Jump to content

janpap08

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About janpap08

  • Ημ. Γέννησης Ιούνιος 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

janpap08's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. janpap08

    Poco F1

    Γειά σε όλους , είμαι νέος χρήστης Poco και miui και εδώ και μία εβδομάδα και προσπαθώ να το φέρω λίγο στα μέτρα μου. Μια βασική ερώτηση,στην οθόνη κλειδώματος υπάρχει τρόπος να βλέπω τις ειδοποιήσεις? Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
  2. Και για να το κλείσω το θέμα, τελικά πήρα το Poco .Μέχρι τώρα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και δεν νομίζω να αλλάξει αυτό. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
  3. Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ η ομορφιά όσο η μπαταρία,η ποιότητα στις κλήσεις η οθόνη η κάμερα και η υποστήριξη. Αλλά πάντα σε αναλογία με την τιμή του.
  4. Βασικά βρήκα το Mi Mix 2 6/64 μεταχειρισμένο 5 μηνών στα 210€ . Νομίζω ότι θα είμαι οκ δλδ και στα χρήματα που θέλω και σίγουρο ανώτερο από το Note,ποια είναι η γνώμη σας?
  5. Η αλήθεια είναι ότι τις συσκευές μου τις κρατάω 2+ χρόνια οπότε με αυτή τη λογική ίσως αξίζουν τα λίγο παραπάνω χρήματα για το Poco.
  6. Καλησπέρα σε όλους, εδώ και λίγο καιρό έχω το συγκεκριμένο δίλημμα με βασική προϋπόθεση το ότι δεν είμαι απαιτητικός χρήσης Και για να εξηγήσω, όπως και να γλιτώσω κάποιους από το να μου εξηγήσουν πράγματα που κατανοώ, φυσικά και αντιλαμβάνομαι τις διαφορές μεταξύ των δύο συσκευών και ότι το Poco είναι μια κατηγορία επάνω. Εγώ λοιπόν δεν παίζω καθόλου παιχνίδια,δεν με πολυαπασχολουν τα benchmarks,δεν νομίζω να φτάσω έναν επεξεργαστή στα όρια του και αυτή τη στιγμή γράφω από ένα Nexus 6 που μέχρι και τώρα κουτσα στραβά με καλύπτε. Τα χαρακτηριστικά που βάζω στην ζυγαριά είναι η οθόνη,η κάμερα,η μπαταρία και η υποστήριξη.Βλεποντας λοιπόν τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά νομίζω ότι το μόνο που θα μου λείψει από το Poco είναι η γρήγορη φόρτιση. Η ερώτηση μου λοιπόν για να κλείσω είναι το εάν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από τα παραπάνω που έχω παραλείψει και αν κατά τη γνώμη σας αξίζει να δώσει ένας χρήστης σαν και εμένα +100€ για να πάει σε μια ανώτερη συσκευή όπως το Poco.
  7. Τελικά υπάρχει μία λεπτομέρεια που δεν είχα υπολογίσει,το ότι χρειάζομαι active dual sim συσκευή. Οπότε αρχίζω και σκέφτομαι να πάω στο Honor 8,που απ'ότι βλέπω είναι μία αξιοπρεπέστατη συσκευή για τα χρήματα της.Το μαναδικό σημείο που ίσως να υστερεί σε σχέση με το Nexus είναι η οθόνη.
  8. Ναι,λίγο που το είδα με καλύπτει και το Honor 8 απλά βλέποντας ξανα και ξανά τα χαρακτηριστικά τους όλοι θεωρούν το Mi5 το καλύτερο VFM. Με τις ROM δεν έχω θέμα,θα φλασάρω οποιαδήποτε αν και στα 230€ υπάρχει αυτή τη στιγμή το 3/32 με official global rom. Ακόμη και τελωνείο να περάσει θα βγει 50€ οικονομικότερο από το Honor,το οποίο βέβαια δεν είναι το μοναδικό μου κριτήριο.Αν πχ το Honor υπερέχει και αξίζει τα +50-100€ τότε φυσικά και θα το επιλέξω.Εδώ είναι που χρειάζομαι και την βοήθεια σας,κυρίως από ανθρώπους που έχουν δουλέψει τις συγκεκριμένες συσκευές. Τωρα σχετικά με το Nubia,δεν το γνωρίζω σαν συσκευή αλλά θα το ψάξω λίγο.
