tommybertsen Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 (edited) Κακοφτιαγμενη εφαρμογη το Real Racing 3 απ'οσο εχω ακουσει, αλλα θα το δοκιμασω για να δω αν κανει τα ιδια. Δεν παρατήρησα κάτι. Αυτό που λες το κάνει μόνο όταν τελειώσει το race. Γενικά έχει μέτριο performance και αυτό είναι λόγω soc σε συνδυασμό με το βαρύ αυτό παιχνίδι . Υποθέτω ότι δεν έχω καν λόγο να το δοκιμάσω στο παλιό μου optimus g Edited May 6, 2016 by tommybertsen Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 καλησπερα. ποσταρα και στο αλλο νημα του dual sim καθως εχω αυτη τη συσκευη. το ζητουμενο ομως κολλαει και εδω Απο δικη μου βλακεια εσβησα κατι βιντεος (Ultra HD) απο την καρτα. Υπαρχει τροπος επαναφορας η καποιο προγραμμα μεσω pc αν βαλω τη καρτα; Καποιος που να εχει δοκιμασει καποιο προγραμμα και να δουλευει αξιοπιστα; Η αν υπαρχει τροπος απευθειας μεσα απο το κινητο ακομη καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 καλησπερα. ποσταρα και στο αλλο νημα του dual sim καθως εχω αυτη τη συσκευη. το ζητουμενο ομως κολλαει και εδω Απο δικη μου βλακεια εσβησα κατι βιντεος (Ultra HD) απο την καρτα. Υπαρχει τροπος επαναφορας η καποιο προγραμμα μεσω pc αν βαλω τη καρτα; Καποιος που να εχει δοκιμασει καποιο προγραμμα και να δουλευει αξιοπιστα; Η αν υπαρχει τροπος απευθειας μεσα απο το κινητο ακομη καλυτερα εχει ενα προγραμμα για το pc εγω το δουλευω χρονια recuva λεγεται http://www.piriform.com/recuva/download πατα κατω απο κει που λεει free εχει 2 λινκ δοκιμασε με αυτο σε φωτο και βιντεο ειναι πολυ καλο φυσικα βαλε την καρτα στο pc με τον ανταπτορα της η αν εχεις card reader Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 6, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Που μπορώ να βρω την τελευταία Rom και να την περάσω χειροκίνητα? Και με ποιο τρόπο? Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποια ακριβώς ψάχνεις; Είναι ελληνικό ή όχι; Branded ή όχι. Γενικές οδηγίες θα βρεις στο πρώτο post εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 εχει ενα προγραμμα για το pc εγω το δουλευω χρονια recuva λεγεται http://www.piriform.com/recuva/download πατα κατω απο κει που λεει free εχει 2 λινκ δοκιμασε με αυτο σε φωτο και βιντεο ειναι πολυ καλο φυσικα βαλε την καρτα στο pc με τον ανταπτορα της η αν εχεις card reader ευχαριστω κιρις !! βρηκα και καποιο photorec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Ποια ακριβώς ψάχνεις; Είναι ελληνικό ή όχι; Branded ή όχι. Γενικές οδηγίες θα βρεις στο πρώτο post εδώ. Γερμανικό είναι και έχω την 6.0 και Θέλω να την περάσω ξανά, όχι να κάνω reset κτλ. Έχω κάποιο πρόβλημα και λέω μήπως δεν έκατσε καλά η αναβάθμιση. Και ψάχνω να βρω την ΡΟΜ να την κατεβάσω και να δω με ποιον τρόπο πρέπει να την περάσω. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Σιγουρα η ερωτηση θα εχει ξαναγινει...αλλα πως μπορουμε να βρουμε την χωρα που προοριζοταν το κινητο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Σιγουρα η ερωτηση θα εχει ξαναγινει...αλλα πως μπορουμε να βρουμε την χωρα που προοριζοταν το κινητο ? Ειτε δες πισω στο κουτι του κινητου , ειτε βαλε το LG Phone From και δες εκει που λεει provider. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Πισω απο το κουτι δεν γραφει τιποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Πισω απο το κουτι δεν γραφει τιποτα.... Εκεί που γράφει το GBR. http://i63.tinypic.com/2ag16o7.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Χιλια ευχαριστω...εμενα γραφει ORR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Mονος σου αυτοαναιρεισαι. Η παραγωγικη διαδικασια ειναι ιδια, σαφως. Τι αλλαζει; Τα υλικα και η σχεδιαση. Το 'ολα στην Κινα παραγονται' που λες λοιπον, ειναι ασχετο. Απο που καταλαβες οτι αυτοαναιρουμε βρε φιλε? Εγραψα καθαρα οτι ειναι θεμα τεχνολογίας και σχεδιασμού αιτιολογώντας οτι ολες οι εταιριες εχουν σε καποια σημεία κακούς σχεδιασμούς και λογω ανταγωνισμού ειναι σχεδον σε ιδια επιπεδα. ΟΤΑ χρησιμοποιούν νέες τεχνολογίες και οχι παλιές δοκιμασμένες ειναι σιγουρο οτι θα εχουν καποιες αστοχίες.αλλη εταιρια στις κάμερες αλλη στους επεξεργαστές αλλη στις μπαταρίες....αρα ποτε δεν μπορεις να ξερεις που θα σου βγει. Η φήμη ας πουμε των Ιαπώνων στα αυτοκίνητα ηταν η αξιοπιστία αφου βεβαια χρησημοποιουσαν παντα δοκιμασμένες λυσεις βελτιωμένες άριστα. Σημερα ομως με τον ανταγωνισμό αναγκάζονται να φερουν νέες τεχνολογίες και αν δεις στο θεμα αξιοπιστίας ειναι στα επιπεδα των αλλων. Αν δεν θελεις να καταλαβεις το πως παιζει το εργακι σημερα εγω δεν φταίω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Χιλια ευχαριστω...εμενα γραφει ORR Μάλλον και σένα έτσι είναι. Ισπανίας. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6338257#post6338257 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Πως το βλέπετε αναβάθμιση θα πάρει; Το G3 δεν πήρε την 6... Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Πως το βλέπετε αναβάθμιση θα πάρει; Το G3 δεν πήρε την 6... την πηρε την 6 το 3αρι απο τον ιανουαριο..το ειχα για αυτο στο λεω.....εμεις ολο και κατι θα παρουμε!!!μην παει το μυαλο σου στο πονηρο!!λογικα θα παμε για την Ν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 την πηρε την 6 το 3αρι απο τον ιανουαριο..το ειχα για αυτο στο λεω.....εμεις ολο και κατι θα παρουμε!!!μην παει το μυαλο σου στο πονηρο!!λογικα θα παμε για την Ν :lol::lol::lol: N for Nutella! Μη παρουμε μονο καμμια απο το σουπερ μαρκετ :p Θα δουμε , ας μη προτρεχουμε. Τους εχω ικανους για το χειροτερο και για το...χειροτερο :lol::p:X Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Χιλια ευχαριστω...εμενα γραφει ORR Δηλαδή; Αυστρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Παιδιά εγώ είμαι ικανοποίημενος από το κινητό. Αν και με έβγαλε κάποια θέματα να ναι καλά έχει εγγύηση. Απλά να μην με κάνει κανένα χαζό μετά την εγγύηση που θα έχει άλλη πλακέτα. Που επιλέγει μόνο του χωρίς να έχω δάχτυλο στην οθόνη καμία φορά αυτό τι είναι; το ανέφερα στης βλάβες. Είναι από οθόνη το πρόβλημα ή κάτι άλλο; Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Παιδιά υπάρχει τρόπος για να γίνει unistall το YouTube που έχει προεγκατεστημενο χωρίς να είναι root το κινητό;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 (edited) Παιδιά υπάρχει τρόπος για να γίνει unistall το YouTube που έχει προεγκατεστημενο χωρίς να είναι root το κινητό;; Unistall χωρίς root όχι γιατί είναι προεγκατεστημενη εφαρμογή συστήματος! Γιατί θες να την σβήσεις? Αν θες γίνεται να την κρύψεις όμως να μην φαίνεται στις εφαρμογές σου. Σαν να μην την εχεις. Τα μόνα που μπορείς να κάνεις ειναι: (Ρυθμισεις > εφαρμογές > όλα > YouTube και το επιλεγεις) 1) διαγραφή cache 2) εκκαθαριση δεδομενων 3) απενεργοποίηση (για να την εξαφανίσεις) 4) κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων (για να την γυρίσεις στην παλιά εργοστασιακή έκδοση) 5) διακοπή (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Edited May 7, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Unistall χωρίς root όχι γιατί είναι προεγκατεστημενη εφαρμογή συστήματος! Γιατί θες να την σβήσεις? Αν θες γίνεται να την κρύψεις όμως να μην φαίνεται στις εφαρμογές σου. Σαν να μην την εχεις. Τα μόνα που μπορείς να κάνεις ειναι: (Ρυθμισεις > εφαρμογές > όλα > YouTube και το επιλεγεις) 1) διαγραφή cache 2) εκκαθαριση δεδομενων 3) απενεργοποίηση (για να την εξαφανίσεις) 4) κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων (για να την γυρίσεις στην παλιά εργοστασιακή έκδοση) 5) διακοπή (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Καλημερα και ευχαριστω, Απλα δεν θελω απλα να την απενεργοποιησω αλλα να τηνα απεγκαταστησω τελιως ωστε να μην υπαρχει καν στο τηλεφωνο. Με αυτο τον τροπο(διακοπη απενεργοποιηση μπορεις ανα πασα στιγμη να την ξανα κανεις ενεργοποιηση). Αλλες εφαρμογες το εχουν σαν επιλογη αυτη οχι,και μου δημιουργει προβλημα στο ogtube. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Καλημερα και ευχαριστω, Απλα δεν θελω απλα να την απενεργοποιησω αλλα να τηνα απεγκαταστησω τελιως ωστε να μην υπαρχει καν στο τηλεφωνο. Με αυτο τον τροπο(διακοπη απενεργοποιηση μπορεις ανα πασα στιγμη να την ξανα κανεις ενεργοποιηση). Αλλες εφαρμογες το εχουν σαν επιλογη αυτη οχι,και μου δημιουργει προβλημα στο ogtube. Αν κάνεις υποχρεωτική διακοπή και απενεργοποίηση? Και τα δύο μαζί? Όχι? (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Δοκιμασες μέσω του package disabler? Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 8, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Το σύνολο των τελευταίων συζητήσεων που υπήρχαν εδώ σχετικά με (τι άλλο) το bootloop, μεταφέρθηκαν στο σχετικό θέμα. Δεν χρειάζεται να γεμίζουμε όλα τα θέματα με τις ίδιες συζητήσεις, αλλιώς θα είχαμε ένα θέμα για όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 (edited) Στις ρυθμίσεις WiFi στην επιλογή "λειτουργία στην διάρκεια του υπνου" που λέει ναι και όχι, εχω δοκιμάσει και τις δύο επιλογές και δεν βλέπω διαφορά!!!! Δηλαδή μένει ανοιχτό το wifi κατά την διάρκεια του υπνου και μου έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις ότι κ αν επιλέξω. Κάνω κάτι λάθος;;; το εχω από την αρχή στο "οχι" και δουλεύει μια χαρά. Απορία το εχω. Επίσης αυτή η επιλογή τι είναι;; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160508/51f1411622d51d73f60f10458652def3.jpg (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Edited May 8, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts