al3x1k0 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 :worry: - διαφανη κρεμα σημαινει "νερουλη",κατι τετοιες βγαζει η NIVEA που βρισκεις στο σ.μαρκετ αλλα μην φανταστεις πως ειναι τιποτα σπουδαιο Σωστός. Χτες την δοκίμασα, απίστευτο άρωμα και πολύ βολική. Παρήγγειλα και ένα πινέλο χοίρου της omega με μια βάση και είμαι οκ θεωρώ για τα δικά μου δεδομένα. :D Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές. :) Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 ;) - το πινελο θα χρειαστει λιγο καιρο στρωσιμο,στην αρχη θα σου φανει σκληρο,θελει καλο μουλιασμα με ζεστο νερο να μαλακωσει η τριχα μην απογοητευτεις στην αρχη,κανε λιγο υπομονη (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 ;) - το πινελο θα χρειαστει λιγο καιρο στρωσιμο,στην αρχη θα σου φανει σκληρο,θελει καλο μουλιασμα με ζεστο νερο να μαλακωσει η τριχα μην απογοητευτεις στην αρχη,κανε λιγο υπομονη (!) Ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση!! :up: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Επειδή δεν έχω ξανασχοληθεί ποτέ και πάντοτε ξυριζόμουν με έτοιμο αφρό κτλ, μπορείτε να μου προτείνετε μερικά καλά πινέλα, που να τα έχετε δοκιμάσει οι ίδιοι και να έχετε μείνει ευχαριστημένοι; Σε ποια περιοχή τιμών θα πρέπει να κοιτάξω για ένα καλό πινέλο; Από ξυραφάκια τι μου προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 ;) - Omega γυρω στα 5-6 ευρω,τα εχει ο σκλαβενιτης (μπλε-κιτρινη-κοκκινη-μαυρη-πρασινη λαβη) εχουν ξανθο χρωμα θυσανου (φουντα που λεμε) και απο ξυραφακια οχι τα Astor,πρεπει να ψαξεις ποιο ποιοτικα σε μαγαζια στο κεντρο ´η σε e-store πχ Personna platinum (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Από ξυραφάκια προτείνω και εγώ persona. Είναι τα καλύτερα από όσα έχω δοκιμάσει ( Astor, Gillette, skark, feather ). Κρατάνε περισσότερο καιρό και προσφέρουν φοβερή αίσθηση στο ξύρισμα. Από aftershave έχεις κανένας να προτείνει κάτι ; Έχω το floid Vigoroso Mantolado το οποίο βρίσκω τέλειο. Αλλά θα ήθελα και καμιά άλλη εμπειρία . Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Για μένα έχω παρατηρήσει ότι ταιριάζουν καλύτερα στο πρόσωπο μου τα τύπου balm και αυτήν την περίοδο είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από το Nivea Men Active Energy Skin Revitalizer 2 in 1. Sent from my CARD_B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Για μένα έχω παρατηρήσει ότι ταιριάζουν καλύτερα στο πρόσωπο μου τα τύπου balm και αυτήν την περίοδο είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από το Nivea Men Active Energy Skin Revitalizer 2 in 1. Sent from my CARD_B using Tapatalk Αν θέλετε balm institut karite. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Αν θέλετε balm institut karite. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ για την πρόταση, δεν την ήξερα την εταιρία. Θα τα κοιτάξω τα προϊόντα της! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Πέτυχα το θέμα και είπα να ρωτήσω. Σε λίγο καιρό θα χρειαστεί να ξυριζομαι κάθε μέρα μετά από δέκα χρόνια. Η αλήθεια είναι πως είπα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό και όχι τα κλασικά ξυραφάκια αλλά αυτά με την λεπίδα που παίρνουν. Κατέληξα σε αυτή τη μηχανή http://www.wellshaved.gr/edwin-jagger-de89bl που γράφει και ένα παιδί παραπάνω. Και αυτή http://www.wellshaved.gr/edwin-jagger-de86811bl Πραγματικά δεν έχω ιδέα. :p Από λεπίδες για να κρατάνε και να κόβουν καλά ποιές είναι; Ευχαριστώ πολύ Edited March 1, 2017 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Φαντάρος? Για ξύρισμα δε θα εμπιστευομουν μηχανες. Μονο ξυραφακια Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Ναι φίλε. Στρατό φεύγω. Άρα να πάω στα κλασικά ξυραφάκια; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Ναι φίλε. Στρατό φεύγω. Άρα να πάω στα κλασικά ξυραφάκια; Αν εννοεις κλασικα ξυραφακια τα bic oχι, παρε ενα Gillette με τ' ανταλλακτικα του και εισαι οκ. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 εγω παιδια βαζω ξυραφακι 1-2 φορες τον χρονο,μονο με κουρευτική τα κοντενω. δεν ξερω κατα ποσο ειναι ειναι καλο ή κακο αλλα εχω βολευτει ετσι.Θα δειξει.