  9. Γεια και από εμένα... Λόγω του ότι έχω δύο κινητά λόγω εργασίας νομίζω ότι ενα 2καρτο τηέφωνο μου είναι πλέον απαραίτητο.Η μία καρτα είναι Cosmote και η άλλη Vodafone. Αυτή τη στιγμή έχω το motorola nexus 6 και η αλήθεια είναι ότι μέχρι και πριν πάρει την nougat ήμουν υπερευχαριστημένος.Με την 7.0 και την 7.1 που έχω τώρα μου κανει λίγα νερά αλλά και πάλι είναι μία πολύ καλή συσκευή.Επίσης και η προηγούμενη μου συσκευή ήταν ένα nexus 4 και γενικά δεν θα έφευγα απο το pure android εάν δεν υπήρχε η ανάγκη 2καρτου. Επιπλέον χαρακτηριστικά που μου κάνουν κλικ είναι η οθόνη,τα υλικά κατασκευής και η κάμερα ( θα με βόλευε να υποστηρίζει και NFC με την προυπόθεση βέβαια να μην είναι ρουταρισμένο γτ με ενδιαφέρει εφαρμογή τράπεζας αλλιώς μου είναι άχρηστο). Ελάχιστη ram 3gb,rom 32gb μου είναι αρκετή και οθόνη 5" έως 6".Δεν έχω προβλημα αν χρειαστεί να το φλασάρω,ούτε και να αγοράσω από Κίνα. Οι συσκευές που διαβάζω και πιστεύω ότι μου ταιριάζουν είναι Xiaomi Mi5,Xiaomi Mi5s,Xiaomi Redmi Pro,Huawei P9 lite αν και στα Xiaomi έχω χαθεί λίγο στις λεπτομέρειες. Απο εκέι και πέρα θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με τις παραπάνω συσκευές ,όπως και επίσης εναλλακτικές προτάσεις που ελπίζω να υπάρχουν.
  10. Να κάνω και εγώ μία ερώτηση,όταν λέμε ότι δεν έχει ελληνικά μιλάμε απλά για την γλώσσα του μενού ή δεν έχεις την δυνατότητα ούτε να στειλεις μνμ με ελληνικούς χαρακτήρες?
  11. Ρε παιδιά,μόνο το δικό μου κινητό σέρνεται απο τότε που περασα την 7.0?Μιλάω για αρκετά κολλήματα και γενικά είναι και πιο αργό το τηλέφωνο ,ενώ μέχρι και την προηγούμενη έκδοση ήταν άψογο.
  12. Παίδες εγώ προσπαθώ να κάνω εγκατασταση το ota.zip απο stock recovery αλλά όταν πατάω εγκατάσταση μου βγάζει error "cant mount sd card". Η συσκευή δεν είναι root...υπάρχει κάποιος οδηγός να ακολουθήσω?
  13. Το πρόβλημα δεν οφείλεται στην πιεση της μπαταρίας προς την οθόνη,γτ απο την μία δεν έχει φουσκώσει απλά ειχε κολλησει το αλουμινένιο κάλυμμα στο σώμα του κινητού και από την άλλη προσπάθησα να το ανοίξω και ενώ είχα βγαλμένο το καπάκι και η μπαταρία ήταν στον "αέρα" και απλά ακουμπούσε το μεταλλικό κομμάτι μέσα απο το οποίο περνάει το ρεύμα.
  14. Όχι δεν ανοίγει η οθόνη... ή συσκευή όμως είναι ζωντανή ανταποκρίνεται. Τα έφτυσε οκ,αλλά πιο part έχει το προβλημα?
  15. Καλησπέρα και από εμένα,έχω δώσει το παλιό μου Nexus 4 στην μάνα μου και προχθές μου ήρθε με μαυρισμένη οθόνη η οποία φαινόταν ότι άναβε και έσβηνε αλλά μάυρη.Προσπάθησα λίγο να δω τι γίνεται και οι ήχοι ακουγόταν κανονικά πχ όταν ανέβασα την ένταση του τηλεφώνου από το κουμπί άρα δεν ήταν νεκρή. Είπα να βγάλω την μπαταρία μήπως έχει κολλησει ή μπορέσω να μπω σε recovery mode και μόλις την έβγαλα είδα αυτό http://i343.photobucket.com/albums/o454/janpap08/Mobile%20Uploads/IMG_20160504_122307_zpsknkfctam.jpg Βεβαια πατώντας το αλουμινένιο σημέιο επανέρχεται δεν είναι δλδ φουσκωμένη αλλα δείχνει σαν να έχει υπερθερμανθεί.Αυτό το γράφω γτ μου είπε ότι το φόρτιζε με τον φορτιστή από το τάμπλετ. Ξαναέβαλα την μπαταρία αλλά η οθόνη πάλι τα ίδια....καμιά ιδέα?
×
×
  • Create New...