική με το nfc (σε Xiaomi δικό μου και Samsung φίλου δοκιμασμένο) του κινητού. Πώς γίνεται αφού δεν έχει δώσει τέτοια λειτουργία ακόμα.Έκανες update την εφαρμογή της Εθνικής; Δεν πρέπει να έχει έρθει σε όλους ακόμη, οπότε υπομονή. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2021 Έκανες update την εφαρμογή της Εθνικής; Δεν πρέπει να έχει έρθει σε όλους ακόμη, οπότε υπομονή. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Πριν από λίγη ώρα και δεν βρήκα κάτι ακόμα. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. March 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2021 Σε γειτονικό φόρουμ κάποιος χρήστης ανέφερε για πρόβλημα με curve με pos της εθνικής. Δεν ξέρω όμως αν εννοούσε για την φυσική κάρτα ή την εικονική με google pay. Για να είμαι ειλικρινής δεν το κατάλαβα αυτό. Όντως υπάρχει θέμα παιδιά για curve και pos εθνικής; :):):)Εγώ είχα θέμα με ένα τερματικό της Εθνικής, που στο παρελθόν έπαιζε, αλλά εκείνη τη στιγμή που πήγα να πληρώσω, την απέρριψε, παρότι που είχα πόσο στη Ελληνική κάρτα. Αλλά έκανε χρέωση, όμως στη Eurobank δεν το δείχνει σαν χρέωση. Μάλλον θα επιστραφούν τα λεφτά γιατί μάλλον θα έχει σκαλωσει το μηχάνημα. Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δε νομίζω να σε αφήσουν να μπορέσεις να συνδέσεις και την debit κάρτα σου στο Google Pay τώρα στα γρήγορα σύμφωνα με αυτά που μου είχε πει ένας διευθυντής καταστήματος, πριν από λίγο καιρό. Εγώ που ρώτησα στο Twitter την Alpha Bank, λένε ότι είναι στα μελλοντικά πλάνα. Επίσης το ίδιο είπε και η Eurobank σε σχόλιο κάτω από δικιά μου κριτική στο Google Play. Τώρα το πότε ακριβώς, κανείς δεν ξέρει. Ελπίζω σύντομα. Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. March 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2021 Την λειτουργία NFC μήπως την έχουν δώσει μόνο σε όσους είναι εγγεγραμμένοι στην Beta version του i-bank Pay? Στο Play store επί του παρόντος δεν αναφέρει τίποτα για NFC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2021 Την λειτουργία NFC μήπως την έχουν δώσει μόνο σε όσους είναι εγγεγραμμένοι στην Beta version του i-bank Pay? Στο Play store επί του παρόντος δεν αναφέρει τίποτα για NFC. Δεν είναι στην εφαρμογή i bank pay. Ενσωματώνεται στην εφαρμογή την κανονική της nbg i bank. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2021 παιδιά μόλις διάβασα αυτό.αφορά και το κινητό μου(huawei p smart 2019).αυτό τώρα πώς μεταφράζετε;εφόσον δέν θα έχει android λειτουργικό,δέν θα μπορώ να έχω και google pay;διαφωτιστε με λιγάκι. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=488568 :):):):):):)Ε λογικό δεν είναι χωρίς Android να μην παίζει κανένα Google application. Σαν να Ρωτάς αν θα τρέχει ο Windows Explorer σε συσκευές χωρίς windows Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2021 θα αναγκαστω να αλλάξω συσκευη Τοσα μηνυματα και ψάξιμο και δεν ήξερες το πιο βασικό;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2021 Πιάστηκα αδιάβαστος εδώ. Βέβαια το ήξερα αυτό με την Huawei, αλλά είχα την εντύπωση ότι θα γινόταν μόνο στα καινούρια μοντέλα που θα έβγαζε. Μικρό το κακό βέβαια αφού τα κινητά τα αλλάζουμε σαν τα πουκάμισα. Βέβαια δεν γνωρίζω οι εφαρμογές που έχω επάνω των Ελληνικών τραπεζών αν θα δουλεύουν, η και οι άλλες όπως Facebook Instagram. Είμαι για xiaomi η Samsung.Καλά, κάτσε πρώτα να έρθει η αναβάθμιση σε harmony και μετά βλέπεις τι κάνεις, αυτό μπορεί να πάρει και ένα χρόνο. Κάτι έχει ακουστεί ότι θα υπάρχει επιλογή αν θέλει κάποιος να μεταβεί σε harmony ή να παραμείνει με Android/emui. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2021 Καλά, κάτσε πρώτα να έρθει η αναβάθμιση σε harmony και μετά βλέπεις τι κάνεις, αυτό μπορεί να πάρει και ένα χρόνο. Κάτι έχει ακουστεί ότι θα υπάρχει επιλογή αν θέλει κάποιος να μεταβεί σε harmony ή να παραμείνει με Android/emui.Αν και off topic, κι εγώ αυτό πιστεύω. Θα μπορείς να επιλέξεις αν θέλεις να μεταβείς σε ένα καινούριο λειτουργικό το οποίο θα απαιτεί και full wipe της συσκευής σου. