testatos Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Έχω και εγώ το ίδιο ακριβώς θέμα.. Ακυρώθηκε την πρώτη φορά το εμβασμα, κάνω δεύτερη προσπάθεια εχτές αλλά πάλι τα ίδια.. Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk Αφου λεει το μήνυμα οτι απο τον αλλο μηνα ξανα...Και ειναι για ολους τους πελατες στην πειραιως οχι μονο σε μερικους.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Bank Account Transfer Complete Dear ******** ********* The transfer from your bank account to your PayPal account for the amount of ***.00 EUR is now complete. The funds are now reflected in your PayPal account balance. Yours sincerely, PayPal :cool: - απο Εθνικη παντως μπορεσα και φορτωσα προχτες NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Μετέφερα τα χρήματα στην εθνική και έστειλα μια χαρά το εμβασμα στην revolut. Οπότε ήταν θέμα Πειραιώς. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 παιδια πως ξεπερναμε το ετησιο οριο των 2500€ στο PayPal? (αποστολες χρηματων) ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 παιδια πως ξεπερναμε το ετησιο οριο των 2500€ στο PayPal? (αποστολες χρηματων) :rolleyes: - για ριξε μια ματια σε αναλογη περιπτωση τι μπορει να γινει: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=90440 NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 :rolleyes: - για ριξε μια ματια σε αναλογη περιπτωση τι μπορει να γινει: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=90440 ευχαριστω! αυτο το ξερω εχω στειλει τα εγγραφα που ζητανε..θελω να αυξησω αυτο το οριο των 2500 ετησιο ..τους εγραψα και δεν μου απαντανε... ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosc4 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Με την revolut θα έχουμε θέμα τώρα;; λογο Αγγλίας;; Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_robocop Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Με την revolut θα έχουμε θέμα τώρα;; λογο Αγγλίας;; Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απ'ότι λένε θα πάρει 2 χρόνια μέχρι να ολοκληρωθεί η έξοδος της Αγγλίας από την ευρωζώνη. Άρα μπορεί να μην έχουμε cc έως τότε. Και επίσης οι Αγγλοι είναι τόσο κουφάλες που μπορεί να διατηρήσουν όλα τα προνόμια και απλά να μη δίνουν φράγκο στην ευρώπη. Εκτίμησή μου. Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Η Αγγλία δεν ήταν στην ευρωζώνη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosiq Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 καλησπερα το εχω παθει δυο φορες μου εχουν κοψει το εμβασμα ο λογος ειναι απο οτι τους πηρα τηλ μου ειπαν οτι εχει μπλαφον ενα οριο χρηματων για εμβασματα στο εξωρερικο η τραπεζα πειραιος αρα πρεπει να περιμενεις παλι πρωτη του μηνα να ξεκινησει παλι τα εμβασματα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSan Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Δοκίμασε κανείς το LeuPay Wallet (είναι app για android) ? δίνει IBAN στην Satabank στην Mάλτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Και επίσης οι Αγγλοι είναι τόσο κουφάλες που μπορεί να διατηρήσουν όλα τα προνόμια και απλά να μη δίνουν φράγκο στην ευρώπη. Εκτίμησή μου. :cool: - να δω ποσο θα φθασει τελικα η ισοτιμια της λιρας με το ευρω, απο το ebay.co.uk μια τα αυξημενα μεταφορικα, μια η ισοτιμια η αγορα ειναι συνηθως λιγο ασυμφορη-οσον αφορα το αλλο που ειπες ολο και καποιο τροπο θα σκεφτουν (!) NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 οταν κατεβαζεις το revolut σου δινει καρτα mastercard που τη βλεπεις μεσω της εφαρμογης κανονικα με τους αριθμους της και αν θελεις εχει επιλογη να σου τη στειλουν και σε κανονικη φυσικη καρτα δωρεαν. κανεις top up κανονονικα με εμβασμα και πας στο paypal κανεις add card και προσθετεις την καρτα σου κανονικα οπως και μια οποιαδηποτε αλλη καρτα.... και μετα απο αυτο μην ξεχασετε τη μετατροπη συναλλαγματος να ην κανει το revolut γιατι ειναι δωρεαν δεν εχει εξοδα συναλλαγματος και οχι η paypal καλησπερα εκανα request και εβαλα 170 ευρω μεσα και ειδα οτι μου κρατησε προμηθεια 6,13 ευρω! και οταν καναμε την αγορα του κινητου απο το mini deal κρατησε και περιπου 1,41 ευρω για την μετατροπη , υπηρχε πιθανοτητα να μην πληρωνα προμηθεια συναλαγματος; επισης αμα ειχα βαλει την καρτα της revolut στο pay pall και εκανα την συναλλαγη θα γλυτωνα την προμηθεια; τελος μετατροπη απο eyro σε usd ποση ειναι; , τεραστια η προμηθεια των 6,13+1,41 ευρω! τι μπορω να κανω; θα πληρωνα 1 ευρω για να γεμισω την revolut και μετα (επειδη δεν εχω περασει την καρτα revolut 1,50 ευρω θα μου επαιρνε για να τσεκαρει οτι η καρτα ισχυει και μετα θα μου τα επεστρεφε ) και μετα πως θα επελεγα την μετατροπη του συναλλαγματος να γινει απο την revolut που ειναι και δωρεαν; . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Καλησπέρα,υπαρχει πρόβλημα με τη revolut ; Έχω βάλει 50 ευρώ αλλά δεν μπορώ να αγοράσω ούτε από ebay με paypal ούτε από aliexpress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Καλησπέρα,υπαρχει πρόβλημα με τη revolut ; Έχω βάλει 50 ευρώ αλλά δεν μπορώ να αγοράσω ούτε από ebay με paypal ούτε από aliexpress. Δοκιμασες log-out και ξανα log-in στην εφαρμογη να δεις αμα αλλαξαν τα στοιχεια της καρτας σου; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Έχω μπει και έχω βγει 50 φορές από το πρωί στο app της revolut αλλα τίποτα... Αυτό που μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση είναι ότι δεν απαντανε και στο support τους. Συνήθως αυτοί μέσα σε 15 λεπτά το πολύ είχαν απαντήσει . Τώρα ούτε καν απαντούν και ούτε καν φαίνονται on line. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Μπορώ να καταχωρήσω μια paysafe κάρτα, στο PayPal; Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Έχω μπει και έχω βγει 50 φορές από το πρωί στο app της revolut αλλα τίποτα... Αυτό που μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση είναι ότι δεν απαντανε και στο support τους. Συνήθως αυτοί μέσα σε 15 λεπτά το πολύ είχαν απαντήσει . Τώρα ούτε καν απαντούν και ούτε καν φαίνονται on line. μαλλον εχει κολλησει το κινητο του κανε επανεκκινηση στο κινητο σου και στην εφαρμογη και ξανα προσπαθησε , ωχ ελπιζω να μην εχει αλλαξει κατι.. 3-5 εργασιμες ημερες δεν χρειαζεται να μπουνε τα χρηματα; απο τι τραπεζα τα εστειλες; εγω με πειραιως που ειχα στειλει πριν 1-2 μηνες μπηκανε αμεσα μεσα σε 2-3 ημερες και δεν το περιμενα , δεν εχω δοκιμασει με αλλη τραπεζα να πω την αληθεια , αλλα τωρα απο 1/7 θα μπορω να ξανα στειλω εμβασμα στο εξωτερικο διοτι για τον ιουνιο εχει εξαντληθει το οριο εμβασματων στην πειραιως, δηλαδη ελεος! και τον προηγουμενο μηνα το ιδιο μου ειχανε πει , καλα ολοι πειραιως εχουνε και εξανλτειτε το οριο; . Γιατι σε αλλες τραπεζες να μην γινεται αυτο; . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Όλα o.k. με revolut. Μου απάντησαν από το support, με κατεύθυναν και κάνοντας ξανά log out και log in μου άλλαξαν τα στοιχεία της ηλεκτρονικής κάρτας ( ccv και expire date ) . Όλα καλά, αγορασα από aliexpress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSan Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Σήμερα διάβασα ότι η moneysafe card είναι υπό των cc. Συγκεκριμμένα απο 6/7 θα απενεργοποιηθεί η μεταφορά απο κάρτα σε κάρτα και θα υπάρξει ο περιορισμός των 60Ε/ημέρα. Ξέρει κανείς αν θα περιορίσει και τις αγορές σε κάρτες που είναι linked στο paypal? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 η σελίδα των Hawkers μας ρίχνει άκυρο λόγω cc? Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 (edited) Καλημέρα, μπορω να συνδέσω λογαριασμό στο paypal? Εχω ήδη συνδεδεμένη κάτρτα και παω να συνδεσω λογαριασμό και τρωω ακυρο ( Περαιως Καρτα & Λογιαριασμος) Παω Link a bank βαζω IBAN, και στο τελος "Sorry, we’re unable to link that bank because it is disabled. Please try another bank." Το έχουν κόψει λογω CC ή δεν δεχονται την Πειραιως σαν τραπεζα? Εχω και Amex να δοκιμάσω με αυτο? Θα παιξει? ( μπα.. μολις δοκιμασα, πάλι το ιδιο "Sorry, we’re unable to link that bank because it is disabled. Please try another bank.") Edited July 9, 2016 by bpapad81 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nipapa Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Καλημέρα, μπορω να συνδέσω λογαριασμό στο paypal? Εχω ήδη συνδεδεμένη κάτρτα και παω να συνδεσω λογαριασμό και τρωω ακυρο ( Περαιως Καρτα & Λογιαριασμος) Παω Link a bank βαζω IBAN, και στο τελος "Sorry, we’re unable to link that bank because it is disabled. Please try another bank." Το έχουν κόψει λογω CC ή δεν δεχονται την Πειραιως σαν τραπεζα? Εχω και Amex να δοκιμάσω με αυτο? Θα παιξει? ( μπα.. μολις δοκιμασα, πάλι το ιδιο "Sorry, we’re unable to link that bank because it is disabled. Please try another bank.") Και εγώ τα ίδια έπαθα χθες, αλλά τους έστειλα mail και επικοινώνησαν μαζί μου τηλεφωνικά και μου ζήτησαν να τους στείλω ένα αποdεικτικό ταυτότητας (διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης) και ένα πρόσφατο statement τράπεζας που να φαίνονται τα στοιχεία μου και το IBAN, για να μου επιτρέψουν να συνδέσω λογαριασμό. Τα έστειλα και περιμένω... Εν τω μεταξύ έχω μια απορία βρε παιδιά που δημιουργήθηκε από την πιο πάνω διαδικασία. Πριν από λίγο καιρό, έκανα μια αγορά από Αγγλία και πλήρωσα με Paypal & Revolut. Επειδή όμως αυτό που αγόρασα είχε εξαντληθεί, το κατάστημα μου επέστρεψε τα λεφτά (refund) και μπήκαν αυτόματα στη Revolut, χωρίς εγώ να κάνω τίποτα. Την περασμένη εβδομάδα, αγόρασα κάποια πράγματα από Ελλάδα και πλήρωσα με Paypal και Alpha MCard, αλλά επειδή ένα από αυτά τα πράγματα βρισκόταν σε ελλειψη, το κατάστημα μου επέστρεψε το ποσό, αλλά μπήκε στο balance και όχι στην κάρτα. Τους έχω ρωτήσει 3 φορές στο Paypal, αλλά δεν έχω βγάλει άκρη. Μου λένε ότι όταν κάποιος σου στέλνει λεφτά, αυτόματα μπαίνουν στο balance. Τι ισχύει τελικά? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotron Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Και εγώ τα ίδια έπαθα χθες, αλλά τους έστειλα mail και επικοινώνησαν μαζί μου τηλεφωνικά και μου ζήτησαν να τους στείλω ένα αποdεικτικό ταυτότητας (διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης) και ένα πρόσφατο statement τράπεζας που να φαίνονται τα στοιχεία μου και το IBAN, για να μου επιτρέψουν να συνδέσω λογαριασμό. Τα έστειλα και περιμένω... Εν τω μεταξύ έχω μια απορία βρε παιδιά που δημιουργήθηκε από την πιο πάνω διαδικασία. Πριν από λίγο καιρό, έκανα μια αγορά από Αγγλία και πλήρωσα με Paypal & Revolut. Επειδή όμως αυτό που αγόρασα είχε εξαντληθεί, το κατάστημα μου επέστρεψε τα λεφτά (refund) και μπήκαν αυτόματα στη Revolut, χωρίς εγώ να κάνω τίποτα. Την περασμένη εβδομάδα, αγόρασα κάποια πράγματα από Ελλάδα και πλήρωσα με Paypal και Alpha MCard, αλλά επειδή ένα από αυτά τα πράγματα βρισκόταν σε ελλειψη, το κατάστημα μου επέστρεψε το ποσό, αλλά μπήκε στο balance και όχι στην κάρτα. Τους έχω ρωτήσει 3 φορές στο Paypal, αλλά δεν έχω βγάλει άκρη. Μου λένε ότι όταν κάποιος σου στέλνει λεφτά, αυτόματα μπαίνουν στο balance. Τι ισχύει τελικά? Ότι και να ισχύει, έχεις τα λεφτά σου. Από εκεί και πέρα, για πιο λόγο το ψάχνεις ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Και εγώ τα ίδια έπαθα χθες, αλλά τους έστειλα mail και επικοινώνησαν μαζί μου τηλεφωνικά και μου ζήτησαν να τους στείλω ένα αποdεικτικό ταυτότητας (διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης) και ένα πρόσφατο statement τράπεζας που να φαίνονται τα στοιχεία μου και το IBAN, για να μου επιτρέψουν να συνδέσω λογαριασμό. Τα έστειλα και περιμένω... Εν τω μεταξύ έχω μια απορία βρε παιδιά που δημιουργήθηκε από την πιο πάνω διαδικασία. Πριν από λίγο καιρό, έκανα μια αγορά από Αγγλία και πλήρωσα με Paypal & Revolut. Επειδή όμως αυτό που αγόρασα είχε εξαντληθεί, το κατάστημα μου επέστρεψε τα λεφτά (refund) και μπήκαν αυτόματα στη Revolut, χωρίς εγώ να κάνω τίποτα. Την περασμένη εβδομάδα, αγόρασα κάποια πράγματα από Ελλάδα και πλήρωσα με Paypal και Alpha MCard, αλλά επειδή ένα από αυτά τα πράγματα βρισκόταν σε ελλειψη, το κατάστημα μου επέστρεψε το ποσό, αλλά μπήκε στο balance και όχι στην κάρτα. Τους έχω ρωτήσει 3 φορές στο Paypal, αλλά δεν έχω βγάλει άκρη. Μου λένε ότι όταν κάποιος σου στέλνει λεφτά, αυτόματα μπαίνουν στο balance. Τι ισχύει τελικά? Περιπτωση πρωτη, τα χρηματα μετα απο refund μπηκαν στην καρτα απο την οπεια ειχαν πληρωθεί. Πολυ σωστα. Περίπτωση δευτερη, η ελληνικη Εταιρεία δεν εκανε refund , αλλα απλα σου εστειλε καποια χρηματα. Οταν καποιος σου στελνει, και οχι σου επιστρέφει, χρηματα, τοτε αυτα μπενουν στο balance. Και παλι σωστα Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts