Jump to content

tasos79

Members
  • Δημοσιεύσεις

    340
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tasos79

  1. Παιδια καλησπερα, Θα ηθελα να μου προτεινετε κανενα σταθμο απο ραδιοφωνο ιντερνετ, που να παιζει μουσικη απο 90's ελληνικη και ξενη.
  2. tasos79

    Lenovo K3 Note

    Εαν διαβάζαμε και λίγο... καλό θα ήταν, δες 6 ποσταρισματα πιο πάνω.
  3. tasos79

    Lenovo K3 Note

    Και εγω απο thl T6s πηγα στο k3 Note και ως τιμή έχω αφήσει την εικόνα στο avatar.Στην αρχή λιγο με μπέρδευε μέχρι να το "φτιάξω" όπως θέλω αλλά τελικά όλα καλά.
  4. tasos79

    Lenovo K3 Note

    Ναι τους το λες βέβαια εαν το παρεις απο vickmall αυτή βάζουν ετσι και αλλιως απο μόνοι τους το γράφουν και στο site τους οτι με αυτη την rom(S205ROW) 'αλλάζει' απο κινεζικο σε ευρωπαικο(δηλαδη πρακτικα απο τ3s γινεται τ5) και με αυτη με update περναει σε S422ROW και μετα με update σε S424ROW και βέβαια έχει ελληνικα.
  5. tasos79

    Lenovo K3 Note

    εγω σε κατι κινεζικες συσκευες αυτο εκανα εβαζα και τα google services aptoide,καλα δεν ειναι ολες η συσκευες το ιδιο δες μηπως χρειαζονται και τα gapps δες εδω http://opengapps.org/
  6. tasos79

    Lenovo K3 Note

    Κατεβασε το aptoide και βρες το απο εκει.
  7. tasos79

    Lenovo K3 Note

    Ναι αυτή είναι,νομίζω υπάρχει και βίντεο στο youtube αλλά είναι πολύ απλό, έτσι το έχω κάνει ρουτ και εγώ, μόνο πρέπει να έχεις κάνει εγκατάσταση τους drivers.
  8. tasos79

    Lenovo K3 Note

    Υπάρχει και το Lenovo k3 Note Manager,πρώτα αφού εχεις κατεβάσει και εγκαταστήσει τους drivers του κινητού στο p.c. , στο αναγνωρίσει η εφαρμογή και πατάς ρουτ,και σου το κάνει μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα,μετά θα δεις να έχει εγκαταστήσει στο κινητό σου την εφαρμογή Supersu κάνοντας το,ετσι ρουταρισμενο.κατεβαζεις μετα και το ροοτ τσεκ απο πλαυ και το τσεκάρεις.
  9. Εγω πάντως πιστεύω οτι μια ή άλλη θα είναι αφού τα δημοτικά τέλη, πάγια και την ερτ,δεν τα γλιτώνεις θα τα πληρώνεις όπου και να πας . Αρα εαν δεν μιλήσεις αναλυτικά με τον εκάστοτε πωλητή δεν κάνεις δουλειά,θα στην φέρουν και θα είναι αργά μετά.
  10. tasos79

    Lenovo K3 Note

    Εγω αναφερομαι για το καταστημα vickmall,γιατι απο εκει το πηρα το κινητο,στο gearbest δεν ξερω τι ρομ βαζουν.Παντως το Vickmall δινει Silicone Case and Tempered Glass,βεβαια αυτο που ειχαν βαλει σε εμενα το Tempered Glass ειχε λιγα κενα αριστερα και δεξια καθετως, μαλλον δεν ηταν ακριβως για την δικη μας συσκευη,το εβαλα αλλα δεν εκατσε καλα στις ακρες εχει καποια κενα,μαλλον θα παραγγειλω αλλο απο το ebay.
  11. tasos79

    Lenovo K3 Note

    Ετσι και αλλιώς στην περνάνε αφού το γράφει κιόλας οτι βάζουν αυτήν για να αλλάξει η ρομ σε ευρωπαϊκή και να παίζει και στα δικα μας δυκτια.Απλα εγω τους το είπα και στο μήνυμα για να είμαι σίγουρος γιατί με τους κινεζους ποτε δεν ξέρεις,την φθηνή συσκευή πήρα, δεν έχει κάποια διαφορά,αφού βαλουν την ρομ S205 ROW, μετά με update περνάς στην S422 row.
  12. tasos79

    Lenovo K3 Note

    οχι τους το λες με μυνημα,μετα την παραγγελια,και με ολα τα αλλα τα σχετικα αυτα που θες δηλαδη,το ποιηματακι....εγω ετσι κανω παντα κυριως με συσκευες που αγοραζω μονο απο vickmall,μπορει να ειναι λιγο ποιο ακριβο στις τιμες,αλλα ειναι ποιο ενταξει σαν καταστημα.
  13. tasos79

    Lenovo K3 Note

    Πιστευω αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω,πες τους να σου βαλουν την S205 ROW την ευρωπαικη ρομ.
  14. tasos79

    Lenovo K3 Note

    Καλησπέρα παιδιά έχω ενα θεματακι όταν στέλνω μηνύματα με την στοκ εφαρμογή ενω τα γράφω με μικρά γράμματα(οχι κεφαλαια) οπως εκανα παντα και στο παλιο κινητο μου μολις τελειώσω την τελευταία λεξη και το στείλω,αυτά γίνονται κεφαλαία όλα.Δεν ξερω εαν εχει να κανει με την στοκ εφαρμογή γιατί στο παλιό μου κινητό ένα THL,που είχα δεν γινόταν αυτό.
  15. Παιδια έπεσα ξαφνικά πανω σε μια εφαρμογή για αποκλεισμο διαφημίσεων που έχει μέσα στο needrom λέγεται Ad-Block Hero, την έχει χρησιμοποιησει κανείς??κάνει δουλειά??η μονόδρομος είναι το Adaway??
  16. tasos79

    Lenovo K3 Note

    Καλησπέρα παιδιά κάτοχος του κινητού εδώ του λίγο καιρό μου ηρθε με την S205 ROW,έκανα αναβάθμιση εχθές σε S422,φρίκαρα λίγο μέχρι να γίνει γιατί άργησε πολύ και κάποια στιγμή νόμισα ότι είχε κολλήσει, όλη η διαδικασία να κατεβεί το update μεχρι γινει πηρε σχεδον μια ωρα, αλλά όλα καλα.Δεν ειδα κάποιες σημαντικές διάφορες, μόνο που ανοίγει στην εκκίνηση τα δεδομένα ενώ τα έχω κλείσει εγω.Πως μπορεί να διορθωθεί αυτο, να μην ανοίγει τα δεδομένα στην εκκίνηση??
  17. Ενταξει ροοτ εχω κανει,αρα οπως ειπες μπορω να τις διαγραψω,φοβόμουν αφού είναι εφαρμογές συστήματος μήπως είχα κανένα θέμα...Ευχαριστώ για την απάντηση.
  18. Καλησπέρα παιδιά κάνω εδω την ερώτηση γιατι δεν έβρισκα που αλλού "πηγαινει", είναι γενικά για τις άκυρες για εμένα εφαρμογές της Google και ξεκινάω, την Μουσικη play, Παιχνιδια play, Περιπτερο play,Ταινιες play,αυτές μπορώ να τις σβήσω ή θα εχω κανένα θέμα τον λογαριασμό μου στην Google???Όποιος ξέρει μου απαντάει.Ευχαριστώ.
  19. tasos79

    Lenovo K3 Note

    Πιο απλα με το Airdroid κατεβαζεις την εφαρμογή στο κινητο και στο p.c. κάνεις σύνδεση και στα δυο με εμαιλ και κωδικό και κάνεις μεταφορά αρχείων και φωτογραφιών
  20. tasos79

    Lenovo K3 Note

    Ναι έτσι είναι, μόνο με καρτα revolut, και Vivawallet περνάει η πληρωμή.
  21. tasos79

    Lenovo K3 Note

    Ενταξει τελικά με την ρομ ειναι αυτη(S205) που βαζει η vickmall την τσεκαρα έδωσα και προνόμια προγραμματιστη,μου ήρθε και μια αναβάθμιση marsgmallow αλλα δεν την έκανα γιατι ειδα σε ποιο πανω ποσταρισμα οτι χανει τα ελληνικά και το google play,το αφηνω προς το παρον ως εχει,ευτυχως δεν ειχε κινέζικες εφαρμογές μέσα,ειχε αρκετές εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης διέγραψα ορισμένες βεβαια,και τέλος για να μην σας κουράζω αλλο,πως φτιάχνεις φάκελο?? π.χ. όπως αυτον της google που έχει διάφορες εφαρμογές της μεσα. Άδειο φάκελο εννοώ για να μεταφέρω εάν γίνεται μέσα ορισμένες που θέλω.
  22. tasos79

    Lenovo K3 Note

    Καλησπέρα παιδια σήμερα παρέλαβα και εγω το Lenovo K3 Note,φορτιζει,υπάρχει κατι που πρέπει να προσέξω για αρχη???δεν εχω πειραξει τιποτα μεχρι στιγμης,και κατι αλλο για να του αλλάξω τον launcher και να βάλω Nova για παράδειγμα, πρέπει να έχει κάνει root??
  23. tasos79

    Lenovo K3 Note

    και εγώ παιδιά το Note k50- t3s εχω παραγγείλει απο το Vickmall με NL Post και τώρα το περιμένω... τους λες να σου περάσουν την ευρωπαϊκή ρομ,αναφέρεις και ότι είσαι από την Ελλάδα και το myphone,και το γνωστό ποίημα...
  24. οκ,τότε θα πάρω την θήκη νιλκιν, ευχαριστώ για την απάντηση.
  25. Ναι στην αρχή των c.c. δεν επιτρεπόταν να γίνει φόρτιση κάρτας,μετά άλλαξε αυτό, αλλά δεν μπορεις να τραβηξεις απο την κάρτα στο λογαριασμό λεφτα,που αυτο πριν γινόταν,καλά τώρα έχουμε βγει εκτός θέματος.
×
×
  • Create New...