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2021 (edited) Στο θέμα μας τώρα εχτές με έπιασαν τα γέλια όταν ρώτησα εκπρόσωπο της εθνικής τράπεζας για google pay και η απάντηση του ήταν, γιατί να μην εμπιστεύομαι το δικό τους wallet και εμπιστεύομαι κάτι που είναι άγνωστο; Μιλάμε απάντηση για μικρά παιδιά, από ότι κατάλαβα οι τράπεζες από εγωισμό θέλουν να λανσάρουν τα δικά τους wallet. :):) Λογικό να θέλουν να λανσάρουν το δικό τους wallet. Τί ήθελες να σου πουν, ότι δε θέλουν να πληρώνουν προμήθεια στην Google και την Apple; Αν ήθελαν, θα είχαμε την επιλογή χρόνια τώρα. ;) Οι τράπεζες το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι εμείς για οτιδήποτε κάνουμε να πληρώνουμε προμήθεια. Οι ίδιες οι τράπεζες δεν θέλουν να κάνουν το αντίστοιχο, με εξαίρεση προς το παρών τουλάχιστον η Alpha που σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέσεις την κάρτα της στο Google Pay. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Edited March 17, 2021 by tsiftsism Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2021 (edited) Αλήθεια ή alpha ποια κάρτα της μπορεί να μπει εκεί; ρωτάω γιατί από εκεί έχω ξεχασμένη μια χρεωστική bleep λέγεται, δεν ξέρω αν μπαίνει εκεί.*sorry prepaid είναι όχι χρεωστική.Δεν μπορώ να σου απαντήσω. Κι εγώ το έχω διαβάσει σε forum αυτό από αρκετούς χρήστες. Θέλω να πιστεύω ότι είναι αλήθεια, και δεν μεταφέρω ψευδής πληροφορίες. Edit: Λοιπόν, έκανα λάθος. Έψαξα πάλι σε forum και αυτό που διάβασα, και δεν θυμόμουν καλά, είναι ότι οι χρήστες είχαν συνδεδεμένη την κάρτα της Alpha στο Apple Pay. Απλά επειδή είχα διαβάσει τα posts στα άρθρα του Νοεμβρίου για τα νέα ότι ήρθε το Google Pay και στην Ελλάδα, νόμιζα πως αναφέρονταν στο Google Pay. Οπότε γράψτε λάθος, και ζητώ συγγνώμη. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Edited March 17, 2021 by tsiftsism Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2021 Δεν μπορώ να σου απαντήσω. Κι εγώ το έχω διαβάσει σε forum αυτό από αρκετούς χρήστες. Θέλω να πιστεύω ότι είναι αλήθεια, και δεν μεταφέρω ψευδής πληροφορίες. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Που το διάβασες? Μόνο σε Apple Pay προς το παρόν η alpha. Εδώ τι υποστηρίζει το google pay https://support.google.com/pay/answer/10173490?hl=en&ref_topic=7351519 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2021 Που το διάβασες? Μόνο σε Apple Pay προς το παρόν η alpha. Εδώ τι υποστηρίζει το google pay https://support.google.com/pay/answer/10173490?hl=en&ref_topic=7351519 Έκανα edit στο post μου. Και κάτι άσχετο από αυτό, θα ήθελα να κάνω κι εγώ μια ερώτηση: Αν θέλει κάποιος να δημιουργήσει λογαριασμό στην Revolut, μπορεί κάποιος υφιστάμενος χρήστης να του δώσει κάποιον κωδικό και να κερδίσουν χρήματα όπως γίνεται με την Curve, ή να γλιτώσει τα μεταφορικά έξοδα για την αποστολή της φυσικής κάρτας; Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. March 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2021 Έκανα edit στο post μου. Και κάτι άσχετο από αυτό, θα ήθελα να κάνω κι εγώ μια ερώτηση: Αν θέλει κάποιος να δημιουργήσει λογαριασμό στην Revolut, μπορεί κάποιος υφιστάμενος χρήστης να του δώσει κάποιον κωδικό και να κερδίσουν χρήματα όπως γίνεται με την Curve, ή να γλιτώσει τα μεταφορικά έξοδα για την αποστολή της φυσικής κάρτας; Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Νομίζω ναι (και στα 2) Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2021 Νομίζω ναι (και στα 2) Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν θέλει κάποιος ας μου στείλει έναν. Μ' ενδιαφέρει κυρίως να γλιτώσω τα μεταφορικά της αποστολής της φυσικής κάρτας. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo4850 Δημ. March 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2021 Αν θέλει κάποιος ας μου στείλει έναν. Μ' ενδιαφέρει κυρίως να γλιτώσω τα μεταφορικά της αποστολής της φυσικής κάρτας. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using TapatalkΣου στέλνω σε προσωπικό μήνυμα. Στάλθηκε από το RMX2155 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2021 Σας ευχαριστώ όλους για τα pm. Χρησιμοποίησα το link από το 1ο pm που έλαβα, αυτό του bill33, και δημιούργησα λογαριασμό. Προς το παρών δεν έχω δει κάποιο "δώρο". Μπορεί να ενεργοποιηθεί αργότερα, ή απλά δεν δίνουν κάτι. Όπως και να έχει ευχαριστώ και τον bill33, και τους υπόλοιπους από εσάς. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2021 Προς το παρών δεν έχω δει κάποιο "δώρο". Μπορεί να ενεργοποιηθεί αργότερα, ή απλά δεν δίνουν κάτι. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Η μόνη προσφορά που τρέχει τώρα είναι να κερδίζει χρήματα αυτός που σου στέλνει πρόσκληση για να κάνεις λογαριασμό. Οπότε πράξε ανάλογα. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts