Jump to content

[Windows 10 Mobile] Εφαρμογές Πλοήγησης

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν λέτε ότι εκτός τους here maps που θα σταματήσουν σε λίγο καιρό υπάρχει και η εφαρμογή maps ενσωματωμένη στο λειτουργικό εννοείτε αυτό που λέει χάρτες; Αν ειναι αυτό δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί; που βάζω τον προορισμό ώστε να έχω ελληνική φωνητική καθοδήγηση; Στα 10 οι here maps που έχω μια χαρά λειτουργούν.

TCL 40 NXTPAPER

• Απαντήσεις 908
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδή αυτές τις μέρες έκανα μια δοκιμή στους χάρτες των Windows μπορώ να πω ότι χρησιμοποιούν τους ίδιους χάρτες, την ίδια φωνή και την ίδια μηχανή πλοήγησης με τους here αφού σου βγάζουν τις ίδιες διαδρομές. Αυτό που διαφέρει είναι η αναζήτηση και κυρίως η σχεδίαση της πλοήγησης οι οποίες σύμφωνα με την MS θα βελτιωθούν στις επόμενες εκδώσεις. Πάντως εγώ το θεωρώ θετικό ότι μέσα από μία μόνο εφαρμογή μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα. Η εφαρμογή μάλιστα είναι πάρα πολύ απλή και κατανοητή και απορώ με κάποιους που δεν μπορούν να βρουν πως γίνεται η φωνητική πλοήγηση! Πέντε λεπτά αν ασχοληθείς με την εφαρμογή βρίσκεις πως δουλεύουν τα πάντα...
Σκέφτομαι. Άραγε υπάρχω;

Λίγο που ασχολήθηκα τους βρήκα αρκετά καλούς της ms, αν και το interface των here μου φαίνεται πιο όμορφο.

Επιτέλους έχουμε και alternate routes!

Αυτό που μου λείπει είναι που στο here όταν πατάς πάνω σε ένα σταθμό μετρό σου βγάζει μια γραμμή με ολόκληρη τη διαδρομή.

Edited by pagpapadop

Στους 'Χάρτες' πως ενεργοποιούμε τις πληροφορίες κίνησης?

Είναι εκεί που αλλάζεις δορυφορική με οδική εικόνα.

- There is no place like 127.0.0.1 -

δεν μπορω να καταφερω με τιποτα να εχω φωνητικη πλοηγηση στους ¨χαρτες¨ εχω ξανακεταβασει τους χαρτες αλλα φωνητικη πλοηγηση δεν υπαρχει. απεγκατεστησα το here και here map . το αρχειο ελληνικης φωνης για πλοηγηση ενσωματωνεται πλεον στους χαρτες?

Για αντικαταστάτη του Here Transit,έβαλα το Moovit .

http://moovitapp.com/wp-content/uploads/2014/06/moovit_windows-phone-screen.png

Για αντικαταστάτη του Here Transit,έβαλα το Moovit .

http://moovitapp.com/wp-content/uploads/2014/06/moovit_windows-phone-screen.png

Υπάρχει το here transit ενσωματωμένο στους microsoft maps.

Υπάρχει το here transit ενσωματωμένο στους microsoft maps.

Ας έχουμε και εναλλακτικές προτάσεις,για όποιους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι άλλο. :wink:

Επειδή έχω δοκιμάσει και τα 2 το ενσωματωμένο transit είναι ένα κλικ πιο ακριβές στις ώρες των δρομολογίων αλλά το moovit παρέχει περισσότερες εναλλακτικές κατά τον σχεδιασμό μιας διαδρομής.

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

δεν ξερω τι πρεπει να κανω για να εχω φωνητικες οδηγιες . μεχρι και h. r. εκανα αλλα επιμενει να μην υπαρχει φωνητικη πλοηγηση. μπορει να βοηθησει καποιος?

Τι να σου πω βρε φίλε. Είναι ίσως το μόνο πράγμα που μου λειτούργησε κανονικά από την πρώτη στιγμή και έχω και τους χάρτες της here και αυτούς της MS.

Ρε παιδιά πως κατεβάζω φωνητική πλοήγηση στους χάρτες;Το δοκίμασα σήμερα και δεν βγάζει ούτε κιχ...

Ρε παιδιά πως κατεβάζω φωνητική πλοήγηση στους χάρτες;Το δοκίμασα σήμερα και δεν βγάζει ούτε κιχ...

Θεωρητικα στη σελιδα της ακατανομαστησ ΜΣ λεει να πατησεις το GO..Δεν ξερω αν δουλευει η φωνη ετσι η σε ποια γλωσσα είναι διοτι βαρεθηκα να βγω να τεσταρω. Ετσι λενε στη σελιδα τους.

Θεωρητικα στη σελιδα της ακατανομαστησ ΜΣ λεει να πατησεις το GO..Δεν ξερω αν δουλευει η φωνη ετσι η σε ποια γλωσσα είναι διοτι βαρεθηκα να βγω να τεσταρω. Ετσι λενε στη σελιδα τους.

Ναι μα δοκίμασα την πλοήγηση αλλά δεν βγάζει κιχ...Και δεν μου ανοίγει και here drive για να δοκιμάσω.Πως μπορώ να κατεβάσω την φωνή έχω απορία

Ερώτηση για Maps:

Ψάχνω την διεύθυνση Α. Μου την βγάζει.. Πως γίνεται να πατήσω να μου βγάλει οδηγίες χωρίς να εκχωρήσω το σημείο που βρίσκομαι? Γιατί όταν προσπάθησα μου έλεγε να πληκτρολογήσω το σημείο που βρίσκομαι.. Μα γιατί δεν το εκχωρεί αυτόματα από το λοκάρισμα που μου έχει κάνει το GPS?

Στην αναζητηση οι χαρτες τις ms παρουσιαζουν προβληματα.

Για παραδειγμα αναζητω βενζιναδικα στην χαλκιδα και μου βγαζει μια περιοχη στα ιονιο.

Αντιθετα οι χαρτες της google δεν κανουν τετοια λαθη.

Για όσους θέλουν να μεταφέρουν τα favorites από Here στην εφαρμογή Maps έφτιαξε ένας τύπος μια σελίδα με οδηγίες

http://jmevel.com/MapsFavoritesImporter

ΔΕΝ έχω δοκιμάσει αν λειτουργεί η συγκεκριμένη μέθοδος καθόσον δεν είχα αποθηκευμένα favorites στους Here και απλά το ποστάρω γιατί είχα δει πως κάποια παιδιά έψαχναν να βρουν αν μπορεί να γίνει.

τι λαθος κανω ρε παιδια? κανω λογκιν παταω στη συλλογη μου (2 εχω διαλεγω τη μια λιστα με αγαπημενα), κανω σειβ πειτζ ας και οταν τρεχω το σκριπτ δινει ερορ με το αρχειο που εβαλα. κατι δεν εχω καταλαβει...

τι λαθος κανω ρε παιδια? κανω λογκιν παταω στη συλλογη μου (2 εχω διαλεγω τη μια λιστα με αγαπημενα), κανω σειβ πειτζ ας και οταν τρεχω το σκριπτ δινει ερορ με το αρχειο που εβαλα. κατι δεν εχω καταλαβει...

Αφού κάνεις λογκιν στο μπινγκ πάτα από το 1 το δεύτερο λινκ και από εκεί αντιγράφεις τα κινέζικα που θα σου βγάλει! Χρησιμοποίησε τον Μοτζίλα είναι ο μόνος που τελικά σε μένα δούλεψε. Το παράξενο είναι ενώ οι χάρτες στον υπολογιστή συγχρονίστηκαν αμέσως στο κινητό ακόμα περιμένω!

Σκέφτομαι. Άραγε υπάρχω;