Jump to content

klasompanieras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    70
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About klasompanieras

  • Ημ. Γέννησης 11/08/1977

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

klasompanieras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. klasompanieras

    LG Q6

    Η αλήθεια ειναι ότι δεν είμαι απαιτητρικός χρήστης. Δεν μπορώ να σε πάρω στο λαιμό μου. Εμένα μια χαρά μου φαίνεται. Δεν παρατηρισα κάτι να με χαλάσει. Σούπερ το βρίσκω. Βέβαια πάντα αγοράζω κινητά, σχεδόν κάθε χρόνο δηλαδή μέχρι 250€ το πολύ. Παραπάνω το θεωρώ πεταμένα λεφτά άσχετα με τα οικονομικά του καθενός. LG είχα και στο παρελθόν και μου είχαν αφήσει πολυ καλές εντυπώσεις. Δεν πήρα το j7 2017 γιατί είχα Samsung και τα βαρέθηκα αφού πανω κάτω όλα είναι στο ίδιο στυλ. Επίσης στα ίδια λεφτά υπάρχει και το xiaomi που είναι πολύ πιο δυνατό αλλά δεν μου αρέσει σχεδιαστικά, μου κανει πιο κλασσικό. Το q6 μπορεί να έχει κάποιες ελλείψεις αλλά εμένα δεν με πειράζουν ούτε που είναι λίγο πιο αργό από άλλα κινέζικα. Οθόνη που μου αρέσει να είναι ωραία, Την έχω οπότε είμαι οκ. Μπαταρία πολύ καλή. Αν δεν ασχοληθείς καθόλου μπορεί να κρατήσει μια βδομάδα. Χωρίς πολλές κλήσεις και ίντερνετ εννοώ.
  2. klasompanieras

    LG Q6

    Είναι σε πάρα πολύ καλο επίπεδο. Το κυριότερο ατού του τηλεφώνου είναι ότι ενώ είναι 5μισαρι δεν είναι παντόφλα, παραμένει κινητό σε ένα λογικό μέγεθος που βολεύει πολύ στην χρήση του. Και αυτό γιατί έχει ελάχιστα bezel. Φυσικά σε κάνα χρόνο το μιμηθούν και άλλοι, αλλά σε αυτά τα λεφτα δεν είναι πολλά σε αυτό το στυλ.
  3. klasompanieras

    LG Q6

    Μετά από 10 μέρες χρήση και στην τιμή των 222 ευρώ, (αγορά από e-shop) νομίζω ότι είναι παρά πολύ καλό δεδομένου ότι ήθελα μοντερνα σχεδιαση χωρίς μεγάλα bezzel, μεγάλη οθόνη και βολικό μέγεθος. Η κάμερες όντως μπορεί να είναι μέτριες, αλλά σε αυτά τα λεφτά γύρω στα 200 ευρώ δεν μπορείς να τα έχεις όλα στον μέγιστο βαθμό. Μπαταρία αρκετά καλή, ταχύτητα αν δεν είσαι παιχνιδακιας δεν θα σε προβληματίσει, μια χαρά γρήγορο ειναι, δεν θα παιζουμε με τα δευτερόλεπτα. Πάντως εγώ το προτιμησα από το κατά πολύ δυνατότερο xiaomi που παιζει στα ίδια λεφτά.
  4. klasompanieras

    LG Q6

    Το έχω 2 μέρες και το πήρα με μεγάλη επιφύλαξη, γιατί δεν το είχα δει ποτέ από κοντά παρά μονο απο το ίντερνετ. Προβληματίστηκα εαν αξίζει γιατί τα περισσότερα σχόλια που διάβασα δεν ήταν ιδιαίτερα κολακευτικά. Όταν πήρα το κουτί στα χέρια μου η συσκευασία μου έβγαλε μια αίσθηση πολυτελείας, σαν να είχα κάτι πολύ ακριβό στα χέρια μου. Το κουτί μαύρο, ποιοτικό, και η συσκευή βαριά, μεταλλική? Πολύ καλά τυλιγμένη με ζελατίνα, μακρόστενο, σαν μαύρη σοκοφρετα, με ελαχιστα bezzel, αρκετά μικρό για 5,5σάρι, και με πολύ ωραία αίσθηση στο χέρι. Μου έκανε εντύπωση πόσο τακτοποιημένα ήταν όλα στο κουτί, και έναν μαντηλάκι με το λογότυπό της LG για τον καθαρισμό της οθόνης από δαχτυλιες δέσποζε πάνω από το κινητό, όλα σε total black. Η συσκευασία ειχε εξτρα σε ενα αλλο κουτάκι και μια θήκη σιλικόνης που δεν την άνοιξα καν, μια που παράγγειλα άλλη, τύπου wallet επίσης από το e shop.. Τώρα για την συσκευή, εκπληκτική οθόνη, αρκετή τελικά αν και είχα σκοπό για μεγαλύτερη αλλα μια χαρά είναι, το Ui της LG πολύ όμορφο και με πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης. Η μπαταρία με κλειστά τα πάντα δεν τελειώνει, αλλά με το WiFi ανοικτό μου φάνηκε να σωνετε κάπως γρήγορα. Βέβαια είναι πολύ αρχή για να την κρίνω. Για επιδόσεις δεν μπορω νσ μιλήσω, δεν παίζω παιχνίδια, δεν ξέρω αν είναι γρήγορο η αργό, γρήγορο μου φάνηκε. Πάντως πρόκειται για μια πολύ όμορφη συσκευή, που θυμίζει ναυαρχίδα στην αίσθησή, πολυτέλεια στο φουλ, τώρα αντοχή αξιοπιστία θα δείξει. Προς το παρόν δεν διέκρινα κάποιο μειονέκτημα, η έλλειψη δαχτυλικου αποτυπώματος δεν με πειράζει ούτε του notification led.
  5. Ρε παιδιά πείτε πως έκατσε η τελευταία αναβάθμιση;
  6. Πως είναι το ταμπλετ μετα την τελευταία αναβαθμιση; Χρειάζεται επσναφορα μετα;
  7. Δεν έχω δοκιμάσει meizu αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα. Οπότε περιμένουν με αγωνία την κλήρωση.
  8. Εσείς μετά την αναβάθμιση σε 6.0.1 κάνατε επαναφορά και εγκατάσταση από την αρχη; Εγώ βαρέθηκα δεν ξέρω αν θα είχε καλύτερη απόδοση.
  9. Εγώ έχω 2 μέρες το νέο μοντέλο tab s2 2016. Με το που το άνοιξα και εγκατέστησα όλες τις εφαρμογές που είχα συγχρονησει στο Google mail μου έδειξε ότι υπάρχει και νέα αναβάθμιση 6.0.1 αν δεν κάνω λάθος. Εκανε καμποση ωρα. Ελπίζω να μην έκανα γκάφα που την εγκατέστησα και μείωσα την ταχύτητα του ή την αυτονομία . Δεν μπορώ να το κρίνω όμως γιατί δεν πρόλαβα να το δουλέψω με το 6. Αυτές οι αναβαθμίσεις συνήθως μόνο κακο κάνουν. Σε γενικές γραμμές πάντως καλό. Δεν τρελάθηκα με την μπαταρία βέβαια αλλά μια πλήρης φόρτιση έκανα, θα προτιμούσα λίγο παραπάνω. Και η ταχύτητα νορμάλ.
  10. Παιδιά καλησπερα, επειδή την έχω πατήσει απο αναβαθμίσεις σε apple συσκευές στο παρελθόν που κυριολεκτικά τις σκότωσε πλέον έχω αποφασίσει να μην κάνω ποτέ αναβάθμιση σε κινητό η ταμπλέτα, και να αφήνω πάντα την μαμά έκδοση. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής. Είναι υποχρεωτικό να κάνει κάποιος την αναβάθμιση στο εν λογω ταμπλετ, εννοώ δηλαδή σου πετάει κάποιο ενοχλητικό μυνημα ειδοποίησης που δεν μπορείς να το αποφύγεις, η υπάρχει κίνδυνος να πατήσεις το οκ για την αναβάθμιση κατα λαθος, ίσως μαζί με καποιες άλλες των εφαρμογών και να μπερδευτεις πχ, η να στην κατσικωσει με το ζόρι ας πουμε? Σορυ αν φανεί χαζομάρα αυτό που ρωτάω αλλά θελω να το προσέξω πολύ αυτό το πράγμα. Να πω οτι το παραγγείλα και εγω απο τα e-shop στα 2 καταστορικα, και φοβάμαι λιγο την μετάβαση σε lenovo απο samsung tab 3, 8 ίντσες που είχα ελπιζω να είναι αντάξιο αν οχι καλύτερο.
  11. Παιδιά μια βοήθεια και σε μενα, αν γνωρίζετε. Πηρα πριν ένα χρόνο απο κατάστημα Vodafone στον Βόλο ένα iphone 5c και προς το τέλος της εγγύησης στον ενδέκατο μήνα παρουσίασε προβλήματα και εστάλη στο service. Με ενημέρωσαν οτι έγινε τελικά αντικατασταση και μου στείλανε ένα άλλο τηλέφωνο στο σακουλάκι. Τι να κάνω να το παραλάβω? Απαίτησα επανελημενα σφραγισμένο απο το κατάστημα και μου είπαν οτι η Apple έτσι κάνει αντικαταστασεις.... με μεταχειρησμενα? Τηλέφωνα χύμα, χωρίς να ξερεις από που προέρχοντε και χωρίς το κουτί τους? Μου είπαν οτι πρόκειται για καινούργιο, εγώ όμως που το ξέρω? Οτι δεν το είχαν σε κάποιο ραφι και μου το έστειλαν. Μίλησα και με το service της Vodafone, τον μπούλο και από εκεί. Κανε οτι θες μου λένε, αυτό είναι άμα θες παρτο, αμα θες μην το περνεις και μου κλείσανε το τηλέφωνο. Είμαι απίστευτα απογοητευμενος, ποτε ξανα apple. Τι να κάνω τωρα, καθοδηγείστε με, σςς ευχαριστώ.
  12. Παιδιά υπάρχει η λειτουργία screen mirroring? Στα φτηνότερα μοντέλα το έχουν βγάλει...
  13. Κρίμα γιατί με ενδιέφερε πολύ η συγκεκριμένη λειτουργία σε συνδυασμό με την Samsung smart με εξυπηρετεί πολυ. Απορώ γιατί ακόμα και στα μικρά εφτάρια υπήρχε το screen mirroring και στο tab e δεν υπάρχει.. περίεργο.
  14. Παιδιά επειδή είμαι άσχετος, το κινητό δεν φοράει Android? Τι ακριβώς είναι το fly me? Προεγκατεστημενος louncher μηπως? Τι διαφορές θα δω με τα κλασσικά Android που είχα μέχρι σήμερα?
  15. Παιδιά έχει κανένας το εν λόγω tablet? Υπάρχει η λειτουργία screen mirroring?
×
×
  • Create New...