Jump to content

takglos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    447
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by takglos

  1. Είμαι με την τελευταία αναβάθμιση,δεν έχω κάποιο πρόβλημα, αλλά σκέφτομαι να κάνω μια επαναφορα όταν βρω χρόνο,ευχαριστώ για την απάντηση.
  2. Καλημέρα, εσείς κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά από αναβάθμιση?
  3. Πριν από λίγο κατέβασα!!!
  4. Καλησπέρα, σήμερα είδα σκόνη μέσα στην κάμερα και συγκεκριμένα στο μάτι του κύριου φακού..Το τηλέφωνο δεν το έχω πάνω από μήνα,το προσέχω όσο δεν πάει..Βέβαια το είχα στείλει στην Samsung για επισκευή είχα ένα θέμα στην οθόνη και μου την άλλαξαν..Λέτε να έκαναν την ******* εκεί;Έχει δει κάποιος άλλος κάτι παρόμοιο;
  5. Καλημέρα,υπάρχει επίσημη ημερομηνία για Android 11?
  6. Ναι το a51 πιστεύω περίπου στα 250 ευρώ που είναι τώρα είναι μια πολύ καλή επιλογή.
  7. A42 1600x720 pixels..Με τέτοια ανάλυση σε 6,6 ιντσες οθόνη άστο καλύτερα.. Έχω το mi a3 με ίδια ανάλυση,με μικρότερη οθόνη 6 ιντσών και τα πίξελ φαίνονται. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή το έχω ψάξει αρκετά,αν και σε επιδόσεις δεν είναι το καλύτερο,αλλά κερδίζει σε ποιότητα, οθόνη και εγγύηση Samsung.
  8. Επειδή και εγώ θέλω να κάνω αλλαγή από mi A3 μέχρι 250 € αν θες amoled a51αλλα με 4giga ram ή realme 7pro πιο ολοκληρωμένο..Αν πας σε LCD,Xiaomi poco x3,note 9pro και note 9s.
  9. Και εμένα μου αρέσει η amoled και το android one,το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι μετά από μισό χρόνο περίπου θα έχει πέσει τόσο η αξία του που δεν θα μπορείς να το δώσεις για κάτι αλλο.Αλλα αυτό το κάτι άλλο τωρα θα είναι με LCD γύρω στα 200€ αλλιώς 100 παραπάνω για amoled..
  10. Καλημέρα!Έχω το τηλέφωνο ένα χρόνο περίπου,δεν έχω κάποιο παράπονο,όλα ok το έχω με τις τελευταίες αναβαθμίσεις,gcam,always on display,τα πάντα..Απλά ήθελα να ρωτήσω, πιστεύεται ότι είναι κατάλληλη στιγμή τωρα,όσο έχει ακόμα αξία και ένα χρόνο εγγύηση και με ένα πενηνταρικο παρά πάνω να πάρω κάτι άλλο ή δεν θα βρω κάτι στα 200 Euro να είναι καλύτερο..?
  11. Θα το τσεκάρω,αν και με βολεύει ο Samsung.
  12. Καλημέρα τι λέτε για το Samsung internet? Έχει και block για διαφημίσεις..
  13. Ευχαριστώ, περίμενα να ήταν κάτι μέσα στις ρυθμίσεις..
  14. Την δόνηση όταν το ξεκλειδώνεις με δακτυλικό αποτύπωμα πως την απενεργοποιώ..?
  15. Καλησπέρα,πως θα απενεργοποιήσω την δόνηση στο δακτυλικό αποτύπωμα?
  16. Εντάξει άχρηστο δεν το λες.. Τουλάχιστον δεν κουράζει τόσο τα μάτια στο σκοτάδι.Γενικα πάντως οι εφαρμογές της Google δεν έχουν μαύρο φόντο, τηλέφωνο, μηνύματα, ημερολόγιο, Snapseed, ειδήσεις κτλ..
  17. Γκρί είναι..Τι μόνο μαύρο είναι η κουρτίνα που κατεβαίνει.
  18. Για εμάς με ευρωπαϊκό που είμαστε ακόμα σε android 9 τι θα έρθει??
  19. Ναι πρόβλημα δεν είναι..Μια χαρά δουλεύει το τηλ αλλά όταν είσαι android one νομίζω πως θέλεις να έχεις και την τελευταία έκδοση του android.Ξερω θα πάρουμε κάποια στιγμή 10 και ελπίζω με το 11 να μην έχουμε τα ίδια.. Αλήθεια ποια έκδοση της Google camera έχετε κυρίως για νυχτερινή και HDR φωτογράφιση? Σήμερα κατέβασα την τελευταία από Urnyx05 αλλά ακόμα δεν την έχω δοκιμάσει..
  20. https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_a6_2018_a7_2018_a80_android_10_update-news-42005.php Έδωσα το a7 2018 για android one και γρήγορα update,τώρα βλέπω το παλιό μου τηλ να παίρνει 10 το οποίο έχει η γυναίκα μου την οποία δεν την ενδιέφεραν τα update..Ο γιός μου έχει το mi A2 με Android 10..Και εγώ είμαι με το mi a3 και περιμένω, απογοητευμένος..
  21. Ok το κατάλαβα, ευχαριστώ, δουλεύει μια χαρά!!
  22. Εντάξει είναι για δεξιά, αριστερά αλλά η κίνηση από κάτω προς τα επάνω δεν παίζει.
  23. Γειά σας και χρόνια πολλά!! Εκείνη η γκρί σκιά στο πάνω μέρος της οθόνης όταν επιλέγω μαύρο φόντο πώς φεύγει..? Ξέρω είναι επιλογή του συστήματος αλλά δεν μου αρέσει, υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιήσω?
  24. Καλησπέρα ξέρει κάποιος πως φεύγει η σκιά από το πάνω μέρος της οθόνης?Όταν βάζω λευκό φόντο το κάνει πιο σκούρο και όταν βάζω σκούρο το αντίθετο..
×
×
  • Create New...