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Ναι φίλε. Στρατό φεύγω. Άρα να πάω στα κλασικά ξυραφάκια; Αν εννοεις κλασικα ξυραφακια τα bic oχι, παρε ενα Gillette με τ' ανταλλακτικα του και εισαι οκ. Παρε τα μαχ3 ή fusion. Και γω αυτα ειχα. Με βολεψαν στον στρατό. Αλλοι με μηχανες δε βολευτηκαν και τελικά πηραν ζιλετ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Ναι φίλε. Στρατό φεύγω. Άρα να πάω στα κλασικά ξυραφάκια; ;) - μιας και ο Στρατος δεν ειναι 19 μηνες που πηγα εγω αλλα μακραν λιγοτερος παρε πλαστικα ξυραφακια Ζιλετ, δεν σου προτεινω κλασσικο ξυραφακι με μηχανη γιατι θα χρειαστεις να κανεις και απολυμανση σε αυτο και οι συνθηκες φυλαξης πινελου-μπολ συν τον λιγο χρονο που εχεις ειναι ανασταλτικος παραγοντας, συν τοις αλλοις με το πλαστικο μετα καθαριζεις και το σβερκο να φαινεται καλα στην αναφορα και μετα το πετας Οταν με το καλο γυρισεις αρχιζεις πινελο-μπολακι-αφρος-ξυραφακι και τα συναφη (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Να είστε καλά παιδια. Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Όσο για τον σβέρκο πάντα φρέσκος είναι μίας και δεν έχω μαλλιά στο κεφάλι. Γίνεται όλο μαζί με μηχανή αυτό. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 (edited) Θα τρελαθώ τελευταία ειλικρινά, έχω δοκιμάσει αρκετούς αφρούς για σκληρά γένια και κατά των πολλών ερεθισμών, με μια σειρά αφρών της vichy να έχω βρει την υγειά μου, μέχρι που καταλάθος εδώ και μερικές εβδομάδες χρησιμοποίησα έναν φθηνιάρικο, τον Squibb αυτός εδώ Μηδέν μηδέν ερεθισμός, μυρίζει φύση πραγματικά, απαλός, δροσερός όσο μένει στο πρόσωπο, τον έχετε δοκιμάσει; Δεν είναι απίθανο απλώς να μου έτυχε εμένα να ταιριάξει στο π.χ του δέρματος, αλλά τον έχετε ξανακούσει; Υπάρχει άποψη για αυτόν; Edited March 6, 2017 by Nagata Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Nagata για κάποιο λόγο το πρώτο ξύρισμα με αυτόν τον έκανα και είχα το ίδιο αποτέλεσμα μηδέν ερεθισμός. Με επώνυμο είχα ερεθισμό στο λαιμό αλλά θεωρώ ότι είναι λογο απειρίας στο ξύρισμα. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Εγώ τον χρησιμοποιώ πλέον ως βασική επιλογή αλλά δεν τον βρίσκεις εύκολα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Ο πατέρας μου που ξυρίζεται καθημερινά τον χρησιμοποιηει σε φουλ ρυθμούς και το βρίσκουμε στις μικρές αποθήκες με διάφορα άλλα προϊόντα. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhtoras Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Παίδες εγώ πελονέκτημα χρησιμοποιώ ξυραφάκι ασφαλείας και πινέλο. Πιο οικολογικό,πιο οικονομικό,πιο αποτελεσματικό και πάνω από όλα ευχάριστο. Ερεθισμοί τέλος,αρκετά γρήγορο με τον καιρό και δεν αφήνει τίποτα. Για την ιστορία και στο στρατό έτσι ξυριζόμουνα. Είναι και ένα σχετικό forum ξυρίσματος στην Ελλάδα να σας κατατοπίσει. Μιλάμε πλέον από εκεί που το βαριόμουν και ξυριζόμουνα μία φορά ανά δέκα μέρες τώρα ξυριζομαι ανά 2 μέρες. Παράθεση oneirofono.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Θα τρελαθώ τελευταία ειλικρινά, έχω δοκιμάσει αρκετούς αφρούς για σκληρά γένια και κατά των πολλών ερεθισμών, μέχρι που καταλάθος εδώ και μερικές εβδομάδες χρησιμοποίησα έναν φθηνιάρικο :rolleyes: - καθε δερμα διαφορετικο,να σου δωσω να καταλαβεις εχω δει γυναικες να φορανε μοχερ μπλουζα χωρις τιποτα απο μεσα,εγω δεν θα το εκανα παρα μονο εαν με ειχαν δεμενο σε βασανιστηριο. Πχ φοραω παντα μα παντα φανελακι,αλλοι ουτε που το βαζουν,αφου λοιπον ο εν λογω αφρος αποδιδει σε σενα μην τον αλλαζεις,το οτι ειναι ακριβο καποιο προϊον δεν σημαινει αυτοματα πως κανει για ολους και αποδιδει εξισου καλα (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Τι είναι μοχερ μπλούζα; Sent from my D5503 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Τι είναι μοχερ μπλούζα; πληροφοριες: https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%BF%CF%87%CE%AD%CF%81_(%CF%8D%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1) http://www.ygeiaonline.gr/component/k2/item/36046-moxer κοιτα πως ειναι σαν ρουχο: http://fashion-style.gr/wp-content/uploads/2014/12/Choose-mohair-sweater-2.jpg https://www.thefashionproject.gr/images/photos/thumbnails/ERXMGKTQHR.jpg Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts