Jump to content

blackfox2k7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    67
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About blackfox2k7

  • Ημ. Γέννησης 16/05/1981

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

blackfox2k7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Μια χαρά παίζει το GPS...
  2. Κατέβασε από το store το GPS Status [δωρεάν] και κατέβαζε μέσω αυτού δεδομένα υποβοήθησης AGPS ανοίγοντας την τοποθεσία. Μετά, από το here κάνε βαθμονόμηση πυξίδας [θα στη ζητήσει αν δεν το έχει ήδη κάνει] και θα δεις πως τα αποτελέσματα θα είναι άψογα. :)
  3. Καταρχάς συγχαρητήρια για τις εφαρμογές σου [μην ξεχνάμε το Frontpages Greek]! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Υπάρχει περίπτωση λόγω του ότι τα Win10 κινητά πλέον τρέχουν σε διαφορετικές ταχύτητες [άλλα με Creators Update, άλλα με Fall Creators update] να μην υποστηρίζεται η εφαρμογή [ή πχ. όπως άλλες να απαιτεί από 14393 και άνω]; Ευχαριστώ.
  4. Υπάρχει και αυτό που σε πάει από 8.1 στην τελευταία έκδοση 10 απευθείας https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=56120
  5. Να ρωτήσω κάτι; Έχω τον Best Player, έκανα update την tv playlist και από 103 ή 96 [δεν θυμάμαι ακριβώς] κανάλια μένουν 3! Φυσιολογικό;
  6. Ναι, δεν αντιμετώπισα πρόβλημα σε αναβάθμιση εφαρμογής κ εγκατάσταση.
  7. Σε 640 πέραν του γνωστού θέματος με τους χάρτες [offline αναζήτηση] όλα τα άλλα δουλεύουν ρολόι, ακόμα και το Viber!
  8. Γιατί όλο αυτό μας κάνει παράξενο; Η ενοποίηση δεν ήταν, εξ' αρχής, ο σκοπός; Τώρα που βρήκε -θεωρητικά, δεν έχουμε δει κάτι πρακτικά- τρόπο να μας δώσει... το desktop σε mobile, περιμέναμε πραγματικά τα κινητά μας με 1 GB RAM να μπορούν να τρέξουν κάτι τέτοιο; [Δεν μιλάω για αυτά με παραπάνω RAM, αυτά μπορεί κ να έχουν κάποια ελπίδα.]
  9. Δυστυχώς έχουμε φτάσει να λέμε... Το μη χείρον, βέλτιστον...
  10. Αν επιλέξεις χειροκίνητα το σημείο (χωρίς αναζήτηση οδού, επιλογή σημείου από τον χάρτη) η πλοήγηση χωρίς δεδομένα λειτουργεί. Μόλις το ξαναδοκίμασα στο 640.
  11. Για να μην τα μπερδεύουμε: Η αναζήτηση κάποιου μέρους χρειάζεται Internet, όχι η πλοήγηση. Αν βρεις το μέρος και το αποθηκεύσεις ή ζητήσεις πλοήγηση, δεν απαιτείται Internet [αφού έχεις κατεβάσει, βέβαια, τους ανάλογους χάρτες].
  12. Έτσι δίνονται πλέον τα updates κι έτσι θα βλέπεις τις ενημερώσεις. Ο μήνας θα αλλάζει [2017-06, 2017-07 και πάει λέγοντας].
  13. Δυστυχώς ισχύει. Το γέλιο είναι πως, στο Κέντρο Σχολίων η MS μας λέει πως έκανε αλλαγές στην εφαρμογή Χάρτες γιατί έλαβε το feedback μας. Φυσικά, λίγο μετά, που ανακαλύπτουμε πως συνεχίζει να υφίσταται το πρόβλημα... αρχίζουν νέες αναφορές. :)
×
×
  • Create New...