andreas443 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Μετά το χθεσινό update του 6tag το κατάστρεψαν άλλαξαν το tile και δεν χτυπούν ειδοποίησης το έσβησα το ξανά έβαλα και τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artline Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Ψάχνω για ενα κάλο pasword manager στο android ξέρω άλλα στο wp είναι μυστήριο Enpass, απλά κορυφαία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Μετά το χθεσινό update του 6tag το κατάστρεψαν άλλαξαν το tile και δεν χτυπούν ειδοποίησης το έσβησα το ξανά έβαλα και τίποτα Για tile κάνε pin to start από μέσα στην εφαρμογή, και σου αλλάζει τις εικόνες. Εγώ έτσι το έχω. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Για tile κάνε pin to start από μέσα στην εφαρμογή, και σου αλλάζει τις εικόνες. Εγώ έτσι το έχω. Ούτε στα 8.1 λειτουργεί σωστά! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Καλησπέρα!Το 6tag μου έχει σπάσει τα νεύρα..Εχω καρφιτσώσει το το live tile στην έναρξη (καρφίτσωμα μέσα από την εφαρμογή,έτσι ώστε να εμφανίζεται σαν instagram)αλλά οι φωτογραφίες δεν ανανεώνονται,έχει κολλήσει σε μία φωτογραφία..Έτσι δουλεύει σε εσάς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Καλησπέρα!Το 6tag μου έχει σπάσει τα νεύρα..Εχω καρφιτσώσει το το live tile στην έναρξη (καρφίτσωμα μέσα από την εφαρμογή,έτσι ώστε να εμφανίζεται σαν instagram)αλλά οι φωτογραφίες δεν ανανεώνονται,έχει κολλήσει σε μία φωτογραφία..Έτσι δουλεύει σε εσάς? μέσα στην εφαρμογή που το βρίσκεις; εμένα δεν λειτουργεί καλά πάντως.ούτε το εικονίδιο ούτε ειδοποιήσεις έρχονται. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 (edited) μέσα στην εφαρμογή που το βρίσκεις; εμένα δεν λειτουργεί καλά πάντως.ούτε το εικονίδιο ούτε ειδοποιήσεις έρχονται. Όταν ανοίξεις την εφαρμογή,στο home έχει τρείς τελίτσες,εκεί το είναι..Και για ειδοποιήσεις πας μέσα στις ρυθμίσεις στο background agent. Edited February 7, 2016 by takglos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 (edited) Όταν ανοίξεις την εφαρμογή,στο home έχει τρείς τελίτσες,εκεί το είναι..Και για ειδοποιήσεις πας μέσα στις ρυθμίσεις στο background agent. το έχω τικάρει το agent.πρέπει να επιλέξω και το κάθε 30 λεπτά;Καμία ειδοποίηση δεν πήρα.Μπήκα για να τις δω. Edited February 7, 2016 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Καλησπέρα πως μπορώ να βάλω υπότιτλους σε ταινία που έχω περάσει; Νομίζω πως το bs player δεν υπάρχει γιαυτό ρωταω Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Καλησπέρα, είχα γράψει και πιο πριν σχετικά με τις «φτωχές» εφαρμογές του Microsoft store και πως οι ίδιες, ή και καλύτερες υπάρχουν στο Google play store. Χρησιμοποιούσα την εφαρμογή «Πρόγραμμα ελέγχου ταυτότητας» (authenticator) σε περίπτωση που ήθελα να μπω στον outlook λογαριασμό μου, από άλλον υπολογιστή, ή tablet. Όμως τυχαία, βρήκα στο Google play store, μία πιο βολική εφαρμογή γι´αυτήν τη δουλειά, την «Microsoft λογαριασμός», όπου σου βγάζει έναν κωδικό και πρέπει να είναι ο ίδιος με τον υπολογιστή ώστε να πατήσεις επαλήθευση. Είναι ή γνωστή ενέργεια της mMicrosoft «επαλήθευση σε δύο βήματα». Είναι σαφώς καλύτερος ο τρόπος αυτός, όμως θα πρέπει να έχω μαζί μου και μια android συσκευή, μιας και δεν υπάρχει στο Microsoft store, προσωρινά όπως λέει η Microsoft, αυτή, ή παρόμοια εφαρμογή. Γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει αντίστοιχος τρόπος, ή εφαρμογή για να κάνω τη διαδικασία αυτή μόνο από Microsoft συσκευή; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Νεο update για το Mail and Calendar σημερα που επιτελους φτιαχνει κατι πολυ σημαντικο, που υπηρχει μηνες πριν. Τα mail πλεον στην notification area ομαδοποιουνται με βαση τον λογαριασμο και δεν ειναι ολα μαζι. Δηλαδη αλλο γκρουπ για το exchange, αλλο για το yahoo κτλ. Πολυ εξυπηρετικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Παιδιά μου λείπει πολύ μόνο ένα πράγμα.. Έχω στο pc μου όλα τα αγαπημένα και τους κωδικούς των ιστοσελίδων περασμένα σε chrome και αποθηκευμένα στο gmail... Υπάρχει τρόπος να έχω κάποιου είδους συγχρονισμό με τον edge στο Lumia 950? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Να γίνονταν αυτό και για το facebook και το viber τι καλά θα ήτανε; Αν μου στείλει κάποιος 2-3 μηνύματα γεμίζει όλο το notification χωρίς λόγο.. Επίσης αν τα διαβάσω από το pc όταν συνδεθεί το κινητό θα ξαναχτυπήσει ειδοποίηση.. Αυτό δεν φτιάχνεται κάπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Νομίζω πως γίνεται από τον edge στο pc. Καταρχάς ενεργοποιείς το sync across devices στις ρυθμίσεις και νομίζω, αν δεν απατώμαι, πως εάν κάνεις import τα favorites από τον chrome συμπαρασύρει και τα passwords των σελίδων. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Ναι τα favourites τα έκανα αλλά δεν βλέπω να έχει πάρει τα passwords.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Enpass, απλά κορυφαία Εγώ χρησιμοποιώ το LastPass και σε windows και σε Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Ναι τα favourites τα έκανα αλλά δεν βλέπω να έχει πάρει τα passwords.. Αποκλείεται να αφήνει να πάρει άλλη εφαρμογή τα passwords. Θα ήταν μεγάλο κενό ασφαλείας μια εφαρμογή Α να μπορεί να διαβάσει τα passwords που αποθηκεύει μια εφαρμογή Β. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 αναβάθμιση για Best Player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 What's Up by Cosmote. Επίσημη εφαρμογή της Cosmote για τα Windows Phone (8.1 & 10) Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 (edited) What's Up by Cosmote. Επίσημη εφαρμογή της Cosmote για τα Windows Phone (8.1 & 10) Γεια σε ολους,η εφαρμογη στο store με τα 8.1 δεν την βρισκω,ειστε σιγουροι οτι υπαρχει? ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γεια σε ολους,η εφαρμογη στο store με τα 8.1 δεν την βρισκω,ειστε σιγουροι οτι υπαρχει? Ακυρο μου την εβγαλε τωρα Edited February 16, 2016 by dantspet Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 What's Up by Cosmote. Επίσημη εφαρμογή της Cosmote για τα Windows Phone (8.1 & 10) Με τόσα μπινελίκια που είχαν φάει στην σελίδα του Facebook...τελικά την έφτιαξαν. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Άντε να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 απο το στομα σου και στο αυτι τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Γεια σε ολους,η εφαρμογη στο store με τα 8.1 δεν την βρισκω,ειστε σιγουροι οτι υπαρχει? ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακυρο μου την εβγαλε τωρα Κι εγώ τη βρήκα! :) Δεν μου χρειάζεται βέβαια, αλλά την έστειλα αλλού για να τη κατεβασουν!!!! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Άντε να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι H Wind έχει,μόνο η VODAFONE μας έχει μείνει!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts