Jump to content

cdrov

Members
  • Δημοσιεύσεις

    71
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by cdrov

  1. Το έκανα αλλά κανένα αποτέλεσμα... Στάλθηκε από το SM-T719 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. Επίσης παρατήρησα κάτι ακόμα Α) Crackles από το ηχείο με κάποιους συνομιλητές που έχουν δυνατή φωνη (είναι ενοχλητικό) Β) Η κάμερα παραμορφώνει στις άκρες.... Σας λένε κάτι αυτά (μιας και θα πάω στο service...)
  3. Από την Αρχή αλλά δεν το είχα πάρει χαμπάρι και πάνε οι μέρες που μπορούσα να το επιστρέψω... ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είδα στο νετ ότι υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις... Αλλάζει η οθόνη όλη άραγε? Λέτε να φαίνεται ότι το άνοιξαν?
  4. Οχι είναι το συγκεκριμένο σημείο! ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το έκανα αφήνει κενά σε εκείνο το σημείο... Τελικά τί μπορεί να είναι? Hardware αλλά τί?
  5. Καλημέρα, έχω το εξής πρόβλημα με ένα S8+. Στο κέντρο της οθόνης περίπου στο ύψος του πληκτρολογίου δεν κάνει long touch. Οπότε δεν μπορώ να κάνω Copy σε κάποια σημεία ούτε να ενεργοποιήσω τα τονισμένα γράμματα στο πληκτρολόγιο... Αυτό το έκανε από την αρχή που το πήρα. Αρχικά νόμιζα ότι φταίνε τα screen protectors (άλλαξα 3-4) αλλά τελικά το κάνει και με γυμνή οθόνη. Σας λέει κάτι το πρόβλημα?
  6. Καλημέρα, ναι δουλέυει μια χαρά αν και νομίζω ότι η μπαταρία τη τελευταία εβδομάδα διαρκεί σημαντικά λιγότερο σε σχέση με πριν... Δοκίμασα και τα δύο προγράμματα αλλά δεν κατάφερα κάτι. Ότι αρχείο και αν ανασύρει απλά είναι corrupted. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το 0% το έχω δεί μόνο μια φορά πάντα κλείνει στο 3% και όχι στο 0%- Αυτό είναι φυσιολογικό? Κάρτα μνήμης είχα την πορτοκαλί Samsung EVO 32gb και τώρα έβαλα την EVO+ 64GB. Παρόλα αυτά με την EVO+ είναι σημαντικά πιο laggy το τηλέφωνο σε σχέση με πρίν (αν φταίει η κάρτα και όχι κάτι άλλο). Σε benchmark η EVO+ λέει 78 read και 22 write Λέτε το όλο θέμα να σχετίζεται με το Βοοtloop? Άραγε οι νέες πλακέτες διορθώθηκαν?
  7. ΚΑλησπέρα, χθές το αγαπημένο μου LG G4 6 μηνών (αλλά παρτίδα 602) έκλεισε ξαφνικά δείχνοντας μια άδεια μπαταρία και 0% κάτι που δεν είχα ξαναδεί καταρχήν (αφού πάντα μου κλείνει στο 3% - είναι άραγε φυσιολογικό ?) και κατά δευτερον λίγο πρίν η μπαταρία ήταν στο 50%. Να σημειώσω ότι το τηλέφωνο ήταν πολύ ζεστό όταν το έπιασα εκείνη τη στιγμή. Όταν το άνοιξα, αφού έκανε αρκετή ώρα, ανέφερε ότι η micro SD (samsung EVO 32GB πορτοκαλί), είναι corrupted και να την διορθώσει. Την έβγαλα την έβαλα στον υπολογιστή αλλά τίποτα. Φυσικά έχασα τα πάντα (κυρίως φωτογραφίες τις οποίες αποθήκευα εκεί γιατί φοβόμουν bootloop). Την κάρτα πλέον ότι και αν έχω δοκιμάσει δεν μπορώ να την φορμάρω τόσο στον υπολογιστή όσο και στο τηλέφωνο) ούτε φυσικά να πάρω τα αρχεία της ενώ βλέπω τους φακέλους στον υπολογιστή... Από όσα έχουν ειπωθεί εδώ λέτε ότι σχετίζεται με μητρική? είναι κάτι άλλο? Καμιά Ιδέα? Ξέχασα να πω ότι τώρα τελευταία (λές και έχει μεγάλη χρήση) έκανε κάνα δυό και τρία ίσως restart μόνο του ενώ είχα αρκετές περιπτώσεις που δεν τερμάτιζε τις κλήσεις... Να ανυσηχώ? Ευχαριστώ
  8. Μια θήκη ΤPU χωρίς cover που να ταιριάζει 100% στον 8άρι έχει πάρει κανείς? Κανένα link?
  9. Τελικά υπάρχει κάποιο G4 που δεν χάλασε?
  10. Καλημέρα σε όλους. Είμαι πρόσφατος κάτοχος και εγώ ενός T719. To πρόβλημα μου είναι το wifi, παρουσιάζει μεγάλη δυσκολία στη σύνδεση, ενώ δείχνει πολύ χαμηλό σήμα σε σχέση με άλλες συσκευές... καμιά ιδέα? :(:(:(
  11. Λοιπόν Απορία.... Να τολμήσω να κάνω factory defaults στο G4 μου ή προκαλώ την τύχη μου? (πατρίδα 602) :wacko:
  12. και εγώ το ίδιο αλλά λευκό....:)
  13. Και εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι... Πιό να πάρω, έχω διαβάσει ότι το παλιό ήταν καλύτερο (?) - πιο γρήγορο / καλύτερη κάρτα γραφικών. Απο αυτονομία άραγε? Το tab s3 που θα βγεί το Σεπτέμβριο μήπως ρίξει τις τιμές αρκετά?
  14. Σαν εμπειρία έχει κανείς δεί ασάφεια στο GPS? Εννοώ ότι ναί μεν κλειδώνει αμέσως ή σχεδόν αμέσως, αλλά στη διαδρομή το χάνει το σήμα το ξαναβρίσκει κλπ....
  15. Αναρωτιέμαι, αξίζει η αγορά του s2 σήμερα? Ειδα αναφορές για το s3 με snapdragon και εκτιμώμενη τιμή τη μισή αφοί το σημερινό...:confused:
  16. Ξέρει κανεις ποτέ θα έρθει ο αντικαταστάτης (s3)? Tο s2 ποτέ κυκλοφόρησε στην Ελλάδα?
  17. cdrov

    Lenovo S960 Vibe X

    Κανένας?:ninja:
  18. cdrov

    Lenovo S960 Vibe X

    Παιδιά Καλημέρα, έβαλα τη ρομ του μπαρμπα χαραλαμπη αλλά το βλέπει ως 8 th... Τι λάθος έκανα? ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 8 γιγα όχι 16 εννοούσα
  19. Υπάρχει κάπου να την κατεβάσουμε άραγε?
  20. sorry παρασύρθηκα από το 2015 updated...:X http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476 ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχουμε καμια προτίμηση σε καποια ROM ? Ποιά η διαφορά ανάμεσα σε αυτή της Vodafone και της ΟΡΕΝ? Όλες οι ΟΡΕΝ είναι ίδιες?
  21. Παιδιά ποιο flash tool χρησιμοποιήσατε? 2014 ή 2015 Ποια settings? CSE κλπ. ???
  22. Εγώ αναρωτιώμουν αν όλες οι open είναι ίδιες και αν είναι γιατί δεν έρχονται ΟΤΑ σε όλες τις χώρες?
×
×
  • Create New...