scos Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Ναι, τραπεζική! Και αυτη όμως με απαιτήσεις μνήμης 2Gb. 950 δηλαδή. Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Προτεινόμενη 2 gb, ελάχιστη 1 gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Ναι αυτό είδα κι εγώ. Recommended τα 2 γιγα. Η πλάκα είναι ότι τους είχα στείλει ένα μειλ διαμαρτυρίας για το site που δεν άνοιγε με τον edge σε mobile ρύθμιση για sign-in. Και με πήραν καπάκι για την αποψη μου κλπ κλπ. Εννοείται ότι μικρή σημασία είχε η φάση αλλα μου έκανε εντύπωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy7 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Το μόνο που θέλει είναι να πας ρυθμίσεις -> προστασία προσωπικών δεδομένων -> Κίνηση και να το ενεργοποιήσεις Το έκανα αλλά μετράει μόνο θερμίδες και καθόλου βήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Γειά σε όλους,έχω ένα θέμα,στον browser έχω ένα site με live streaming webcams και έβλεπα κανονικά το live.Εδώ και λιγο διάστημα ,κοντά στον μήνα,δεν μου ανοίγει το παράθυρο και λέει ότι αντιμετωπιζει προβλημα στο να παίξει live.Στο ίδιο site μπήκα με ένα android και παίζει κανονικά.Υπαρχει περίπτωση να είναι θέμα flash player?Περίμενα να στρώσει με την αναβάθμιση αλλά δεν. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakolis Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Ρε παιδιά παλιά είχα το mtalk ..Τώρα γιατί δεν μου το βγάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Ρε παιδιά παλιά είχα το mtalk ..Τώρα γιατί δεν μου το βγάζει; mTalk https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh1zvs8 Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Γειά σε όλους,έχω ένα θέμα,στον browser έχω ένα site με live streaming webcams και έβλεπα κανονικά το live.Εδώ και λιγο διάστημα ,κοντά στον μήνα,δεν μου ανοίγει το παράθυρο και λέει ότι αντιμετωπιζει προβλημα στο να παίξει live.Στο ίδιο site μπήκα με ένα android και παίζει κανονικά.Υπαρχει περίπτωση να είναι θέμα flash player?Περίμενα να στρώσει με την αναβάθμιση αλλά δεν. Δοκίμασε με κανέναν σε άλλον browser Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Δοκίμασε με κανέναν σε άλλον browser Δοκίμασα με τρείς άλλους,αλλα δεν,επίσης δοκίμασα με ένα 535 με 8,1,και με αυτό δεν.Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει γιατί μέχρι πρό τινος έπαιζε. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Ενημερώθηκαν ξανά outlook και το κέντρο σχολίων! Όπως επίσης και τα Xodo pdf reader και Awesome tube! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 (edited) παιδια καλημερα. επεστρεψα δοκιμαστικα στο 950xl μου λογω καμερας. για να δουμε... εφαρμογη για google hangouts, υπαρχει καμία ? ή εστω καποιος τροπος χρησης της υπηρεσιας εστω μεσω browser (καποιου) ? YΓ.βρηκα τροπο, με χρηση της web εφαρμογης, ολα καλα. καρφιτσωμα στην αρχικη οθονη κ ετοιμος (hangouts.google.com) Edited March 21, 2017 by Thou_Bou Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Παιδιά όποιος θέλει ας δοκιμάσει αυτόν τον browser, θεωρώ πως είναι αρκετά καλός..... Monument Browser https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh1nsvj Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 παιδια καλημερα. επεστρεψα δοκιμαστικα στο 950xl μου λογω καμερας. για να δουμε... εφαρμογη για google hangouts, υπαρχει καμία ? ή εστω καποιος τροπος χρησης της υπηρεσιας εστω μεσω browser (καποιου) ? YΓ.βρηκα τροπο, με χρηση της web εφαρμογης, ολα καλα. καρφιτσωμα στην αρχικη οθονη κ ετοιμος (hangouts.google.com) Εγώ, αν και δε το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα, έχω εγκαταστήσει το ΙΜ+ Instant Messenger και όσες φορές χρειάστηκε δούλεψε μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 εφαρμογη για google hangouts, υπαρχει καμία ? ) Gmessengero pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Σας έχει τύχει ποτέ στο Messenger όταν γράφεις ένα μήνυμα και το στέλνεις, να μην εμφανίζεται η τελευταία λέξη που έγραψες μέσα στη μπάρα ή φούσκα; Ενώ όταν ανοίξεις τα μηνύματα από τον browser φαίνεται κανονικά η τελευταία λέξη! :worry: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Ενημερώθηκε και το WhatsApp πριν λίγο. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Και το Instagram μόλις τώρα...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 (edited) Και το Instagram μόλις τώρα...... Μπα αυτη τη στιγμή που γράφω, Instagram δεν μου ήρθε ακόμα! :( Edit: Beta tester είσαι και στο Instagram; Δεν μου ήρθε ακόμα.... :worry: Edited March 23, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Μόλις πριν λίγο μου ήρθε η αναβάθμιση του Instagram! Άντε μένει Facebook και Messenger και είμαστε κομπλέ... :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Παιδιά την εφαρμογή AIR for Facebook την έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 (edited) Παιδιά την εφαρμογή AIR for Facebook την έχει δοκιμάσει κανείς; Σχεδόν ίδιο, για να μην πω ίδιο, με το SlimSocial for Facebook! Είναι η πρώτη του έκδοση (1.0.0.0) και είναι αποκλειστικά για Windows 10 mobile! Έτσι γράφει τουλάχιστον, η εφαρμογή μέσα! Έχει στη κάτω μπάρα και ένα ανθρωπάκι, το οποίο όταν το πατάς, σε δείχνει ποιός είναι online εκείνη τη στιγμή, χωρίς να μπαίνεις από το μενού! ;) Edit: Σε σχέση με το Slim Social, στο Air δεν μπορείς να κοινοποιήσεις βίντεο απευθειας από εφαρμογές των YouTube στα Windows! Επίσης η εφαρμογή Air δεν εχει διάφανο tile όπως η SlimSocial! Αυτά παρατήρησα μέχρι στιγμής! Θα την αφαιρέσω πάλι! Edited March 24, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 (edited) Ενημερώθηκαν OneNote (χθες) και outlook (σήμερα)! Εξακολουθεί να μου δείχνει την Καθαρά Δευτέρα την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου. :( Δεν σου δίνει ούτε τη δυνατότητα να την αφαιρέσεις μετά από τόσες αναβαθμίσεις! :( Edit: Τα πρώτα Windows σε mobile! MS-DOS Mobile https://www.microsoft.com/store/apps/9nblgggxzdtw Edited March 25, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackfox2k7 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Παιδιά όποιος θέλει ας δοκιμάσει αυτόν τον browser, θεωρώ πως είναι αρκετά καλός..... Monument Browser https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh1nsvj +1 και από μένα. Και με adblock και data compression! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sedif Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Ένα (1) πράγμα λειτουργούσε υποδειγματικά και καλύτερα απ'τον ανταγωνισμό, τα mail μέσα απ'την αρχική εφαρμογή. Μάλλον όμως η μαμά MS το 'χει βάλει σκοπό να μας διώξει. Εδώ και δυο τρεις μέρες βγάζει error στο λογαριασμό Hotmail με μήνυμα "your outlook account settings are out-of-date". Φυσικά με το fix account δε διορθώνεται τίποτα...Μία λύση που διάβασα με προσωρινή αλλαγή ημερομηνίας στο 2018 και επιστροφή στην κανονική πάλι δεν κρατάει παραπάνω από 24 ώρες.. Παράθεση Μερικές φορές καλύτερα να μιλάς, παρά να τα μασάς ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 (edited) Ένα (1) πράγμα λειτουργούσε υποδειγματικά και καλύτερα απ'τον ανταγωνισμό, τα mail μέσα απ'την αρχική εφαρμογή. Μάλλον όμως η μαμά MS το 'χει βάλει σκοπό να μας διώξει. Εδώ και δυο τρεις μέρες βγάζει error στο λογαριασμό Hotmail με μήνυμα "your outlook account settings are out-of-date". Φυσικά με το fix account δε διορθώνεται τίποτα...Μία λύση που διάβασα με προσωρινή αλλαγή ημερομηνίας στο 2018 και επιστροφή στην κανονική πάλι δεν κρατάει παραπάνω από 24 ώρες.. Αυτό έγραψα κι εγώ στο windows 10 mobile series, που το έπαθα πριν μια βδομάδα. Το έλυσα τελικά με hard reset... Edited March 25, 2017 by venejo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts