Jump to content

ahaios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    62
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ahaios

  1. ahaios

    Huawei P9 Lite

    μα το ειπα πλην ελαχιστων περιπτωσεων θελη ανοιγμα και λασκαρισμα οι βιδουλες ,το συνηθισα μετα απο 3-4 φτηνα και ακριβοτερα τζαμακια και δεν με ενοχλη.
  2. ahaios

    Huawei P9 Lite

    φιλε μου με πια εκδοση εισαι στην 8 και σε τι τηλ
  3. ahaios

    Huawei P9 Lite

    απο οπου και να βαλης τζαμακι πλην ελαχιστων περιπτωσεων θα σου κανη φουσκαλες[δεν θα πατηση καλα]δεξια και αριστερα στο λογοτυπο ,απο ερευνα σε διαφορα φορουμ πρεπει να ανοικτη και να λασκαριστουν οι βιδουλες που κρατανε το σωμα ,η το βαζης για προστασια και με τον καιρο το συνηθιζης.
  4. ahaios

    Huawei P9 Lite

    Σταθερες ειναι φιλε μου,εαν βαλης τη σωστη,αλλα καλυτερα να παρης την μαμα αναβαθμιση ,εμενα την 390 μου την εδωσε 1 βδομαδα μετα απο της κορης μου ιδια τηλ απο το ιδιο καταστημα,κανε επιμονα ελενχο χειροκινητα για αναβαθμιση λογισμικου μεσα απο τις ρυθμισεις και θα στην δωση.
  5. ahaios

    Huawei P9 Lite

    νομιζω πως για τα δικαρτα ειναι αυτα που τελειωνουν σε 0 και οχι σε 1
  6. ahaios

    Huawei P9 Lite

    ζητω συγνωμη την 7αρα την πηρε το ταμπλετ σμ τ 710 της σαμσουνκ οχι το π9 λιτε αντε να ερθη και στο τηλ και παλι συγνωμη
  7. ahaios

    Huawei P9 Lite

    Το ξαναγραφω δεν ξερω γιατη δεν ανεβηκε πριν ,πριν απο 2-3ωρες ελαβα αναβαθμηση 853 μβ η οποια ηταν η 7αρα το παρακολουθω για την ωρα,καποιες αλλαγες στα εικονιδια,στο συρταρη στην πανω μπαρα εχει γινη,θα δουμε το τελικο με μπαταρια η κατι αλλο.α εχω το 710 το 8αφι το wifi,τωρα που το παρακολουθω εχει αλλαξη καπως και η σειρα στο πληκτρολογιο.
  8. πριν μια ωρα ηρθε αναβαθμιση 853 μβ ειναι η 7αρα σε 8ιντσο τ710 wifi ειδωμεν.
  9. ahaios

    Huawei P9 Lite

    πηγαινε στις κλησεις μενου, ρυθμισεις, προσθετες ρυθμισεις και ενεργοποιησε αν δεν ειναι την αναμονη κλησης δεν ξερω κατι αλλο μια επαναφορα ισως να εκανε κατι αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
  10. ahaios

    Huawei P9 Lite

    ναι 1 ηχειο εχει το αλλο ειναι διακοσμητικο η ειναι το μικροφωνο
  11. ahaios

    Huawei P9 Lite

    Στην καρτα θα την βαλης θα κλεισης το τηλ και αφου πατησης τα κουμπια του ηχου και τα δυο θα πατησης ταυτοχρονα και το κουμπι που ανοιγη το τηλ και θα κανη μονο του τα υπολοιπα
  12. ahaios

    Huawei P9 Lite

    παιρνει απλως ειναι με μια καρτα και οχι με 2
  13. ahaios

    Huawei P9 Lite

    10 και κατι μενει ελευθερο Οχι για εφαρμογες μονο με ρουτ αλλα εγγυηση καπουτ για φωτο βιντεο τραγουδια ναι μεσα απο το μενου Απαντηση καποιες σελιδες πισω η στο νημα στο χδα
  14. Δεν εχει δονηση μονο ηχω.πηγαινε ρυθμισεις πληκτρολογιου.......Στο google play μολις μπεις στην κατηγορια που θες γραφη για tablet η ολες τις συσκευες καπως ετσι πανω αριστερα το γραφη......οσο για το αλλο με το ipad δεν ξερω να σου πω.
  15. ναι συχρονιζε, αλλα η 6αρα εχει καποιες επιπλεον δικλιδες ασφαλειας καπου διαβασα ,τωρα που βοηθαη αυτο με το gmail δεν ξερω.
  16. εαν εχεις εξοικονομηση ενεργειας δοκιμασε να την βγαλης.
  17. με 1 καλο ereader εγω εχω της prestigio απο το google play στα προσαρμοζη αυτοματα στην οθονη, τουλαχιστον pdf περιοδικα εφημεριδες που διαβαζω εγω ολα γινονται αυτοματα και το μονο που κανης ειναι αλλαγη σελιδας.
  18. κοιταξε στις ρυθμισεις, στη μπαταρια, τη σου τρωη τοσο πολυ ενεργεια, εμενα κατω απο 2 με 4 ημερες με νορμαλ χρηση δεν πεφτη, χωρις παιχνιδια ομως,στην αναγκη κανε και μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.
  19. σελιδα 9 εχω γραψη για τις παρατηρησεις μου στο δικο μου
  20. κοιταξε στην πρωτη σελιδα μαλλον εκει εχει την απαντηση νομιζω το 1 ειναι με διπλη καρτα και το αλλο οχι
  21. το ταμπλετακι παη σφαιρα και καθε μερα το χαιρωμε και περισσοτερο,χτες ειδα κατι που με ψιλοπαραξενεψε εκανα τεστ με το αν τυ τυ εβγαλε σκορ 48705 οκ δεν με απασχολη για κατι περισοτερο, οταν μπηκα στις πληροφοριες [info] λεη μεταξυ αλλων 8 πυρηνες αλλα απο 400-1300 ετσι πρεπη να ειναι, οταν εχει 4-1300+4- 1900 δεν θα επρεπε να αναφερη και δοκιμη σε πιο ψηλο χρονισμο :
  22. ναι τεσσερα στα 1,9+τεσσερα στα 1,3
  23. 2,5-3ωρες φουλ φορτιση για το νοτε 4 δεν ξερω να σου πω
  24. Φιλε μου το εχω 10 ημερες, οθονη τελεια οπως και να το κοιταξης ,ταχυτατο ,μηδεν κοληματα, μηδεν λαγκαρισματα, μπαταρια σε εμενα ,με αρκετο διαβασμα, wifi συνεχεια ανοικτο,βαλε βγαλε εφαρμογες, ιντερνετ ,φβ, μεσσενγερ, gps, και κατι αλλα δεν τα θυμαμαι ολα 1,5-2 ημερες διαρκεια,οθονη 7εως 9+ ωρες εχω δη, δεν ξερω πως να εβαζα καποια στιγμη και φωτο,πιστευω να σε βοηθεισα
  25. δεν λες τη ποσο διαθετης. εγω εχω σαμσουνκ ταβ σ2. αρκετα καλο σε διαρκεια μπαταριας .και σε ανεση στο διαβασμα και οχι μονο.
×
×
  • Create New...