Jump to content

steliosnats

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About steliosnats

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

steliosnats's Achievements

  1. steliosnats

    iPhone X

    Ναι. Αψογη...αψογος κ ο τυπος. Επαγγελματιας!!!! Ειχε ενα μαραφέτι π μετεφερε τα δεδομενα της μιας οθονης στην αλλη. Ισως για αυτο δουλεψε.
  2. steliosnats

    iPhone X

    Τελικα δουλευουν ολα με γνησια μεταχειρισμενη. Και face id χωρις να το ξανασεταρω κ truetone!
  3. steliosnats

    iPhone X

    Ναι αλλα αυτο τι λογικη εχει? Πιο λογικο μου φαινεται να θελει σεταρισμα απο την αρχη. Γτ εγω εχω ενα κινητο κλειδωμενο με το προσωπο μου. Πεφτει στα χερια σου. και την οθονη να αλλαξεις πως να ανοιξει??αφου θελει το προσωπο μου. Λογικα θα ζητήσει κωδικο και θα θελει σεταρισμα. Δεν το έχω διαβάσει αλλα λογικη υποθεση μ ακουγεται.
  4. steliosnats

    iPhone X

    Ναι καταλαβα. True tone ουτε οι κινεζικες ειχαν. Το face id γιατι οχι??αφου ειναι γνησια η οθονη?? Υγ. Ποια περιοχη εισαι??να ερθω εγω😊😊😊😊😊
  5. steliosnats

    iPhone X

    Εστειλα μνμ...τα ειχα δει αλλα ήμουν επιφυλακτικος λογω τιμής. Παρολα αυτα ισως το ρισκαρω. Που λες να παω για τοποθετηση αν ειναι οκ??
  6. steliosnats

    iPhone X

    Δεν έλεγα 200 να μαι ειλικρινής. Αλλα για 120-140 η όποια εχει δοκιμασει καποιος. Λες ε?? Και πως ειμαστε σιγουροι οτι πουλαει γνησιες ο τυπος στο ινσομνια??
  7. steliosnats

    iPhone X

    Α δε μίλησα για μεταχειρισμένη. Ουτε π το σκεφτηκα. Αλλα για καινουρια μη αυθεντικη.
  8. steliosnats

    iPhone X

    Καλησπερα. Επειδή θελει αλλαγη η οθονη αλλα δεν υπάρχουν χρηματα και δε μου παει η καρδια κ δεν εχω φυσικα γιαασγ να δωσω 400 ευρω σε κινητο 4ετιας και.. Εχει δοκιμασει κανεις καποια ιμιτασιον (τυπου fixers ή κατι παρόμοιο) των 120-200 ευρώ και να ναι ικανοποιημενος??? Προφανως κ δε θα ναι το ιδιο ποτε ξανα το κινητο μου. Αλλα εχω χωνέψει οτι θα πεσει η ποιοτητα της οθονης αλλα δε θα το αλλαξω ακόμα το κινητο. Οποτε αν καποιος εχει δοκιμασει κατι θα το εκτιμουσαμ ευχαριστω πολυ.
  9. Σε αυτές κατεληξα βαση μπατζετ και δυνατοτητων!
  10. Ο λογος;;; λιγο π διάβαζα έχει ελαφρως χειρότερη καμερα...καλυτερο επεξεργαστη... σκεψου μια νορμαλ χρηση viber messenfer κλπ με ελαχιστα παιχνιδια τυπου candy crash..
  11. Καλησπερα.να ρωτησω κατι..διαβαζω ξαναδιαβαζω κ δεν μπορω να αποφασισω .. Απο οτι βλεπω ειναι στην ιδια τιμη... Μεταξυ poco x3 nfc και poco x3 pro τι ηα διαλεγατε;;
  12. Σε ομεν κατεληξα κ εγω.. ευχαριστω πολυ
  13. καλησπερα σε ολους. να κανω μια ερωτηση. ενδιαφερομαι για αγορα λαπτοπ. χρηση απο ολα. gaming, ταινιες, βιντεο τα παντα ολα. μπατζετ γυρω στο 1500... αναρωτιεμαι αν θα με καλυψει το 15αρι η πρεπει να παω σε 17.. για αρχη εχω σταμπαρει αυτο. lenovo legion y740-17irh αξιζει σε αυτα τα λεφτα η lenovo? μηπως πρεπει να παω σε αλλη μαρκα λογω ποιοτητας κατασκευης και σερβις?? και αν ναι υπαρχει καποια προταση?? προφανως με ανεξαρτητη καρτα γραφικων ετσι? ευχαριστω πολυ.
  14. Οκ τα έκλεισα κ θα ενημερώσω..τι ειναι ο dialer της Google??
×
×
  • Create New...