MadMaxS Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Το Taxibeat πήρε update στα 10άρια. Έγινε αλλαγή στο όλο UI της εφαρμογής. Τουλάχιστον τώρα -αν και χειροκίνητα (γιατί δεν μου τους εμφανίζει στο χάρτη)- μου εμφανίζει τους οδηγούς. Κάτι είναι κι'αυτό. Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 (edited) Αναβάθμιση για το instagram και πλέον δεν είναι beta, και σύντομα ανακοίνωσε το facebook ότι έρχονται καινούριες εφαρμογές για κινητό και υπολογιστή(για υπολογιστή μόλις βγήκε άντε και το messenger) Edited April 28, 2016 by andreas443 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Σε τι store είσαι, διότι σε εμένα ακόμα η beta υπάρχει. Στους υπολογιστές πάντως εμφανίστηκε μη-beta έκδοση για facebook και έχει εμφανιστεί αλλού και το messenger. Λογικά μέσα στην ημέρα θα είναι διαθέσιμα παντού... Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 θα είναι σαν ενημερώσεις ή πρέπει να τις βρούμε πάλι στο store εν τέλη; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 To facebook στον υπολογιστή το κατέβασα από το store και μετά το είχα δύο φορές... το beta και το καινούριο. Άρα λογικά δεν θέλει update αλλά κατέβασμα από την αρχή. Η εφαρμογή είναι ολόιδια, απλά λογικά η beta θα σταματήσει να δέχεται υποστήριξη... Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Σε τι store είσαι, διότι σε εμένα ακόμα η beta υπάρχει. Στους υπολογιστές πάντως εμφανίστηκε μη-beta έκδοση για facebook και έχει εμφανιστεί αλλού και το messenger. Λογικά μέσα στην ημέρα θα είναι διαθέσιμα παντού... Το instagram όταν έκανα έλεγχο για ενημέρωσης μου το βρήκε σαν beta το έκανα ενημέρωση και μετά στο μενού με τις εφαρμογές το είχε σκέτο χωρίς το beta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Για τον υπολογιστή δε με πολυ απασχολεί. Στο κινητό ας πούμε έχω και τα 2....Από κει και πέρα τι γίνεται είναι το θέμα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Facebook launches new Windows 10 apps for Facebook, Instagram, and Messenger http://mspoweruser.com/facebook-launches-new-windows-10-apps-facebook-instagram-messenger/ Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Βγήκε το messenger για τα windows 10. Την κατέβασα πριν 5 λεπτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Βγήκε το messenger για τα windows 10. Την κατέβασα πριν 5 λεπτά Μήπως εννοείς για c? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Μήπως εννοείς για c? Για PC λογικά ναι. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Στο Pc που τα κατέβασα Το facebook είναι κομπλέ και το messenger όπως πρέπει αλλα δεν έχει κλήση,βιντεοκληση και το μπάσκετ. Αυτά προς το παρόν. Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι παιδιά, ο μετρητής δεδομένων πόσο αξιόπιστος είναι ;; Γιατί η εφαρμογή WHAT'S UP BY COSMOTE που έχω λέει τώρα 50mb ότι ξόδεψα και όταν πάω στο data usage λέει 93mb. Ξέρετε τι παίζει ;; Αλλιώς μετράει το ένα και αλλιώς το άλλο ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimisvog Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Αυτό που με ενοχλεί ιδιαίτερα στην εφαρμογή είναι οτι δεν μπορείς να κάνεις εγγραφή μόνο με αριθμό τηλεφώνου στο Messenger, όπως γίνεται στο Android και εγώ που δεν έχω Facebook αδυνατώ να το χρησιμοποιήσω. Ξέρει κανείς κανένα κόλπο ώστε να τα καταφέρω; Ενώ σε Android κινητο είμαι εγγεγραμμένος χωρίς λογαριασμό Facebook, δεν μπορω να συνδεθω απο Windows 10 και Windows 10 Mobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι παιδιά, ο μετρητής δεδομένων πόσο αξιόπιστος είναι ;; Γιατί η εφαρμογή WHAT'S UP BY COSMOTE που έχω λέει τώρα 50mb ότι ξόδεψα και όταν πάω στο data usage λέει 93mb. Ξέρετε τι παίζει ;; Αλλιώς μετράει το ένα και αλλιώς το άλλο ;; Ένα συχνό λάθος που γίνεται είναι η μέρα που δηλώνουμε να μηδενίσει. Τσέκαρέ το Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 πολύ καλό το καινούριο Instagram.Δουλεύει όπως θα έπρεπε πλέον. Να είχε και το live tile που έχει το 6tag και θα ήταν η καλύτερη υλοποίηση. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Η Χρήση δεδομενων κάθε φορά που κάνει επανεκίνηση το κινητό χάνει τις ρυθμίσεις στο 950 Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 το messenger σας δουλεύει καλά; Από χθες το βράδυ,όταν είμαι σε μια συνομιλία και έρχεται νέο μήνυμα,πρέπει να πάω πίσω και να ξαναμπώ στην συνομιλία για να το δω... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 το messenger σας δουλεύει καλά; Από χθες το βράδυ,όταν είμαι σε μια συνομιλία και έρχεται νέο μήνυμα,πρέπει να πάω πίσω και να ξαναμπώ στην συνομιλία για να το δω... Το ίδιο πρόβλημα και σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Το ίδιο πρόβλημα και σε μένα. αν είναι τουλάχιστον να πάρουμε την uwp εφαρμογή σύντομα,χαλάλι :lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Free Office Suite App για τα 10ρια μας να κάνει edit,υπάρχει; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 μα το κανονικόoffice ειναι free ,γιατί ψάχνεις κάτιάλλο... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 μα το κανονικόoffice ειναι free ,γιατί ψάχνεις κάτιάλλο... Δεν κάνει edit,φίλε μου. Mόνο viewer είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Δεν κάνει edit,φίλε μου. Mόνο viewer είναι. Στα κινητά κάνει κανονικά edit μέχρι στα 10ιντσα. Σε ποια συσκευή δεν σου έκανε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Στα κινητά κάνει κανονικά edit μέχρι στα 10ιντσα. Σε ποια συσκευή δεν σου έκανε; κανει κανονικά,όσες φορες το δούλεψα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts