Kozi0 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Τελική κατάληξη ---> Huawei P8! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so93 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Όντας καινούριος τόσο στο φόρουμ όσο και στο αντικείμενο, με ελάχιστη εμπειρία χρήσης (ιδιαίτερα στα κινέζικα κινητά), αποφάσισα να ανοίξω αυτό το thread προκειμένου να αποκτήσω μια συνολικότερη αντίληψη πρώτα και κύρια για τα SoC μιας και οι επιδόσεις είναι το κύριο κριτήριο για την αγορά κινητού κατά την άποψή μου. Θεωρώ αυτό, πρώτα και κύρια γιατί αν παλιώσει ένα κινητό μετά από 2 χρόνια το μόνο που σε νοιάζει είναι οι επιδόσεις του. Να μην κολλάει να μην κάνει reboot και τα ρέστα. Άρα λοιπόν βαζω τις επιδόσεις όχι όσον αφορά για το ποιό είναι πιο γρήγορο αλλά για πιο μακροπρόθεσμη χρήση. Επιπλέον όταν χαζεύω στα γνωστά κινεζομάγαζα βλέπω όλη την ώρα ΜΤΚ6580,6580Α,6580Μ,6735,6753 κτλ κτλ μη κατανοώντας πιο απ'όλα αυτά είναι πρωτιμότερο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όταν γκουγκλάρω στο ίντερνετ τα συγκεκριμένα SoC πολλές φορές να μη βρίσκω καμιά χρήσιμη πληροφορία. Και επειδή ξαναεπαναλαμβάνω δεν έχω καμία εμπειρία χρήσης θεωρώ πως μέλη με μεγάλη εμπειρία χρήσης θα μπορούσαν να βοηθήσουν. iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 παρε το xiaomi redmi note 3 pro με snapdragon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so93 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 παρε το xiaomi redmi note 3 pro με snapdragon Δεν διαφωνώ! Αυτό θέλω να πάρω έτσι κι αλλιώς απλά την όλη κουβέντα την ανοίγω καθαρά για λόγους κατανόησης από την μεριά των γνωστών κινέζικων SoC και μετέπειτα τη σύγκρισή τους και με άλλες εταιρίες όπως και η Qualcomm. Κυρίως δηλαδή εγκυκλοπαιδική ανάλυση του ζητήματος :p iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolio Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Καλησπέρα παιδιά Θέλω να αγοράσω ένα SmartWatch από aliexpress. Έχω το LG G4. Έχει άπειρα αλλά θέλω να πάρω ένα καλούτσικο.. Δλδ να δώσω από 50 έως 70 ευρώ. 2 μάρκες που βλέπω πως είναι "αξιόπιστες" είναι α) Lemfo και β) IWO Όποιος ξέρει ας πει καμιά γνώμη.. Ευχαριστώωω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsahmatsis Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Και εγώ έψαχναν για smartwatch και είχα κατασταλάξει στο νέο iwown i7 λόγω σχετικά μεγάλης αυτονομιας. Έχει και heart rate. Το κακό είναι οτι δεν έχουν βγει ακόμα reviews. Θα το παράγγειλω προς το τέλος του μήνα γιατί τώρα έχουν κινεζική πρωτοχρονιά. Αυτά.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 παιδια θελω την γνωμη σας ποιο απο τα δυο στα 110 € και τα δυο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janpap08 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Όντως....:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 απο τα δυο το παρις ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Μεταφέρθηκε στο σωστό μέρος. Συνεχίζετε εδώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testarossa Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Θα έπαιρνα χθες το g4 dual αν ήταν active dual. Δεν είναι όμως και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι που να έχει: 2 active Sims memory card ή έστω 32 + gb room ανθρώπινο sar είδα πχ κάποια huawei αλλά ενώ είναι απίστευτα σε υλικά κατασκευής το sar με αποτρέπει. τέλος,θέλω πολύ καλή φωτογραφική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LIVERPOOLMAN Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Παιδια ειμαι αναμεσα σε τρια κινητα..Εχω ενα lenovo a806 το golden warrior...Αν ειναι να το αλλαξω θελω να παρω κατι διαφορετικο και ανωτερα σε ποιοτητα γιατι κατα τα αλλα δεν εχω παραπανω απο αυτο(8πυρηνο,13μπ καμερα κτλ). Ειμαι αναμεσα σε ενα blackberry z30 (μεταχειρισμενο στα 200) απο μελος εδω μεσα,i phone 5s παλι ετσι σχεδιο αλλα δεν εχω βρει ατομο και μετα για καινουρια oneplus x και lg gflex 2...Σιγουρα θελω κατι ποιοτικο και διαφορετικο απο το android γι αυτο εχω σχεδον καταληξει στο blackberry...Αξιζει? Προς τα που να κινηθω για να δω κατι δυνατοτερο απο αυτο που εχω εδω και 2 χρονια και φυσικανα ειναι διαφοροποιημενο σε καποια πραγματα και αξιοπιστο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Καλησπερα σε ολους ες σας αλλος φιλος ενδιαφερεται γι αυτα τα δυο κινητο το μονο που βλεπω οπτικα τουχαλιστον ειναι οτι εχουν μεγαλη οθονη κατα 5 ποντους. Το ενα το περνει στα 179ευρω (NOTE) και το αλλο στα 149. Καμια αλλη διαφορα εχουν ; Θα παρουν την επομενη εκδοση Android ; Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos79 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Φίλε καλησπέρα, εφόσον έχεις σύνδεση wind, έχεις πάρει από μόνο σου την απάντηση άρα ανούσιο το ερώτημα σου αφού γνωρίζεις την απάντηση. Άρα πάρε το fiataki σου και ξέχνα την Ferrari δεν κάνει για εσένα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Σε παραπλήσια τιμή τα βρίσκω, κατά συνέπεια δεν είχα κανένα λόγο να υποψιαστώ ότι τίθεται θέμα σύγκρισης "Ferrari-Fiat". Το MEIZU επίσης βλέπω ότι δεν υποστηρίζει 800MHz σε LTE (και η κύρια σύνδεσή μου είναι Wind) ενώ το Doogee ναι. Υποστηρίζει όμως GLONASS δορυφόρους πράγμα το οποίο -λόγω επαγγέλματος- αναγνωρίζω ως προσόν για το θέμα του GPS που με ενδιαφέρει. Το να υποστηρίζονται όμως κάποιες επιπλέον συχνότητες GPS δεν προσφέρει τίποτα αν τυχόν η υλοποίηση του δέκτη από θέμα κεραίας δεν είναι καλή. Από κάμερα το ένα λέει ότι έχει Samsung και το άλλο Sony. Κανείς άλλος έχει άποψη; Δεν είναι μόνο η τιμή που ξεχωρίζει κάποιο προιόν αλλά και η αξιοπιστία της εταιρείας ( με ότι αυτό συνεπάγεται ) και ναι μπροστά στο meizu, το doogee θεωρείται ''φιατάκι'' Προσωπικά θα πήγαινα στο meizu που απ'ότι είπες δεν έχει την 800άρα αλλά έχει glonass και επίσης καλύτερη μπαταρία, επίσης θα στο υποστηρίζει η εταιρεία περισσότερο απ΄το doogee που με τόσα που βγάζει η εταιρεία κάθε εβδομάδα σε λίγο καιρό θα στο ξεχάσει τελείως. Τώρα αν σου αρέσει περισσότερο ( απ'ότι είπες ) το doogee και το θεωρείς πιο καλή επιλογή λόγω της 800άρα, έχεις πάρει μόνος σου την απάντηση που θες. Στην κάμερα υπερτερεί κάπως το meizu. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Τα εχουμε στην παρεα και τα 2 και ειναι εξαιρετικα.Υπαρχουν διαφορες στα χαρακτηριστικα cpu,οθονη,αναλυση,μπαταρια κλπ αλλα η ολη ιστορια ειναι τι ζηταει καποιος. Και τα 2 ειναι ποιοτικα,γρηγορα και χωρις κολληματα,ουτε εχουν σοβαρα (για μενα) μειονεκτηματα.. Το δικο μου (note) ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα και του εκανα αναβαθμιση απο 4.5.4Ι σε 4.5.4.2Ι.Το 5" ειναι Κινεζικη εκδοση και δεν πηρε την τελευταια (εχει την 4.5.4 προς το παρον) . Οσο αφορα την flyme 5 ειδα στο site της Meizu οτι η προβλεψη της επισημης εκδοσης για τα Μ2 και Μ2 note ειναι να την εχουμε κατα τον Απριλη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Θα έπαιρνα χθες το g4 dual αν ήταν active dual. Δεν είναι όμως και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι που να έχει: 2 active Sims memory card ή έστω 32 + gb room ανθρώπινο sar είδα πχ κάποια huawei αλλά ενώ είναι απίστευτα σε υλικά κατασκευής το sar με αποτρέπει. τέλος,θέλω πολύ καλή φωτογραφική Όπως έχω ξαναπεί, δεν ξέρω αν θα βρεις εύκολα dual active smartphone. Ειδικά από κατάστημα στην Ελλάδα. Αλλά και πάλι με τα χαρακτηριστικά που ζητάς δύσκολα το βλέπω να υπάρχει γενικά... Συμβιβάσου με dual stand by και θα έχεις αρκετές επιλογές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Παιδια ειμαι αναμεσα σε τρια κινητα..Εχω ενα lenovo a806 το golden warrior...Αν ειναι να το αλλαξω θελω να παρω κατι διαφορετικο και ανωτερα σε ποιοτητα γιατι κατα τα αλλα δεν εχω παραπανω απο αυτο(8πυρηνο,13μπ καμερα κτλ). Ειμαι αναμεσα σε ενα blackberry z30 (μεταχειρισμενο στα 200) απο μελος εδω μεσα,i phone 5s παλι ετσι σχεδιο αλλα δεν εχω βρει ατομο και μετα για καινουρια oneplus x και lg gflex 2...Σιγουρα θελω κατι ποιοτικο και διαφορετικο απο το android γι αυτο εχω σχεδον καταληξει στο blackberry...Αξιζει? Προς τα που να κινηθω για να δω κατι δυνατοτερο απο αυτο που εχω εδω και 2 χρονια και φυσικανα ειναι διαφοροποιημενο σε καποια πραγματα και αξιοπιστο? Για το blackberry θα σου έλεγα όχι μόνο λόγω παλαιότητας. Εκτός και αν θέλεις να πάρεις το passport αλλά έχε υπ' όψιν και την δήλωση του ceo ότι το μέλλον τους είναι το android. Κοίτα και windows phone για διαφορετικό. Αλλιώς σε βλέπω για android και βάλε και το huawei p8 στις επιλογές σου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Έχοντας το redmi note 2 δεν θα έλεγα ότι το κινητό είναι περαστικό από τα χέρια μου.ίσα ίσα ανταποκρίνεται σε όλα άψογα.ειδικά το pro πιστεύω θα είναι ακόμα καλύτερο.τώρα για αγορα που ενδιαφερεσαι δεν το έχω ψάξει (για το pro εννοώ) αλλά από Ελλάδα πιστεύω με λίγο ψάξιμο βρίσκεις μοντέλο της εταιρίας σχεδόν ίδιων χαρακτηριστικών εύκολα μεταχειρισμένο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Παίδες τα φώτα σας. Ψάχνω κινητό για κύρια χρήση Mp3. Το βασικό που πρέπει να έχει είναι Bluetooth και Micro sd slot. Σκέφτηκα κάτι σε ΝΟΚΙΑ (ας έχει και κουμπιά) εάν υπάρχει. Το κινητό θα είναι μόνιμα συνδεδεμένο στο φορτηγό μέσω Bluetooth για μουσική. Μπαταρία δεν μας ενδιαφέρει πόσο κρατάει. Έως 50-60€. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Παίδες τα φώτα σας. Ψάχνω κινητό για κύρια χρήση Mp3. Το βασικό που πρέπει να έχει είναι Bluetooth και Micro sd slot. Σκέφτηκα κάτι σε ΝΟΚΙΑ (ας έχει και κουμπιά) εάν υπάρχει. Το κινητό θα είναι μόνιμα συνδεδεμένο στο φορτηγό μέσω Bluetooth για μουσική. Μπαταρία δεν μας ενδιαφέρει πόσο κρατάει. Έως 50-60€. γιατι δεν κανεις την δουλεια σου με ενα module επεκτασης http://www.carinterfaces.com/eindex.asp Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 επειδή το κινητό μου βαφτίστηκε και βγήκε off ψάχνω ένα μεταβατικό κινητό μέχρι να δω τι θα κάνω. επειδή όμως ο μεταβατικός χρόνος δεν ξέρω πόσος θα είναι ακριβώς σκέφτομαι κάτι σε xiaomi redmi note 3 pro. προτείνεται κάτι αντίστοιχα καλό? πχ p8 lite ή οτιδήποτε αλλο. και αν όχι απο που μπορώ να πάρω όσο πιο άμεσα γίνεται το pro? αμεσα νοτε 3 προ δεν γινετε να υπολογιζεις στην καλυτερη θα το χεις στα χερια σου 12-15 μαρτιου:wacko: Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Τα εχουμε στην παρεα και τα 2 και ειναι εξαιρετικα.Υπαρχουν διαφορες στα χαρακτηριστικα cpu,οθονη,αναλυση,μπαταρια κλπ αλλα η ολη ιστορια ειναι τι ζηταει καποιος. Και τα 2 ειναι ποιοτικα,γρηγορα και χωρις κολληματα,ουτε εχουν σοβαρα (για μενα) μειονεκτηματα.. Το δικο μου (note) ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα και του εκανα αναβαθμιση απο 4.5.4Ι σε 4.5.4.2Ι.Το 5" ειναι Κινεζικη εκδοση και δεν πηρε την τελευταια (εχει την 4.5.4 προς το παρον) . Οσο αφορα την flyme 5 ειδα στο site της Meizu οτι η προβλεψη της επισημης εκδοσης για τα Μ2 και Μ2 note ειναι να την εχουμε κατα τον Απριλη. Μαλιστα δηλ οποιο απ τα δυο παρει ο φιλος θα ναι ευχαριστημενος δεν θα παιζει ρολο παρα μονο η οθονη σωστα 5.0 το ενα και το ΝΟΤΕ 5.5 φυσικα ειναι καλυτερη επιλογη το δευτερο με μεγαλη οθονη αλλα θα δουμε ποιο θα παρει. Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 γιατι δεν κανεις την δουλεια σου με ενα module επεκτασης http://www.carinterfaces.com/eindex.asp . Σκεφτήκαμε ένα απλό κινητό με Bluetooth και Micro sd να πάρουμε για γρήγορη λύση μιας και ένα Mp3 player που υπάρχει δεν μπορεί να συνδεθεί με Bluetooth στο φορτηγό και κάτι fm transmitter δεν πιάνουν καλό σήμα. Αυτό που προτείνεις πως ακριβώς δουλεύει γιατί δεν κατάλαβα από το σχεδιαγραμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 . Σκεφτήκαμε ένα απλό κινητό με Bluetooth και Micro sd να πάρουμε για γρήγορη λύση μιας και ένα Mp3 player που υπάρχει δεν μπορεί να συνδεθεί με Bluetooth στο φορτηγό και κάτι fm transmitter δεν πιάνουν καλό σήμα. Αυτό που προτείνεις πως ακριβώς δουλεύει γιατί δεν κατάλαβα από το σχεδιαγραμα αναλογα την πηγη μεσω ανταπτορα συνδεεται και λειτουργει σαν cdιερα ψαξε αν μπαινει στην δικη σου Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts