kakos Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Ερώτηση προς όσους δουλεύει η φωνητική πλοήγηση στα ελληνικά. Όταν επιλέγετε μια διαδρομή και πατήσετε έναρξη, ακούγετε κάτι ή πρέπει να αρχίσει η πλοήγηση για να ακουστούν οι οδηγίες; Sent from my Lumia 930 using mTalk ξεκινάει να μιλάει αμέσως. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Άρα δεν έχω φωνητική πλοήγηση. Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει, δεν υπάρχει επιλογή για απεγκατάσταση των χαρτών. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Άρα δεν έχω φωνητική πλοήγηση. Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει, δεν υπάρχει επιλογή για απεγκατάσταση των χαρτών. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Υπάρχει όμως επιλογή για σβήσιμο των χαρτων και κατέβασμα από την αρχή. Βάλε γλώσσα και region Ελλάδα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει και κάποιοι έχουν θέμα με την φωνητική πλοήγηση και άλλοι όχι. Ελπίζω να μη μου τύχει......:) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 (edited) Το έχω κάνει ήδη. Soft reset, σβήσιμο χαρτών, όλα. Πρώτη φορά μου συνέβει και μένα, μην νομίζεις. Μέχρι τώρα, μόνο διάβαζα για προβλήματα άλλων. Πριν λίγο έκανα hard reset. Τώρα εγκαθιστά τις εφαρμογές και δεν έχει ανοίξει ακόμη :( Αυτήν την φορά επέλεξα από την αρχή γλώσσα και περιοχή Ελλάδα, όπως δηλαδή έκανα πάντα. Κάθε μέρα το μόνο που ακούω είναι "πούλα το". Βαστάω γερά, δεν ξέρω για πόσο ακόμη. Πάντως, έναν πελάτη τον έχασε. Ψώνισα στα σίγουρα αυτήν την φορά. Edit: επανήλθαν οι φωνητικές οδηγίες Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Edited September 10, 2016 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Τωρα γιατι μερικοι νομιζετε ότι οι χαρτες εχουν σχεση με την φωνητικη πλοηγηση δεν το ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Τωρα γιατι μερικοι νομιζετε ότι οι χαρτες εχουν σχεση με την φωνητικη πλοηγηση δεν το ξερω. Εννοείς χάρτες την εφαρμογή ή τους χάρτες χωρών που κατεβάζουμε. Γιατί οι φωνητικές οδηγίες κατεβαίνουν "πακέτο" με τους δεύτερους. Οπότε σε αυτή τ6ην περίπτωση έχουν σχέση Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 (edited) Εννοείς χάρτες την εφαρμογή ή τους χάρτες χωρών που κατεβάζουμε. Γιατί οι φωνητικές οδηγίες κατεβαίνουν "πακέτο" με τους δεύτερους. Οπότε σε αυτή τ6ην περίπτωση έχουν σχέση Φιλε μου δεν εχεις δικαιο μην επιμενεις. Οι χαρτες που κατεβάζουμε είναι απαραίτητοι μονο για πλοηγηση χωρις δεδομενα και δεν εχει καμια σχεση η φωνη με αυτους. Πες ότι εχεις στο τηλ. κατεβασει μονο τους χαρτες της ελλαδας. Συμφωνα με τα λεγομενα σου εκει μεσα εχει κατεβει και η γλωσσα. Τωρα γυρνα την γλωσσα του τηλ σε αγγλικα κινεζικα σουαχιλι η ότι άλλο θες. Η εφαρμογή πλοήγησης θα σου μιλησει στην αντιστοιχη γλωσσα (χωρις να εχει χαρτες κατεβασμένους στην γλωσσα αυτή) Και καθολου χαρτες να μην εχεις κατεβασει θα εχεις φωνητικη πλοηγηση αν εισαι με δεδομενα. Αντίθετα στους here στα 8.1 επρεπε να κατεβασεις ένα αρχειο φωνης για να ειχες φωνητικη πλοηγηση Edited September 10, 2016 by st1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Φιλε μου δεν εχεις δικαιο μην επιμενεις. Οι χαρτες που κατεβάζουμε είναι απαραίτητοι μονο για πλοηγηση χωρις δεδομενα και δεν εχει καμια σχεση η φωνη με αυτους. Πες ότι εχεις στο τηλ. κατεβασει μονο τους χαρτες της ελλαδας. Συμφωνα με τα λεγομενα σου εκει μεσα εχει κατεβει και η γλωσσα. Τωρα γυρνα την γλωσσα του τηλ σε αγγλικα κινεζικα σουαχιλι η ότι άλλο θες. Η εφαρμογή πλοήγησης θα σου μιλησει στην αντιστοιχη γλωσσα (χωρις να εχει χαρτες κατεβασμένους στην γλωσσα αυτή) Το έχεις δοκιμάσει; Γιατί έχω την εντύπωση πως κάπως χάνουν την φωνή. Δεν επιμένω βέβαια. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Το έχεις δοκιμάσει; Γιατί έχω την εντύπωση πως κάπως χάνουν την φωνή. Δεν επιμένω βέβαια. Αυτό που γραφω ενοειτε πως το εχω δοκιμασει. Η ελλειψη φωνης οφείλεται στο μη σωστο κλειδωμα του gps ορισμένες φορες. Πιστευω ότι πριν την επετειακη αναβαθμιση το gps κλειδωνε ποιο ευκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Αυτό που γραφω ενοειτε πως το εχω δοκιμασει. Η ελλειψη φωνης οφείλεται στο μη σωστο κλειδωμα του gps ορισμένες φορες. Πιστευω ότι πριν την επετειακη αναβαθμιση το gps κλειδωνε ποιο ευκολα. Αφού ο φίλος πριν είπε ότι κλειδώνει κανονικά, χωρίς αποκλείσεις. Γιατί έχασε την φωνή του; Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Αυτό που γραφω ενοειτε πως το εχω δοκιμασει. Η ελλειψη φωνης οφείλεται στο μη σωστο κλειδωμα του gps ορισμένες φορες. Πιστευω ότι πριν την επετειακη αναβαθμιση το gps κλειδωνε ποιο ευκολα. Αφού ο φίλος πριν είπε ότι κλειδώνει κανονικά, χωρίς αποκλείσεις. Γιατί έχασε την φωνή του; Έχει δίκιο ο φίλος παραπάνω. Πιστεύω πως άδικα έκανα hard reset. Εφόσον άλλαξα την γλώσσα του τηλεφώνου, έπρεπε να έχω φωνητική πλοήγηση στην αντίστοιχη γλώσσα. Η φωνητική πλοήγηση αρχίζει όμως μόλις κλειδώσει σήμα το τηλέφωνο. Τώρα, περάσαμε στο δεύτερο πρόβλημα. Είδα και έπαθα μέχρι να κλειδώσει σήμα το 930. Απίστευτο. Βγήκα από την πόλη και ακόμη περίμενα να κλειδώσει! Συνολικά, πρέπει να έκανα κανένα τέταρτο! Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Έχει δίκιο ο φίλος παραπάνω. Πιστεύω πως άδικα έκανα hard reset. Εφόσον άλλαξα την γλώσσα του τηλεφώνου, έπρεπε να έχω φωνητική πλοήγηση στην αντίστοιχη γλώσσα. Η φωνητική πλοήγηση αρχίζει όμως μόλις κλειδώσει σήμα το τηλέφωνο. Τώρα, περάσαμε στο δεύτερο πρόβλημα. Είδα και έπαθα μέχρι να κλειδώσει σήμα το 930. Απίστευτο. Βγήκα από την πόλη και ακόμη περίμενα να κλειδώσει! Συνολικά, πρέπει να έκανα κανένα τέταρτο! Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Με δεδομενα ανοιχτα η κλειστα εγινε αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Πάντα όλα ανοιχτά. Ή το 930 θα λειτουργεί ή το 6p. Το άλλο θα είναι σε airplane, λόγο διπλής κάρτας sim. Δεν χρειάζεται να γράψω πως λειτουργούσε σε 8.1. Αμέσως και μέσα στο σπίτι. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni_77 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Και εγω παιδια εχω ενα θεμα με τους χαρτες αλλα με αυτα που διαβασα μαλλον εχει δικιο ο φιλος για το κλειδωμα του gps. Μια μερα που τους χρησιμοποιησα η φωνη λειτουργουσε κανονικα και την επομενη φορα μουγγα. Παρεπιμπτωντος W 10 Anniversary Update εχω στοι κινητο (550). Ελπιζω να διορθωθει συντομα το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Οι χάρτες στο ταμπλετ και pc έχουν λειτουργία για να μετρήσεις αποστάσεις ζωγραφίζοντας τη διαδρομή, στο κινητό γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 εχω κινητο γλωσσα και περιοχη ελληνικα. πηγα ιταλια, ειχα περιαγωγη και φουλ δεδομενα κανονικοτατα. στην πλοηγηση δεν μιλαγε ελληνικα. οταν επρεπε να στριψω κτλ, οπου κανονικα θα μιλαγε, ανταυτου, ακουγα ενα μπιπ μπιπ. με το που γυρισα ελλαδα, ειχα ελληνικα... αντε βγαλτε ακρη... Φιλε μου δεν εχεις δικαιο μην επιμενεις. Οι χαρτες που κατεβάζουμε είναι απαραίτητοι μονο για πλοηγηση χωρις δεδομενα και δεν εχει καμια σχεση η φωνη με αυτους. Πες ότι εχεις στο τηλ. κατεβασει μονο τους χαρτες της ελλαδας. Συμφωνα με τα λεγομενα σου εκει μεσα εχει κατεβει και η γλωσσα. Τωρα γυρνα την γλωσσα του τηλ σε αγγλικα κινεζικα σουαχιλι η ότι άλλο θες. Η εφαρμογή πλοήγησης θα σου μιλησει στην αντιστοιχη γλωσσα (χωρις να εχει χαρτες κατεβασμένους στην γλωσσα αυτή) Και καθολου χαρτες να μην εχεις κατεβασει θα εχεις φωνητικη πλοηγηση αν εισαι με δεδομενα. Αντίθετα στους here στα 8.1 επρεπε να κατεβασεις ένα αρχειο φωνης για να ειχες φωνητικη πλοηγηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Δεν ήξερε ιταλικά φαίνεται. Χαχαχα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Καλού κακού τσεκαρε αν στα settings των χαρτών σε εχει log-in. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Καλού κακού τσεκαρε αν στα settings των χαρτών σε εχει log-in. -ειμαι log-in -γλωσσα, περιοχη, πληκτρολογιο, ολα Ελλάδα/ελληνικά. -up to date με fast ring ρυθμιση αναβαθμισεων. -640 xl dual 4G. -ουτε φωνη ουτε ακροαση στην πλοηγηση. θα μπορουσα αραγε να απευθυνθω στο επισημο σερβις με την αιτιολογια ότι ποτε δε δουλεψε η φωνητικη πλοηγηση ? στο 1020 lumia, που από τα 8.1 το πηγα και το εχω στα 10αρια, μια χαρα η φωνητικη πλοηγηση. Βεβαια εκει ειχα κανει ληψη αρχειου φωνης από τα 8.1, δε ξερω αν βοηθαει το οτι το κληρονομησε πηγαινοντας στα 10αρια, τι να πω... Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 (edited) -ειμαι log-in -γλωσσα, περιοχη, πληκτρολογιο, ολα Ελλάδα/ελληνικά. -up to date με fast ring ρυθμιση αναβαθμισεων. -640 xl dual 4G. -ουτε φωνη ουτε ακροαση στην πλοηγηση. θα μπορουσα αραγε να απευθυνθω στο επισημο σερβις με την αιτιολογια ότι ποτε δε δουλεψε η φωνητικη πλοηγηση ? στο 1020 lumia, που από τα 8.1 το πηγα και το εχω στα 10αρια, μια χαρα η φωνητικη πλοηγηση. Βεβαια εκει ειχα κανει ληψη αρχειου φωνης από τα 8.1, δε ξερω αν βοηθαει το οτι το κληρονομησε πηγαινοντας στα 10αρια, τι να πω... Με fast ring δεν μπορεις να απαιτεις να δουλευει σωστα το τηλεφωνο σου. Πριν μπεις στο λεει . Γυρνα στην επισημη εκδοση και πες μας αν δουλευει Edited September 14, 2016 by st1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Με fast ring δεν μπορεις να απαιτεις να δουλευει σωστα το τηλεφωνο σου. Πριν μπεις στο λεει . Γυρνα στην επισημη εκδοση και πες μας αν δουλευει ok, επιλεγω λοιπον το release preview ? ή ξεχναω εντελως το windows insider ? πώς ακριβως γυρναω τωρα στην τελευταια "επισημη" εκδοση ? θα ηθελα ν αποφυγω το hard reset. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 (edited) ok, επιλεγω λοιπον το release preview ? ή ξεχναω εντελως το windows insider ? πώς ακριβως γυρναω τωρα στην τελευταια "επισημη" εκδοση ? θα ηθελα ν αποφυγω το hard reset. Πρεπει να κανεις επαναφορά στα 8.1 και μετα αναβαθμιση στα 10. Αν κανεις απλα hard reset θα παραμείνεις στην πρωτη εκδοση που ειχες παρει στο fast ring.(Θα παραμεινουν και τα προβλήματα) Είναι χρονοβορο(3-4 ωρες) αλλα είναι η μονη λυση και θα δεις άλλο τηλεφωνο. Να κανεις καθαρη εκγατασταση . Κατά την γνωμη μου το insider fastring σε αυτή τη φαση είναι πολύ επιφοβο. Μπορεις (αφου κανεις αυτά που εγραψα) να μπεις στο release ring(και εγω εκει είμαι) Προσοχή αν πας στο relese ring από κει που εισαι τωρα δεναλλαζει τιποτα. Θα παραμείνεις στην εκδοση που εισαι τωρα . Edited September 14, 2016 by st1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 (edited) Πρεπει να κανεις επαναφορά στα 8.1 και μετα αναβαθμιση στα 10. Αν κανεις απλα hard reset θα παραμείνεις στην πρωτη εκδοση που ειχες παρει στο fast ring.(Θα παραμεινουν και τα προβλήματα) Είναι χρονοβορο(3-4 ωρες) αλλα είναι η μονη λυση και θα δεις άλλο τηλεφωνο. Να κανεις καθαρη εκγατασταση . Κατά την γνωμη μου το insider fastring σε αυτή τη φαση είναι πολύ επιφοβο. Μπορεις (αφου κανεις αυτά που εγραψα) να μπεις στο release ring(και εγω εκει είμαι) Προσοχή αν πας στο relese ring από κει που εισαι τωρα δεναλλαζει τιποτα. Θα παραμείνεις στην εκδοση που εισαι τωρα . το θεμα ειναι, οτι η συσκευη μου ειναι το 640 xl. Αυτο κυκλοφορησε με windows 10 , ή κανω λαθος ? με το windows recovery tool,θα μου το επαναφερει στην "αρχικη" του εκδοση? edit: εκανα ΛΑΘΟς ΤΕΛΙΚΑ. με 8.1 πρεπει να ειχε κυκλοφορησει. Windows Device recovery tool λοιπον και εμπρός, πίσω :) θα μπω στην διαδικασια, γτ θελω να μιλησει επιτελους η GPS φωνουλα του ... Edited September 14, 2016 by Thou_Bou Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 (edited) το θεμα ειναι, οτι η συσκευη μου ειναι το 640 xl. Αυτο κυκλοφορησε με windows 10 , ή κανω λαθος ? με το windows recovery tool,θα μου το επαναφερει στην "αρχικη" του εκδοση? edit: εκανα ΛΑΘΟς ΤΕΛΙΚΑ. με 8.1 πρεπει να ειχε κυκλοφορησει. Windows Device recovery tool λοιπον και εμπρός, πίσω :) Καλο κουραγιο 3-4 ωρες δουλεια είναι. Edited September 14, 2016 by st1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Καλο κουραγιο 3-4 ωρες δουλεια είναι. με επαναφορα στα 8.1 και βουαλά, οι χαρτες,μιλησαν. κατεβασα κανονικά το αρχειο ελληνικης φωνης. αλλα για να παω στα 10αρια, λεω να βαλω το windows insider, αλλιως δεν βρισκει ενημερωση. ισως θελει λιγη ωρα συνδεδεμενο στο wifi για να βρει τα επισημα 10αρια. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts