Jump to content

toni_77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    295
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by toni_77

  1. Καλησπέρα Θα ήθελα να ρωτήσω κατα πόσο επηρεάζουν τις φωτογραφίες τα tempered glass για τις κάμερες. Κάτοχος iphone 12 εδώ και μια εβδομάδα κ προσπαθώ να αποφασίσω την καλυτερη προστασία για το κινητό, full cover ή back cover και κάτι για τις κάμερες; Στην οθόνη έχει τοποθετηθεί tempered glass από την πρώτη μέρα.
  2. Ωραίο κινητό, ευχαριστούμε για το δώρο και καλή επιτυχία σε όλους
  3. Καλές γοιρτές σε όλους και ευχαριστούμε για το διαγωνισμό.
  4. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.
  5. Δεν τη γνώριζα την συγκεκριμένη εταιρία. Ελπίζω να την μάθω από πρώτο χέρι:lol: Ευχαριστούμε για τον διαγωνισμό.
  6. Ωραιο κινητο.Καλη επιτυχια σε ολους.
  7. Καλή επιτυχία σε όλους. Προφανώς υπάρχει κάποιο τυπογραφικό λάθος στην ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού.
  8. Παιδια καλησπερα. Χαρισαν στη γυναικα μου το 5C. Λογισμικο εχει το 9 και μπορει να γινει αναβαθμιση στην εκδοση 10. Αξιζει να γινει η αναβαθμιση σε αυτο το κινητο; Μεχρι στιγμης με την 9 ειναι μια χαρα και δεν εχει καποιο θεμα με κολληματα ως τωρα.
  9. Παιδια καλησπερα. Θελω να ρωτησω καποια πραγματα για το 5C. Το χαρισε στη γυναικα μου η αδερφη της και μου ειπε να τσεκαρω καποια πραγματα αλλα πρωτη φορα παιρνω iphone στα χερια για να ασχοληθω σοβαρα. 1ο: να κανω αναβαθμιση στο ιος 10 η να το αφησσω στο 9; Το 9 μεχρι τωρα οπως το ειδα ειναι ευχριστο και γρηγορο δεν κολλαει η συσκευη. 2ο: Αν δεν κανω αναβαθμιση στην 10 πως μπορω να σταματησω το update; 3ο: Να απενεργοποιησω καποιες εφαρμογες που μπορει να ξοδευουν μπαταρια ή/και δεδομενα στο παρασκηνιο; Αν ναι ποιες; 4ο: Αν ενεργοποιησω την εξοικονομηση μπαταριας οι ειδοποιησεις στο viber θα εμφανιζονται στην οθονη ή οχι; Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια σας και συγγνωμη που δεν διαβασα ολα τα αρθρα για το κινητο
  10. Ευχαριστούμε για το δώρο και καλές γιορτές σε όλους.
  11. Καλή επιτυχία σε όλους. Μακάρι να είμαι ο τυχερός.
  12. Το messenger θα αποκτησει κλιση στα windows mobile η δεν προβλεπεται. Μακαρι να το αναβαθμισουν και να μπορουμε να κανουμε κλισεις.
  13. Laptop στο σπιτι,pc στη δουλεια και το κινητο. Η τηλεοραση χαλασε κα ι δεν βρηκα ακομα σοβαρο λογο να την φτιαξω. Αν θελω να δω ταινια την βλεπω στο laptop.
  14. Να ρωτησω αν χρειαζεσαι το triple play της Cosmote; Αν ναι γιατι να μην αλλαξεις και οπως σου ειπαν μπορεις να παρεις μια καλη προσφορα στο τελος το 18 μηνου. Αν δεν χρειαζεσαι το triple play και εισαι ευχαριστημενος απο τη vodafone δεν βλεπω λογο να αλλαξεις. Ενας γνωστος μου εχει εδω και χρονια το red2 στα 43 ευρω και δεν το αλλαζει και εχει βαλει cosmote tv στο σπιτι.
  15. Ελπιζω να μην εχω προβλημα με τους χαρτες για τι καποιες φορες πραγματικα τους χρειαζομαι. Οσο αφορα τις εφαρμογες δεν ειχα καποιο θεμα αλλα οπως ειπα και προηγουμενως το κινητο ειναι λιγο πιο αργο. Αλλα με τετοια specs ειναι μαλλον λογικο
  16. Οχι δεν εχω τετοια επιλογη. Να πω βεβαια οτι εχω το 550 για το οποιο ειχα διαβασει οτι μαλλον δεν θα παρει αυτην την επιλογη
×
×
  • Create New...