Jump to content

jon_robocop

Members
  • Δημοσιεύσεις

    405
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jon_robocop

  1. Απολογισμός android 11. 1ον :Ξεχνάμε το mi10 lite σαν ξυπνητήρι, εξάλλου εξαρχής είχε το κουσούρι να μην ενεργοποιείται με το ξυπνητήρι και έπρεπε να κάνεις προγραμματισμένη ενεργοποίηση, η οποία με το update πλέον δε δουλεύει. Και 2ον: Μας γίνεται συνήθεια η εισαγωγή 4ψήφιου pin η patern σχεδόν κάθε φορά που ανοίγουμε την οθόνη αφού στις ρυθμίσεις το δαχτυλικό αποτύπωμα είναι κολλημένο με αυτά τα 2. Και ευχαριστώ να λέμε γιατί διάβασα ότι άλλες συσκευές έπαθαν μεγάλη συμφορά μετά το 11...
  2. Ναι. Τώρα δεν έχω καταλάβει, άλλες φορές ζητάει κι άλλες ανοίγει μόνο με το αποτύπωμα.
  3. Adroid 11 από χθες. Να το βράσω.. Ανούσιες αλλαγές στις ρυθμίσεις, στην εμφάνιση. Για το ξεκλείδωμα πλέον θέλει εκτός από δαχτυλικό αποτύπωμα και pin η pattern. Οι ειδοποιήσεις που έβλεπες όταν κατέβαζες τη μπάρα πήγαν περίπατο. Μεγάλωσαν τα εικονίδια στη μπάρα ρυθμίσεων και τα έκαναν πιο δυσδιάκριτα...
  4. Εγώ θα σου πρότεινα να πας σε μια πιο "βαριά" μάρκα αφού θα δώσεις τόσα λεφτά. HP συγκεκριμένα. Εγώ πήρα αυτό https://www.skroutz.gr/s/27037332/HP-Pavilion-15-ec1062nw-Ryzen-5-4600H-8GB-256GB-GeForce-GTX-1050-FHD-W10.html με 800€ και το έχω λατρέψει. Έχει και πιο ανεβασμένα η HP, ρίξε μια ματιά.
  5. Επίσης με ξεπερνάει που έχουν κάνει unboxing και review μέχρι και στις παντόφλες της blackview αλλά για το λουλούδι μας ούτε λόγος!:p
  6. Εμείς κι εμείς απ'ότι φαίνεται πήραμε αυτή τη συσκευή.. Κι έχεις και την κ...λα την cosmote που μας έχει εκτός λίστας 5G μη χέσω ενώ έχει το mi10T lite με την παλιοIPS του...
  7. Εγώ παρήγγειλα αυτό https://www.aliexpress.com/item/1005001613048750.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4d2ffnEA Άμα έρθει ποτέ θα σου πω :frog:
  8. https://www.xtech.gr/smartphones-and-accessories/tempered-glass/specs/65f-,Xiaomi-Mi-10-Lite/64f-,Xiaomi/stock_status,7/
  9. Μόλις έβαλα το τζαμάκι 9H της Nillkin. Απλά τέλειο, εφαρμογή, αίσθηση, μέχρι και το δαχτυλικό αποτύπωμα δουλεύει χωρίς να το ξαναπεράσω. ΥΓ. η τιμή του έπεσε κι άλλο, 275 + 4 μεταφορικά πλέον!
  10. Γιατί πίστευα ότι το gorilla glass θα ήταν το ίδιο καλό με του nubia μου που έμεινε αγρατσούνιστο επί 2 χρόνια.
  11. Χμ.. Δυστυχώς το gorilla glass της xiaomi δε λέει και πολλά, σήμερα παρατήρησα τις πολύ λεπτές γραμμές που σχηματίστηκαν στην οθόνη καθαρίζοντάς την. Αμέσως παρήγγειλα tempered glass της Nillkin , μόλις το βάλω θα σας πω εντυπώσεις.. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατ εμέ αξίζει και παρααξίζει. Από bestprice θα το βρεις κάτω από 300€ και η μπαταρία βγάζει τη μέρα. Και γενικά το κινητό σφυράει.
  12. Ναι, λάθος νήμα παιδιά, το ΜΙ10 lite έχω.
  13. Το πήρα 297€ από Αθήνα έκδοση 6/128. Νομίζω ότι θα με συντροφεύσει χαλαρά για τα επόμενα 3 χρόνια τουλάχιστο χωρίς πρόβλημα. Τεράστιο ατού για μένα η οθόνη, χρώματα, φωτεινότητα και amoled. Μπαταρία πιστεύω για αυτούς που κάνουν βαριά χρήση 1 μέρα θα τη βγάζει. Εγώ το πάω χαλαρά και το βράδυ είμαι στο 40% οπότε και ξαναγεμίζω. Κάτι αρνητικό δεν έχω εντοπίσει μέχρι στιγμής.
  14. Το έχω εγώ εδώ και 3 μέρες. Το κινητό είναι πολύ καλό αλλά γιατί να αλλάξεις αυτό που έχεις, καινούργιο είναι ακόμη..
  15. Απ'οτι φαίνεται είμαι ο μόνος που πήρε το 5G... Πρώτη μέρα χρήσης σήμερα, θέλει δουλειά ακόμη για να το στήσω όπως θέλω. Πρώτες εντυπώσεις. Στυλάτο κινητό, βολικό στο χέρι. Οθόνη amoled όλα τα λεφτά, και χαίρομαι που δεν είναι κυρτή.Η μπαταρία αν και μικρότερη από το 4G μου φαίνεται πολύ δυνατή, όλη μέρα σκάλισμα και είναι στο 75%. Επειδή δεν αλλάζω συχνά συσκευή πήρα το 5G από τώρα μια και ακούγεται ότι θα ξεκινήσει το 2021, 297€ θεωρώ ότι είναι πολύ καλή τιμή για τέτοιο κινητό.
  16. jon_robocop

    ZTE Nubia M2

    Το κεφάλαιο nubia κλείνει για μένα. Παρήγγειλα το xiaomi mi 10 lite 5G.
  17. jon_robocop

    ZTE Nubia M2

    Παρών. Μόνο παράπονο η χαμηλή ένταση στο ακουστικό αλλά με ένα headset λύνεται. Αγρατσούνιστο χωρίς τζαμάκι και το δικό μου. Κάποια κουσούρια με ειδοποιήσεις - απώλεια ρυθμίσεων τα συνήθισα πια και δε με ενοχλούν. Γενικά θεωρώ πως ήταν καλή αγορά.
  18. jon_robocop

    ZTE Nubia M2

    Είναι γνωστό το κουσούρι που έχει με τις ειδοποιήσεις. Εγώ έχω εγκαταστήσει το NoLed και συνήθως δουλεύουν οι ειδοποιήσεις του , συμπερλαμβανομένου και του Viber. Αλλά δεν είναι η συσκευή που θα την ρυθμίσεις και θα ξενοιάσεις, που και που χάνει τους ήχους που ρύθμισες, απενεργοποιεί εφαρμογές που τους έδωσες άδεια κλπ.
  19. 300? Και γιατί δε παίρνεις μια samsungάρα?
  20. jon_robocop

    ZTE Nubia M2

    Παίζει νά 'μαι απ' τους λίγους που έχω ακόμα το κινητό, δεν κουνιέται φύλλο στο thread :p. Τέλος πάντων μου προκαλεί εντύπωση που κανένας δεν ανέφερε ποτέ το πρόβλημα με την κλήση στο 100, καλείς 100 και το ρημάδι παίρνει αυτόματα το 112 (αριθμός έκτακτης ανάγκης). Διάβασα στο φόρουμ της xiaomi για το ίδιο πρόβλημα σε συακευή και ότι η λύση είναι να καλέσεις στο 1000. Όταν το ξαναχρειαστώ θα το δοκιμάσω.
  21. jon_robocop

    ZTE Nubia M2

    Παραλίγο να μου κάνω δώρο νέο κινητό αλλά τη γλίτωσε στο παρα τρίχα το nubia :p. Ξαφνικά λοιπόν απενεργοποιήθηκε το gboard και δε μου άνοιγε πληκτρολόγιο πουθενά, ούτε sms. messenger, instagragram , browser! Πριν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων λοιπόν ( που δεν ξέρω αν θα έπιανε, χρησιμοποίησα τη φωνητική πληκτρολόγηση που λειτουργούσε, αναφώνησα "πληκτρολόγιο" και κατέβασα/εγκατέστησα το cheetah keyboard και σώθηκε. Software του κ..ου..
  22. jon_robocop

    ZTE Nubia M2

    Η κεραία του πάντως δεν είναι στην top κατηγορία.. Για πολλοστή φορά έμεινα με 0 δίκτυο ενώ γύρω μου σερφάριζαν ανενόχλητοι :p
  23. jon_robocop

    ZTE Nubia M2

    Πέθανε το νήμα :p ή το πετάξανε οι περισσότεροι, ή είναι το πιο απροβλημάτιστο κινητό :p
  24. jon_robocop

    ZTE Nubia M2

    Από την ταχύτητα browsing είστε ευχαριστημένοι? Είτε σε wifi είτε με δεδομένα πολλές φορές είναι αργό στην απόκριση..
×
×
  • Create New...