Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έχει ακρόαση απ το μεγάφωνο. Μόνο απ τ ακουστικά?

Πάτα τις 3 τελίτσες κάτω δεξιά και μετά μπινελίκια και τα σχετικά και θα βρεις την απάντηση.

TCL 40 NXTPAPER

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι, δυστυχώς!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Μόνο που απ' ότι βλέπω, η μόνιμη γκρίνια είναι για τις 3 συγκεκριμένες εφαρμογές του fb. Οι άλλες έστρωσαν σχεδόν αμέσως (πχ Viber).

Αν βαραίνουν οι 2-3 πιο δημοφιλείς εφαρμογές, λες να μην είναι πρόβλημα για τον περισσότερο κόσμο, όταν θα έχουν καθυστερήσεις ή δε θα λειτουργούν καθόλου ή θα έχουν άλλα προβλήματα;

Μην κρίνεις από μας, που είμαστε καμμένοι. Ο απλός κόσμος μόνο τη δουλειά του θέλει να κάνει, χωρίς πολλά-πολλά.

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Νομιζω βρήκα λύση με το fb,ενώ η εφαρμογή δεν ρολαρει καλά,την απεγκατεστησα και τώρα την δουλεύω από τον edge,πολύ πολυ καλύτερα.Κερδιζω και χώρο στην μνήμη.Θα δω πως συμπεριφέρεται.Έχω το 640ds
Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

Μήπως έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή για πρόγραμμα κινηματογράφων, θεάτρων, και γενικώς για θεάματα;

Το Αθηνόραμα δεν έχει για wp και στο store δεν μπόρεσα να βρω κάτι.

Και κάτι ακόμη. Στην official app του twitter δεν βρίσκω πουθενά στα settings την επιλογή για ανοιχτόχρωμο φόντο. Αλλάζει από κάπου το μαύρο φόντο ή πρέπει να το συνηθίσουμε;

Πρόγραμμα Κινηματογράφων λέγεται η εφαρμογή αλλα έχει μόνο σινεμά

Στο twitter όχι δεν αλλάζει το φόντο.

Sent from mTalk

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Καλησπέρα.το store θα με τρελάνει....πατάω αναζήτηση να βρω τον messenger του Facebook και δεν υπάρχει....συμβαίνει και σε κανέναν άλλο;;;

Καλησπέρα.το store θα με τρελάνει....πατάω αναζήτηση να βρω τον messenger του Facebook και δεν υπάρχει....συμβαίνει και σε κανέναν άλλο;;;

Χα χα δίκιο έχεις!

Αλλά αν το είχες κατεβάσει και παλιά πήγαινε στην βιβλιοθήκη μου στο store και θα το βρεις από εκεί.

Χα χα δίκιο έχεις!

Αλλά αν το είχες κατεβάσει και παλιά πήγαινε στην βιβλιοθήκη μου στο store και θα το βρεις από εκεί.

Το δοκίμασα και αυτό αλλά μου βγάζει το μήνυμα <<κάτι συνέβη από πλευρά μας-δοκιμάστε αργότερα >>.Θα δοκιμάσω αργότερα....χαχα..τι να πει κανείς;;;

Μάλλον την κατέβασαν προς "επισκευή"......

Την πηγαν για σερβις :lol::lol:

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Άστα να πάνε! Μόνο με "πατέντα",ακούς από το ηχείο. :ninja:

Ας γράψω και μια απορία..

Από τότε που έκανα το Anniversary, κάνω κανονικά όλα τα updates. Το μόνο που δεν εγκαθίσταται ποτέ (ποτέ όμως) είναι το update του store και η συσκευή μπαίνει σε update loop. Δηλαδή, επιλέγω το εν λόγω update, το κατεβάζει, κάνει το install, κλείνει store, ανοίγει και πάλι και όλη η διαδικασία συνεχίζεται αέναα, εκτός κι αν κλείσω το wifi. Έχω κάνει soft reset και όχι ένα... Παίζει σε κανέναν άλλο;

Huawei Nova 5T

Πρόγραμμα Κινηματογράφων λέγεται η εφαρμογή αλλα έχει μόνο σινεμά

Στο twitter όχι δεν αλλάζει το φόντο.

Sent from mTalk

Ευχαριστώ, το βρήκα.

Είναι λίγο άβολο βέβαια έτσι όπως είναι τώρα (ψάχνεις μόνο ταινίες και όχι σινεμά), αλλά δείχνει ΟΚ.

IP CAM Controller

Όταν την ανοίξεις γράφει και ποιες κάμερες υποστηρίζει

Επιτελου εφαρμογη my d-link για wp :D

Από χθες προσπαθώ αλλά είμαι ακόμα στο περίμενε....στην αναζήτηση εξακολουθεί να μην εμφανίζεται και μέσω της βιβλιοθήκης το γνωστό μήνυμα <<κάτι συνέβη από πλευρά μας δοκιμάστε αργότερα >>Το αργότερα μάλλον θα εννοούν σε κανένα μήνα περίπου....δεν ξέρω αν φταίει η Microsoft ή το Facebook αλλά είναι για γέλια και κλάματα ταυτόχρονα η κατάσταση!!!!!!

Υπάρχει καμία εφαρμογή για το κοντινότερο ATM, γενικά όλων των τραπεζων?

Προσωπικά,ανοίγω τους χάρτες, κάνω αναζήτηση atm και μου εμφανίζει όλα τα ΑΤΜ

Υπάρχει καμία εφαρμογή για το κοντινότερο ATM, γενικά όλων των τραπεζων?

Δεν χρησιμοποιώ κάποια εφαρμογή αλλά αν βάλεις στους χάρτες και της Microsoft και στης Sygic αναζήτηση στα βγάζει

http://prntscr.com/cdbgo8

http://prntscr.com/cdbieg

Η συζήτηση που δεν είχε σχέση με τον τίτλο του θέματος μεταφέρθηκε στο θέμα [Off topic] [Windows 10 Mobile] Προτάσεις Εφαρμογών.

Παρακαλώ να αποφεύγουμε τα off topic μηνύματα ή να απευθυνόμαστε στο σωστό θέμα. :)

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Το επανεφεραν χωρίς να κατεβαίνει ακόμα.

24 ώρες και βάλε και ακόμα τίποτα. Τρομερή δουλειά θα ετοιμάζουν.

Edited by kostasw

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών