Jump to content

Huawei P8 Lite

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τότε πραγματικά δεν ξέρω τι να πω! Μήπως μια επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις βοηθούσε; Το ξέρω είναι μανίκι ξανά από την αρχή αλλά δεν βλέπω και τίποτα αλλο, μακάρι να μην είναι πρόβλημα στην μπαταρία γιατί από ότι ειπες λειτουργούσε καλά πριν!

Μεχρι και αυτο εκανα αλλα τπτ......οχι τπτ αλλο αλλα το κινητο ειναι καινουργιο,σχεδον 3 βδομαδες το εχω και αν φταιει η μπαταρια που θα φταιει σιγουρα και θα χρειαζεται αλλαγη ε τοτε νταξει......

Μεχρι και αυτο εκανα αλλα τπτ......οχι τπτ αλλο αλλα το κινητο ειναι καινουργιο,σχεδον 3 βδομαδες το εχω και αν φταιει η μπαταρια που θα φταιει σιγουρα και θα χρειαζεται αλλαγη ε τοτε νταξει......

Ελπίζω να μην φταίει η μπαταρία και να το βρεις γιατί δεν ξέρω ποσό εύκολο είναι και ποσό κοστίζει η αλλαγή μπαταριας μιας και είναι ενσωματωμένη!

Δοκιμασε το βραδυ να το βαλεις σε "Εξοικονομηση Ενεργειας" (απο το μενου ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ) σε Ultra. Αν το πρωι δεν εχεις μεγαλη πτωση η μπαταρια, καποιο προγραμμα τραβαει πολυ ενέργεια και θα εισαι σιγουρος οτι η μπαταρια σου δουλεύει κανονικα.

Ελπίζω να μην φταίει η μπαταρία και να το βρεις γιατί δεν ξέρω ποσό εύκολο είναι και ποσό κοστίζει η αλλαγή μπαταριας μιας και είναι ενσωματωμένη!

αν είναι 3 εβδομάδων το τηλεφωνο τοτε νομιζω ολη η διαδικασια και τα ανταλλακτικά θα είναι εντος εγγύησης. Μονο θεμα είναι ότι θα χασεις το τηλεφωνο καποιες μερες αναλογα το που το αγορασες

Σας ευχαριστω παιδια ολους για τις συμβουλες,μου μενει μονο να κανω αυτο που ειπε ο φιλος interw αλλιως αν δν δω διαφορα θα το παω στη vodafone απο κει που το αγορασα να δω τι θα μου πουνε.......

ξερει κανεις αν θα γινει αναβάθμιση σε marsmallow και ποτε για το p8

Ναι θα γίνει κατά την άνοιξη.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

καλησπέρα παιδιά,

Χρησιμοποιούσα handscent sms για full ελληνικούς χαρακτήρες (160 νομίζω), αλλά σήμερα έκανε update για dual sim και έχει buggάρει, δε στέλνει μήνυμα με καμία κάρτα, και μέχρι να δω τι θα κάνω δεν έχω sms app.

Άνοιξα το στοκ app και είδα προς μεγάλη μου έκπληξη πως φαίνεται να μπορεί να στείλει 160χαρακτήρες ελληνικούς, και μάλιστα σε όποια sim θες. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει πως το στοκ app δουλεύει στα ελληνικά τέλεια? Αν όχι, ποιο app προτείνετε? ευχαριστώ!

edit: δοκιμάζω google messenger, βλέπω εδώ, έχει default τη sim1?

Edited by NecroDemonNZXT

καλησπέρα παιδιά,

Χρησιμοποιούσα handscent sms για full ελληνικούς χαρακτήρες (160 νομίζω), αλλά σήμερα έκανε update για dual sim και έχει buggάρει, δε στέλνει μήνυμα με καμία κάρτα, και μέχρι να δω τι θα κάνω δεν έχω sms app.

Άνοιξα το στοκ app και είδα προς μεγάλη μου έκπληξη πως φαίνεται να μπορεί να στείλει 160χαρακτήρες ελληνικούς, και μάλιστα σε όποια sim θες. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει πως το στοκ app δουλεύει στα ελληνικά τέλεια? Αν όχι, ποιο app προτείνετε? ευχαριστώ!

Με το stock sms app μια χαρά στέλνει ναι εννοείται!

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Την καλημέρα μου

Λέω να το πάρω την άλλη εβδομάδα το τηλέφωνο, έτσι και αλλιώς εδώ και 4 χρονιά μόνο HUAWEI αγοράζω.

Ξέρει κανείς να μου πει πως γίνετε root το συγκεκριμένο μοντέλο για να μην κάτσω να διαβάζω 175 σελίδες πίσω ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Με το stock sms app μια χαρά στέλνει ναι εννοείται!

Διάβασα και το μήνυμα για go sms, θα δοκιμάσω το στοκ προς το παρόν και ας είναι ψιλοάσχημο, μα ούτε χρώματα να μη με αφήνει να αλλάξω?!

Αλλά πολύ πρακτικό, το google messenger είχε θέματα με τα πολλαπλά μηνύματα και τους χαρακτήρες. Το stock app μοιάζει σαν να έχει βγει από cyber themed ταινία δεκαετίας αλλά δουλεύει άψογα και πρακτικά

Διάβασα και το μήνυμα για go sms, θα δοκιμάσω το στοκ προς το παρόν και ας είναι ψιλοάσχημο, μα ούτε χρώματα να μη με αφήνει να αλλάξω?!

Αλλά πολύ πρακτικό, το google messenger είχε θέματα με τα πολλαπλά μηνύματα και τους χαρακτήρες. Το stock app μοιάζει σαν να έχει βγει από cyber themed ταινία δεκαετίας αλλά δουλεύει άψογα και πρακτικά

ΕΠειδή με το LG G2 mini είχα πολλά θεματα με το stock sms app και είχα δοκιμάσει τις περισσότερες δημοφιλείς εφαρμογές για SMS, η stock είναι απλή με την έννοια οτι δεν έχει τρομερή παραμετροποίηση αλλά δουλεύει άψογα στο συγκεκριμένο τηλέφωνο!

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Καλησπέρα σας , αγόρασα το κινητό στα 169 από ένα κατάστημα της Λάρισας που συνεργάζεται με τη Vodafone και έχει την b130 ..Έχω τρελό θέμα με το wifi . Βλέπω τα δίκτυα κανονικά ,συνδέομαι κανονικά , αλλά το internet σέρνεται σε όποιο δίκτυο και αν συνδεθώ , ενώ με άλλες συσκευές όλα καλά ; Κατεβάζω την b046 μπας και λυθεί το θέμα αν και δεν ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία .

Αντιμετώπισε κανείς το ίδιο θέμα με το wifi ;

Καλησπέρα σας , αγόρασα το κινητό στα 169 από ένα κατάστημα της Λάρισας που συνεργάζεται με τη Vodafone και έχει την b130 ..Έχω τρελό θέμα με το wifi . Βλέπω τα δίκτυα κανονικά ,συνδέομαι κανονικά , αλλά το internet σέρνεται σε όποιο δίκτυο και αν συνδεθώ , ενώ με άλλες συσκευές όλα καλά ; Κατεβάζω την b046 μπας και λυθεί το θέμα αν και δεν ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία .

Αντιμετώπισε κανείς το ίδιο θέμα με το wifi ;

Και εγω οταν το αγόρασα απο Vodafone ειχε την b130 .

Δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα με το wifi ουτε και τώρα με b170 .

Η τιμή που αναφέρεις μου κάνει εντύπωση, γιατί και τώρα η Vodafone το εχει 199,70 ( Το Υ6 εχει 169 )

Και στο αναφέρω μήπως ειναι απο ανακατασκευή . . .

Και εγω οταν το αγόρασα απο Vodafone ειχε την b130 .

Δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα με το wifi ουτε και τώρα με b170 .

Η τιμή που αναφέρεις μου κάνει εντύπωση, γιατί και τώρα η Vodafone το εχει 199,70 ( Το Υ6 εχει 169 )

Και στο αναφέρω μήπως ειναι απο ανακατασκευή . . .

Έβαλα την b046 και όλα καλά , η συσκευή υπάρχει σε αυτή την τιμή ακόμα απλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται από τους κανονισμούς να το γράψω εδώ .

edit: βέβαια τώρα δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μου αναγνωρίζει τη sim . Στις ρυθμίσεις διπλής κάρτα είναι απενεργοποιημένες και οι δυο και δεν με αφήνει να ενεργοποιήσω την πρώτη . Δεύτερη δεν υπάρχει

Edited by moldovan

Αγορασμενο απο Γερμανο μεσα Ιουλιου.Μολις το ανοιξα ηρθε ενημερωση για b130 και την εκανα.Απο τοτε δεν μου ηρθε καμμια αλλη.Αυτο συμβαινει και σε αλλους?Ειναι branded cosmote.

Καλησπέρα παιδιά.Είχα αγοράσει τον Σεπτέμβριο το συγκεκριμένο κινητό και είχα παρατηρήσει από τότε ότι είχα τα εξής χαρακτηριστικά

Hi6210sft

Και αριθμός έκδοσης

Balongv100R001C50B311

Ήξερα ότι έπρεπε κανονικά να έχω την ale-l21 αλλά ειπα να δω πως λειτουργεί το κινητό και μετά Θ δω τι θα κάνω.

Από την τρίμηνη χρήση Δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με το κινητό δεν έχει κολλήσει ποτέ και έχω πολλές εφαρμογές,από μπαταρία τα πάει πολύ καλά καθώς με βαριά χρήση 15 ώρες τις βγάζει άνετα και γενικότερα δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα.Αλλά θα ήθελα να μου πει κάποιος τι ακριβώς είναι αυτός ο αριθμός έκδοσης(balong) και τι επιπτώσεις μπορεί να έχω στο μέλλον.Επίσης χρειάζεται να τον αλλάξω;δε θέλω να μπλέξω σε τέτοιες διαδικασίες.Δεν μου έχει έρθει ποτέ καμία αναβάθμιση και σκέφτομαι ίσως φταίει αυτό.

ΥΓ:το μόνο που δεν λειτουργεί στο κινητό είναι το double tap to wake up Επειδή δεν με αφήνει να το ενεργοποιήσω.Κατά τα άλλα όλα οκ.

Ή 170 επιτρέπει την μεταφορά εφαρμογών στην sd?

Όχι δεν άλλαξε τίποτα σε αυτό τον τομεα... Εγω έχω μόλις 4 εφαρμογές στην sd ( adode, camScanner, mx pleyer, skype ), αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι θέμα κινητου. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω για αυτό το θέμα ας μας πει. Το είχα και εγώ απορία γιατί γίνεται αυτό.

Καλησπέρα παιδιά.Είχα αγοράσει τον Σεπτέμβριο το συγκεκριμένο κινητό και είχα παρατηρήσει από τότε ότι είχα τα εξής χαρακτηριστικά

Hi6210sft

Και αριθμός έκδοσης

Balongv100R001C50B311

...Δεν μου έχει έρθει ποτέ καμία αναβάθμιση και σκέφτομαι ίσως φταίει αυτό.

Σωστά υποθέτεις. Πρέπει να εγκαταστήσεις firmware που θα το μετατρέψει σε ALE-L21.

Αγορασμενο απο Γερμανο μεσα Ιουλιου.Μολις το ανοιξα ηρθε ενημερωση για b130 και την εκανα.Απο τοτε δεν μου ηρθε καμμια αλλη.Αυτο συμβαινει και σε αλλους?Ειναι branded cosmote.

Το ίδιο και σε εμένα το πήρα για την γυναίκα και ακόμα περιμένω αναβάθμιση.

στα χαρακτηριστικά του κινητού λέει οτι εχει : Αισθητήρας Εγγύτητας, Πυξίδα, Επιταχυνσιόμετρο. που ειναι αυτα;

τι που είναι; :confused: Στο κινητό μέσα και χρησιμοποιούνται από τις εφαρμογές που τις χρειάζονται. Πχ όταν πλησιάζεις το κινητό στο αυτί σου η οθόνη σβήνει (αισθητήρα εγγύτητας, δύο μικρά "ματάκια" δίπλα στο ηχείο σου), άμα βάλεις εφαρμογή πυξίδας ή πχ googlesky ξέρει που είναι ο βοράς νότος κ.ο.κ.

Τι απορία ακριβώς έχεις;

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

τι που είναι; :confused: Στο κινητό μέσα και χρησιμοποιούνται από τις εφαρμογές που τις χρειάζονται. Πχ όταν πλησιάζεις το κινητό στο αυτί σου η οθόνη σβήνει (αισθητήρα εγγύτητας, δύο μικρά "ματάκια" δίπλα στο ηχείο σου), άμα βάλεις εφαρμογή πυξίδας ή πχ googlesky ξέρει που είναι ο βοράς νότος κ.ο.κ.

Τι απορία ακριβώς έχεις;

σε ευχαριστω για την απαντηση

νομιζα οτι ειναι καποιο εικονιδιο στις εφαρμογες...

ποια εφαρμογη μου προτεινεις για να απελευθερωνω μνημη; η να το κανω με το δικο του επιταχυνσηομετρο(το πρασινο εικονιδιο μιας ασπιδας)