Tas6s Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Καλημέρα με την 6αρα έχω πρόβλημα με το Gmail κάνω ανανέωση και μου λεει δεν υπάρχει σύνδεση και το ίδιο θέμα το έχω και στο ημερολόγιο, αλλά όχι στο Google play, έκανα εκκαθάριση δεδομένων, εκκαθάριση cache αλλά τίποτα, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει τι να κάνω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahaios Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 εαν εχεις εξοικονομηση ενεργειας δοκιμασε να την βγαλης. Παράθεση κοντος μεν αλλα οχι χαζος!!!!!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 εαν εχεις εξοικονομηση ενεργειας δοκιμασε να την βγαλης. Αυτό ήταν.. Τραγικό... Πιστεύω ειναι άκυρο που δεν συγχρονίζει.. Με την 5.0.1 νομίζω συγχρονιζε κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahaios Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 ναι συχρονιζε, αλλα η 6αρα εχει καποιες επιπλεον δικλιδες ασφαλειας καπου διαβασα ,τωρα που βοηθαη αυτο με το gmail δεν ξερω. Παράθεση κοντος μεν αλλα οχι χαζος!!!!!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 ναι συχρονιζε, αλλα η 6αρα εχει καποιες επιπλεον δικλιδες ασφαλειας καπου διαβασα ,τωρα που βοηθαη αυτο με το gmail δεν ξερω. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasmatikos Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Αυτό ήταν.. Τραγικό... Πιστεύω ειναι άκυρο που δεν συγχρονίζει.. Με την 5.0.1 νομίζω συγχρονιζε κανονικά... μπορείς και να έχεις ενεργοποιημένο το power save mode και να σου συγχρονίζει κανονικά... Απλά πήγαινε settings-> battery -> power saving mode και απενεργοποίησε την επιλογή Restrict all background data (συγγνώμη για τα αγγλικά...) και λογικά θα είσαι κομπλέ!! :p [ATTACH]66000[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Στις πρώτες φορτίσεις βλέπω 7 ώρες sot με full browsing.καλουτσικη αρχή.δεν ειναι βέβαια iPad στην αυτονομία,αλλα σε ηρεμία δεν τρώει τίποτα.μια χαρά. Μετά το iPad mini θα γεννάει νέο best use device. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klasompanieras Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Εγώ έχω 2 μέρες το νέο μοντέλο tab s2 2016. Με το που το άνοιξα και εγκατέστησα όλες τις εφαρμογές που είχα συγχρονησει στο Google mail μου έδειξε ότι υπάρχει και νέα αναβάθμιση 6.0.1 αν δεν κάνω λάθος. Εκανε καμποση ωρα. Ελπίζω να μην έκανα γκάφα που την εγκατέστησα και μείωσα την ταχύτητα του ή την αυτονομία . Δεν μπορώ να το κρίνω όμως γιατί δεν πρόλαβα να το δουλέψω με το 6. Αυτές οι αναβαθμίσεις συνήθως μόνο κακο κάνουν. Σε γενικές γραμμές πάντως καλό. Δεν τρελάθηκα με την μπαταρία βέβαια αλλά μια πλήρης φόρτιση έκανα, θα προτιμούσα λίγο παραπάνω. Και η ταχύτητα νορμάλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdrov Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Καλημέρα σε όλους. Είμαι πρόσφατος κάτοχος και εγώ ενός T719. To πρόβλημα μου είναι το wifi, παρουσιάζει μεγάλη δυσκολία στη σύνδεση, ενώ δείχνει πολύ χαμηλό σήμα σε σχέση με άλλες συσκευές... καμιά ιδέα? :(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 (edited) Έχω κανονικό wifi σήμα και επίσης δεν θυμάμαι στις προηγούμενες σελίδες να έχει αναφερθεί κάποιο παράπονο (δεν είμαι και σίγουρος). Είσαι βέβαιος ότι δεν φταίει ο ρούτερ; Το έχεις πράγματι συγκρίνει με άλλες συσκευές πλάι πλάι; Ναι, βλέπω ότι το λες, αλλά μου έχει τύχει πχ. ένα κινητό να δίνει περισσότερες «γραμμούλες» wifi αλλά στην πράξη η ταχύτητα να είναι η ίδια με μια άλλη συσκευή που δείχνει λιγότερες. Κάνε ένα speedtest με μια εφαρμογή να είσαι βέβαιος. edit: Επίσης, η δυσκολία στη σύνδεση αφορά ένα ρούτερ μόνο (πχ. σπίτι) ή κάθε ρούτερ; Αν ένα ρούτερ μόνο, ιδιαίτερα παλιότερο, είναι πιθανό να φταίει αυτό. Edited September 9, 2016 by nikosal Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klasompanieras Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Εσείς μετά την αναβάθμιση σε 6.0.1 κάνατε επαναφορά και εγκατάσταση από την αρχη; Εγώ βαρέθηκα δεν ξέρω αν θα είχε καλύτερη απόδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Έκανα κανονικά επαναφορά και εγκατάσταση από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Μπορει καποιος να μας πει την διαδικασια για να κανουμε root το S2 8" 4G/wifι? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Μπορει καποιος να μας πει την διαδικασια για να κανουμε root το S2 8" 4G/wifι? Ευχαριστω Εδώ θα βρεις όλες τις απαντήσεις. Φλασαρεις σπ ότι είδα twrp μέσω Odin (δεν το έχω κάνει) και μετά ρουταρεις μέσω της recovery. Αν δεν πετύχει ίσως χρειαστεί να φλασαρεις τον custom kernel που δίνει ο τύπος πρώτα. Αφού φλασαρεις twrp πάρε καλού κακού ένα nandroid backup μέσα από τη recovery της ROM που έχεις τώρα για κάθε ενδεχόμενο πριν ρουταρεις. Υπόψην γράφει ο Knox και χάνεις εγγύηση αν έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Εδώ θα βρεις όλες τις απαντήσεις. Φλασαρεις σπ ότι είδα twrp μέσω Odin (δεν το έχω κάνει) και μετά ρουταρεις μέσω της recovery. Αν δεν πετύχει ίσως χρειαστεί να φλασαρεις τον custom kernel που δίνει ο τύπος πρώτα. Αφού φλασαρεις twrp πάρε καλού κακού ένα nandroid backup μέσα από τη recovery της ROM που έχεις τώρα για κάθε ενδεχόμενο πριν ρουταρεις. Υπόψην γράφει ο Knox και χάνεις εγγύηση αν έχεις. Ευχαριστω φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 (edited) 3 ερωτησεις αν μπορει καποιος να βοηθησει. 1). Πως παμε απο sleep η lock screen στην home screen χωρις να συρουμε προς τα πανω την οθονη?. 2) Θελω να κανω install ενα προγραμμα που ειναι σε zip format, μπαινοντας σε recovery δεν βλεπω επιλογη install zip, 3) προσπαθω με Odin να περασω, το recovery TWRP αλλα χωρις αποτελεσμα. Eιμαι με την 6.0.1 ROM . Ευχαριστω Edited September 12, 2016 by charis232 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Όταν είμαι σε lock και βάλω το δακτυλικό αποτύπωμα ανοίγει απευθείας η home. Εννοείς κάτι άλλο, ίσως; Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 (edited) Όταν είμαι σε lock και βάλω το δακτυλικό αποτύπωμα ανοίγει απευθείας η home. Εννοείς κάτι άλλο, ίσως; Οταν ειμαι σε lock και πατησω το κουμπι του menu μου ζηταει να κανω swipe με το δαχτυλο την οθονη προς τα πανω και εν συνεχεια μου ζηταει να σχεδιασω το patern που ειχα δωσει στην αρχη.Αυτο που θα ηθελα ειναι να μπορω να αποφευγω αυτο συρσιμο της οθονης και να πηγαινει στην αρχικη οθονη οπως κανεις και συ. Ευχαριστω. Edited September 13, 2016 by charis232 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 καλημέρα παιδιά , είναι δυνατή η αφαίρεση του Knox; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 @charis232 Μάλιστα, κατάλαβα. Οπότε δεν μπορώ εγώ να απαντήσω. Τώρα, για το ότι χρησιμοποιείς pattern αντί για δακτυλικό, δική σου δουλειά, θα έχεις τους λόγους σου (πχ. το πάτερν μπορούν να το αναπαράγουν και άλλοι), εγώ απλώς θα ήθελα να πω προς όλους ότι η χρήση δακτυλικού είναι εξαιρετικά λειτουργική (ακριβής, γρήγορη κλπ.) και τη συστήνω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Καλημέρα στην παρέα, είμαι ένα κλικ μακριά από την παραγγελία του Tab S2 2016. Είναι το πρώτο μου tablet και θα ήθελα να ρωτήσω ποια θηκούλα προτείνετε (έχω δει την original της Samsung που είναι πολύ ωραία και βολική) ή μήπως θα ήταν καλύτερα να πάω σε θήκη-πληκτρολόγιο; Δεν έχω ξαναδουλέψει πληκτρολόγιο και δε γνωρίζω αν βολεύει ή όχι. Ποια η εμπειρία σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Σε κάποια άλλη ταμπλέτα που πληκτρολόγιο δεν με είχε βολέψει αλλά ήταν και μικρότερη από 9.7". Αλλά δεν έγραφα συχνα κείμενα. Διαφορετικά θα ήταν σίγουρα βολικό. Επίσης θα έβλεπα αν προσθέτει όγκο και -κυρίως- δυσκολία στη χρήση ως ταμπλετ. Η δική μου εμπειρία δεν ήταν καλή στο συγκεκριμένο τομέα. Για το tab s2 δεν ξέρω. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Είμαι ακριβώς στην ίδια θέση με τον φίλο bill_viper από πάνω...και έχω ακριβώς τις ίδιες απορίες για θήκη (απλή ή θήκη-πληκτρολόγιο). Tο πιο σημαντικό όμως δίλημμα είναι αν θα επιλέξω το Τ719 ή το το Τ715 πάντα στις 8'' 4G. Η διαφορά τους είναι περίπου 20-30 ευρώ και δε ξέρω αν αξίζει. Τι γνώμη έχετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
awueu Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Καλημέρα στην παρέα, είμαι ένα κλικ μακριά από την παραγγελία του Tab S2 2016. Είναι το πρώτο μου tablet και θα ήθελα να ρωτήσω ποια θηκούλα προτείνετε (έχω δει την original της Samsung που είναι πολύ ωραία και βολική) ή μήπως θα ήταν καλύτερα να πάω σε θήκη-πληκτρολόγιο; Δεν έχω ξαναδουλέψει πληκτρολόγιο και δε γνωρίζω αν βολεύει ή όχι. Ποια η εμπειρία σας; Η original θήκη είναι πάρα πολύ καλή. Προσωπικά χρειαζόμουν το πληκτρολόγιο ώστε να έχω όλη την οθόνη διαθέσιμη κατά την πληκτρολόγηση, έτσι αγόρασα μια φτηνή θήκη με αποσπωμενο Bluetooth πληκτρολόγιο και την γνήσια. Δεν υπάρχει θήκη με πληκτρολόγιο σε αυτό το μέγεθος από την Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Από θέμα μπαταρίας πως πάει το μηχανάκι; Βλέπω ότι έχει αρκετά μικρή χωρητικότητα. Πόσες ώρες οθόνη σας βγάζει (μιλώ πάντα για το μοντέλο 2016 των 9.7''). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts